Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Привабливість чоловіка - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Привабливість чоловіка Як жінка визначає привабливість чоловіка. А як ви її визначаєте? Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 січень 2009 - 17:57

Моя подруга якось поділилась, що поділає чоловіків на:
а) чоловіки, які її відтазу ж приваблюють і
б) чоловіки, які їй не то що б неподобались, але викликають у неї відразу. (вибачте дорогі чоловіки і не приймайте, як образу)...

Саме смішне те, що симпатизують вони їй чи ні оприділяє вона нічим іншим, як в яком стані їхнє взуття. Незалежно від того, як чоловік виглядає- саме основне чисті туфлі і не дай Боже красовки. Одного разу вона навіть розійшлась із хлопцем, тому що він прийчов в красовках і шортах (літо, 35 градусів в тіні) на побачення.

А що думаєте про це Ви, дорогі дівчата? Що на Вашу думку характеризує привабливість чоловіка? Які маленькі мінуси пробачаєте Ви своїм чоловікам, а які намагаєтесь змінити від коли Ви з Вашою половинкою разом? Що на Вашу думку підкреслює сексуальність чоловіка?

Текст, що розкривається
Исследование: Женщины определяют привлекательность мужчин по запаху пота

Ученые доказали, что женщина может различать запах мужской испарины и таким образом определять привлекательность партнера. Результаты исследования опубликовала газета Sunday Express.

Исследователи сделали вывод, что по запаху пота можно выявить, какой характер у мужчины. Как и животные, люди могут использовать чувство обоняния для общения друг с другом, пишет Sunday Express.

Девятнадцати девушкам в возрасте 20-ти лет были предложены два типа мужского пота, один из которых был обозначен как «нормальный», а другой, как «сексуальный».

При этом первый вид испарины был взят, когда мужчины просматривали 20-минутный образовательный фильм, а второй – во время просмотра эротического видео.

Во время демонстрации ароматов исследователь техасского университета Дениз Чен проводила мониторинг их мозговой активности. В результате женский мозг не только распознал разницу запахов, но и ответил на них.

Таким образом, ученые сделали вывод, что женщины способны определить привлекательность мужчины на нюх.

My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2009 - 12:16

Взуття безсумнівно важлива річ для кожної дівчини і жінки,для мене неменш важливу роль грають зуби,якщо непочищені і не доглянуті !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
все навіть недивлюсь
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2009 - 12:21

А я 100% переконана, що в чоловіка зовнішність не основне. Є чоловіки, я б сказала ну зовсім не красені, але так до них і тягне. О, я знайшла відповідне слово "з родзинкою". Такі мені і подобаються! Ціню в чоловіках розум, дотепність, виховання і культру, люблю чоловіків з якими можна цікаво провести час, а не задивлятися на миловидну картинку , яка за весь вечір два рази щось незрозуміле гукне.
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2009 - 12:51

значить мені повезло бо у мого чоловіка і зуби гарні, івзуття грязне він нелюбить, і дотепний
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MOZILA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 12:56

Колись теж казала, що зовнішність для чоловіка не головне. Але тепер ловлю себе на думці, що часто у буквальному розумінні заглядаюся на гарних і доглянутих чоловіків :15_1_55:
А загалом при знайомстві з чоловіком, не смійтеся , але я звертаю увагу на його ... попу :D . А ще запах, чоловік який пахне парфумом ... у-у-у-у
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 13:53

Sajka*, ваша подруга напевне передивилась "Москва слезам не верит" :)
Швидше за все їй той хлопець не подобався, от і вирішила з ним порвати, а нічого розумнішого не придумала :)
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 14:31

Sajka*, а подруга незаміжня? Колись, коли я ще була у сьомому класі мені розповідала подруга про свою сестру. Їй на той час було вже 24 роки, з сім"ї викладачів-професорів, тато викладав у вузі англійську мову, мама - французьку. Вони навіть лаялися вдома на іноземній мові, щоб діти не розуміли. Словом, з усіх боків інтелігентні. То ця сестра дійсно розглідала кавалерів на предмет чистоти їх взуття. Якщо взуття нечищене - то все, кінець будь-якому спілкуванню. Не знаю, чи вийшла вона заміж, але її молодша сестра (моя однокласниця) досі дівує, чекає прекрасного принця.
Для мене привабливість чоловіка - мінімальні вимоги до гігієни, щоб одежа і взуття були чисті, і не несло запахом поту за 100 метрів. І ще, звичайно, характер. Поважаю розумних, освічених чоловіків, з почуттям гумору, які відносяться до жінок з повагою, не п"ють багато спиртного, не гуляють і не транжирять гроші направо і наліво. А ще щоб цій людині можна було довіряти. А зовнішність теж має значення, але шукати красеня моедльної зовнішності я б не стала.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 15:47

мамаПашіЖені, Ви знаєте вона ще не заміжня. Того року виповнилося 30 років. Правда зустрічається зараз з розведеним чоловіком з двома дітьми. Був двічі одружений тому одружуватися не дуже поспішає. Щодо неї- гарна, розумна, хороша господиня, ну просто приваблива жінка та й годі! А ось з чоловіками якось не везе. Навіть не знаю в чому причина. А картина приблизно однакова: зустрічаються, якщо він їй подобається, то через деякий час без будь- яких пояснень він розриває стосунки, або ж вона зустрічається з хлопцем, все в ньому справді добре, але через деякий час- він їй або за скучний, або просто щось не те одягнув і т.п. З теперішнім вони уже довший час, але поки нічого серйозного він не хоче, ні жити разом, ні шлюбу, ні дітей. Мол. я вже там був і все там бачив. Відповідно стосунки у розряді, ночуємо в тебе чи у мене... І так уже другий рік пішов.

Деколи буває складно, коли збираємося компанією. Всі одружені, деяка уже й з дітьми. А вона в 10 випадках раз 7 сама. Їй також хочеться сім'ї, дітей, але з ним розходитися не хоче, тому що каже , що краще хоч з ним, чим самою... Ось і думай тут щось... :prapor:

Щось, я розписалася. Цікаво, як і по чому наші форумчанки оприділяли свого принца? Як зависоко стояла планка? І чи змінилися чоловіки з часом у догляді за собою? :)
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 15:56

А я звертаю увагу на руки і форму нігтів. Незнаю чому, але так є.......
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 02 квітень 2009 - 16:11

Моя колишня одногрупниця й до цього часу обирає чоловіків по... формі черепа. Бзик такий у неї. А я ціную найбільше в чоловіках здорове почуття гумору, доброту, акуратність і здатність вирішувати будь-які життєві проблеми. Чогось не люблю я красунчиків. А з богемними чоловіками типу художників, філософів, поетів, музикантів краще спілкуватися на відстані, з"їдять з потрохами і спасибі не скажуть.
А найбільше мені подобаються кругленькі весельчаки, вони зазвичай виявляються справжніми мужчинами і друзями.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 16:54

Я помітила, що у деяких жінок є така невеличка манічка до акуратності і чистоти, це наприклад моя співробітниця-напарниця на роботі, моя свекруха, бабця і ще декілька подруг, вони всі говорять, що звертають увагу на взуття, на руки, а для мене наприклад це зовсім не важливо. Я люблю творчий безпорядок (він мене ані трохи не нервує), в першу чергу завжди дивилася на попу :wub: , потім на обличчя, а вже в процесі знайомства дізнавалася про риси характеру, що для мене і грало найважливішу роль - розум, почуття гумору, вміння підтримати розмову. Найбільше мене не приваблюють чоловіки, які занато навязуються і вимахуються - типу, я такий крутий, всім морду наб'ю, можу випити літру і не вп'яніти. Фу, не переношу таких.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Львів'янка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 18:20

Ну, елементарні вимоги до гігієни в мене будуть до будь-якої людини, тому не буду про це.
Для мене привабливий - це оригінальний, розумний та освічений чоловік. Оригінальний - це коли він відрізняється від інших зовнішнім виглядом, а розумний та освічений - це розумний у всіх проявах (загальнорозвинутий) плюс розумним виявляється і в різних життєвих випадках.
Люблю, коли чоловік вміє вдало вставити слово в розмову і страшенно НЕ люблю, коли патякає без кінця всякі дурниці, особливо про те, який він найкращий і най-най... Як не дивно, по житті мені чомусь завжди зустрічалися саме такі хвальки, які, крім того, характеризуються тим, шо коли розлиєш ненароком пиво йому на светер, він починає кричати: "Шо ти наробила, це ж Гуччі!!!" :wub: :36_1_66: Саме тому, коли я зустріла свого чоловіка, я вже знала, шо хочу прожити з ним все своє життя!!! Хоча б через те, шо на перших наших зустрічах він ні словом не промовився про своє матеріальне становище і за все те, за що інші чоловіки чомусь думають "купити" жінку, яка їм сподобалася. :36_1_66: Та й розмовляти з ним було так легко і приємно, що не помічала, як швидко збігає час... :36_1_66:
Щодо "чи змінилися чоловіки в догляді за собою", відповім, шо мій - не змінився зовсім!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 20:27

А мене завжди приваблювала прихована сила, ну не так щоб кулаком по столу і зі словами "Бо я так сказав!", а щось внутрішнє, що в погляді читається і визначає хід думок - духом сильні. А ще ідейні чоловіки - ті що здатні заряджати своїми поглядами, переконаннями. І ще одне, такі мужчини, як правило доглянуті і з гігієною в них проблем немає :D
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 20:56

Я люблю мужчин-чоловіків лідерів... :good: Для мене мужчина-лідер - це мужчина, який бере чи може взяти на себе відповідальність. І не тільки за своє життя, але і життя коханої жінки, ну і , звичайно, за діток. Список взагалі можна продовжувати до безкінечності... і охайність, і сексуальність, і серйозність, і уважність, і комунікабельність, і т.д. Для мене важливо... гідне відношення до мене, коли він мене цінує, піклується, любить, оточує увагою, сюрпризами :smile: :smile: Адже чоловіки - це сильна стать! І саме поряд з таким чоловіком жінка може дозволити собі розслабитися, віддати себе в пучину відчуттів. Але всеодно я собі тверджу, що найбільша цінність і для чоловіків, і для жінок – це Любов! Кохайте і будьте коханими! :) :good:
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 21:07

Ще в часи пошуку свого судженого я звертала увагу і на взуття, і на зуби, і на чистоту комірця і манжетів його сорочки. Якщо все було в нормі то обранець проходив в другий тур- оцінювання його " личных качеств". Я думаю що такі заморочки є в кожної.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 21:19

Мене до мого чоловіка привабила не зовнішнсть. Зовнішнсть потім додалася як додаток, а запах і т.д. ще пізніше.
Мене приваблива розмова, спосіб викладати думки і аналізувати певні ситуації. Я вже десь писала колись тут, що ми познайомилися в асьці.
А побачилися вживу через рік, коли зрозуміли, що духовне треба якось поєднати з фізичним. Я дуже боялася як це буде. Боялася що мене може щось відкинути. А слава Богу цього не сталося і запах і дотик і манера рухатися абсолютно не зіпсували і ніяк не змінили мого сприйняття, яке вже у мене виробилося під час віртуального спілкування.
От недавно з ним говорили на цю тему, то він мені каже, що я його теж привабила розмовою, а через півроку, коли він до мене преший раз подзвонив і почув голос, казав, що вже думав про мене як про свою потенційну жінку. Короче мій чоловік любить вухами. Але каже що моя зовнішність і манера говорити і рухатися взагалі поклали його на лопатки. Вженився на 7 день після зустрічі в реалі і запропонував вийти у перший день, коли ми зустрілися. Але це все було пізніше. Спочатку була розмова і голос. Я теж люблю вухами.
Для мене зовнішній вигляд не є вирішальним.
Не знаю, тільки з мене не смійтеся, ще як була незаміжня, то завжди хлопців розцінювала в категоріях "Чи зможу з ним поцілуватися чи ні, чи я б хотіла, щоб він це зробив" Але це вже другий етап категоризації, преший то - "чи мені з ним цікаво спілкуватися". Якщо було цікаво, то потім починала думати про поцілццнки. Якщо ні, то про все решта можна забути.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 21:37

Від чоловіка має гарно пахнути, або не пахнути ніяк - це єдина абсолютна вимога. :good: А взагалі, дуже подобаються чоловіки, як вже раніше зауважили, "з родзинкою" ( привіт, доктор Хауз :smile: ) - це для душі. Крім того, далі з роками розумію, що іноді майже "по-чоловічому" люблю подивитися на справді красивих, атлетичних та стильних. :smile: Почуття гумору та позитивний настрій - надзвичайно привабливі! Впевненість у своїх силах, підприємливість, наявність мети в житті та бажання її досягти - по- своєму викликають симпатію. Так само як і талант, щире серце і любов до дітей. Згадала про картинку по темі :good:

Зображення
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 22:30

Колись до мене в Київ, де я навчалася, приїхав мій кавалер з мого міста - так просто, в гості до студентів. Але він вирішив, напевно, що "вільний" стиль у формі конкретної небритості та відвертого несвіжого запаху є чимось на зразок стилю... :sorry: Прийшлось модний на той час станок Жилет Слалом, придбаний на його день народження, подарувати йому на 3 дні раніше, і то він не зрозумів , чого я від нього хочу... Це мені страшенно не сподобалося.
Отже мимоволі я звертаю увагу на охайність, що передбачає акуратність у всьому - і в одязі, і взутті, і т.д.
Але визначальною у нашому спілкуванні з моїм майбутнім чоловіком стало ... почуття гумору. В мене були дуже хороші, достойні хлопці, розумні, освічені, цікаві - прекрасні люди. Але в цьому товаришеві мені сподобалась якась легкість та загальний позитивний настрій. І тепер це відіграє дуже важливу роль у нашій сімї - вирішення певних питань чи непростих ситуацій для нього не складають ніяких проблем, чого не скажу про себе... Взагалі, оптимістам живеться на світі легше...
Тому давайте з них брати приклад!!! :sad:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 22:45

Бляшки-мушки,дівчата,оце я атрофірувалась!!! :sad: Зайшла в цю темку - і сиджу тепер у ступорі, думаю, чим мене чоловіки приваблюють :sorry: Забула окончатєльно! Вже років з 5 в голові лише думки про дитину-які там чоловіки! :D Тільки зараз збагнула,як надовго "випала з колії". Спробую згадати...
Так... подобались завжди високі і стрункі, і щоб ноги і зуби не криві, не люблю навіть натяку на жорстку щетину,і рослинність на верхній частині тіла (зачіска-не в счьот), акуратність присутня-це само собою, - це по-перше.
По-друге,не люблю занадто балакучих,а ще таких,що слухають власний голос.
Ну це,так би мовити,перші враження,а далі вже по ситуації.
З своїм чоловіком зустрілись 13 років тому,мені всього 15 було, ніяких критеріїв досконалості тоді у мене не було-дитина ж зовсім. Може і ці критерії (щодо зовнішності) сформувались під його впливом,бо він саме такий.А от щодо іншого...Зараз би не знаю,чи клюнула б на нього, - мовчазний,слова не витягнеш, ерудованим його також не назвеш-крім газет нічого не читає, брак виховання у повноцінній сім"ї також дається взнаки, ну і ще багато "ньюансів"... Але ж любим то ми не за щось, а не дивлячись ні на що!
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2009 - 23:45

Котяра

Цитата

Не знаю, тільки з мене не смійтеся, ще як була незаміжня, то завжди хлопців розцінювала в категоріях "Чи зможу з ним поцілуватися чи ні, чи я б хотіла, щоб він це зробив" Але це вже другий етап категоризації, преший то - "чи мені з ним цікаво спілкуватися". Якщо було цікаво, то потім починала думати про поцілццнки. Якщо ні, то про все решта можна забути.

Це в мене тепер є така знайома, яка про мужчину вперше побаченого і підходящого по всім-всім пунктам каже "Я б йому дала" :D :D :D

А мені подобаються акуратні, стримані, людяні, добрі, з хорошим почуттям гумору, не слюнтяї і не з культом особистості.
Зовнішність не на першому місці, але дуууже подобаються чоловіки в діловому костюмі(мій :D :D :D ) і стиль одягу в яких теж переважає класичний. Акуратне взуття, зачіска,приємний запах, чистий комір та манжети - невід"ємні атрибути.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему