Режим "по Годинам" Спілкування, обмін досвідом.
Відправлено 16 червень 2007 - 15:36
Розкажіть про ваші досягнення і помилки, ця інформація знадобиться майбутнім мамам. Спілкуючись ми допоможемо один одному і своїм дітям.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 22 червень 2007 - 12:43
Відправлено 29 жовтень 2007 - 07:41
Одним зручно їсти в окремі години, сніданок о 8, обід в 3 і вечеря в 6. Навіть лікарі радять так їсти. Просто у багатьох дівчат склалося враження навіяне новомодними віяннями у вигодовуванні, що якщо мама годує по годинах то вона стоїть і слухає як дитина верещить і дає їй їсти лише коли годинник скаже. Це зовсім не так. У такого режиму є свої переваги і повірте дитина дуже швидко звикає до режиму і просить їсти у ті години до яких ви її привчаєте, а в інший час може і погратися чи поспати.
Мені довелося свого часу годувати за годинами, я як і усі начиталася про вільне вигодовування і годувала дитину не за годинами, та в неї від переїдання болів животик і піднімалася температура, режим по годинам допоміг нам в цьому плані. Мені особисто було набагато зручніше. Зараз дитина вже підросла і зміцніла і такої проблеми немає і режиму вже немає, їсть коли захоче. Проте нічого поганого під час вигодовування по годинах не було.
Написала багатенько, вибачайте :D
Відправлено 30 січень 2008 - 16:35
Відправлено 30 січень 2008 - 16:37
Відправлено 31 січень 2008 - 00:52

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 02 квітень 2008 - 13:36
Відправлено 22 квітень 2008 - 22:28
Відправлено 23 квітень 2008 - 08:26
Відправлено 02 серпень 2008 - 23:43
Відправлено 02 серпень 2008 - 23:53
Звичайно без годинника дитина ніяк не визначить, чого їй хочеться - їсти, гуляти, може поспати? :D
Відправлено 03 серпень 2008 - 07:48
Синочок встановив собі свій режим: спочатку їв через кожних півгодинки, потім через годину, зараз може й три годинки витримати, а може й через півгодинки-годину знову погамати.
Наші дітки різні, то навіщо їх чесати під один гребінець. Одне поїло й може витримати 2-3 години, а друге дитятко й годинки не витримує.
Так, у "режимному" годуванні легше тим, що ти собі можеш розпланувати й свій день: що коли зробити. Та мені більш підходить такий вид годування малечі.
Гадаю тут ще справа у власному настрої.

Відправлено 04 вересень 2008 - 16:08
Відправлено 27 вересень 2008 - 12:47
гра з вогнем (4.9.2008, 16:08) писав:
нам подходил и когда ели смесь и теперь, когда едим грудное молочко и всякую вкуснятину, я не из тех мам, которые с секундомером стоят над ребенком и милиметрам отмеряют порцию еды, просто "режимному ребенку" и самому мне кажется легче ориентироваться в том, что будет происходить с ним, привычнее, спокойнее... главное не пытаться "ввести режим на один день", он либо есть с рождения и малыш к нему привык либо его нет и нет к нему привычки и понятно что и в том и в другом случае изменения будут сбивать с толку ребенка ("режимного" без режима и наоборот)... лично для себя нахожу в режиме много преимуществ и для мамы и для малыша.
кстати "режим по часам" не значит, что обязательно 3-х часовой режим, организовывать режим дня конечно нужно присулшиваясь к потребностям малыша, так что все эти байки о том что режимные детки голодают - сплошное вранье...

Бобро перемагає козло!
Відправлено 27 вересень 2008 - 13:32

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 27 вересень 2008 - 14:12
здається ваші випадки все таки називаються "за вимогою", а не "за режимом". як я зрозуміла - режим це все таки 3 години, як заповідала бездітна дружина Ілліча і нав"язується він ззовні з перших днів життя. дотримується строго.
Відправлено 27 вересень 2008 - 17:34
гра з вогнем (27.9.2008, 14:12) писав:
здається ваші випадки все таки називаються "за вимогою", а не "за режимом". як я зрозуміла - режим це все таки 3 години, як заповідала бездітна дружина Ілліча і нав"язується він ззовні з перших днів життя. дотримується строго.
может вы и правы, но вот сейчас - в 8 мы встаем, в 11 спим снова, в 2 обедаем, в 4 спим, в 6 перекус, в 8 кашка, в 9 сон и т.д. режим соблюдается +- 20 минут (конечно бывают сбои, но 90% по рассписанию), уже сам малыш его придерживается, его организм настроился на такие интервалы - в моем понимании это скорее режим чем свобода... хотя истина наверное как всегда где то посередке...

Бобро перемагає козло!
Відправлено 27 вересень 2008 - 19:24

Допомога