Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Геміпарез - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Геміпарез Допоможіть порадою про цю хворобу Оцінка: -----

Користувач поза мережею   olichka34 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 03 січень 2009 - 12:20

Добрий день! :smile:
В мене росте прекрасний синочок Дмитрик (2.5рочків), але є одна "маленька" проблема в нього геміпарез лівої ножки, лікування проводимо. Можливо хтось стикався з таким і дасть якісь поради, як допомогти дитині. Хлопчик ходить, але часто може впасти, рівногвага погана.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 січень 2009 - 17:32

Хотіла написати вам у приват, але не змогла чомусь.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2009 - 13:52

Уже знаю чому - у вас нема 5 повідомлень, отже, ще нема приватної скриньки. Спілкуйтеся активніше з нами :good:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olichka34 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2009 - 15:20

Ви можете щось порадити?
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 січень 2009 - 16:03

Думаю, те, що я вам могла б порадити, ви через гугл і самі знайшли уже. Тим паче, що я не в Україні зараз. Хіба якісь мазі східні для масажів (якщо є такі) зможу привезти, та і то влітку - не раніше
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cvit Lana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 січень 2009 - 13:30

Можу порадити натирати ніжку настойкою лаврового листка. Треба подрібнити лавровий листок, залити соняшниковою олією так щоб олія трошки перевищила шар листка і настоювати 14 днів.
Можна також робити компреси з цієї настойки. Ми просто втираємо, одночасно масажую. Втираємо приблизно 12-15 днів щомісяця, потім робим перерву, заодно і нова порція настоюється.
І звичайно, треба робити щодня масаж і вправи. І все буде добре.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cvit Lana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 квітень 2009 - 22:11

Олічка, як Ваш Дмитрик? Яке Вам лікування назначили? Розкажіть, будь-ласка. :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   slovjanka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 липень 2011 - 13:27

Моїй донечці в 2 роки також поставили діагноз -правобічний геміпарез. Вже рік боремось, лікуєм,масажі,вправи,різні процедури. На жаль поки що небачу сильного ефекту :(.Доця й надалі не встає на повну стопу. Прошу, хто має дитинку з таким же діагнозом, поділіться досвідом лікування! Лікувались в Куксенка, Козубенка та Свинаренка.... Щиро дякую за будь-яку інформацію.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira01 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2011 - 14:39

slovjanka, це знову ж таки все досить індивідуально!!!! Зараз порадити, можна те, що і при будь-якій формі ДЦП - інтенсивно масажі, вправи... пробйте, щось нове - іппотерапію, саноторно-курортне лікування (якщо ви на допомозі від держави, то такі путівки дають безкоштовно!). Зараз, напевно, ще зарано робити якісь операції, тому мусите витягувати фізичними процедурами, нехай Вам маленька допомагає, робіть разом. думаю Вам вже показали на Орлика, які вправи виконувати. Зараз, напевне, головне, щоб не було різниці по довжині, а якщо є хоч якийсь результат - боротись до кінця, а вже в крайному випадку робити підсікання!!!
Порадьтесь з іншими лікарями, бажано приватно, але тут також кожен йде по заданому плану і щось міняти при видимих результатах не варто.
Знову жтаки, Ви мама і Вам вирішувати, але з свого досвіду, не зустрічала лікаря, який би вникнув і порадив, як для своєї дитини - це ФАНТАСТИКА!!!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   slovjanka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 серпень 2011 - 20:01

Перегляд повідомленняMira01 (6.8.2011, 14:39) писав:

slovjanka, це знову ж таки все досить індивідуально!!!! Зараз порадити, можна те, що і при будь-якій формі ДЦП - інтенсивно масажі, вправи... пробйте, щось нове - іппотерапію, саноторно-курортне лікування (якщо ви на допомозі від держави, то такі путівки дають безкоштовно!). Зараз, напевно, ще зарано робити якісь операції, тому мусите витягувати фізичними процедурами, нехай Вам маленька допомагає, робіть разом. думаю Вам вже показали на Орлика, які вправи виконувати. Зараз, напевне, головне, щоб не було різниці по довжині, а якщо є хоч якийсь результат - боротись до кінця, а вже в крайному випадку робити підсікання!!!
Порадьтесь з іншими лікарями, бажано приватно, але тут також кожен йде по заданому плану і щось міняти при видимих результатах не варто.
Знову жтаки, Ви мама і Вам вирішувати, але з свого досвіду, не зустрічала лікаря, який би вникнув і порадив, як для своєї дитини - це ФАНТАСТИКА!!!

Дякую...... і я на жаль не зустрічала....Господи, чому ж так воно є, вони ж теж батьки і дітей мають......:(
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанка234 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2011 - 08:32

В нашого маленького теж правосторонній геміпарез. Синочку зараз 4.5 місяці. Лікуємося 3 місяці. Лікування різне, і медикаменти,але здебільшого фізичні вправи,масажі,озокеріт.Два тижні на місяць з нами працює масажист,потім перерив і так постійно. Знаю,що для таких діток дуже добре ходити в басейн і приймати ванни з різними укріплюючими травами і морською сіллю.Наразі синочок вже немає різниці між ручками,а на днях почав ставати на ножки. Попри свій маленький вік,вже сам сідає в колясці.Результат очевидний ;) Лікарка наша дуже хороша,незнаю може того що моя сусідка... Ще хотіла сказати про масаж,я знаю що не можна дуже часто його таким діткам,бо м'язи потім не хочуть працювати самі.Ми чергуємо два тижні масажу і два тижні легеньку розминочку. Щось я понаписувала багато :) Треба вірити в те,що все буде добре!
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оксанка234 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2012 - 14:57

Доброго дня.Хотыла б поділитись своєю радістю.Сьогодні ми були у лікаря і після числених обстежень,нам сьогодні нарешті зняли діагноз.Нарешті ми здорові!!!!!!!!! Дівчатка,в кого дітки з такими діагнозами,не падайте у відчай,цю хворобу можна перемогти. Удачі Вам,хай Бог Вам допомагає :36_3_11:
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marol@ 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 січень 2012 - 19:21

Перегляд повідомленняОксанка234 (30 січень 2012 - 14:57) писав:

Доброго дня.Хотыла б поділитись своєю радістю.Сьогодні ми були у лікаря і після числених обстежень,нам сьогодні нарешті зняли діагноз.Нарешті ми здорові!!!!!!!!! Дівчатка,в кого дітки з такими діагнозами,не падайте у відчай,цю хворобу можна перемогти. Удачі Вам,хай Бог Вам допомагає :36_3_11:

Слава Богу, що ви виздоровіли! Бережіть синочка і не хворійте!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн