Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Фотоконкурс "Перша посмішка малечі" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Фотоконкурс "Перша посмішка малечі"

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 27 вересень 2007 - 23:58

Увага всім!!! :blush:

:36_1_66: Фотоконкурс :36_1_66:
"Перша посмішка малечі"

Як відомо, вперше маля посміхається приблизно через місяць після народження. І це, одне з найперших, найчарівніших досягнень дитинки. Попереду ціле життя - перші зуби, перші кроки, перше слово, перше кохання. Але посмішка все одно - найперша! Ось чому ми вирішили перший наш фотоконкурс присвятити такій темі.

Отже, в неділю йдемо на вибори, :15_5_6: а в понеділок, 1 жовтня ми розпочинаємо фотоконкурс "Перша посмішка малечі" :D

Конкурс буде продовжуватись на протязі трьох тижнів - з 1 жовтня по 22 жовтня 2007 року.
1- 11 жовтня (включно) - збір фотографій на конкурс. Свої фото ви розміщуєте у галереї за даним посиланням розмістити тут

12 жовтня - затвердження фотографій

13 - 21 жовтня - голосування

22 жовтня - підведення підсумків і оголошення переможців

Перш ніж розміщувати фотографії, будь ласка, ознайомтеся із загальними правилами участі у фотоконкурсах Правила Проведення Фотоконкурсів

Усі питання, які пов'язані з цим фотоконкурсом задавати в цій темі.

Враховуючи той факт, що в конкурсі взяло участь три користувача - всі три конкурсанти займають перше і єдине місце у конкурсі!
Вітаємо наших любих переможців!

Сашко
Зображення
Юлечка
Зображення
Маринка
Зображення

Конукрс завершано.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 вересень 2007 - 01:11

Прочитала правила фотоконкурсу і виникло питання:
"Розмір фотографії не повинен перебільшувати 640 на 480 пікселів (або 480 на 640 на вертикальних фотографій)."
І "Фотографії відредаговані у графічних редакторах ... в конкурсі брати участь не будуть. Єдиний виняток - дозволяється прибрати ефект червоних очей."
Але ж розміри фотографій, які ми робимо, набагато більші. Формату 640*480 недостатньо для якісного перегляду вдома. Тому власне питання: організатори конкурсу дозволять змінювати розмір фотографій за допомогою графічних редакторів чи треба робити знімки спеціально для конкурсів розміром 640*480?
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2007 - 07:52

Перегляд повідомленняlynx (28.9.2007, 2:11) писав:

Прочитала правила фотоконкурсу і виникло питання:
"Розмір фотографії не повинен перебільшувати 640 на 480 пікселів (або 480 на 640 на вертикальних фотографій)."
І "Фотографії відредаговані у графічних редакторах ... в конкурсі брати участь не будуть. Єдиний виняток - дозволяється прибрати ефект червоних очей."
Але ж розміри фотографій, які ми робимо, набагато більші. Формату 640*480 недостатньо для якісного перегляду вдома. Тому власне питання: організатори конкурсу дозволять змінювати розмір фотографій за допомогою графічних редакторів чи треба робити знімки спеціально для конкурсів розміром 640*480?

Це, звичайно, дозволяється. :)
My Signature
Зображення
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 вересень 2007 - 13:46

А мені ще рано брати участь :blush: ми звичайно посміхаємося, але думаю з фоткою будуть невеличкі труднощі :D чи не можна надіслати фотку моєї найдорожчої :36_1_66: дитинки - хрещениці :15_5_6: ?
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 вересень 2007 - 14:00

Перегляд повідомленняLuna (28.9.2007, 14:46) писав:

А мені ще рано брати участь :blush: ми звичайно посміхаємося, але думаю з фоткою будуть невеличкі труднощі :D чи не можна надіслати фотку моєї найдорожчої :36_1_66: дитинки - хрещениці :15_5_6: ?

На жаль, але це не за правилами. Але не варто засмучуватись. Як тільки поповняться ряди вагітних на нашому форумі, ми обов'язково організуємо для вас конкурс! А дитячих конкурсів попереду теж багато. :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 02 жовтень 2007 - 16:31

Із задоволенням візьму участь, але наразі посилання для мене ще табу... тому фото не вставлю... от наберу 5 повідомлень :15_5_12: І зразу ж сюди...
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 жовтень 2007 - 16:36

Перегляд повідомленняLara! (2.10.2007, 17:31) писав:

Із задоволенням візьму участь, але наразі посилання для мене ще табу... тому фото не вставлю... от наберу 5 повідомлень :15_5_12: І зразу ж сюди...

Насправді, фото Ви будете завантажувати зі свого компьютера, а не давати посилання. Хоча корисні повідомлення вітаються. :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн