Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Річна дівчинка вагітна - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Річна дівчинка вагітна В Саудівській Аравії вагітна річна дівчинка. Що скажете на це? А може Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 січень 2009 - 17:51

Щойно в неті прочитала, що в Саудівській Аравії віявлено вагітність у річної дівчинки. А Ви чули схожі історії? А може самі стикалися з таким...

Шок! Годовалая девочка беременна!
В Саудовской Аравии годовалая девочка беременна. Доктора утверждают, что это - уникальный случай!

В сообщении говорится: «Когда мать этого ребенка была беременна, в ее матке находилось 2 зародыша. Но один из зародышей не развивался и таким образом, после рождения девочки он оказался в ее матке».
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 січень 2009 - 17:53

я читала, що інколи трапляються подібні випадки.
ще читала, що таким чином близнюки ще в утробі ведуть боротьбу за виживання (якщо правильно пам"ятаю,то ніби так формулювали)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 січень 2009 - 18:01

У нас є знайома. Її мама коли завагітніла нею, то їй сказали, що чекайте двійню. А потім сказали, що , мабуть, помилилися, тому що другий плід кудись зник. Родилась здорова донька: дві руки, дві ноги, все ніби стандартно...Пройшов час. І з часом виявилось, що у неї деяких органів більше. Але це не заважало їй жити. І ось якось заболіла її матка. Провірилась вона у лікаря, а там якесь волося, зуби. Лікарі все прочистили, дещо викинули і сказали, що навряд чи дітки будуть. І представте собі, ось так нічого не чекаючи і ні нащо не надіючись - вона і завагітніла... Зараз ще виношує маля...
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 07 січень 2009 - 18:40

Який кошмар!!! :shok:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 січень 2009 - 18:44

я дивилась недавно телепрограму,так в дівчинки в легенях знайшли зародиш її сестрички чи братика.Це було або в Україні або в Росії
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 січень 2009 - 18:51

я також кілька разів чула про таке(навіть по ТВ показували).Моя подруга - акушер-гінеколог,каже, що це є досить розповсюджене явище.
Проте все-рівно моторошно....
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 січень 2009 - 19:59

І явважаю це жахіттям.Це ж треба після такого тому дитинчаті(тому у якого це виявили) якось ще вижити. Просто мурашкипо тілі біжать.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 січень 2009 - 22:33

Я дивилась якусь програму,де розказували,що в жінки може розвиватися кілька ембріонів,а в результаті народитись одна дитина. В процесі розвитку виживає найсильніший. Такий собі внутрішньоутробний відбір. А ще говорили,що часто близнюки мають дзеркальне відображення одне одного(там при поділі вони роз"єднались повністю на пізньому терміні),тобто один нормальний,а другий всі органи навпаки. І ще існує думка,що ті хто народжуються лівшами мали в утробі близнюка,який не вижив. Але вона не підтвержена.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тарасовамама 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 08 січень 2009 - 00:23

А в мене знайомій видалили позаматковий плід. а через два тижні виявилося, що і в матці є дитинка - вже 3 місяці вагітності! вмовляли її зробити аборт . а вона народила здорову дівчинку.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PodSolnuwka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 12:02

Брррр....який жах :36_7_13:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 13:30

власне тому, казав мій гінеколог, дуже важлива рання УЗІ діагностика вагітності, щоб якщо є 2 і більше зародків, весь час слідкувати чи один другому "не під"їдає" (допплерівське дослідження) і якщо під"їдає, то слабший зародок штучно "підгодовують", бо у близнят, це досить поширене явище, що сильніший "з"їдає" слабшого, якщо вчасно медицина не втрутиться (тільки у випадку де зародки однаково сильні вони паралельно нормально розвиваються (наприклад, при in vitro зародки всі сильні, і як правило розвиток плоду (якщо вдалась сама процедура) під час вагітності відбувається зразково).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 13:48

жуть...а мы еще в теме "гумор" смеялись над вопросом к гинекологу "Скажите пожалуйста, при диагнозе беременость 6 недель, можно ли по-быстренькому забеременеть ещё раз, чтобы была двойня? И еще, как бы так изловчиться, чтобы получились мальчик и девочка? И какова вероятность, что родиться тройня?"
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 08 січень 2009 - 16:02

мене цікавить як це цілий рік та її вагітність нікуди не зникла. по ідеї вона мала або прерватися або розвиватися. і те і інше дало би певні симптоми. а то виходить що вагітність цілий рік у дитині собі "жила" і ніяк себе не проявляла? це ж не можливо!
доречі часто буває що лікарі ("спеціалістів" у нас багато) бачуть одне а пишуть інше.
тобто та сама вагітність спокійно може бути і просто якимось утвором...
наприклад киста. вона зявляється і зникає непомітно.
тому я б не вірила усьому що пишуть...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 21:00

А я вже нічому не дивуюся... Тим паче, що пресса не пише, що в утробі цієї дівчинки здорова дитина... Наприклад, після моєї позаматкової вагітності, я також ходила на обстеження і у мене постійно брали кров, чи падає гормон, що підтверджує те, що жінка вагітна. Адже, як моя лікар пояснила, що якщо якісь клітинки залишилися, то з того може щось розвиватися, наростати... Тому, як то кажуть, всяке може бути...
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 січень 2009 - 01:28

До речі, всі ці версії про багатоплідну вагітність у результаті якої виживає і народжується сильніше дитя, викладені у документальному фільмі від National Geographic - "В утробе матери. Близнецы" дитя
Прихований текст

У новинах і газетаах світу обговорювали випадок з індусом, який був "вагітний" своїм братиком-близнюком біля 40 років, (точно інфо не пам"ятаю), так при операції вилучили зародок дити з довжелезним волоссям і нігтіми. Так ,все це вражає! Це все напевно, певні аномалії спричинені, богзна чим!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 січень 2009 - 10:41

Перегляд повідомленняKaterinka (8.1.2009, 15:02) писав:

мене цікавить як це цілий рік та її вагітність нікуди не зникла. по ідеї вона мала або прерватися або розвиватися. і те і інше дало би певні симптоми. а то виходить що вагітність цілий рік у дитині собі "жила" і ніяк себе не проявляла? це ж не можливо!
доречі часто буває що лікарі ("спеціалістів" у нас багато) бачуть одне а пишуть інше.

власне, що можливо, бо якщо той другий зародок до кінця не загинув, то на нього вже звичайні закони природи не діють він роками може паразитувати в тілі дитини /людини, що народилась зі здорового зародка. Якось кілька років тому пройшла інфо про дівчинку, здається з Індії, що народилась з 4 ногами і 4 руками. В її народі вірили, що це якись бог в такий спосіб проявляє свою силу (типу, цей бог зображується як антропоморфне створіння з багатьма руками і ногами). Натомість вчені зробивши УЗД діагностику і рентгени, виявили в тазовій частині дитини череп іншої дитини (голова якої не розвинулась, а все тіло паразитує на тілі основному), а додаткові руки і ноги - це кінцівки тієї іншої дитини. Пропонували батькам операційно усунути паразитуюче тіло, щоб дівчинка могла нормально жити і розвиватись, але з того,що я пам"ятаю, батьки не хотіли погодитись, бо для них така, з нашого погляду скалічена, дитина - це благословіння від богів і повага від співвітчизників. Дівчинку звати Лакшмі Татма (чи Татми - Lakshmi Tatma), тому кому цікаво - киньте в гуглі, знайдете купу посилать і більше інфо.

Користувач подумав і додав через 12 хв.:
сама погуглила і знайшла інфо, що батьки дівчинки таки погодились на операцію, після того як лікарі сказали, що паразитуючий близнюк "з"їсть" її ще до настання повноліття і вона помре. Операція пройшла успішно рік тому. Тому зараз дівчинку мабуть вже вчиться ходити.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Gafrin 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 січень 2009 - 11:02

Зараз з нашою екологією все можливе!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   voloshehka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2009 - 09:47

А я просто в шоці, навіть про таке ще не чула. М-да.... :girl_tender:
My Signature
Дитина потребує вашої любові більше всього саме тоді, коли вона менше всього її заслуговує. - Е. Бомбек
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 лютий 2009 - 13:59

Перегляд повідомленняKaterinka (8.1.2009, 16:02) писав:

Katerinka! Аж жойно побачила ваш пост. Тижні зо 2 тому по СТБ транслювали документальний фільм про розвиток близнюків в утробі матері. І там згадували про такі, на щастя, надрідкісні випадки. Все точно так відбувається як описує Наталюсик.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Венгрррия 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2009 - 14:41

Минулого року,як лежала у пологовому,чекаючи на своє бейбі,моя родичка в цей же час лежала в іншій палаті.До них поступила дівчина-також поклали чекати пологів.Вона розговорилась ще з однією вагітною, дівчата щось почули про завмершу вагітність,перепитали,про кого це вона,каже "про мене.у мене така вагітність".Вони вибачилась,звичайно,а самі ж порозстроювались!А вона сміється і розказує: прийшла в 10тижнів ставати на облік-лікарка відправила на УЗД підтвердити вагітність.Там подивилась лікар-завмерло дитя.Відправили на вишкрябування.Дільнична назначила якісь вітаміни пити і через місяць сказала прийти на огляд.Через місяць щось їй не сподобалось-знову УЗД. Та сама ж лікар дивиться і каже:"У вас все добре,дитина розвивається нормально,термін 14тиж."Уявіть,які очі були в тої жінки! Вона бере свою карточку і показує лікарці-там попередні її записи про завмершу дитинку і про "чистку".Тепер вже була черга лікарки зробити такі очі! Як з"ясувалось,у дівчини була особлива форма матки,типу 8.У більшій нижній частині плід загинув,а в маленькій верхній прижився,і його ніхто не помітив-ні лікар УЗД, ні той,що "чистку" проводив.Уявіть,в якій м"ясорубці дитина вижила! Та дівчина щодня Богу дякувала,що не помітили лікарі живої дитинки,бо вони б її не залишили.
My Signature
Зображення

"Якщо я засну и прокинусь через сто років і мене запитають, що зараз відбувається в країні, я відповім - П"ЮТЬ І КРАДУТЬ". (с) Салтиков-Щедрин
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн