Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Перший Новий рік в житті! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Перший Новий рік в житті! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 22 грудень 2008 - 20:25

Для дітей Новий рік - це Свято з великої літери! Навіть якщо дитина ще мала і не чекає з нетерпінням на діда Мороза, не робить родичам подарунки й її участь у прикрашанні оселі обмежується жуванням іграшок, вона всеодно відчуває радісне хвилювання оточуючих, бачить зміни - і сніжок надворі, і ялиночку в хаті. Відчуває святкову атмосферу. І хоч най-най-перше в житті святкування Нового року зітреться з пам"яті, спогади залишаться - на фотографіях, відеозаписах....
Пропоную мамам поділитись, як їхні дітки відсвяткували це свято - як відреагували на все нове, без чого Новий рік - не Новий рік!
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 грудень 2008 - 20:35

в нас минулий новий рік для доні був перший.Ми її оділи в нарядне платтячко,ну і самі також гарно вбрались. Ялинка її дуже цікавила і мерехтіння герлянд ще більше. я думаю майбутній новий рік відкладеться більше в її пам'яті,бо вона вже більше розуміє, незнаю як буде з ялинкою і в якому недоступному місці від дитини її поставити чи вчепити. ну і ще треба накупити бенгальських вогнів,бо минулого року доні було цікаво. А цього року є можливість піти на це свято в ресторан з танцями.там буде для нашої родини окремий зал, але вагаюсь,чи не буде такій дитині там погано. З одного боку всі свої,вся родина, коли дитина схоче можемо піти додому,або в тому приміщенні в готелі зняти кімнату. а з іншого-вана ж іще маленька,може швидко змучитись,ну і це ж не вдома,де все під рукою.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 22 грудень 2008 - 20:35

Ми вже сьогодні святкували Новий рік на заняттях - в центрі раннього розвитку, куди ходимо ось вже два місяці.
Святковий настрій (принаймні у мами, але якщо вірити, то настрій мами передається і дитинці) був з самого ранку, бо в ночі випав перший сніг :huh:
Правда, син як справжній чоловік доволі стримано спостерігав за цим чудом з візочка, зате коли побачив величезну вантажівку - отут вже ледь не вистрибнув =)
Маленька кімнатка, де ми займаємось, була прикрашена, посередині стояла ялинка - вся в іграшках, у вогниках. Малий підповз, трохи потянув дощик, зняв пару іграшок, і на цьому інтерес закінчився. Ведучі щось розказували, показували ляльковий театр, міняли костюми - одним словом, влаштували цілу виставу, але куди цікавішими виявилися для нас кольорові пластикові стільці, на яких сиділа малеча. Усілякі забавки типу позбирати сніжки й покидати в кошик не справили враження, натомість дууууже сподобався звичайний залізний дзвіночок, який і протримали в роті весь залишок свята. Будь-які спроби забрати закінчувались істериками =)
Весь костюм залили слюнями - ліз ще один зубчик, як ми дізналися вже вдома.
По дорозі додому мама набирала в долоні снігу і струшувала - це сподобалось, посміхались. :huh:
Але здається мені, з Новим роком ми поки що не розібрались - що воно таке, і до чого був весь цей гвалт.. Але ж це була тільки репетиція, подивимось, що вийде з домашнього святкування! :36_1_55:
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 грудень 2008 - 08:27

Женя свій перший Нови йрік благополучно проспав. Хоча подарунки отримав, особливо вони його не зацікавили. Зараз йому вже більше двох років, він уже знає, хто такий Дід Мороз і Миколай, тому святкування буде цікавішим.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталі_Нов 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 грудень 2010 - 21:57

Ми відвідали свій перший Новорічний ранок у будинку культури.Моїй доці 11 місяці,вели себе гарно без плачу,посиділи в діда Мороза на руках.Дуже сподобалась малій вистава,дивилась з захопленням без єдиного звуку,я свою дитину ні впізнала.
Дуже дякую _Аліні_за гарно проведений час.
Доречі ми були божою корівкою.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Frau 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 грудень 2010 - 22:27

На перший Новий рік, ми ще були зовсім маленькими, але всеодно оділи мацьопу у сліпі з вушками у вигляді ведмедика, зробили фото біля першої ялинки. Цього року ми із цікавістю дивимось на усе біле довкола, так чемно сидмо у калясці, що аж сама дивуюсь (влітку і восени годі було посадити туди), мої намагання затулити шарфіком щічки і носик закінчуються сльозами-горохом, так і щіпає морозець носик і щічки. На ялинку відреагував спокійно, він у нас полюбляє дротики, завжди лізе під стіл, де кабеля висять, тому коли прикрашали ялинку, його білше зацікавили гірлянди - це ж стільки дротів на дереві :) Пальчиком спершу обережно штовхав бомбочки, а потім намагався їх стянути, але відволікли декоративні коралі, довший час сидів і перебирав у ручках з одного боку на інший. Цього року 31 числа ввечері будемо вдорозі, а він одразу засинає в машині, тому думаю переб"є собі сон і буде бавитись до 12 годинки :) от і зустрінемо разом Новий рік.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   agalinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 грудень 2010 - 00:33

перший новий рік святкували в 7міс, проїздили до родичів привітали, маля проспало, а цього року вже старше, тому порушувати сонний режим не наважуся :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   _Аліна_ 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 30 грудень 2010 - 14:09

У нас в сім"ї 1січня усі перевдягаються в костюми і робимо сімейні знімки. І так щороку. Минулого року синочку було лише 4міс, зате він приміряв відразу 3 костюми! Це ж потім пам"ять на фотках залишиться на все життя! Донечка теж полюбляє на новорічні свята ходити вдома в костюмі! Новорічні ранки діткам цього року сподобались, чекаємо ще, коли на ДН доні до нас завітає в гості справжній Дід Мороз (якого ми замовимо) і принесе подарунки! Минулого року усі гості були в захваті!
My Signature
Зображення
Зображення
Життя — як п’єса у театрі: важливим є не те, скільки вона триває, а те, наскільки добре вона зіграна
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія1626:) 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 березень 2011 - 19:59

Ми на Новий рік були вдома. Вдягала синочку вушка зайчика. Наш хрещений переодягнувся в Діда мороза, а його дівчина в снігурку і прийшли десь за три години до Нового року нас привітати. Малий не боявся, навпаки зразу на руки виліз і за бороду тягнув.
My Signature
Зображення

Зображення

Маникюр... Педикюр... Макияж... Эпиляция... Эхххх.. А в детстве — завяжешь бантик и красавица.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вікторія86 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2011 - 23:43

А я з чоловіком вирішили піти в центр прогулятись на Новий рік, а маленький буде спати в своєму ліжечку. Якщо щось, то дідо з бабою молочну суміш ніченькою дадуть. Але то були наші плани. Саме в цю ніч, наш син вирішив взагалі не спати. Скільки я намагалась його вкласти спати, а він пручався. І так Новий рік він зустрів з нами за святковим столом, і прослухав всю промову президента. І вирішив лягати спати, тільки в 02.00 год. Так ми з чоловіком зустріли перший Новий рік у повноцінній сім"ї з своїм карапузом і зовсім не жалкуємо, що не пішли в центр. З малим було набагато класніше, та й є згадка для нас.
Зображення
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Germiona 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 листопад 2011 - 20:12

Свій перший Новий рік ляля зустріла у 2 місяці. Пошили костюм ромашки, спекли торт з ялиночкою і цифрою 2, одним словом, приурочили НР до дня народження доні ) Поля з цікавістю розглядала іграшки на ялинці!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tunia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2011 - 01:42

ми особливо не наряжались, просто фоткались, і тішились що нас стало троє! а ці емоціїї передавались доці, фотки вийшли класні :prapor:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ванілінка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 02 грудень 2011 - 18:57

Пробачте мене, мамочки. Бо мої думки з цього приводу не дуже піднесені.
Перший Новий рік для дитини не запамятається, а дитина в цей час мучиться: бо усе яскраве і ближчить, а чіпати не можна, бо приходять гості, які збивають режим дня, а до святкового столу дитині зась, бо там нічого корисного, бо натягають на дітей усілякі безглузді одежки, а дитина в них лежить така-кисло-незадоволена... а потім батьки фотографіями не задоволені...
Така моя думка.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мері 13 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2011 - 00:05

моя доця навіть умудряється посміхтись коли я її в платячко нарядне одягаю.!!! А режим то поняття відносне, бо ми раніше 1 ночі не лягаєм. зустрінем і ляжем
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Drimka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2011 - 09:25

Для дитини буде свято 1 січня. КУпили костюмчик зайчика дууууууууже гарний в СП з Америки, наші 4 зуби якраз доречні до костюма.
Гирлянди будемо вішати трохи вище і напевне ялинку не будемо ставити.
Я вважаю, що свято має бути, яка б дитина маленька не була. Родина не обмежується маленькою дитиною, є ще мама-тато, та й старші діти.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Uljasha 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2011 - 16:56

Свій перший НР ми з малюком провели в роддомі,бо 1 день як ародився.А цього року буде йому вже рік.Ще нічого не придумала,але думаю буде весело потім колись переглядати фотки.
My Signature
ЗображенняЗображення

Кохати –значить перестати порівнювати.
Бернар Грассе
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів