Гінекологи Тернополя
Відправлено 29 листопад 2008 - 16:29
вирізано з теми Тернополяни, давай сюди. гра з вогнем
Відправлено 08 грудень 2008 - 20:35
Дуже ретельно підходжу до вибору лікаря, перед тим, як стати на облік. Чула про неї хороші відгуки, але думаю, запитаю ще в вас.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 08 грудень 2008 - 22:49
сподобалося, що не назначала зайвих ліків, вітамінів, сама водила на УЗД, дуже гарно ставилася, одним словом.
Відправлено 10 грудень 2008 - 09:46
від себе скажу, що в класі 8-9 я до неї ходила з мамою через юнацькі трабли. слабо пам"ятаю, але вроді вона шось не дуже займалася мною. а коли моя мама, котра тоді працювала на цукр.заводі і отримувала з/п цукром, дала їй трохи цукру - товариш лікар мені призначила УЗД і ще коє чєво. (в результаті, на скільки пригадую, відчутних змін у здоров"ї не сталося).
тепер, коли я - доросла тьотька - звернулася я до неї приблизно 1,5 року тому вже з дорослішими проблемами, вона мене тіко подивилася, призначила якусь дрібницю і сказала, що все ок.
коли я після прийому тих дрібничок побачила, що нічого не змінилося на краще - прийшла до неї знову приблизно через 1 рік. вона оглянула мене і результат УЗД (на якого я ходила за власною ініціативою), призначила якісь ліки від інфекцій - без додаткових аналізів та обстежень! коли я запитувала, чи може треба мені пройти ще якісь обстеження - вона сказала, шо нє, нинада.
після цього я звернулася до приватної лікарки, яку довго і прискіпливо вибирала. вона мною займається.
думаю - краще платити офційно, аніж неофіційно.
ще одна моя подруга спостерігала в неї вагітність - не задоволена. я попросила її висловити свою думку - може напише сама або через мене передасть вам вістку.
ще позитивне про товариша Хащевську - знаю особисто сім"ю, де в подружжя кров"яний резус-конфлікт (чи як воно там зветься?) - але в них є двійко чудових діточок, так би мовити при Хащевській. незнаю, яка в цьому її особисто заслуга, ну але маємо факт.
Відправлено 11 грудень 2008 - 16:15
Відправлено 13 грудень 2008 - 00:27
Alliska (12.12.2008, 13:50) писав:
Хочу дізнатись відгуки про лікарку Бойчук, нажаль не знаю як звати та побатькові, працює в пологовому на бамі. Можливо хтось у неї народжував?
Це професор, зав.кафедрою Бойчук Алла Володимирівна. Вона рідко приймає пологи, більше спеціалізується по гінекології, багато оперує, виконує лапароскопічні операції (без розрізу, тобто доступ до черевної порожнини здійснюється через 3 невеликих розрізи, після них залишаються невеличкі рубці). Взагалі відгуки про неї непогані. Вона дуже зайнята людина. Знаю, що колись приймала 2 рази на тиждень в жіночій консультації в 12 кабінеті (ходила до неї на прийом), то людей було тьма-тьмуща. А зараз не знаю як приймає
Відправлено 17 грудень 2008 - 17:54
Не тільки мамусі тут сидють на форумі, але й покищо-не-мамусі.
Дівчонки, хтось щось знає про гінеколога Яросевич Наталю Іванівну? Я звернулася до неї через позитивний відгук її пацієнтки, а згодом почула позитивний відгук про неї і від одної лікарки іншого профілю. Як людина - вона хороша, а як спеціаліст в моїх проблємах - покищо рано казати. Телефоную до неї при потребі на мобілку навіть у вихідний день (колись стало так пльохо, шо ойойой, тому зверталася до неї по пораду).
Цікаво, хто що може сказати про неї.
Відправлено 18 грудень 2008 - 11:49
Відправлено 18 грудень 2008 - 12:12
Alliska (14.12.2008, 10:33) писав:
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Lavina, а в кого народжували ти (якщо десь попередньо вже згадувалось, вибач, не маю багато часу, щоб переглянути )?
Мене кесерила Шмайка, нею задоволена. Правда вона трохи різка з пацієнтами, але то нічого. Коли випсувалась з роддому, то з посмішкою сказала, що чекає мене знову через 3 роки
Моя коліжанка, яка працює в 2 роддомі, прочитала в газеті ( не запитала в якій ) рейтинг лікарів-гінекологів м. Тернополя. На 1-му місці Білецька, на 3-му Бойчук, Ониськів десь на 12-13-му.
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
lipun (18.12.2008, 11:49) писав:
Дійсно, Гнатюк Лілія Богданівна дуже хороша людина і лікар! Я стояла в неї на обліку
Відправлено 09 січень 2009 - 12:42
Lavina (12.12.2008, 23:27) писав:
Моїй мамі знайома лікар іншого профілю рекомендувала Бойчук, власне в питанні гінекологічних патологій більше, казала, що вона на операційній гінекологіїї власне добре знається.
Відправлено 10 січень 2009 - 18:12
Відправлено 10 січень 2009 - 22:14
Я ше зовсім недавно шукала лікаря, щоб на облік стати, але вже нема чого ставати. Друга вагітність, другий викидень:(.
Плачу, не знаю, до кого податися. Вагітність планувала, готувалася, аналізи всі здавала. Все добре було. Є три лікарки в яких була, в кожної своя думка, я читаю кіпу інформації, і...ну як завжди....Свої висновки...
Користувач подумав і додав через 9 хв.:
CatLeon (11.12.2008, 16:15) писав:
Це завідуюча консервативної гінекології на Замковій. Я лежала на збереженні в її відділі, правда в мене була інша лікуюча лікарка.
На перший погляд ніби непогана людина і лікар, але точно стверджувати я не можу. Скажу лиш те, що вона мене без розмов відправила б на чистку, наскільки я зрозуміла.
А так я ше могла пручатися, моя лікарка на свій страх і ризик прийняла стратегію очікування, за що я їй дуже вдячна.
Користувач подумав і додав через 11 хв.:
Котя (10.1.2009, 18:12) писав:
Якщо не помиляюся, то така вже досить старенька жіночка.
Колись я в неї була, один раз. Більше не піду.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 11 січень 2009 - 01:45
я б не рекомендувала. дуже застрілі методи лікування, залякування, нехлюйське ставлення, любов до грошей.
мені траплялося бути у неї два рази. перший раз у приватній клініці, де вона приймала. вона прописала такий курс лікування і так налякала, що я слова мовити не могла. я в неї була "глупою дєточкою" (вона слів не вибирала), прописала схему лікування на пів року, сказала може за півроку буде видно, і злиняла у відпустку. я з переляку зробила бучу, мене направили до іншого лікаря, вилікували за 3 дні.
другий раз я ходила до неї з роботи (проф огляди раз на рік), нараз стала поважною пані, все закінчилося шарканням ножками перед мною і запевненнями, що "добре-добре, принесете довідку від іншого лікаря" (ясне діло, що я не дозволила їй себе оглядати).
мене дуже здивувала така зміна ставлення в залежності від статусу. таким спеціалістам я не довіряю.
Відправлено 11 січень 2009 - 18:38
Відправлено 11 січень 2009 - 19:04
Наведу один приклад-моя знайома(невістка близької подруги) перед тим, як народила свого синочка мала 4!!!викидні.Після того ще 2!,проте зараз має двох чудових діток.Не впадайте у відчай.тому що Бог добрий, він вам допоможе.
А на рахунок гінекологів, то здається тут не в них справа. Іноді попадаєш до жахливого спеціаліста, проте народжуєш в нього просто чудово і навпаки.Я вже писала вам про Коваленко (на іншому форумі).Після цього читала вже тут досить хороші про неї відгуки. На жаль,більше немаю кого порадити.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 12 січень 2009 - 15:53
Відправлено 12 січень 2009 - 18:03
Відправлено 15 січень 2009 - 21:08
мені кількох лікарів порекомендували, щоб подумати, до кого з них звернутися, єслі шо. в т.ч. говорили про Рибалко Валентину Григорівну, але по відгуках, що написані вище, маю для себе висновок.
а ще мене цікавлять ось хто:
Опришко Ірина Георгіївна (Центр)
і
Луцко Тамара Андріївна (БАМ).
хтось щось знає про них?

Допомога