Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Переможці у фотоконкурсі "Най ся поцілує пара молода" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Переглядів:226 Коментарів: 5
середня оцінка користувачів: 4,7
ІІ МІСЦЕ
Автор: musia_79
Що може бути веселіше від солодкого поцілунку серед площі Ринок, коли за тобою стоїть трамвай і сигналить?..
Переглядів:183 Коментарів: 4
середня оцінка користувачів: 4,6
ІІІ МІСЦЕ
Автор: Julian
Я-це Ти, Ти-це Я, а МИ-ОДНЕ ЦІЛЕ!!!
Переглядів:186 Коментарів: 7
середня оцінка користувачів: 4,5
На жаль, за порушення під час етапу голосування фото однієї з учасниць було зняте з конкурсу. Через багаторазові негативні оцінки конкуруючим фото.
Офіційно голосування було завершено 26 грудня, тому всі голоси, які були проставлені пізніше - не враховані та видалені.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Дівчатка, дякую за оцінки, коментарі і привітання . Направду, дуже класні фотки були у всіх, тому на перемогу я і не розраховувала!!!!
А ще дякую Капітошці за такий гарний конкурс - переповнений коханням і почуттями!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
І справді було б цікаво дізнатись чиї фотки ще були на конкурсі, бо я особисто впізнала лише mania4kину.
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.