Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Перші зморшки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Перші зморшки Як з ними боротися? Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 січень 2009 - 09:34

Ти помітила перші зморшки, а тобі всього 22 роки? Головні причини — недосипання, спадковість, стреси та втома, а також мімімка обличчя та шкідливі звички. Активно діяти потрібно вже зараз.
Зображення

По-перше, твоїй шкірі необхідний щоденний правильний догляд: очищення, тонізування та зволоження, легкий масаж. По-друге, проконсультуйся з косметологом, він порадить ефективні косметичні засоби проти перших зморщок. Крім того, раз на тиждень роби живильну маску для обличчя.

Протягом дня м’язи обличчя скорочуються близько 15 тисяч разів. Це змінює структуру верхнього шару шкіри
Наприклад, запар 1 ст. ложку вівсяних пластівців та додай 1 яєчний жовток. Перемішай ретельно інгредієнти та нанеси на обличчя та шию. Змий маску через 10-15 хвилин. Слід відзначити, що інтенсивні антивікові косметичні засоби проти зморщок можна використовувати тільки після 25-30 років. У молодому ж віці слід просто ретельно доглядати за шкірою.

Ароматична екстренна допомога

Доведено, що ароматичні олії допомагають зберегти молодість.
Якщо в тебе молода шкіра, тоді інтенсивні засоби проти зморщок не підійдуть. Натомість ти можеш сміливо використовувати методи ароматерапії. Олія жасмину корисна для чутливої тонкої шкіри. Змішай 2-3 краплини жасминової олії з 1 ст. ложкою оливкової. Увітри суміш масажними рухами в шкіру обличчя та шию. Промокни обличчя серветкою. Запах жасмину позбавляє від депресії, страхів та зміцнює відчуття впевненості в собі.

Ефірну олію персика можна використовувати в боротьбі з глибокими зморшками. Це тонізує шкіру, зволожує її та омолоджує. Змішай кілька крапель персикової олії зі звичайною рослинною та змасти сумішшю зону навколо очей. Це зменшує запалення повік, попереджує появу нових зморщок і бореться з існуючими.

Олія виноградних кісточок – для зрілої шкіри. Вона містить сильний антиоксидант, а також вітаміни А, Е, С та В. Дуже добре затримує вологу в шкірі, вітамінізує її та сприяє
регенерації клітин. Також рекомендується використовувати її для звуження пор жирної шкіри.

Зморшки з’являються через нестачу вологи у шкірі. Тому дуже важливо зволожувати її кожен день.

А як ви боретесь із зморшками? Чи можливо підручними засобами їх подолати? Рекомендуйте косметику (креми), яка допомогла вам?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 січень 2009 - 11:43

Профілактика зморшок “на дому”

1. Забудьте звичку опиратися обличчям на руку.

2. Не горбтесь. Рівна осанка дуже важлива для підтримання пружності шкіри шиї.

3. Не дивіться на сонце без захисних окулярів. Це може спричинити появу великої кількості зморшок навколо очей.

4. Спіть щонайменше сім годин. Уві сні проходить відновлення клітин шкіри.

5. Випивайте до двох літрів рідини у день. Це покращить колір шкіри і додасть їй пружності.

6. Захищайте шкіру від сонця і різких перепадів температур.

7. Щодня очищуйте шкіру обличчя, навіть якщо ви не користуєтесь косметикою.

8. Намагайтеся посміхатися лише нижньою частиною обличчя.

9.Крем для догляду за шкірою навколо очей має бути м’яким і ніжним. Його потрібно наносити обережно, м’якими рухами, легко вбиваючи у шкіру пучками вказівних пальців. Шкіра під очима — єдина частина організму людини, де немає зволожувальних залоз. Саме тут з’являються перші ознаки старіння організму. Перевтома і напруженість зору також можуть бути причиною, яка погіршує стан цих ділянок шкіри. Щоб попередити старіння, косметолог радить вранці і ввечері наносити на шкіру навколо очей спеціальні креми та гелі, а надворі одягати сонцезахисні окуляри.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 січень 2009 - 12:29

Хоча я і користуюся кремом, та мало вірю в їх ефективність. Думаю ,якщо процес старіння пішов то ні один крем його не зупинить.
На рахунок правила №8(посміхатися лише нижньою частиною обличчя) , якщо весь час думати як сміятися ,то посмішка буде несправжньою і не щирою.
Користуюсь зволожуючим кремом від Віши. Чула , що деяки косметологи роблять креми власноруч. Кажуть, що з натуральних продуктів. Хотіла б і собі такий замовити . Може хтось користувався, напишіть відгуки!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 18 січень 2009 - 13:01

Антік, читаю і одразу пункти виконую:)1 якраз прийшовся в пору( ніби ти мене бачиш і поради даєш,бо сиділа саме так як написано ;)
В мене зараз з"явилися сильні зморшки навколо очей.Страждаю страшенно.І головне якось так раптово...Не думала,що в 24 роки доведеться вже купувати косметику від зморшок :(
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 10:42

Для мене актуальна порада про очищення. Бо намалюватися в люди ще часу трохи є (хоч пудра і рум"яна), а от протерти толком лице ввечері сил іноді не вистачає. А так з"явився стимул - профілактика зморщок.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Квітка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 10:56

Перегляд повідомленняРижуля (18.1.2009, 13:01) писав:

В мене зараз з"явилися сильні зморшки навколо очей.Страждаю страшенно.І головне якось так раптово...Не думала,що в 24 роки доведеться вже купувати косметику від зморшок :(

Мені подруга порадила використовувати олійку жожоба для зони навколо очей, то я 2 рази на тиждень на ніч легенькими рухами змащую повіки. Зранку відчуття досить приємне, шкіра вміру зволожена. Щодо результатів, то не знаю, бо роблю для профілактики, а ось моя подруга каже, що у неї зморшки зменшилися.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 11:08

а у мене вже давно, ще в інституті з'явились горизонтальні зморшки на лобі... бо маю дурну звичку з дитинства - морщити лоба.. от і доморщилась... чим я вже тільки не користувалась, нічого не допомагає... але кремами користуюсь, щоб хоч ці зморшки далі не прогресували.. і намагаюсь не морщити лоба, хоч це дуже важко... на інших ділянках обличчя зморшок ще не має (ттт)... можливо, це тому, що маю масну шкіру.. кажуть, що на ній завжди зморшки з'являються пізніше))))
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 12:12

До тридцяти років я практично ніякими ні кремами, ні масками ... одним словом НІЧИМ не користувалась... в мене шкіра дуже чутлива і алергенна до кремів... просто жах... але шкіра моя на обличчі і не потребувала нічого... мінімум косметики... я не хвалюся, але мені не дають ніхто, що мені за тридцять... а зараз є трохи біля очей як примружусь зморшки, а тому користуюсь серією "Чорний жемчуг" /Аквабаланс/ як під очі, так і звичайним кремом для обличчя для комбінованої шкіри... єдиний крем, що не викликає алергію і нормально я його переношу... хоча роки прибавляються і зморшки.... і нікуди ми від них не сховаємось... але все таки найперше, як виглядає шкіра обличчя впливає генетика, спадковість, а вже потім догляд за шкірою... а тому мамочки не забуваймося і любімо себе, то і нас будуть любити, коли ми будемо гарно виглядати... :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксана78 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 05 лютий 2009 - 00:05

Чула, що ніби жирна шкіра старіє повільніше, не знаю так це чи ні, але як гляну в дзеркало - треба починати щось робити , та все ніяк не зберусь. Користуюсь зволожуючим кремом від Ів Рошер, ніби не поганий. Перші зморшки біля очей маю, та вважаю що ті креми не допоможуть, як показує досвід моїх знайомих ( кремом мастяться а зморшок все більше). :dance2:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 00:32

В мене поки шо зморшок немає :36_3_16: , але хочу поділитися своїми спостереженнями. Дуже люблю уважно розглядати обличчя людей (поки вони не звертають увагу - це напевно тому що люблю малювати портретики з дитинства) і не соромлюся питати всіх знайомих старших тьотіньок, що вони роблять, аби позбутися, або запобігти зморшкам. От на роботі жінці - 55, а неї немає зморшок, вона каже, що нічим не користується і немає зморшок через те що в неї жирна шкіра (вона помаліше втрачає пружність). В неї так і в мами було і в сестри. Отже спадковість на першому місці. Далі моя бабуля з молоду дуже сильно користувалася кремами від зморшок, в кінцевому результаті - в неї їх більше ніж у тої баби, яка не користувалася жодними кремами - шкіра просто вкрита зморшками як павутинкою. Свекруха помірно користується кремами, в неї менше проявляються зморшки порівняно з моєю мамою, яка теж (як одна з бабів) не користується кремами, але пори лиця у моєї мами набагато акуратніші. Можливо деякі креми сприяють закупорці пор, пори розширюються, я от ще не зрозуміла до кінця. Шкіра навколо очей дуже ніжна, як ви всі знаєте її не потрібно обтяжувати кремами, тому я за природні способи догляду - врізати огірочок і накласти на очі, чи щось ще таке овіжаюче, зволожуюче. А ще щоб не було зморшок потрібно, коли вмиваєшся, накладаєш денний зволожуючий кремчик робити круговий масаж обличчя - від підборіддя - до вісків. Ну і звичайно не потрібно ходити постійно насупленою, щурити очі, коли щось розглядаєш, кривитися (це повинно в жінок на автоматі відбуватися), бо постійні мімічні рухи в одних і тих же місцях потім залишають глибокі рівчики. А взагалі зморшки це не так і погано - вони показують, що жінка багато в своєму житті пережила, що вона працьовита і щира у своїх емоціях, а не розфуфирена краля, яка зациклена лише на своєму мармуровому обличчі. Побільше усміхайтеся!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 01:06

Я користуюся кремом під очі, але у мене інша проблема, це темні кола і мішки під очима. Але від зморшок користуватися кремом не варто спішитися. Як правило ці креми активні і пригнічують природні відновлюючі властивості шкіри. Важливо користуватися зволожуючим кремом. Наша шкіра старіє, можна сказати висихає і від того зявляються зморшки. Зволожуючі креми збагачують шкіру вологою і процес сповільнюється. А от від мімічних зморшок нікуди не дінешся! Вони зовсім рано зявляються, хто багато сміється, у того біля очей, хто багато думає, у того на чолі. Проти цих зморшок допоможуть тільки радикальні косметологічні методи.
У мене теж невеличкі навколо очей зявилися, і на чолі, але я то знаю, що це тому що у мене така міміка, всі кольори емоцій! І це не для мене - не морщитися, контролювати себе. А обличчя має бути живе, щоб було цікаво спілкуватися, і зморшечки невеличкі можуть бути веселими))).

А камяні обличчя з усмішкою тільки нижньою частиною - бррррр.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   barbariska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 01:50

Я теж користуюсь кремом під очі.
А ще роблю таку процедуру:
Заливаю у формочки для льоду мінеральну воду і ставлю в морозілку. Вечером після очищення шкіри беру один заморожений кубік і протираю ним шкіру обличчя і шию. Це чудово тонізує і освіжає шкіру.
My Signature
Є люди, у яких живе Бог; є люди, у яких живе диявол; а є люди, у яких живуть тільки глисти. (Фаїна Раневська)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 02:42

barbariska, я таке пробувала в молодості робити. для мне виявилося цілковитим мазохізмом :)
хоча багатьом допомагає. я робила з трав"яних настоїв. але за тиждень нервовий тік викликала лиш думка про ранкове вмивання:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 09:04

Перегляд повідомленнягра з вогнем (5.2.2009, 2:42) писав:

barbariska, я таке пробувала в молодості робити. для мне виявилося цілковитим мазохізмом :)
хоча багатьом допомагає. я робила з трав"яних настоїв. але за тиждень нервовий тік викликала лиш думка про ранкове вмивання:)

гра з вогнем ти що таке пишеш в молодості, ти ще тількі починаєш набирати кольору, як розпустившийся не до кінця бутон квітки. Я і те частенько забуваю скількі мені років (мабуть склероз :36_3_16: )

В мене теж є зморшкі на чолі( бо діток треба, якось виховувати тож по трохи гримаю :8_2_69:), і трошкі під очима, але коли я починаю займатся своїм обличчям робити очищування, маскі, зволоження то робляться не такіми помітними (такі процедури роблю раз у дві неділі), що до протирання обличчя, теж пробувала, та надовго мене не вистачило, хоча відчуття гарні, шкіра стає ніжною, гладкою.
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 11:26

Перегляд повідомленняbarbariska (5.2.2009, 1:50) писав:

Я теж користуюсь кремом під очі.
А ще роблю таку процедуру:
Заливаю у формочки для льоду мінеральну воду і ставлю в морозілку. Вечером після очищення шкіри беру один заморожений кубік і протираю ним шкіру обличчя і шию. Це чудово тонізує і освіжає шкіру.

Моя мама також цих захоплювалась, поки незастудила гайморові пазухи, і на лікування потратила величеньку суму.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 12:02

Колись одна жінка казала мені, що все життя, зранку протирає обличчя шматочком льоду. Виглядала вона не однозначно: струнка, незгорблена, обличчя і фігура на максимум 35, а одяг значно старшої жінки. Ну коли вона сказала, що їй 60!, у мене щелепа відвисла. :smile: Невже лід справді робить дива, чи без класної спадковості не тут обійшлось? Я от теж наморозила собі огіркового соку. та рідко про нього згадую. треба частіше.
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 12:13

syliko, нічого собі! В ДЦ продається косметичний лід, треба спробувати. Але , звичайно, краще самій заморозити відвар ромашки чи інших трав.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 лютий 2009 - 12:44

Коліжанка, маю таку ж проблему.Ось що порадив косметолог- нужно порубить петрушку и мякоть лимона заморозить это в формочках из под льда.Протирать каждое утро.Лед снимет отечность,а петрушка отбелит.А,крема нужно подбирать с отбеливающим эффектом.Но,только для глаз.
Ефект досить хороший!
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   barbariska 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 13:24

Перегляд повідомленнягра з вогнем (5.2.2009, 3:42) писав:

Погоджуюсь, що це не дуже приємна процедура, але вона має свій результат. Мені не комфортно в перші секунди :wacko3: , коли лід торкається шкіри, а потім нічого, розслаблююсь... Тай будь-яка косметична процедура на обличчі визиває біль і неприємні відчуття ( чистка, лазерна шліфовка), але хочеться мати гарну шкіру і доводиться терпіти.
А про молодість, я цілком згідна з ирис, ви ще така молода і красива! ;)

Перегляд повідомленняВероніка (5.2.2009, 12:26) писав:

Моя мама також цих захоплювалась, поки незастудила гайморові пазухи, і на лікування потратила величеньку суму.

Гайморіт можна легко підхопити і без цієї косметичної процедури(перенести на ногах простуду, або посидіти на протязі). Не думаю, що кілька кругових рухів по обличчю кусочком льоду можуть стати причиною гаймориту, хіба що робити з льоду маски. Але це моя особиста думка і я її нікому не нав"язую. :db:
My Signature
Є люди, у яких живе Бог; є люди, у яких живе диявол; а є люди, у яких живуть тільки глисти. (Фаїна Раневська)

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2009 - 16:19

ну все вговорили, наморожу собі льоду і буду мучитися щоранку :)
а ще більше мучитиметься сусід, коли він мій лід з травами у свій алкогольний коктейль кине :D
  • 4
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів