Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Відбілювання зубів - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Відбілювання зубів Ваша думка Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 січень 2009 - 19:12

От дуже давно задумувалася про цю процедуру.Проте ніяк не можу наважитися.
Жовтувата емаль (не палю,кави не п"ю-проблема спадкова) створює мені страшенний комплекс.
Ціни на процедуру досить високі, а от ефективність і тривалість ефекту-мені невідома.Які після того є обмеження в харчуванні і питті?
Хто, тк сказати, на собі пережив такий експеримент, буду дуже вдячна відгукам і рекомендаціям!
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 05 січень 2009 - 19:40

Рижуля, зараз розповім що було і що думаю, бо ніц сама не знаю.
мені робили в тернополі близько 2-3 років тому. тоді це вартувало 300 з лишком грн. на роботі сказали. що зубки біліші, я особливої радості і сяючої білизни не помітила. ніяких обмежень щодо їжі, пиття не було (якщо не враховувати перші кілька днів). скільки тримався фіфєкт не знаю, побічних дій не було.
недавно була в стоматолога тут, казав треба чистити.

чоловік чистив роки 2 тому в америці. я досі зла на тих стоматологів і кажу, що їм руки треба витягнути і в попу вставити. чоловік ж нарікань не має. меніздається. що після цієї процедури у нього стали зуби гірше виглядати, зіпсулася емаль. помітно стало за півроку. я дуже зла досі!
оскільки у нього були гарні білі зуби, а тепер видно де вони знімали той наліт (раніше нальоту навіть видно не було)

тепер, що думаю.
чищення зубів - нова фіча з витягування грошей - раз.
хоча, два - у зубному нальоті є мікроби, які сприяють псуванню зубів і бажано таки його щищати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 січень 2009 - 20:05

Рижуля моя стоматолог сказала що не буде мені то робити,бо хімія страшна. Порадила попитати в стомат техніці за "нічне відбілювання" Там якісь наклейки,чи то пластинки,вже не пам"ятаю, на ніч ставиш і спиш з тим. За кілька процедур ефект "налицо" Каже то теж хімія,але слабша набагато.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 січень 2009 - 20:12

Сама не робила,а от подруга повелася на ту фігню.І їй зіпсували два верхніх передніх зуба-зробили гірше,ніж було.
А моя стоматолог відмовила мене від хімічного відбілювання зубів,оскільки маю пломбовані зуби-типу, пломби від того повилітають,а емаль стане ще тоншою і чутливішою....
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 січень 2009 - 20:23

опять я завела мову про своє, а не на тему. старію :)
то я про чищення у стоматолога говорила, а про відбілювання - незнаю взагалі. вибач, Рижуля.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 січень 2009 - 20:51

Світланочка, я також про таке чула.Мабуть детальніше пошукаю в неті.Цей варіант мені поки найбільше подобається.
Так хочеться білозубо посміхатися..........((((
Щодо хімії також чула багато негативу.До речі щодо пломб-там дійсно потрібно всі пломби міняти перед відбілюванням,спеціальні якісь мають ставити.А це ж які бабоси!!!довелось би квартиру продати)
А які думки про лазерне відбілювання?
шкода що так мало дописувачів в цій темі.Так би хотілося почути тих,хто користувався подібними послугами.
гра з вогнем, я зрозуміла що ти маєш на увазі))))
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 січень 2009 - 21:20

щодо того,щоб зуби були більш білішими є спеціальні пасти і різні стоматологічні штучки,які прдаються в аптеках.Одні з них дієві,інші-недуже. а відбілювання псує емаль,робить її більш чуттєвою.Після відбілювання не можна їсти шоколад,пити кофеїнові напитки,словом все те,що робить емаль жовтою.
я б наважилась відбілити емаль(хоч зуби маю від природи біленькі,хоч і курила багато і каву пила),але тільки на весілля або якусь визначну подію.Так,як весілля в нас не було,відмінилось-то і відбілювання теж.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 січень 2009 - 10:21

У мене теж зуби не зовсім білі, хоча й не жовті. Просто такий колір емалі, бо я не курю і не п"ю забагато кави.
Але на відбілювання я б не наважилася. Читала багато про наслідки, що емаль псується. Дійсно, краще спробувати спеціальні пасти чи розчини, які продаються в аптеці. Колись пробувала відбілювати за допомогою соди. Трішки допомогло, але мені було ліньки продовжувати це все діло.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 січень 2009 - 13:50

Мені стоматолог говорила, що зуби після цієї процедури стають дуже чутливі. Радила раз на тиждень чистити зубним порошком або содою. А ще колись давно моя знайома навчалась в мед.універі, то вони зуби натирали активованим вугіллям. :laugh:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 10:45

Ще до вагітності купила спеціальний гель для відбілювання від аквафреш. Ефект був, навіть чоловік побачив що зуби стали біліші( хоча він рідко помічає якісь зміни :36_7_13: ) . Знаю що під час вагітності та ГВ зуби відбілювати неможна, томущо вони і так демінералізуються. :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 08 січень 2009 - 13:26

моя стоматолог також вважає не потрібним оте відбілювання. тим більше якщо зуби більш-менш білі.
чула що дехто відбілює зуби перекисом водню але плюси і мінуси сказати не можу.
з власного досвіду можу от що сказати:
коли мені було 17-18 років (як раз вік хвилюватися за зовнішність) то зявився у мене бзик постійно чистити зуби. я це робила зранку, ввечері та після кожного прийому їжі. звичайною пастою і щіткою (батьки дорогого не купували ніколи). а ще користувалась регулярно ниткою для зубів. результат був відмінний. зуби біленькі, з карієсом жодних проблем. нитка навіть відчистила початкову плямку карієсу на передньому зубі. і моя стоматолог тоді мене хвалила за гарненьки зубки. не знаю чи таке всім підходить але мені підійшло.
інша справа що знайти час і бажання постійно чистити зуби досить важко. тому років після 20 я цього вже не робила і получила ще пару запломбованих зубчиків. отак.

щодо чистки зубів, то можу передати думку мого знайомого стоматолога. він працював поряд з мед центром де працювала я. то він казав що в ідеалі чистку треба робити раз на пів року. (звичайно фактор індивідуальності присутній-комусь може рідше комусь частіше). на чистоту зубів впливають: чай, кава, і що саме цікаве вода. наша львівська вода що містить іржу і купу білого осаду дуже шкодить зубам. тому цей лікар завжди не лінувався і на роботу собі брав чисту воду для чаю-кави. з крана ніколи не пив...
доречі чистка зубів проводиться не за допомогою хімії а за допомогою ультразвуку з водичкою. кажуть досить приємно.
ну напевно все описала що знаю:-)
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 14:03

Katerinka, і мені мій стоматолог щось говорила про чистку зубів ультразвуком, але я не розпиала, як і що? Чи шкідливий ультразвук для емалі зубів? Як довго зуби зберігають білизну після такої процедури?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 08 січень 2009 - 15:45

то вже краще у стоматолога запитати. бо все що я знаю то я написала і то я чула у бесідах між лікарем і пацієнтом. сама ніколи не говорила та ту тему.
але в принципі думаю що чищенняпокаже білизну вашої емалі яку вам дала природа. а як така не подобається то тут вже треба хімію або вставити штучні зубки:-)))які доречі обмежують сильну каву чай паління тощо...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 16:50

Перегляд повідомленняРижуля (5.1.2009, 19:12) писав:

От дуже давно задумувалася про цю процедуру.Проте ніяк не можу наважитися.
Жовтувата емаль (не палю,кави не п"ю-проблема спадкова) створює мені страшенний комплекс.
Ціни на процедуру досить високі, а от ефективність і тривалість ефекту-мені невідома.Які після того є обмеження в харчуванні і питті?
Хто, тк сказати, на собі пережив такий експеримент, буду дуже вдячна відгукам і рекомендаціям!

Мені мій стоматолог зробила просто звичайну водну чистку від каменю, порекомендувала пасту-гель з лікуючим ефектом і обезболенням для десен. Після 1,5-2 міс користування нею я знову перейшла на звич пасту з відбіл ефектом плюс купила в аптеці коробочку з спец набором для відбілювання (бо 100грн) По 5-15 хв 2-4 рази на день і без проблем я за 2-3 тижні мала білосніжні зуби... Цей комплекс треба повторювати кожних 2-3 місяці (не частіше 1р в 1,5місяці!!1) і ніяких проблем...
Це при тому, що у мене від народження жовта емаль!!!!! І я страшенно люблю міцний чай-можу до 2-3 літрів в день випити (найулюбленіший-той який ніч настоювався, з "плівочкою").
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 16:53

martka, якої фірми цей комплект для відбілювання? зараз є великий вибір, зорієнтуйте.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 16:57

Перегляд повідомленняСвітланочка (5.1.2009, 20:05) писав:

Рижуля моя стоматолог сказала що не буде мені то робити,бо хімія страшна.

Проблема в тому, що всі засоби для відбілювання в "екстренному" варіанті є дуже шкідливими для емалі... Вони "працюють" за рахунок розчинення верхнього шару емалі... І любий нормальний стоматолог заборонить вам це робити!!!

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (6.1.2009, 10:21) писав:

Колись пробувала відбілювати за допомогою соди.

Сода працює по томуж абразивному методі, тільки не розчиняючи, а здряпуючи... Всі відбілювальні пасти мають підвищ вміст соди і їх не рекомендують вживати більше 2 міс підряд...При чому після них НЕОБХІДНО брати спецпасти з відновлювальним і обезболюючим ефектом, бо починаються болі від подразнення емалі...

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленняАнтік (8.1.2009, 16:53) писав:

martka, якої фірми цей комплект для відбілювання? зараз є великий вибір, зорієнтуйте.

Називається "5 minut" (Natural White) ... такий бірюзово-голубий тон коробочки.
До складу входять: олівець з каталізатором, відбілюючий гель до капи, капа, і паста після гелю.

Користувач подумав і додав через 9 хв.:
До речі в склад комплексу входить полоска з відтінками -для порівняння кольору до, під час і після використання... У мене ефект пішов з 2 разу!!
My Signature

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 22:17

martka, ДУУУУУЖЕ дкую за інфо!Треба спробувати.Бо оті всі чищення я роблю, проте це знімає лише наліт і камінь(якщо є).А хочеться реально змінити жовтуватий колір емалі.
До речі розпитала про ті капи на ніч, про які розповідала Світланочка.Процедура,порівнюючи з іншими не надто дорога-300у.е.,а ефект зберігається на рік гарантовано.Через рік( якщо є потреба)можна повторити процедуру.Проте обмежень надто багато-ніяких напитків темного кольору.Зараз вона(знайома,яка корситувалася цією процедурою) взагалі все п"є через трубочку(навть зелений чай!!!!) по-моєму на параною змахує трошка )))))))).
Короче буду питати в аптеках комплекс,про який почитала вище і білосніжити свої зюбки.Про результат-розповім,коли з"явиться :)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 22:33

Перегляд повідомленняРижуля (8.1.2009, 22:17) писав:

знімає лише наліт і камінь(якщо є).А хочеться реально змінити жовтуватий колір емалі.

Ще одне.. забула сказати=камінь також щезає! у мене після чистки залишився бів камінь між 2 передніми нижніми зубами зсередини (ну ніяк не могли добратися туди! ;) ) і після кількох сеансві цього комплексу він потрохи зійшов... Таке дивовижне відчуття свіжості і чистоти я давно (та і ніколи!) не відчувала... Єдине що противно-слюновиділення... Я наприклад більше 5 хв не витримувала з капою-накопичувалася слюна і гель попадав з капи в рот...Щипало противно... Але чого не зробиш заради краси... А після повного курсу мені вистарчало за 3-4 дні до якоїсь події відновити використання комплексу і нова сліпуча посмішка - вуаля!! Як в рекламі якоїсь з супер-пупер-відбілюючих паст "за .. тижні" ;)

Прочитала все вище написане і жахнулася-яку ж я рекламу зробила!!!! :air_kiss:

Але все таки дівчата - перш ніж щось купувати порадьтеся з лікарями!!! Бо як я вже писала перед комплексом мусіла ще покористуватися знеболюючим гелем до зубів якийсь час!!!
My Signature

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 22:45

martka, а скільки часу триває один курс і чи вистачає на один курс однієї упаковки?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 січень 2009 - 22:47

Перегляд повідомленняРижуля (8.1.2009, 22:45) писав:

martka, а скільки часу триває один курс і чи вистачає на один курс однієї упаковки?

чесно кажучи я і половини не потратила ще за рік... тривалість курсу кілька тижнів... все залежить від ваших зубів і настрою ;)
My Signature

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему