Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пластична хірургія - примха чи необхідність? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пластична хірургія - примха чи необхідність? Оцінка: -----

Опитування: Пластичні операції (183 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

Чи зробили би Ви собі пластичну операцію?

1. так, я завжди хочу виглядати на мільйон! (9 голосів [5.26%])

Відсоток голосів: 5.26%

2. так, якщо така операція справді потрібна (видимі недоліки, які неможливо усунути іншим шляхом) (132 голосів [77.19%])

Відсоток голосів: 77.19%

3. ні, яким мене Бог створив - таким і хочу бути! (26 голосів [15.20%])

Відсоток голосів: 15.20%

4. вже зробила/в (4 голосів [2.34%])

Відсоток голосів: 2.34%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 січень 2009 - 09:19

Зростаючий культ тіла людини і запит на якість життя призвели до небаченого розквіту пластичної хірургії у нинішній час. Пристрасті навколо краси сягнули такого рівня, що виник новий технічний розлад, якому психологи дали діагностичний термін "дистрофобія", тобто загострене сприймання пацієнтом того чи іншого фізичного недоліку.

Пластична хірургія є єдиним і незамінним способом виправлення недоліків, успадкованих від предків, а на другому етапі життя бере активну участь у боротьбі зі старінням. Раніше вік смиренно сприймався як фатальність і невідворотність. Нині інший час, і до боротьби зі старінням підходять з позицій розуміння причин, які його зумовлюють.

З роками на кожному тілі з'являються ознаки прожитих років. Перші прояви відмічаються після 30 років. Усі тканини, які красиво окреслюють тіло, починають втрачати м'якість і еластичність, шкіра ніби прилипає до м'язів, утворюючи зморшки чи складки. На кожну частину тіла вік накладає особливий відбиток. У 30-35-річних відмічаються перші зморшки у куточках очей ("гусячі лапки"), з'являються "мішки" під очима. До 40 років починають відвисати щоки, з'являється надлишок шкіри на повіках. До 45 раптом появляється в'ялість шкіри шиї, іноді друге підборіддя чи, навпаки, глибока зморшка, яка погіршує контури профілю. Опускання брів разом зі зморшками над переніссям і на лобі разюче змінюють вираз очей ("втомлені очі"). Груди опадають, живіт обростає жиром, а розтягнуті м'язи і шкіра утворюють складки. Внутрішня поверхня стегон зморщується, сідниці важчають, руки товстішають і шкіра на них провисає. Але попри все це людина почуває себе молодою. І так хочеться зберегти цю здатність захоплювати та приваблювати.

Сучасна естетична хірургія спроможна за одну операцію значно усунути перераховані "прикмети часу". Адже ніякий крем, ніякий масаж не зроблять груди високими, не підтягнуть живіт і стегна, не розгладять шию, не зітруть зморшки з обличчя. Тому вона повинна розглядатися не як поверхневе виправлення недоліків, а як істинне лікування.

Як правило, естетична хірургія застосовується до жінок. Вони більш критично ставляться до себе і намагаються знайти іноді навіть неіснуючі вади. Приблизно третина жінок приходить на консультацію лише для того, щоб упевнитися у привабливості власної зовнішності. Такій пацієнтці необхідно, щоб саме кваліфікований спеціаліст, а не сусідка, запевнив, що з її обличчям, поставою, грудьми все гаразд і вони її зовсім не псують, а тим паче не є причиною її нещасть. Як правило, вони після тривалої розмови з лікарем ідуть цілком задоволеними своєю зовнішністю.

Багато жінок приходять на консультацію з метою виконати пластичну операцію внаслідок зауваження, зробленого кимось з друзів, рідних, а іноді напередодні розлучення, бо їм здається, що чоловік залишає їх через те, що вони стали менш привабливі, а завдяки операції можна повернути добре ставленння чоловіка і зберегти шлюб.

Звичайно, перш ніж наважитися змінити свій зовнішній вигляд з допомогою пластичної операції, необхідно ретельно зважити всі за і проти.

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Я за пластичні операції тільки в тому випадку, коли така операція справді потрібна - шрам на пів обличчя чи "заяча губа". А в інших випадках проти - не натурально це якось, і якщо людина комплексує через певні свої фізичні параметри, то спочатку треба позбавитись цих комлексів, а там дивись і операція вже не потрібна!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 січень 2009 - 15:46

Я вважаю що її потрібно робити, якщо є якісь вроджені вади і це заважає. Наприклад. в мене є найкраща подруга, колись в дитинстві вона впала і зламала носа, але щось там склали не так, і вона весь час мучалася з диханням. Вийшла заміж, захотіла народити дитину і тут вердикт лікарів "НЕобхвдна пластична операцію, щоб усунути неправильно поставлену ще в дитинстві перегородку, так як їй не буде чим дихати". Прийшлося робити операцію, потім їй ще 1 рік забороняли вагітники, і тільки після того, як впевнелися, що все в порядку, дозволини вагітнити. Зрараз її синулі 7 місяців. І врна неймовірно щаслива, що мож енормально дихати. Але період після операції був дуже важким. А якщо операція робиться заради примхи, бо оно в КАтьки циці більші, то не варто :)
My Signature
Зображення

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 січень 2009 - 16:00

Я вже дуже давно хочу пластичну операцію. Але я знаю, що я її ніколи не зроблю. У дитинстві старший брат мені кинув камінцем у ніс і внаслідок цього і мене деформувалася носова кістка. Я нормально дихаю, але маю на носі горбинку. Це для мене завжди було комплексом, але тепер я на це майже не звертаю уваги, звикла, а може просто змирилася...
Я колись дивилася передачу про те, як людям робили пластичні операції(забулася, як називається передача). Там говорили, що найваще, це реабілітація.
Цікаво, а хто з форумчан робили пластичні операції? Як результат??
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:09

Я теж проти пластичних операцій, які роблять за ради примхи. Кожна людина індивідуальна і в спілкуванні з нею найважливішим є її внутрішній світ, а не обгортка. В кожного чоловіка власний смак, хто зна, можливо, ви саме така є найкращою і найпривабливішою для нього.
До того ж не варто забувати, про наслідки пластичних операцій, які обов'язково про себе нагадають в старшому віці.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 19 січень 2009 - 16:24

Я зовсім не проти пластики ( лише без фанатизму, бо виглядати аля-Л. Гурченко-просто смішно.Оточуючі лише з жалем поглядають на таких зациклених на своїй зовнішності).
Проте, якщо я маю можливість( фінансову) позбутися якогось свого комплексу, який мучить мене все життя-не задумуючись піду на це.
Мабуть так про це міркую,бо з дитинства мріяла про пластику носа.І коли буду мати нагоду-обов"язково зважуся.Не буду говорити, що очікую як моє життя зміниться після цього вчинку.Просто хочу позбутися свого величезного комплексу, який тяготить мене вже дуже довгий час.
Це не фізична вада,а моя примха,проте я так хочу.
Я вже приготувала корзину для тапок, так що можете кидати ;)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:29

Рижуля,я тебе повністю підтримую. а може ти знаєш, скільки приблизно коштує операція по пластиці носа.?
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:41

Рижуля, та ніхто в тебе тапками кидати не буде, адже мріяти не заборониш :)
Я б теж хотіла дещо підправити, але мабуть ніколи не наважусь, багато наслухалась про невдалі пластичні операції, коли виходить гірше, ніж було !
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:46

Собі б таку операцію робила тільки за крайньої потреби. Слава Богу, ноги в мене рівні, вуха не клаповухі і вроджених вад не маю. Але деякі дівчата дуже комплекують через свою зовнішність. Тому особливо не засуджую тих, хто йде на такі операції. Звісно, не тоді, коли просто хочеться губи "як у Анжеліни Джолі" чи талію вужчу на стількись сантиметрів, чи груди більші на пару розмірів.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:59

Оленка, ці операції є досить складними і одними з найдорожчих( в косметичній пластиці) близько 7-ми тис. у. е.( ще читала про ті що за 3-4,проте краще дорожче заплатити ніж потім дозбирувати гроші, аби все виправити після не дуже якісної операції)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   За крок до весни 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 17:47

я думаю це необхідність, котра перетворилася у примху.
є професії, де пластика потрібна, щоб залишитися в професії (ведучі, актори тощо). але оскільки ці люди постійно світяться і популяризуються як красиві їх хочеться наслідувати, тому й виникають думки про пластику у тих, для кого це не є життєвою чи професійною необхідністю.

якщо людина має гроші, не знає де їх діти - то чим би маля не тішилося...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 19:50

У мене був зламаний ніс, тому мрію про операцію, але навряд чи колись наважусь- я навіть до стоматолога сходити боюсь, що вже про таке серйозне втручання говорити...
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Нуся 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 20:40

Робила пластику носа років 5 назад,через те,що у дитинстві був абцес носового хряща(займались з братом карате). Мені мій ніс і таким підходив,але була ймовірність погіршення дихання у старості.Цілком задоволена результатом. Багато жінок також лежало у клініці,кожен із своїм,декотрі вже не перший раз звертались,але всі там були задоволені результатом.Якщо є бажання,то чому б і ні,але перед цим треба зважити усі за та проти. І нічого страшного у операції немає,все робиться під наркозом,важкі перші дні і тижні.Спочатку днів десьтя лежала у клініці з гіпсом на носі,були синяки під очима тижні два,найдовше розсмоктувались крововили у очах-до місяця часу.Якщо робити пластику,треба після неї мати можливість ізолюватися від суспільства.
My Signature
Зображення
Зображення

Все в наших руках, тому їх не можна опускати. CHANEL
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 січень 2009 - 00:59

і тут я згідна з гра з вогнем, "чим би дитя не бавилось"... Хоч я маю багато комплексів з приводу своєї зовнішності, то мабуть, не наважусь їх усунути пластичним втручанням, бо боюсь наслідків. Але з іншої сторони, в років 40-50 з добродійства ботоксу точно скористаю, якщо фінанси дозволятимуть. Бо коли вважала, що у мене завеликий живіт - займалась фізкультурою, бо це вада, котру можна самому усунути, натомість вплив часу змазати не вдасться, тому можливо, ботокс мене не обмине, але за пластику не знаю. Хотіла б груди собі збільшитина 1 розмір, бо зменшились після вагітності, але якщо вагітність ще одну надумаю, то забагато мороки з "порізаними" грудьми і перед плануванням вагітності, і під час вагітності, іпід час годування, вже не кажучи, що після закінчення годування чергова пластика буде просто необхідною, бо самі груди після такого "на місце не стануть". Так, що хоч коліжанки намовляють, я поки утримаюсь. А про всякі усунення целюліту чи ожиріння операційним шляхом, то незнаю, це все ж можна фізичними навантаженнями, зравноваженим раціоном ітп досягнути.

Але як хтось має купу грошей і пластична операція зробить його щасливішим і добрішим для світу, то вперед, хай робить скільки може.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Зірочка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 16:45

А я свого часу зробила "отопластику" (пластика вушних раковин). Дуже комплексувала через свою зовнішність у школі, і дала собі слово, як тільки з'явиться фінансова можливість, одразу ж і зроблю. Так і сталось. Рішення було прийняте мною самостійно, фінансово я себе теж забезпечила. Вже коли потрібно було йти в лікарню, поставила маму перед фактом, їй бідненькій залишалось лише змиритись і підтримати мене, за що дуже вдячна. Зі мною лежали дівчата, після властики носа - видовище не з приємних. Але вважаю, що кожен сам робить свій вибір, і, можливо зараз, я б не наважилась(мені тоді було 20р.). Але зараз не жалкую про це.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 18:04

Я нормально отношусь к пластике, но без фанатизма=))
В модельном мне часто мешает мой кривой носик(2 раза перебивала его мячем, обожала в детстве играть в пионерболл), может быть когда то я его выровняю=)))А ещё у меня ужасные зубы!Но это к пластике не относится=))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kotusik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 квітень 2009 - 10:19

маю на обличчі проблему - червоні капіляри. Поділіться, може хтось робив таку процедуру - видаляв їх лазером ? І чи вартує це насправді робити. Трохи страшнувато, все ж таки обличчя :nea:
My Signature
Зображення

Зображення

Мені наплювати на те, що Ви про мене думаєте, тому що я про Вас не думаю взагалі. Коко Шанель.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 квітень 2009 - 10:23

Kotusik, і побачила теж після родів на обличчі ті капіляри... сосудини лопають вже в трьох місцях... і що це може бути...
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 квітень 2009 - 10:27

я хочу після родів зробити міні пластичну операцію, мала великий шов після апендициту, а тепер він взагалі став жахливо великим :nea: , хочу щоб зробили косметичний шов
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Магда 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 квітень 2009 - 11:03

І мене про капіляри цікавить, багато повиступали під очима, я легенько припудрую але не те чогоб хотілось. Ще не знати як вони поведуть себе під час родів.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2009 - 23:03

Мне тоже исправили уши в 14 лет. Так что мы с тобой zOzyLKa коллеги по несчастью! :D Абсолютно нормально отношусь к исправлению таких мелких недостатков, которые добавляют комплексов. Я шла на нее сознательно, но скажу, что перемучалась, поскольку в то время пласт. хирургия была кустарная. Хирург занес инфекцию и шов на одном ухе воспалился! Намучилась я жутко! Так кончик остался надломленным, но моральных сил исправить это у меня уже не было. А сейчас не замарачивась! :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему