Велолюбителі
Відправлено 09 січень 2009 - 16:59
Відправлено 09 січень 2009 - 17:07
Відправлено 09 січень 2009 - 17:14
Відправлено 09 січень 2009 - 17:21
Колись ходила на велоспорт навіть, правда там велосипеди зовсім інші...
Відправлено 09 січень 2009 - 19:00
Щоправда я б не наважилась, мабуть, з дитиною кататися.. Тим більше по дорогах - страшно.... У вас там Хортиця близько, в принципі можна там кататися, але ж там по стежках теж пострибати добряче треба......
Відправлено 09 січень 2009 - 23:58
ми раніше теж планували купити спеціальну "приставку" для дитини і їздити разом. напевно на весну будем рухатися у напрямі реалізації планів.
Відправлено 10 січень 2009 - 10:11
Відправлено 11 січень 2009 - 00:19
Відправлено 11 січень 2009 - 22:09
1 я (чоловік м'ягенької) ледве вмовив її і зібрав їй вел ))) катались разом вже (впала вона разок лише через необачність )))
2 взагалі сім'я на колесах це супер!!!! я знаю не одну сім'ю у нас у місті так як постійно з ними спілкуюсь і катаюсь це супер просто ))))
3 все життя я мріяв...... і тут м'ягенька моя допомогла і підтримала мене у втіленні мрії і от я на колесах )))

і за сезон наїздив трошки )))

так що практики трошки набрав )) цей ровер 3й ))) 1й мені зібрали )) інші збирав сам ))) а ну і у Іринки 4й )))
Відправлено 18 січень 2009 - 18:24
Хочу похвастаться: мы тот вел,что купили сдали обратно и купили новый
(вот такой:
Відправлено 18 січень 2009 - 18:30
Відправлено 18 січень 2009 - 23:39
головне обережно їздити ))) і чоловіка слухати )))
вірю що все буде гуд )))
відпишешся про те як воно )))
а я доречі виїхав недавно ))) невитерпів ))) слизько але пройшло все без падіннь ))) хоч я і на сліках був )))
Відправлено 18 січень 2009 - 23:50
Їздити на велосипеді це класно і здорово!!!
І зовсім не страшно , так що Сеструлька настроюйся на успіх і все буде ОК!!
Відправлено 19 січень 2009 - 00:51
Сеструлька (18.1.2009, 18:34) писав:
Та наче нічого складного немає. Спочатку треба навчитися тримати рівновагу (нехай чоловік із заду, за сидіння підтримує велосипед), потім вже можна вчитись трогатись з місця. Перейду на російську, щоб легше було пояснити.
Я училась ездить у бабушки (вся улица помагала). Самое главное в начале обучения не только рулить, а и не забывать про педали. Обязатьльно кто-то должен вас при этом подстраховывать. На велосипед я садилась с лавочек, они были почти возле каждого двора. Объясню: ставила возле лавочки велосипед, залазила ногами на лавочку (тогда я не понимала, что кто-то после меня на нее сядет), закидывала левую ногу, садилась на седенье и правой ногой отталкивалась, чтоб разогнаться. Только не спрашивайте как я тормозила. Иногда удавалось "припарковаться" на лавочке, иногда поблизости...А позже уже научилась разгоняться с места. Не люблю разгонять велосипед (стоя одной ногой на педали), а потом закидывать ногу и садиться.
А вообще это ж замечательно, что вас впереди ждут новые впечатления и такое умение. Будете с семьей кататься, выезжать на природу!
Відправлено 19 січень 2009 - 08:42
Іннуся, надеюсь такого "побитого"вступления в велолюбители у меня не будет:) но шлем на всякий случай купили!

Допомога

-