Танці з зірками 3 Для тих хто дивиться, обговорення.
Відправлено 14 жовтень 2007 - 13:03
Мої враження:
більше всього сподобались Наталія Корольова \ Євген Папунаішвілі. Як на мене, зе бест!
Козловському, як на мене, могли б дати й більше. Не розумію чого так багато дали Ямі з Могилою? Напевно Ямі за пісню... На Подкопаєву сташно дивитись. Цицьки обвислі, коліна в зморшках.
Тіна Кароль погладшала. І такою вона мені більш подобається, ніж коли була сухоребриком. :)
Щось складається в мене враження, що проджект повністю проплачений. І що виграє той, хто проплатив.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 15 жовтень 2007 - 10:43
А щодо проекту, то мене також вразила Корольова з Папунаішвілі. Козловський теж мені особисто дуже сподобався, проте танцює він ради танцю, а не для власного задоволення і задоволення партнерки. Якась самозакоханість дуже мені відчувалась.
Капітошка, а Могилевська мені дуже сподобалась. Здалось мені, що вона від того, що робить відчуває справжній кайф! І ще Неліпа, теж здається, що танцює він заради відчуття задоволення. І це мені подобається набагато більше за найвитонченіший професіоналізм і найточніші па.
Взагалі ніякою танцівницею видалась італійка, хоча беззаперечно Красуня вона.
Відправлено 15 жовтень 2007 - 13:08
Відправлено 30 листопад 2007 - 11:34
Капітошка (14.10.2007, 13:03) писав:
Щось складається в мене враження, що проджект повністю проплачений. І що виграє той, хто проплатив.
Та Тіна Кароль вагітна, я це ще з самої першої передачі помітила, придивись уважніше. А стосовно того хто виграє - то, звичайно, там наперед відомо, а всі ці несподівані трюки тільки для того, щоб люди відправляли побільше смс, от з самого першого проекту тільки по даним одного мобільного оператора чистими виходило ледь не річний бюджет середнього міста, а разом, мабуть, і ввесь річний бюджет Київа.
Підкопаєва - просто живе втілення пошлості і несмаку... жах. А так загалом гарно продумано, аж самій захотілось на бальні танці при нагоді записатись
Відправлено 30 листопад 2007 - 11:37
Яблучко (15.10.2007, 13:08) писав:
Мені також він подобається (не як мужчина, а деякі пісні), але чоловік коли його бачить - його аж пінить. Він взагалі тільки перші танці дивився, а улюбленою нашою парою була Руся Писанка, ми за неї десь під дві сотні смс відіслали, аби тільки ще раз її побачити в наступній передачі
Відправлено 30 листопад 2007 - 11:42
Lara! (15.10.2007, 10:43) писав:
Взагалі ніякою танцівницею видалась італійка, хоча беззаперечно Красуня вона.
Мені також Могилевська ще з першої передачі дуже сподобалась, в неї ж з рукою перед самими зйомками серйозна травма була... А італійка мені теж гарною здалась, принаймні фігура гарна, та мала привід переконатись, що поняття краси в чоловіків і жінок різне. Всі знайомі чоловіки сказали, що вона м"яко кажучи не здалась привабливою... а от Шоптенко і Пилипенко такі гарненькі... от так...
Відправлено 30 листопад 2007 - 12:37
Два сезони, вона скрізь така розуміюча, зі сльозами на очах проводжала конкурсантів, котрі вибували. Проте, власний програш не зуміла достойно прийняти. Кидатись букетами, повертатися спиною до партнера і камери, апелювати до перемоги в Атланті і згадувати цілком недоречно про кількість смсок і нотаріуса - це було так недостойно.... фііі... А скільки злості неприкритої було в очах... Дуже негарно.. Проте, видно, що цілком щиро... Нарешті, щиро...
Відправлено 30 листопад 2007 - 12:47
Lara! (30.11.2007, 12:37) писав:
Два сезони, вона скрізь така розуміюча, зі сльозами на очах проводжала конкурсантів, котрі вибували. Проте, власний програш не зуміла достойно прийняти. Кидатись букетами, повертатися спиною до партнера і камери, апелювати до перемоги в Атланті і згадувати цілком недоречно про кількість смсок і нотаріуса - це було так недостойно.... фііі... А скільки злості неприкритої було в очах... Дуже негарно.. Проте, видно, що цілком щиро... Нарешті, щиро...
А хіба не видно по ній, що вона просто бридка людина? Теж мені ідеал знайшовся... достойно треба не тільки приймати перемогу, а й поразку. От Наталка Корольова запам"яталась чим? Вона благородно повелась, і про неї будуть згадувати ще довго, а от про цю... і говорити не хочеться.
Відправлено 30 листопад 2007 - 14:15

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 01 грудень 2007 - 11:51
Відправлено 01 грудень 2007 - 17:31
Юлія (30.11.2007, 12:47) писав:
Так мені Поткопаєва несподобалося ще в 2 проекті коли вона почала дітили себе з Скрипкою через мову, було дуже не гарно ну і вибно її знання (Скрипка не з Зх. Укр.) А то що вона виробляла коли сказали що вона програла то був цілий цирк. Вона дійсно погано танцює, бо техніка ніколи не є домінантною над почуттями це ж танці розмова душі, вона невміє так артистично їх подати як інші учасники.
А щодо Корольової то там вона нехотіла змагатися бо немала можливості приділяти більше часу танцям. Але вони також були ну дуже оригінальними і дуже мені сподобалися
Відправлено 01 грудень 2007 - 19:32
Відправлено 01 грудень 2007 - 21:13
Оленка (1.12.2007, 19:32) писав:
Ну не факт, що поляк виграє, йому Чапкіс постійно занижує оцінки... А Могилевська достойно прийме поразку, якщо програє, вона стервозна жінка, але не погана людина впринципі... і дійсно красиво танцює, хоч і не красуня і не має гарної фігури. А Пилипенко мені також подобається, мила така дівчинка.
Відправлено 02 грудень 2007 - 00:13
Взагалі, щодо того хто виграє, ще Скрипка сказав: що боротьба буде між двома: Подкопаєва і Могилевська (хто більше заплатить). А мені подобався поляк, тай пара не дуже відома, могли б і дати виграти! Але якщо брати до уваги хто як танцює, то в когось краще получається вальс, в когось фокстрот, а в поляка класно останній раз вийшло танго - просто було станцювано легко, граційно і емоційно. Я за них!
Відправлено 02 грудень 2007 - 10:50
Відправлено 02 грудень 2007 - 11:41
Yaremko (2.12.2007, 10:50) писав:
Згодна, мені було так прикро, що вона в першому проекті програла... бо з Зеленського танцюрист поганенький, хоча він веселий... та якийся неприємний. Та тепер обидві пари гарні, хоч не так прикро як було в першому проекті... в будь-якому випадку за кермо однієї з машин сяде представниця від України... хоча пара № 8 на мій погляд більш цього достойна... та наша думка рідко коли співпадає з результатами голосування
Відправлено 02 грудень 2007 - 20:26

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках