Сторінка 1 з 1
Дике озеро негарно зате смачно
Відправлено 31 грудень 2008 - 23:14
200 грам морської капусти порізати;240 грам крабових палочок ,1 банка кукурудзи;3 яйця натерти;Все викладати шарами і повторити 2 рази.як почне робити,все діліть на 2 частинки. останній шар-кукурудза,зверху майонезу нетреба.Солите за смаком і кожний слой промайонезуєте.В мене вийшло так:негарно,бо тіпа якесь собі дике озеро,тай валяються всякі водорослі,зате дуже смачно.чоловік просив його робити завжди.
Відправлено 02 січень 2009 - 00:33
Іннуся, неправда, гарно і напевно дуже смачно. Дуже люблю морську капусту. Обовязково зроблю такий салатик. Дякую за рецептик
Відправлено 02 січень 2009 - 01:19
Настюша, я сказала,то получилося неозеро,а хаща якась...
Masik, в мене свекруха великий гурман-її заставити щось їсти(мої ексеременти)-це щось!а цей салат їй дуже сподобався,100 разів рецепт перепиталася.А морську капусточку я купляла в рукавичці приправлену з цибулькою і морквою.Наздоровячко!
Masik, в мене свекруха великий гурман-її заставити щось їсти(мої ексеременти)-це щось!а цей салат їй дуже сподобався,100 разів рецепт перепиталася.А морську капусточку я купляла в рукавичці приправлену з цибулькою і морквою.Наздоровячко!
Відправлено 26 березень 2010 - 13:08
А що то за сині кульки у Вас по периметру? Віноград чи масліни?
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога