Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Режим "по Годинам" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Режим "по Годинам" Спілкування, обмін досвідом. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 16 червень 2007 - 15:36

Ця тема створена для прихильниць режиму "По годинам" у вихованні своїх чад. В даному топіку ми обговорюємо плюси і мінуси такого режиму. Цікавить Ваш власний досвід, а не подруги, мами чи тітки.
Розкажіть про ваші досягнення і помилки, ця інформація знадобиться майбутнім мамам. Спілкуючись ми допоможемо один одному і своїм дітям.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 червень 2007 - 12:43

Годувала я і по годинам. Плюси звичайно є. Режим є режим. Головне відволікати дитину. Ми так кормилися десь 4 місяці. Оскільки від преїдання у дитини піднімалась температура, потім усе налагодилось і ми перейшли на вільний режим. Їли ми кожні 2.5 години, проміжки по 3 не витримувала, не бачила в цьому необхідності.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yaremko 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 жовтень 2007 - 16:04

А про який режим харчування тут йде мова? Про грудне?
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 жовтень 2007 - 19:20

Перегляд повідомленняTanja_JTR (20.10.2007, 17:04) писав:

А про який режим харчування тут йде мова? Про грудне?

так
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 жовтень 2007 - 07:41

Особисто мені начхати на усі офіційні організації охорони здоров'я. Якщо ті ж самі організації кажуть мені робити дитині після народження одразу щеплення від гепатиту, а другі офіційні організації вже його відмінили, бо воно неефективне, то кому я маю вірити. Завжди є окрема мама окрема дитина і їх проблеми і їх спосіб вигодовування.

Одним зручно їсти в окремі години, сніданок о 8, обід в 3 і вечеря в 6. Навіть лікарі радять так їсти. Просто у багатьох дівчат склалося враження навіяне новомодними віяннями у вигодовуванні, що якщо мама годує по годинах то вона стоїть і слухає як дитина верещить і дає їй їсти лише коли годинник скаже. Це зовсім не так. У такого режиму є свої переваги і повірте дитина дуже швидко звикає до режиму і просить їсти у ті години до яких ви її привчаєте, а в інший час може і погратися чи поспати.

Мені довелося свого часу годувати за годинами, я як і усі начиталася про вільне вигодовування і годувала дитину не за годинами, та в неї від переїдання болів животик і піднімалася температура, режим по годинам допоміг нам в цьому плані. Мені особисто було набагато зручніше. Зараз дитина вже підросла і зміцніла і такої проблеми немає і режиму вже немає, їсть коли захоче. Проте нічого поганого під час вигодовування по годинах не було.

Написала багатенько, вибачайте :D
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   verbik 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2008 - 16:35

В мене народилися близьнюки, їм вже три місяці з народження привчили до режиму спочатку 2,5 години а тепер 3 години між годуваннями.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   verbik 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2008 - 16:37

Я думаю що режим краще для дітей, особливо до 3-ох місяців коли формується шлунок.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 31 січень 2008 - 00:52

Суворе попередження від модератора Капітошка
Пости не пов'язані з темою видалено. Уважно дивіться в якій темі і про що пишите!!! :unknown:

My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 квітень 2008 - 13:36

Відносно грудного годування, то для мене все якби ясно - в годуванні на вимогу одні плюси, а от коли почала вводити прикорм там інші рекомендації начиталась - коли по годинах, то краще для шлунково-кишкового тракту, соки виділяються і їжа краще травиться... але нам не завжди получається, бо спимо не так вже й по годинах, а в харчуванні відштовхуємся від сну. А ще ті перекуси - то баба булочку принесла, то тато з роботи прийшов - печенько... і як тут всадиш їсти по годинах?
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   міріам 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 квітень 2008 - 22:28

Ми дотримувались режиму від народження ,спочатку їли через 3 години ,тепер через 4 або 5.Спати теж лягаємо по режиму.(ми на штучному годуванні)
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 квітень 2008 - 08:26

Перших 2 місяці я теж пробувала дотримуватись режиму, але коли побачила що за місяць дитина набрала ваги лише 100 грам, зрозуміла що це не для моєї дитини. Дмитрик просив їсти кожних 2 години. більше не витримував і я просто пристосувалась до його режиму. Зараз у нас щось подібне на режим. Правда він чомусь більше підходить до сну ніж до харчування, але одне тягне за собою інше. Тому я вважаю що потрібно прислухатись до дитини і вона скаже, який має бути режим! :15_5_10:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   виКУСЬКА 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 серпень 2008 - 23:43

"по требованию" кормить это бред! есть определенные НОРМЫ... это же не взрослый человек, люди! я кормила по режиму: сначала каждые три часа, потом каждые 4... сейчас мы кушаем каждые 4,5 часа... ребенок знает что он поел и определенное время может гулять или спать... я только за кормление по часам
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 серпень 2008 - 23:53

виКУСЬКА, бред - це НОРМИ для дітей :)
Звичайно без годинника дитина ніяк не визначить, чого їй хочеться - їсти, гуляти, може поспати? :D
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 серпень 2008 - 07:48

Я ще до народження маленького була впевнено настроєна годувати його за вимогою. Тож питання тут не поставало. Й у цьому бачу лише плюси. Один день вирішила спробувати встановити режим, то мій Захарчик мені таке влаштував. А так малеча поїла коли їй це захотілось, й спокійна. до трьох місяців я взагалі не знала що моя дитинка може плакати.
Синочок встановив собі свій режим: спочатку їв через кожних півгодинки, потім через годину, зараз може й три годинки витримати, а може й через півгодинки-годину знову погамати.
Наші дітки різні, то навіщо їх чесати під один гребінець. Одне поїло й може витримати 2-3 години, а друге дитятко й годинки не витримує.
Так, у "режимному" годуванні легше тим, що ти собі можеш розпланувати й свій день: що коли зробити. Та мені більш підходить такий вид годування малечі.
Гадаю тут ще справа у власному настрої.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 вересень 2008 - 16:08

як вважаєте, можливо режим більше підходить для малюків, які їдять суміші? суміші ж перетравлються довше, тому дітки можуть і 3 години не їсти і сплять довше. чи не так?
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2008 - 12:47

Перегляд повідомленнягра з вогнем (4.9.2008, 16:08) писав:

як вважаєте, можливо режим більше підходить для малюків, які їдять суміші? суміші ж перетравлються довше, тому дітки можуть і 3 години не їсти і сплять довше. чи не так?

нам подходил и когда ели смесь и теперь, когда едим грудное молочко и всякую вкуснятину, я не из тех мам, которые с секундомером стоят над ребенком и милиметрам отмеряют порцию еды, просто "режимному ребенку" и самому мне кажется легче ориентироваться в том, что будет происходить с ним, привычнее, спокойнее... главное не пытаться "ввести режим на один день", он либо есть с рождения и малыш к нему привык либо его нет и нет к нему привычки и понятно что и в том и в другом случае изменения будут сбивать с толку ребенка ("режимного" без режима и наоборот)... лично для себя нахожу в режиме много преимуществ и для мамы и для малыша.

кстати "режим по часам" не значит, что обязательно 3-х часовой режим, организовывать режим дня конечно нужно присулшиваясь к потребностям малыша, так что все эти байки о том что режимные детки голодают - сплошное вранье...
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2008 - 13:32

ЗА ПЕРШОЮ ДИТИНОЮ була молода 1 зелена(20р.) 1 годувала по годинам:дитина кричить ,верещить, а мама чекае , коли пройде 3 год.поки не прийшла розумна людина 1 не лаштувала на правильний шлях.За другою дитинкою 1нколи бувае по годинам,але це т1льки по бажанню манюнько1.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 27 вересень 2008 - 14:12

Luna, Натусiк,
здається ваші випадки все таки називаються "за вимогою", а не "за режимом". як я зрозуміла - режим це все таки 3 години, як заповідала бездітна дружина Ілліча і нав"язується він ззовні з перших днів життя. дотримується строго.
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2008 - 17:34

Перегляд повідомленнягра з вогнем (27.9.2008, 14:12) писав:

Luna, Натусiк,
здається ваші випадки все таки називаються "за вимогою", а не "за режимом". як я зрозуміла - режим це все таки 3 години, як заповідала бездітна дружина Ілліча і нав"язується він ззовні з перших днів життя. дотримується строго.

может вы и правы, но вот сейчас - в 8 мы встаем, в 11 спим снова, в 2 обедаем, в 4 спим, в 6 перекус, в 8 кашка, в 9 сон и т.д. режим соблюдается +- 20 минут (конечно бывают сбои, но 90% по рассписанию), уже сам малыш его придерживается, его организм настроился на такие интервалы - в моем понимании это скорее режим чем свобода... хотя истина наверное как всегда где то посередке...
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lorochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2008 - 19:24

Нашій Ганнусі 7 місяців і ми їмо через 2-2.5 години але приблизно в один і той же час і спати лягаємо в визначений час(хоча не завжди вдається :greeting: ) ну і відповідно прогулянка.Мені зручно,Анічка теж задоволена.А от вночі ,то дуже важко-донечка просить цицю щогодини :pardon:
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів