Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Танці з зірками 3 - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Танці з зірками 3 Для тих хто дивиться, обговорення. Оцінка: -----

Користувач у мережі   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 14 жовтень 2007 - 13:03

Я телевізор не дивлюся, хіба що новини. А от танці з зірками щось полюбила. Перші дивилась повністю, другі - тількі останні програми. І ось тепер буду слідкувати за новим сезоном.
Мої враження:
більше всього сподобались Наталія Корольова \ Євген Папунаішвілі. Як на мене, зе бест!
Козловському, як на мене, могли б дати й більше. Не розумію чого так багато дали Ямі з Могилою? Напевно Ямі за пісню... На Подкопаєву сташно дивитись. Цицьки обвислі, коліна в зморшках.
Тіна Кароль погладшала. І такою вона мені більш подобається, ніж коли була сухоребриком. :)
Щось складається в мене враження, що проджект повністю проплачений. І що виграє той, хто проплатив.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 жовтень 2007 - 10:43

Не можу сказати про проплату, але також дивлюсь із задоволенням. Попри красу - це чудова пропаганда бального танцю. Чомусь у свідомості багатьох хлопчиків і юнаків танець, та ще й бальний, - символ немужності.
А щодо проекту, то мене також вразила Корольова з Папунаішвілі. Козловський теж мені особисто дуже сподобався, проте танцює він ради танцю, а не для власного задоволення і задоволення партнерки. Якась самозакоханість дуже мені відчувалась.
Капітошка, а Могилевська мені дуже сподобалась. Здалось мені, що вона від того, що робить відчуває справжній кайф! І ще Неліпа, теж здається, що танцює він заради відчуття задоволення. І це мені подобається набагато більше за найвитонченіший професіоналізм і найточніші па.
Взагалі ніякою танцівницею видалась італійка, хоча беззаперечно Красуня вона.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 жовтень 2007 - 13:08

не про танці, але про зірок. перший раз вболівала за Козловського, та він так і не виграв. А тиждень назад бачило його, такий лапочка. Треба було хоч потриматись за нього
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2007 - 11:34

Перегляд повідомленняКапітошка (14.10.2007, 13:03) писав:

Тіна Кароль погладшала. І такою вона мені більш подобається, ніж коли була сухоребриком. :)
Щось складається в мене враження, що проджект повністю проплачений. І що виграє той, хто проплатив.

Та Тіна Кароль вагітна, я це ще з самої першої передачі помітила, придивись уважніше. А стосовно того хто виграє - то, звичайно, там наперед відомо, а всі ці несподівані трюки тільки для того, щоб люди відправляли побільше смс, от з самого першого проекту тільки по даним одного мобільного оператора чистими виходило ледь не річний бюджет середнього міста, а разом, мабуть, і ввесь річний бюджет Київа.
Підкопаєва - просто живе втілення пошлості і несмаку... жах. А так загалом гарно продумано, аж самій захотілось на бальні танці при нагоді записатись
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2007 - 11:37

Перегляд повідомленняЯблучко (15.10.2007, 13:08) писав:

не про танці, але про зірок. перший раз вболівала за Козловського, та він так і не виграв. А тиждень назад бачило його, такий лапочка. Треба було хоч потриматись за нього

Мені також він подобається (не як мужчина, а деякі пісні), але чоловік коли його бачить - його аж пінить. Він взагалі тільки перші танці дивився, а улюбленою нашою парою була Руся Писанка, ми за неї десь під дві сотні смс відіслали, аби тільки ще раз її побачити в наступній передачі :smile: . Жаль, що її не було в третьому проекті. Як на жінку її ваги вона мала непогану грацію...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2007 - 11:42

Перегляд повідомленняLara! (15.10.2007, 10:43) писав:

Могилевська мені дуже сподобалась. Здалось мені, що вона від того, що робить відчуває справжній кайф! І ще Неліпа, теж здається, що танцює він заради відчуття задоволення. І це мені подобається набагато більше за найвитонченіший професіоналізм і найточніші па.
Взагалі ніякою танцівницею видалась італійка, хоча беззаперечно Красуня вона.

Мені також Могилевська ще з першої передачі дуже сподобалась, в неї ж з рукою перед самими зйомками серйозна травма була... А італійка мені теж гарною здалась, принаймні фігура гарна, та мала привід переконатись, що поняття краси в чоловіків і жінок різне. Всі знайомі чоловіки сказали, що вона м"яко кажучи не здалась привабливою... а от Шоптенко і Пилипенко такі гарненькі... от так...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 30 листопад 2007 - 12:37

Ой, щодо Подкопаєвої в останній передачі, то мене її поведінка просто вразила. Залишився такий неприємний осад.
Два сезони, вона скрізь така розуміюча, зі сльозами на очах проводжала конкурсантів, котрі вибували. Проте, власний програш не зуміла достойно прийняти. Кидатись букетами, повертатися спиною до партнера і камери, апелювати до перемоги в Атланті і згадувати цілком недоречно про кількість смсок і нотаріуса - це було так недостойно.... фііі... А скільки злості неприкритої було в очах... Дуже негарно.. Проте, видно, що цілком щиро... Нарешті, щиро...
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2007 - 12:47

Перегляд повідомленняLara! (30.11.2007, 12:37) писав:

Ой, щодо Подкопаєвої в останній передачі, то мене її поведінка просто вразила. Залишився такий неприємний осад.
Два сезони, вона скрізь така розуміюча, зі сльозами на очах проводжала конкурсантів, котрі вибували. Проте, власний програш не зуміла достойно прийняти. Кидатись букетами, повертатися спиною до партнера і камери, апелювати до перемоги в Атланті і згадувати цілком недоречно про кількість смсок і нотаріуса - це було так недостойно.... фііі... А скільки злості неприкритої було в очах... Дуже негарно.. Проте, видно, що цілком щиро... Нарешті, щиро...

А хіба не видно по ній, що вона просто бридка людина? Теж мені ідеал знайшовся... достойно треба не тільки приймати перемогу, а й поразку. От Наталка Корольова запам"яталась чим? Вона благородно повелась, і про неї будуть згадувати ще довго, а от про цю... і говорити не хочеться.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 30 листопад 2007 - 14:15

Згодна! Корольова молодець, гідно пішли з паркету. Чого не скажеш про Подуопаєву... :smile:
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olchik 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2007 - 17:57

А я , дівчата, записалася на бальні танці і ходжу вже більше місяця!!!Це настільки класно! От зараз біжу якраз. До понеділка!
Я за Мрочека!
My Signature
Зображення
Зображення

Мій блог Бамбетль
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 грудень 2007 - 11:51

От вирішила ще раз подивитись повтор танців... там де Підкопаєва фиркала... Але також хочу подивитись на поляка... цікавий хлопчина... щось в ньому є
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yaremko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 01 грудень 2007 - 17:21

Перегляд повідомленняЮлія (30.11.2007, 11:34) писав:

Та Тіна Кароль вагітна, я це ще з самої першої передачі помітила, придивись уважніше.

Мене також непокидає таке враження що вона вагітна, але я ніде в пресі таких чуток не бачила
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 грудень 2007 - 17:31

Перегляд повідомленняЮлія (30.11.2007, 12:47) писав:

А хіба не видно по ній, що вона просто бридка людина? Теж мені ідеал знайшовся... достойно треба не тільки приймати перемогу, а й поразку. От Наталка Корольова запам"яталась чим? Вона благородно повелась, і про неї будуть згадувати ще довго, а от про цю... і говорити не хочеться.

Так мені Поткопаєва несподобалося ще в 2 проекті коли вона почала дітили себе з Скрипкою через мову, було дуже не гарно ну і вибно її знання (Скрипка не з Зх. Укр.) А то що вона виробляла коли сказали що вона програла то був цілий цирк. Вона дійсно погано танцює, бо техніка ніколи не є домінантною над почуттями це ж танці розмова душі, вона невміє так артистично їх подати як інші учасники.
А щодо Корольової то там вона нехотіла змагатися бо немала можливості приділяти більше часу танцям. Але вони також були ну дуже оригінальними і дуже мені сподобалися
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 грудень 2007 - 18:12

Перегляд повідомленняYaremko (1.12.2007, 17:21) писав:

Мене також непокидає таке враження що вона вагітна, але я ніде в пресі таких чуток не бачила

В неї трішки губи набрякли і взагалі по обличчю видно, що вагітна, і животик давно видно
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 грудень 2007 - 19:32

я також за Мрочека. він гарно танцює. такий веселий. і взагалі класний поляк. З Пилипенко гарна пара. цікаво буде подивитися на те як прийме поразку Могилевська. я за пару №4. :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 грудень 2007 - 21:13

Перегляд повідомленняОленка (1.12.2007, 19:32) писав:

я також за Мрочека. він гарно танцює. такий веселий. і взагалі класний поляк. З Пилипенко гарна пара. цікаво буде подивитися на те як прийме поразку Могилевська. я за пару №4. :smile:

Ну не факт, що поляк виграє, йому Чапкіс постійно занижує оцінки... А Могилевська достойно прийме поразку, якщо програє, вона стервозна жінка, але не погана людина впринципі... і дійсно красиво танцює, хоч і не красуня і не має гарної фігури. А Пилипенко мені також подобається, мила така дівчинка.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2007 - 00:13

Приєднуюсь до всіх тих слів про Подкопаєву, лицемірство так і не змогла, програвши, вдало приховати!
Взагалі, щодо того хто виграє, ще Скрипка сказав: що боротьба буде між двома: Подкопаєва і Могилевська (хто більше заплатить). А мені подобався поляк, тай пара не дуже відома, могли б і дати виграти! Але якщо брати до уваги хто як танцює, то в когось краще получається вальс, в когось фокстрот, а в поляка класно останній раз вийшло танго - просто було станцювано легко, граційно і емоційно. Я за них! :smile:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2007 - 10:50

Я вважаю що не можна порівнювати Могилевську з Мрочеком бо Могилевська вже давно данцює і в них зтанцьована пара, та і набагато краще визлядає пара якщо танцюрист чоловік бо чоловік в парі як хребет організму, це основа
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2007 - 11:41

Перегляд повідомленняYaremko (2.12.2007, 10:50) писав:

Я вважаю що не можна порівнювати Могилевську з Мрочеком бо Могилевська вже давно данцює і в них зтанцьована пара, та і набагато краще визлядає пара якщо танцюрист чоловік бо чоловік в парі як хребет організму, це основа

Згодна, мені було так прикро, що вона в першому проекті програла... бо з Зеленського танцюрист поганенький, хоча він веселий... та якийся неприємний. Та тепер обидві пари гарні, хоч не так прикро як було в першому проекті... в будь-якому випадку за кермо однієї з машин сяде представниця від України... хоча пара № 8 на мій погляд більш цього достойна... та наша думка рідко коли співпадає з результатами голосування :cray: Але добре, що на місці Марчена не Підкопаєва, бо тоді я взагалі б була в шоці...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2007 - 20:26

А Подкопаєва навіть на гала-концерт не прийшла... некрасиво як... танцює вона зараз на концерті Ані Лорак... жах. Тепер уважно подивіться на Тіну - в цій зеленій атласній сукні явно видно животик, наїсти такий вона точно не могла... вагітна вона, і тепер це явно видно... Цікаво хто ж виграє... ліпше б вони концерт після результатів зробили, бо нетерплячка дістає
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему