Проблеми хребта
Відправлено 20 січень 2009 - 13:01
Я боюсь залізти в постійне викачування грошей. Один прийом --- 100 гр. А скільки то треба буде ходити і чи дасть хоч якийсь результат?
Може хтось вже стикнувся з цією проблемою і порадить що робити і до кого краще звертатись.
Відправлено 20 січень 2009 - 15:00
Kokhanovska (20.1.2009, 13:01) писав:
Я боюсь залізти в постійне викачування грошей. Один прийом --- 100 гр. А скільки то треба буде ходити і чи дасть хоч якийсь результат?
Може хтось вже стикнувся з цією проблемою і порадить що робити і до кого краще звертатись.
В мене після пологів теж проблеми зі спиною, а точніше з "межпозвонковыми дисками". Тільки щось важке підняла, відразу виникають проблеми. Ходила в Києві до бабки, яка вправляла ці диски (змістилось 5). Через пів-року знов ті самі проблеми. Єдине, що знайшла в інтернеті це книжку Поля Брегга (дуже гарний автор) з вправами для спини.
Нажаль, регулярно їх не виконувала, бо тільки полегшає зі спиною після вправ, відразу про них забуваю.
Ще є непогані відгупи про дошку Євмінова, недешеве задоволення (вже від 1300 грн) і теж потребує регулярних на ній вправ.
Відправлено 20 січень 2009 - 15:34
Відправлено 20 січень 2009 - 16:21
Відправлено 20 січень 2009 - 17:14
я знала, що в мене є спина ще за довго до вагітності :)
можу порадити тільки таке, ніяких висновіків без рентгенів. їх показати кільком хорошим лікарям. у моїй історії найкращі лікарі виявилася у протезно-ортопедичному комбінаті, де здавалося б тільки самі бабульки ходять за безплатним взуттям, милицями і протезами і мами з дітлахами за ортопедичним взуттям. пани професори наговорили такогооооо! а звичайні лікарі, які в тому спеціалізуються щодня дали дійсно вартісні поради.
у мому випадку сказали, що ніякі масажі не допоможуть, відразу можливо й стане легше, але один не обережний круть (навіть щоб у машину сісти) і все поверенться на місце. тому це лиш викидання грошей.
плавання, слідкування за вагою, за собою і навчитися з цим жити.

Відправлено 20 січень 2009 - 18:47
А декілька років назад лікувала свою спину в іншого лікаря по дивній методиці за 500 доларів. Ефект зразу не був помітний,але він таки був,бо навіть вагітність не спровокувала рецидивів.
Тому по свіжих слідах моя порада така-спочатку втручання лікаря просто необхідне,щоб направити все у правильне русло. А вже потім потрібно підтримувати здоров"я всіма можливими способами,як медикаментозними,так і фізичними вправами.
Дошка Євмінова-це супервинахід! Чесно! Але якби до нього ще й видавали силу волі і наполегливість :),то їй би ціни не було ;) Бо від того,що вона в мене є нікому легше не стає, а виділити 15-20 хвилин щодня-лінь...
Тому, Kokhanovska,Ірочка, не запускай свої проблеми! Бо один прийом вартістю 100гривень-то не така вже й викачка грошей! Наш вчорашній візит до костоправа обійшовся в 400гривень плюс 100 на ліки в аптеці, сьогоднішній- в 250, а в четвер процедури знову потянуть на 400!!! Вам ще дешево обійдеться ;)
Здоров"я Вам!!!
Відправлено 20 січень 2009 - 21:11
Відправлено 20 січень 2009 - 22:08
Відправлено 21 січень 2009 - 10:24
Відправлено 21 січень 2009 - 13:48
Відправлено 21 січень 2009 - 14:18
Відправлено 21 січень 2009 - 14:36
Відправлено 21 січень 2009 - 14:38
Сонячна, ви про нквропатолога писали вище чи про масажиста? якщо про лікаря - можна мені в приват телефон і пару слів що ви про нього знаєте. дякую.
Відправлено 21 січень 2009 - 14:43

Відправлено 21 січень 2009 - 14:53
А на рахунок спокою - так я вже малечу на руках давно не ношу, важко нічого не піднімаю на роботу ходжу 2 рази на тиждень :) - начебто не дуже неспокійне життя. навіть вправи для спини намагаюсь робити...правда треба 2 рази в день а я роблю раз в 2 дня...
Гість_Nataly_diz_*
Відправлено 22 січень 2009 - 14:02
mania4ka (21.1.2009, 14:36) писав:
ВСІМ ПРИВІТ! А де у Львові можна піти на аквааеробіку,підскажіть,будь-ласка?
Відправлено 03 лютий 2009 - 16:25
Відправлено 03 лютий 2009 - 19:30
Після томографії виявилося, що у мене грижка :((( 22 роки, а вже грижа... Сказав лікар, що у мене спина, як у 50-річної. Проходжу зараз курс масажу, дууууже допомагає.
Ви тільки не закидайте це в довгий ящик, зробіть МРТ і підіть до лікаря. Мене спина вже кілька років поболювала, а я зібралася до лікаря, коли вже зовсім ноги відбирало :( Спина - це так страшно. Я себе відчувала такою неповноцінною, коли навіть не могла одягнутися сама, бо хребет просто не згинався-розгинався. Бережіть себе!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках