Пластична хірургія - примха чи необхідність?
Відправлено 19 січень 2009 - 09:19
Пластична хірургія є єдиним і незамінним способом виправлення недоліків, успадкованих від предків, а на другому етапі життя бере активну участь у боротьбі зі старінням. Раніше вік смиренно сприймався як фатальність і невідворотність. Нині інший час, і до боротьби зі старінням підходять з позицій розуміння причин, які його зумовлюють.
З роками на кожному тілі з'являються ознаки прожитих років. Перші прояви відмічаються після 30 років. Усі тканини, які красиво окреслюють тіло, починають втрачати м'якість і еластичність, шкіра ніби прилипає до м'язів, утворюючи зморшки чи складки. На кожну частину тіла вік накладає особливий відбиток. У 30-35-річних відмічаються перші зморшки у куточках очей ("гусячі лапки"), з'являються "мішки" під очима. До 40 років починають відвисати щоки, з'являється надлишок шкіри на повіках. До 45 раптом появляється в'ялість шкіри шиї, іноді друге підборіддя чи, навпаки, глибока зморшка, яка погіршує контури профілю. Опускання брів разом зі зморшками над переніссям і на лобі разюче змінюють вираз очей ("втомлені очі"). Груди опадають, живіт обростає жиром, а розтягнуті м'язи і шкіра утворюють складки. Внутрішня поверхня стегон зморщується, сідниці важчають, руки товстішають і шкіра на них провисає. Але попри все це людина почуває себе молодою. І так хочеться зберегти цю здатність захоплювати та приваблювати.
Сучасна естетична хірургія спроможна за одну операцію значно усунути перераховані "прикмети часу". Адже ніякий крем, ніякий масаж не зроблять груди високими, не підтягнуть живіт і стегна, не розгладять шию, не зітруть зморшки з обличчя. Тому вона повинна розглядатися не як поверхневе виправлення недоліків, а як істинне лікування.
Як правило, естетична хірургія застосовується до жінок. Вони більш критично ставляться до себе і намагаються знайти іноді навіть неіснуючі вади. Приблизно третина жінок приходить на консультацію лише для того, щоб упевнитися у привабливості власної зовнішності. Такій пацієнтці необхідно, щоб саме кваліфікований спеціаліст, а не сусідка, запевнив, що з її обличчям, поставою, грудьми все гаразд і вони її зовсім не псують, а тим паче не є причиною її нещасть. Як правило, вони після тривалої розмови з лікарем ідуть цілком задоволеними своєю зовнішністю.
Багато жінок приходять на консультацію з метою виконати пластичну операцію внаслідок зауваження, зробленого кимось з друзів, рідних, а іноді напередодні розлучення, бо їм здається, що чоловік залишає їх через те, що вони стали менш привабливі, а завдяки операції можна повернути добре ставленння чоловіка і зберегти шлюб.
Звичайно, перш ніж наважитися змінити свій зовнішній вигляд з допомогою пластичної операції, необхідно ретельно зважити всі за і проти.
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Я за пластичні операції тільки в тому випадку, коли така операція справді потрібна - шрам на пів обличчя чи "заяча губа". А в інших випадках проти - не натурально це якось, і якщо людина комплексує через певні свої фізичні параметри, то спочатку треба позбавитись цих комлексів, а там дивись і операція вже не потрібна!
Відправлено 19 січень 2009 - 15:46
Відправлено 19 січень 2009 - 16:00
Я колись дивилася передачу про те, як людям робили пластичні операції(забулася, як називається передача). Там говорили, що найваще, це реабілітація.
Цікаво, а хто з форумчан робили пластичні операції? Як результат??
Відправлено 19 січень 2009 - 16:09
До того ж не варто забувати, про наслідки пластичних операцій, які обов'язково про себе нагадають в старшому віці.
Відправлено 19 січень 2009 - 16:24
Проте, якщо я маю можливість( фінансову) позбутися якогось свого комплексу, який мучить мене все життя-не задумуючись піду на це.
Мабуть так про це міркую,бо з дитинства мріяла про пластику носа.І коли буду мати нагоду-обов"язково зважуся.Не буду говорити, що очікую як моє життя зміниться після цього вчинку.Просто хочу позбутися свого величезного комплексу, який тяготить мене вже дуже довгий час.
Це не фізична вада,а моя примха,проте я так хочу.
Я вже приготувала корзину для тапок, так що можете кидати ;)

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 19 січень 2009 - 16:29
Відправлено 19 січень 2009 - 16:41
Я б теж хотіла дещо підправити, але мабуть ніколи не наважусь, багато наслухалась про невдалі пластичні операції, коли виходить гірше, ніж було !
Відправлено 19 січень 2009 - 16:46
Відправлено 19 січень 2009 - 16:59

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 19 січень 2009 - 17:47
є професії, де пластика потрібна, щоб залишитися в професії (ведучі, актори тощо). але оскільки ці люди постійно світяться і популяризуються як красиві їх хочеться наслідувати, тому й виникають думки про пластику у тих, для кого це не є життєвою чи професійною необхідністю.
якщо людина має гроші, не знає де їх діти - то чим би маля не тішилося...

Відправлено 19 січень 2009 - 19:50
Відправлено 19 січень 2009 - 20:40
Відправлено 20 січень 2009 - 00:59
Але як хтось має купу грошей і пластична операція зробить його щасливішим і добрішим для світу, то вперед, хай робить скільки може.
Відправлено 23 лютий 2009 - 16:45
Відправлено 23 лютий 2009 - 18:04
В модельном мне часто мешает мой кривой носик(2 раза перебивала его мячем, обожала в детстве играть в пионерболл), может быть когда то я его выровняю=)))А ещё у меня ужасные зубы!Но это к пластике не относится=))
Відправлено 09 квітень 2009 - 10:19
Відправлено 09 квітень 2009 - 10:23
Відправлено 09 квітень 2009 - 10:27
Відправлено 09 квітень 2009 - 11:03

Відправлено 13 листопад 2009 - 23:03

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

[/url]