goroncha, у нас теж було таке щось подібне... спробуй змінити консистенцію кашки, спочатку дай у пляшечці жидку, безмолочну.. розбавлену сумішшю, якщо ви на ІВ або твоїм молочком зцідженим. Щодо марки - то дуже індивідуально, але скажу про свого синочка - йому до смаку прийшлися Нестле. І комків там немає ) А перепробували ми дуже багато які кашки.
Мій син з самого початку ненавидів каші. Тому ми відмовилися від них і давали йому тільки молоко. Тут в Австрії є від ХІП Гуте нахт флешхен. Там є в молоці добавлена розмелена пшениця. Це для нас замінник каші. Це є ситним і він просипає всю ніч.
У нас малышка в раннем возрасте каши любила,затем из-за аллергии перестали давать,т.к. аллергия была на молоко и на все крупы кроме овсянки,но она нам быстро надоела. После того,как аллергию вылечили молочные каши перестали есть совсем.Сейчас нам 4 года и заставить сьесть кашу нельзя никакими уговорами.А насильными методоми мы принципиально не пользуемся.
А я годую швидкорозчиннимии кашками Remedia і дуже ними задоволена бо там нема ніяких фруктових добавок в корисності яких я сумніваюся. Щоб каша краще йшла додаю пів чайної ложечки виноградного цукру тої ж фірми. Фрукти ми їмо окремо, через годину після каші.
Найсмачніша кукурудзяна - сама після малої тарілочку вилизую
А нашому спочатку каша не засмакувала. Ми давали з ложки. Тоді вирішили спробувати з пляшечки і рідку. І так поступово привчили. Зараз їмо рисову з чорносливом і гречану з абрикосами фірми Baby. Вони дуже смачні. Навіть чоловік каже що навіть запах ням-ням. goroncha, ви просто спробуйте різні і якась таки малюку має сподобатись.
Насті до цього часу кашу їсти категорично не хоче.Пробувала всіляку з пачок швидкорозчинну ,зваркою ,без варки,сама варила з всіляких круп,фрукти додавала.
Ніяк не задурю.Я вже змирилась.Час від часу повторюю спроби,але покищо безрезультатно.Потримає в роті ,і виплюне зі словами КАКА.
Подскажите пожайлуста как приучить ребенка есть кашу. Ни овсяную ни гречненвую не хочет.
дивлячись, який вік дитини, можна спробувати давати ій ложку, щоб сама пробувала їсти, а другою в цей час годувати дитину. багато клопоту, замазаної одежі, але може це комусь допоможе. Я починала давати ложку десь з 10-11 місяців.
Насті до цього часу кашу їсти категорично не хоче.Пробувала всіляку з пачок швидкорозчинну ,зваркою ,без варки,сама варила з всіляких круп,фрукти додавала.
Ніяк не задурю.Я вже змирилась.Час від часу повторюю спроби,але покищо безрезультатно.Потримає в роті ,і виплюне зі словами КАКА.
Батьки інколи думають, що краще за дітей знають що їм краще їсти. А ви запропонуйте дитині вибрати самій. Сало, наприклад!
Даремно так. У мене пятеро дітей і такий продукт ще жодного разу не зашкодив!
Замість каші? Тут мами малят (віком до року) пробують ввести діткам кашу в меню, дитячу розчинну кашу... Ви думаєте, що досвід 5-разового материнства дає право стверджувати, що ці два продукти взаємозамінні???
Тут ніхто не говорить про кашу в 5 років...)))) Тому мене ваше зауваження розвеселило...
син не любив каші, але добре їв фрукти.
ми робили так: в фруктове пюре додавали 1 ложку каші. через кілька днів 2 і т.д....
зараз йому вже шостий рік - досі на сніданок признає тільки каші :D
Дівчатка хто достовірно знає , коли можна дитині вводити звичайну пшоняну кашу ? Хочемо розширити раціон, а ця каша як відомо дуже корисна хоча трохи тяжка для перетравлення....
Емма, я думаю уже можно вам вводить пшонку, просто как всегда сначала немножко попробуйте.
Сын сначала тоже не хотел все эти каши молочные. Делали как и многие с фруктовым пюре - разным и побольше.
А вот месяцев после восьми просто дали ему попробовать обычшую не молочную кашку, которую варили себе и он с большим удовольствием ее попробовал. Через месяц он мог съесть ее грамм 150 и ему очень нравилось. А вот молочные растворимые и сейчас не очень-то любит, иногда ест под настроение, но больше любит, если я просто варю молдочное с любой крупой, или вермишелькой.
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!