опять 25ть! чоловік не підпускає до інтернету!!
Відправлено 12 січень 2009 - 23:01
Дехто вже знає, що мій чоловік страшенно ревнує мене до комп"ютера.Не знаю вже що з цим робити.Минулого місяця відключив інтерент.Цього-одні забарони-"..і чого ти так довго??.." " і "...що ти тут пишеш..???" і "ану бігом вставай!!!".Короче жах.
Сам аргументовано не може пояснити що саме його так дратує.Сиджу я не довго.Вдень малий не дає-постійно на коліна до мене проситься, або комп виключає( знайшов цікаву кнопочку ВКЛ/ВИКЛ :) ),ввечері-чоловік.
Одразу,аби попередити ваші запитання скажу,що сиджу я тоді, коли в хаті вже прибрано,дитина нагодована і є вільний час.Вже кілька днів практикую вечірні посиденьки-коли синок спить, а чоловік засинає під ніжний голос диктора в телевізорі.Проте це його також не влаштовує!здавалось би-ну спиш собі та й спи,чого дратуєшся( я в іншій кімнаті, голосно по клавіатурі не клацаю) так ні.
Вже два дні ставить пароль.Сьогодні ледве впросила зняти.Проте щойно,коли одним сонним оком побачив, що йду за комп грізно виніс вердикт-завтра нет буде знов під замком.
Ну що це за біда?Єдина розрада,засіб спілкування,спосіб остаточно не схибнутися на каках-пісях забирають!ДОПОМОЖІТЬ розібратися, де ж тут собака зарита!Розмови в нас не виходить.Так-бо Я так сказав і все.
п.с. мо хто знає як тихесенько можна пароль розгадати ( чула, що всі паролі десь в комп"ютері є збережені) як би то мені хоч одним оком туди глянути ;)

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 12 січень 2009 - 23:07
може хоче більше уваги, навіть не знаю, що сказати. Може ревнує не до компа, а до якогось вигаданого хлопа? Може ж і таке бути, що ті мовчуни-чоловіки собі надумають, лиш їм знати...
Рижуля, а якщо пояснити, що нет - це інформація, а не лише розважальні сайти?
Відправлено 12 січень 2009 - 23:10
на рахунок хлопа-інколи дорікав шо я там з кимсь переписуюся,проте нічого конкретого не говорив.Мо дійсно ревнує?

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 13 січень 2009 - 00:11
Відправлено 13 січень 2009 - 00:16
От подумала ще я трохи, точно йому бракує твоєї уваги. Раніше як ви вечори проводили? Напевне разом,перед телевізором,або ще якось,але разом. А тут ти маєш заняття, а він ніби вже і не такий центр твоєї турботи як був раніше. Ти все поробиш і бігом сюди,бо тут цікаво, от він і злиться,що тобі цікаво НЕ З НИМ,А ТУТ.Він трошки посунувся з свого місця, і посунув його інтернет. А суперника треба ліквідовувати,ким чи чим би він не був.
Вивід. Старайся рідше сідати за комп.Раз в два-три дні. Можеш пару раз кинути фразу,що тобі вже нет трохи піднадоїв. Верни чоловіка на перше місце, а потім ненав"язливо,без шкоди першому повертайся до нас.
таке я надумала...
Відправлено 13 січень 2009 - 00:32
Відправлено 13 січень 2009 - 00:49
Також гарно спрацьовує фраза на кшталт "я в тебе така розумна - можу помогти іншим" - нехай гордиться тобою і ця гордість дасть йому змогу легше пережити твою "зраду" з компом...Бо мій наприклад ноут сприймає тільки як зраду йому(хоча са і купив його мені!)
Знаєш є така гарна фраза "у мене є одна (дві, три)дитина - їх 30(32,33,...)роки і це мій чоловік..."
Чоловіки вони як маленікі діти - ніяк не неаграються в дитинство...СКажи йому "мій маленький хлопчик", "мій най-най-най... в світі", "ти все можеш, допоможи!!" і поглянь на його реакцію....
Принаймі у мене це спрацьовувало...і не тільки в мене...Не тільки жінки "люблять вухами"""";)
Відправлено 13 січень 2009 - 01:01
Рижуля , а як ваш чоловік використовує комп.?
Відправлено 13 січень 2009 - 08:23
Хоча частіше я його все-таки використовую для роботи. А Малеча - то як бонус, свого роду смачнющий десерт після дієтичних страв. Намагаюся сидіти у форумі коли всі сплять або коли Женя спить, а інші порозходилися по школах і роботах. Не тому, що не дають, а тому, що не люблю, коли через плече дивляться.
А Рижулі теж би порадила постирати фотографії і просто показати чоловікові, що це за форум. Про що ми тут говоримо, показати найцікавіші сторінки (я теж своєму раніше показувала, потім йому набридло). І, звісно, приділяй йому увагу (хоча, я думаю, ти й так приділяєш). Може, йому дійсно не вистачає саме уваги. Хто їх розбере, цих чоловіків?
Відправлено 13 січень 2009 - 08:56
Думаю, вихід є такий. Тобі потрібно бути в неті тоді, коли чоловіка немає вдома. Очі не бачать - серце не болить. Але нехай не приховує від тебе пароль. Яка йому різниця, чим ти займаєшся вдома, коли його немає. головне, що все прибрано і дитина в порядку.
Коли ж він повертається з роботи - приділяй час лише йому, розмовляй з ним про його проблеми, але ні в якому разі не згадуй в розмовах Інтернет.
Сподіваюсь, все у вас буде добре.
Відправлено 13 січень 2009 - 09:34
В принципі, дівчата Тобі вже написали багато порад, я схиляюся до думки (вона вже була тут висловлена), що треба сидіти за компом коли чоловік не бачить, тобто коли його немає вдома. Адже коли він спить, то також не хоче щоб ти сиділа, тобо не тоді коли він просто не бачить, а коли його нема і він не знає що ти робиш вдома...
І моя думка, що він ревнує не до нету , а до чогось видуманого (може він думає, що в тебе в неті хтось є?). Адже навіщо ставити пароль, щоб ти взагалі не зайшла до нету на малечу, коли чоловіка нема вдома. Йому не все рівно чим ти займаєшся (коли вся домашня робота зроблена), адже його нема, ти маєш вільний час і проводиш його як хочеш (на малечі відпочиваєш)...
Вже зовсім інше, коли він думає, що в тебе хтось є, от тому він і ставить паролі, щоб ти не спілкувалася з тим кимось...
Напевно, він у Тебе досить ревнивий...
Можеш, дійсно, познайомити його з малечею, а фото я би також видалила, якщо б так хотів мій чоловік (в принципі він і так не хоче , щоб я виставляла фото, особливо малого).
Відправлено 13 січень 2009 - 10:44
Як пішла в декрет, то все трохи змінилося - я сама собі почала заміняти живе спілкування інтернетом, а тут почалися приколи з його боку. Він коли приходив з роботи і бачив, шо я в неті, то спочатку нічо не казав (бо сам такий), а за кілька днів почав нервуватися, бо вважає, шо я маю весь день для того, а ввечері маю перед ним бігати :)
У будь-якому випадку, таке безапеляційне відключення від компа - це як мінімум нечесно. А "бо Я так сказав" - явно не причина. Зрештою, якщо зовсім уже не виходить розмови, то дійсно краще сидіти за компом, поки він не бачить. А паролі можна побачити лише у випадку, якщо маєш права адміністратора.
Відправлено 13 січень 2009 - 11:15
Відправлено 13 січень 2009 - 12:03
Відправлено 13 січень 2009 - 15:13
Щоб у порівнянні нет був чимось звичним. Плетіння бісером підходить.
Власне у нас таке було. Так само. Я ниділа під час вагітності, не знала чим себе зайняти. А чоловік був незадоволений що я на форумі одному сижу постійно. Потім я йому показала сайт, він всіх дівчат вже знав. Потім питався хто як. Разом раділи за дівчат, хто вже народив. Він, коли я народила, сам заходив в тему й відписався про пологи.
Ну а вже згодом ми створили Малечу. І він не менше мене сидить на форумі, а часом й більше.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 13 січень 2009 - 16:34
Ви йому просто один раз розкажіть про свої почуття і відчуття. Бо більшість чоловіків вважають, що якщо жінка сидить вдома з дитиною, то вона цілий день курить бамбук, а вони бідолашні пашуть на роботі. А ще краще купіть йому останній випуск чоловічого журналу MAXIM, в одній із статтей описані всілякі проблеми чоловіка і дружини, які можуть виникнути після народження дитини, і також описані причини та шляхи виходу з кризових ситуацій.
Відправлено 13 січень 2009 - 16:57
Відправлено 13 січень 2009 - 17:30

Допомога