Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: опять 25ть! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

опять 25ть! чоловік не підпускає до інтернету!! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 січень 2009 - 23:01

Дівчатка, це крик душі.Допоможіть порадами,бо вже набридли оті сварки через одне і те ж.
Дехто вже знає, що мій чоловік страшенно ревнує мене до комп"ютера.Не знаю вже що з цим робити.Минулого місяця відключив інтерент.Цього-одні забарони-"..і чого ти так довго??.." " і "...що ти тут пишеш..???" і "ану бігом вставай!!!".Короче жах.
Сам аргументовано не може пояснити що саме його так дратує.Сиджу я не довго.Вдень малий не дає-постійно на коліна до мене проситься, або комп виключає( знайшов цікаву кнопочку ВКЛ/ВИКЛ :) ),ввечері-чоловік.
Одразу,аби попередити ваші запитання скажу,що сиджу я тоді, коли в хаті вже прибрано,дитина нагодована і є вільний час.Вже кілька днів практикую вечірні посиденьки-коли синок спить, а чоловік засинає під ніжний голос диктора в телевізорі.Проте це його також не влаштовує!здавалось би-ну спиш собі та й спи,чого дратуєшся( я в іншій кімнаті, голосно по клавіатурі не клацаю) так ні.
Вже два дні ставить пароль.Сьогодні ледве впросила зняти.Проте щойно,коли одним сонним оком побачив, що йду за комп грізно виніс вердикт-завтра нет буде знов під замком.
Ну що це за біда?Єдина розрада,засіб спілкування,спосіб остаточно не схибнутися на каках-пісях забирають!ДОПОМОЖІТЬ розібратися, де ж тут собака зарита!Розмови в нас не виходить.Так-бо Я так сказав і все.
п.с. мо хто знає як тихесенько можна пароль розгадати ( чула, що всі паролі десь в комп"ютері є збережені) як би то мені хоч одним оком туди глянути ;)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 12 січень 2009 - 23:07

хех, то з чоловіком говорити тре. швидш за все не хоче, бо остерігається обговорення сімейного життя на загал. як він ставиться до того щоб запостит його фотки з дитиною? якщо дуже проти - то швидш за все воно.
може хоче більше уваги, навіть не знаю, що сказати. Може ревнує не до компа, а до якогось вигаданого хлопа? Може ж і таке бути, що ті мовчуни-чоловіки собі надумають, лиш їм знати...
Рижуля, а якщо пояснити, що нет - це інформація, а не лише розважальні сайти?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 січень 2009 - 23:10

гра з вогнем, на рахунок фоток-в точку.просив витерити.думаєш варто?Просто так хочеться,аби люди бачили з ким спілкуються.Самій інколи хороші фотки так настрій піднімають.
на рахунок хлопа-інколи дорікав шо я там з кимсь переписуюся,проте нічого конкретого не говорив.Мо дійсно ревнує?
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 січень 2009 - 00:11

А може чоловіка навпаки покликати і показати йому форум. Може пообсуждати аватарки чи ще щось там. Тут прикольні ігри бувають, можна йому показати. Йому це точно швидко наскучить і може залишить у спокої хоч трошки?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 00:16

Рижуля може ти йому мало уваги приділяєш? А може він думає шо справді з кимось переписуєшся. Мій злився коли я в однокласниках сиділа,теж була якась безпідставна "ревність" А тепер пройшло.

От подумала ще я трохи, точно йому бракує твоєї уваги. Раніше як ви вечори проводили? Напевне разом,перед телевізором,або ще якось,але разом. А тут ти маєш заняття, а він ніби вже і не такий центр твоєї турботи як був раніше. Ти все поробиш і бігом сюди,бо тут цікаво, от він і злиться,що тобі цікаво НЕ З НИМ,А ТУТ.Він трошки посунувся з свого місця, і посунув його інтернет. А суперника треба ліквідовувати,ким чи чим би він не був.
Вивід. Старайся рідше сідати за комп.Раз в два-три дні. Можеш пару раз кинути фразу,що тобі вже нет трохи піднадоїв. Верни чоловіка на перше місце, а потім ненав"язливо,без шкоди першому повертайся до нас.

таке я надумала...
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 00:18

я б витерла... все таки злагода у сім"ї важливіша
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 00:32

Рижуля Може йому все таки не вистачає ласки по собі сужу, у мене теж наче все пороблено в хаті і. т.д, а коли чоловік повертається чомусь не вистачає часу наче і розмовляємо на різні теми а коли діло доходить до компа я бачу що він ображається, а зараз і сам закачав собі гру і тількі бачить що в мене вільна хвилина є тут, же він сідає грати і коли прошу каже що я вже і так сплю з "малечею", от і зараз каже (ти довго мені потрібно перевірити почту?) Тож може кілька днів зробити вигляд що вам і не потрібен інтернет того і гляди він сам зніме той пароль. Буду тримати кулачкі щоб все Вас налагодилось! :15_5_6:
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 00:49

А як на рахунок того, щоб і чоловіка "підсадити" на Малечу? Спитай в нього поради разок-другий, дай щось почитати цікавого з форуму, обсуди з нии це...
Також гарно спрацьовує фраза на кшталт "я в тебе така розумна - можу помогти іншим" - нехай гордиться тобою і ця гордість дасть йому змогу легше пережити твою "зраду" з компом...Бо мій наприклад ноут сприймає тільки як зраду йому(хоча са і купив його мені!)

Знаєш є така гарна фраза "у мене є одна (дві, три)дитина - їх 30(32,33,...)роки і це мій чоловік..."

Чоловіки вони як маленікі діти - ніяк не неаграються в дитинство...СКажи йому "мій маленький хлопчик", "мій най-най-най... в світі", "ти все можеш, допоможи!!" і поглянь на його реакцію....

Принаймі у мене це спрацьовувало...і не тільки в мене...Не тільки жінки "люблять вухами"""";)
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тасюлька 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 січень 2009 - 01:01

Ми з чоловіком домовились: спочатку він сидить в однокласниках (я тільки підглядую, бо дійсно пишуть усякі "ГЛАМУРНІ СУКИ та СОЛОДЕНКІ КЛУБНІЧКИ" а потім мене пускає і тоді я сижу допізна, ще він любить коли в мене щось не получається :15_5_6: і я прошу мені допомогти. Можливо дійсно потрібно показувати що ми слабкі.

Рижуля , а як ваш чоловік використовує комп.?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 08:23

Мій теж часом сердиться, коли я за компом сиджу, оосбливо в Інтернеті або граю у свою улюблену гру - шарики. Але у нас не патріархат. Хай би спробував парольна комп поставити. При чому що комп"ютер його робочий і приніс він меі його.
Хоча частіше я його все-таки використовую для роботи. А Малеча - то як бонус, свого роду смачнющий десерт після дієтичних страв. Намагаюся сидіти у форумі коли всі сплять або коли Женя спить, а інші порозходилися по школах і роботах. Не тому, що не дають, а тому, що не люблю, коли через плече дивляться.
А Рижулі теж би порадила постирати фотографії і просто показати чоловікові, що це за форум. Про що ми тут говоримо, показати найцікавіші сторінки (я теж своєму раніше показувала, потім йому набридло). І, звісно, приділяй йому увагу (хоча, я думаю, ти й так приділяєш). Може, йому дійсно не вистачає саме уваги. Хто їх розбере, цих чоловіків?
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 08:56

а я думаю тут справа трохи в іншому. Рижуля, твій чоловік бачить, щотобі більш цікавіший Інтернет, аніж він сам. тобто він відчуває таку собі неповноцінність, що вже не може тебе чимось новим привабити, зацікавити.
Думаю, вихід є такий. Тобі потрібно бути в неті тоді, коли чоловіка немає вдома. Очі не бачать - серце не болить. Але нехай не приховує від тебе пароль. Яка йому різниця, чим ти займаєшся вдома, коли його немає. головне, що все прибрано і дитина в порядку.
Коли ж він повертається з роботи - приділяй час лише йому, розмовляй з ним про його проблеми, але ні в якому разі не згадуй в розмовах Інтернет.
Сподіваюсь, все у вас буде добре.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 09:01

Перегляд повідомленняАнтік (13.1.2009, 8:56) писав:

а я думаю тут справа трохи в іншому. Рижуля, твій чоловік бачить, щотобі більш цікавіший Інтернет,

Або йому так здається. Що теж не дуже добре.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 09:34

Даааа, ну і ситуація...

В принципі, дівчата Тобі вже написали багато порад, я схиляюся до думки (вона вже була тут висловлена), що треба сидіти за компом коли чоловік не бачить, тобто коли його немає вдома. Адже коли він спить, то також не хоче щоб ти сиділа, тобо не тоді коли він просто не бачить, а коли його нема і він не знає що ти робиш вдома...
І моя думка, що він ревнує не до нету , а до чогось видуманого (може він думає, що в тебе в неті хтось є?). Адже навіщо ставити пароль, щоб ти взагалі не зайшла до нету на малечу, коли чоловіка нема вдома. Йому не все рівно чим ти займаєшся (коли вся домашня робота зроблена), адже його нема, ти маєш вільний час і проводиш його як хочеш (на малечі відпочиваєш)...
Вже зовсім інше, коли він думає, що в тебе хтось є, от тому він і ставить паролі, щоб ти не спілкувалася з тим кимось...
Напевно, він у Тебе досить ревнивий...
Можеш, дійсно, познайомити його з малечею, а фото я би також видалила, якщо б так хотів мій чоловік (в принципі він і так не хоче , щоб я виставляла фото, особливо малого).
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катруся 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 10:44

Найкращий варіант у даному випадку обговорити причини такого "відключення". Мене раніше дуже сильно дратувало, що ми з чоловіком обидвоє приходили з роботи, а він одразу за комп і бавитися... Прямо претензії не висловлювала, бо на питання чого ти за компом слідувала відповідь - а чим ще займатися? Хотілося просто-напросто спільного проведення часу. І дійсно, не покидало відчуття, що зі мною йому вже не цікаво.
Як пішла в декрет, то все трохи змінилося - я сама собі почала заміняти живе спілкування інтернетом, а тут почалися приколи з його боку. Він коли приходив з роботи і бачив, шо я в неті, то спочатку нічо не казав (бо сам такий), а за кілька днів почав нервуватися, бо вважає, шо я маю весь день для того, а ввечері маю перед ним бігати :)
У будь-якому випадку, таке безапеляційне відключення від компа - це як мінімум нечесно. А "бо Я так сказав" - явно не причина. Зрештою, якщо зовсім уже не виходить розмови, то дійсно краще сидіти за компом, поки він не бачить. А паролі можна побачити лише у випадку, якщо маєш права адміністратора.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 11:15

Співчуваю, може втішить, що ти точно не одна у подібній ситуації? ;) Мій чоловік теж трохи ревнує до компа, на щастя до розборок чи заборон справа не доходить, але я точно відчуваю, що це його злегка нервує. Так само як "вічні жіночі розмови по телефону", хоча в мене лише дві подруги, з якими можу хвилин 30-40 поговорити. :smile: Я думаю, що справа у свідомій чи несвідомій ревності до часу, що проводиться без нього, ще й із задоволенням! :) Тому стараюсь сидіти у компі коли його немає/пізно спить і т.п. Може попробувати залучити його до якихось спільних занять вечорами, типу плетіння бісером (тільки но дивилась темку- чуть не вмерла від захвату!) - через день-два він може сам натякне, що вже давно комп не включався (жарт). А може й ні ;)
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 12:03

Мій теж пробував щось там бубніти типу ти вже живеш на малечі, але як казала мамаПашіЖені в нас не патріархат, і дальше розмов не пішло(і не могло піти). А розмови закінчились коли під час проблем з вагітністю найбільшу підтримку я отримала саме від дівчат з малечі, і Капітошка провела з нами в Києві цілий день, а рідні в Києві сказали що немають часу. От так то. Зараз маю чистий спокій.
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 13 січень 2009 - 15:13

Погоджуюсь з Nattik! Треба придумати таку розвагу вечорами, щоб сидіння в інтернеті сприймалось як не найсильніше зло.:)
Щоб у порівнянні нет був чимось звичним. Плетіння бісером підходить.

Власне у нас таке було. Так само. Я ниділа під час вагітності, не знала чим себе зайняти. А чоловік був незадоволений що я на форумі одному сижу постійно. Потім я йому показала сайт, він всіх дівчат вже знав. Потім питався хто як. Разом раділи за дівчат, хто вже народив. Він, коли я народила, сам заходив в тему й відписався про пологи.
Ну а вже згодом ми створили Малечу. І він не менше мене сидить на форумі, а часом й більше.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лєнка-Пєнка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 16:34

А я цього не розумію. Чоловік в цій ситуації веде себе як явний егоїст і "власник". Скільки йому років? Він же повинен розуміти, що Ви цілий день сидите вдома, світа Божого не бачите, одні пісі-каки підтираєте, їсти готуєте, прибираєте, а він замість того, щоб зробити Вам якийсь комплімент, вивести в люди, в ресторан, кіно, починає качати права. Його явно треба перевиховувати. Він, можливо, один у батьків був?
Ви йому просто один раз розкажіть про свої почуття і відчуття. Бо більшість чоловіків вважають, що якщо жінка сидить вдома з дитиною, то вона цілий день курить бамбук, а вони бідолашні пашуть на роботі. А ще краще купіть йому останній випуск чоловічого журналу MAXIM, в одній із статтей описані всілякі проблеми чоловіка і дружини, які можуть виникнути після народження дитини, і також описані причини та шляхи виходу з кризових ситуацій.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady_D 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 16:57

Ой, боюся, що з перевихованням чоловіка (скільки б йому не було років) можуть виникнути проблеми (так само як і з перевихованням дружини будь-якого віку) :) Якщо вже в нього така вдача, то думаю, стаття в журналі йому не допоможе. Мені здається, що він дійсно ревнує і навіть не до якогось віртуального кавалера, а до компа взагалі. Є така категорія людей, які вважають свого партнера своїм підлеглим. Їм треба, щоби їм корилися хоча б дома. Не знаю, може в нього якісь незадоволені амбіції? Він на роботі керівник, чи підлеглий? Але то лише мої припущення, я не можу знати ситуації в конкретній сім"ї зсередини. Згодна з дівчатами, не варто чоловіка "дражнити" і заходити на форум, коли він вдома. Все-таки цікаво, чому він так себе веде...?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Даша_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 січень 2009 - 17:30

Тут очень много написано и в каждом ответе своя доля правды. Но прятаться от мужа и тайком включать компьютер тоже не выход это же семья, а не тюрьма. Нужно искать золотую середину. Сесть вдвоём, поговорить, найти какой-то компромисс. Наверное действительно стоит внедрять его в жизнь форума, пусть даёт советы с мужской точки зрения, почитает о чём тут говорят глядишь и ему понравится. Но по чуть-чуть не каждый день результат должен быть. Вобщем ясно одно нужно искать хитрый подход к решению проблемы.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів