Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гінекологи Тернополя - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 73 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гінекологи Тернополя Оцінка: ***** 7 Голосів

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 листопад 2008 - 16:29

Дівчата, на рахунок Бегуша, то Рижуля права, лікарі не дуже добре про нього відкликаються, А пацієнтки задоволені, бо він гарно скаже, ручку поцілує, кавусю зробить. Але як професіонал, він - не дуже..., повірте мені. Моя мама вчилася з ним в медінституті, каже, що дуже слабенький він був в науці. Гарно приймають роди Білецька, Сидорчук

вирізано з теми Тернополяни, давай сюди. гра з вогнем
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 08 грудень 2008 - 20:35

Дівчатка, а хто знає Коваленко Н.І з Суворова?
Дуже ретельно підходжу до вибору лікаря, перед тим, як стати на облік. Чула про неї хороші відгуки, але думаю, запитаю ще в вас.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 08 грудень 2008 - 22:49

Naya, я була на обліку в Коваленко. мені сподобалося, але у мене була особлива ситуація, можливо тому й краще ставлення.
сподобалося, що не назначала зайвих ліків, вітамінів, сама водила на УЗД, дуже гарно ставилася, одним словом.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kasumi 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 10 грудень 2008 - 09:46

товаришко гра з вогнем, я теж дуже хочу прочитати про Хащевську - скинь і мені у приват, будь-ласка.
від себе скажу, що в класі 8-9 я до неї ходила з мамою через юнацькі трабли. слабо пам"ятаю, але вроді вона шось не дуже займалася мною. а коли моя мама, котра тоді працювала на цукр.заводі і отримувала з/п цукром, дала їй трохи цукру - товариш лікар мені призначила УЗД і ще коє чєво. (в результаті, на скільки пригадую, відчутних змін у здоров"ї не сталося).
тепер, коли я - доросла тьотька - звернулася я до неї приблизно 1,5 року тому вже з дорослішими проблемами, вона мене тіко подивилася, призначила якусь дрібницю і сказала, що все ок.
коли я після прийому тих дрібничок побачила, що нічого не змінилося на краще - прийшла до неї знову приблизно через 1 рік. вона оглянула мене і результат УЗД (на якого я ходила за власною ініціативою), призначила якісь ліки від інфекцій - без додаткових аналізів та обстежень! коли я запитувала, чи може треба мені пройти ще якісь обстеження - вона сказала, шо нє, нинада.
після цього я звернулася до приватної лікарки, яку довго і прискіпливо вибирала. вона мною займається.
думаю - краще платити офційно, аніж неофіційно.

ще одна моя подруга спостерігала в неї вагітність - не задоволена. я попросила її висловити свою думку - може напише сама або через мене передасть вам вістку.

ще позитивне про товариша Хащевську - знаю особисто сім"ю, де в подружжя кров"яний резус-конфлікт (чи як воно там зветься?) - але в них є двійко чудових діточок, так би мовити при Хащевській. незнаю, яка в цьому її особисто заслуга, ну але маємо факт.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   CatLeon 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 16:15

а хто чув про Білякову Тетяну Григорівну, вона на Замковій працює?
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2008 - 00:27

Перегляд повідомленняAlliska (12.12.2008, 13:50) писав:

Нажаль про садочки ми ще нічого не знаємо.
Хочу дізнатись відгуки про лікарку Бойчук, нажаль не знаю як звати та побатькові, працює в пологовому на бамі. Можливо хтось у неї народжував?

Це професор, зав.кафедрою Бойчук Алла Володимирівна. Вона рідко приймає пологи, більше спеціалізується по гінекології, багато оперує, виконує лапароскопічні операції (без розрізу, тобто доступ до черевної порожнини здійснюється через 3 невеликих розрізи, після них залишаються невеличкі рубці). Взагалі відгуки про неї непогані. Вона дуже зайнята людина. Знаю, що колись приймала 2 рази на тиждень в жіночій консультації в 12 кабінеті (ходила до неї на прийом), то людей було тьма-тьмуща. А зараз не знаю як приймає
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2008 - 17:54

galo4ka
Не тільки мамусі тут сидють на форумі, але й покищо-не-мамусі.

Дівчонки, хтось щось знає про гінеколога Яросевич Наталю Іванівну? Я звернулася до неї через позитивний відгук її пацієнтки, а згодом почула позитивний відгук про неї і від одної лікарки іншого профілю. Як людина - вона хороша, а як спеціаліст в моїх проблємах - покищо рано казати. Телефоную до неї при потребі на мобілку навіть у вихідний день (колись стало так пльохо, шо ойойой, тому зверталася до неї по пораду).
Цікаво, хто що може сказати про неї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lipun 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2008 - 11:49

Чула вже не від однієї матусі , що дуже хороша як лікар і як людина Лілія Богданівна, приймає в другому пологовому. Знаю що вона не повернута на грошах, і в неї головне допомогти. А хтось чув про оксану Дмитрівну петрук-Попик?
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2008 - 12:12

Перегляд повідомленняAlliska (14.12.2008, 10:33) писав:

Lavina, дякую за вичерпну інформацію ;)

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Lavina, а в кого народжували ти (якщо десь попередньо вже згадувалось, вибач, не маю багато часу, щоб переглянути )?

Мене кесерила Шмайка, нею задоволена. Правда вона трохи різка з пацієнтами, але то нічого. Коли випсувалась з роддому, то з посмішкою сказала, що чекає мене знову через 3 роки :smile:
Моя коліжанка, яка працює в 2 роддомі, прочитала в газеті ( не запитала в якій ) рейтинг лікарів-гінекологів м. Тернополя. На 1-му місці Білецька, на 3-му Бойчук, Ониськів десь на 12-13-му.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:

Перегляд повідомленняlipun (18.12.2008, 11:49) писав:

Чула вже не від однієї матусі , що дуже хороша як лікар і як людина Лілія Богданівна, приймає в другому пологовому. Знаю що вона не повернута на грошах, і в неї головне допомогти. А хтось чув про оксану Дмитрівну петрук-Попик?

Дійсно, Гнатюк Лілія Богданівна дуже хороша людина і лікар! Я стояла в неї на обліку
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 грудень 2008 - 12:19

А що можете сказати за Мальчевську Олену Йосипівну?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 січень 2009 - 12:42

Перегляд повідомленняLavina (12.12.2008, 23:27) писав:

Це професор, зав.кафедрою Бойчук Алла Володимирівна. Вона рідко приймає пологи, більше спеціалізується по гінекології, багато оперує, виконує лапароскопічні операції (без розрізу, тобто доступ до черевної порожнини здійснюється через 3 невеликих розрізи, після них залишаються невеличкі рубці). Взагалі відгуки про неї непогані. Вона дуже зайнята людина. Знаю, що колись приймала 2 рази на тиждень в жіночій консультації в 12 кабінеті (ходила до неї на прийом), то людей було тьма-тьмуща. А зараз не знаю як приймає

Моїй мамі знайома лікар іншого профілю рекомендувала Бойчук, власне в питанні гінекологічних патологій більше, казала, що вона на операційній гінекологіїї власне добре знається.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 січень 2009 - 18:12

Може хтось щось знає про Рибалко? приймає на Суворова. Мені порекомендували, але не знаю чи довіряти.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 січень 2009 - 22:14

Дівчатка, може знає хтось хорошого лікаря від Бога? Порекомендуйте!!! Ну не може бути, щоб в Тернополі не було толкового гінеколога!!!
Я ше зовсім недавно шукала лікаря, щоб на облік стати, але вже нема чого ставати. Друга вагітність, другий викидень:(.
Плачу, не знаю, до кого податися. Вагітність планувала, готувалася, аналізи всі здавала. Все добре було. Є три лікарки в яких була, в кожної своя думка, я читаю кіпу інформації, і...ну як завжди....Свої висновки...

Користувач подумав і додав через 9 хв.:

Перегляд повідомленняCatLeon (11.12.2008, 16:15) писав:

а хто чув про Білякову Тетяну Григорівну, вона на Замковій працює?

Це завідуюча консервативної гінекології на Замковій. Я лежала на збереженні в її відділі, правда в мене була інша лікуюча лікарка.
На перший погляд ніби непогана людина і лікар, але точно стверджувати я не можу. Скажу лиш те, що вона мене без розмов відправила б на чистку, наскільки я зрозуміла.
А так я ше могла пручатися, моя лікарка на свій страх і ризик прийняла стратегію очікування, за що я їй дуже вдячна.

Користувач подумав і додав через 11 хв.:

Перегляд повідомленняКотя (10.1.2009, 18:12) писав:

Може хтось щось знає про Рибалко? приймає на Суворова. Мені порекомендували, але не знаю чи довіряти.

Якщо не помиляюся, то така вже досить старенька жіночка.
Колись я в неї була, один раз. Більше не піду.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 11 січень 2009 - 01:45

Котя, мені здається я вже писала про Рибалко в темі про Тернополян.
я б не рекомендувала. дуже застрілі методи лікування, залякування, нехлюйське ставлення, любов до грошей.
мені траплялося бути у неї два рази. перший раз у приватній клініці, де вона приймала. вона прописала такий курс лікування і так налякала, що я слова мовити не могла. я в неї була "глупою дєточкою" (вона слів не вибирала), прописала схему лікування на пів року, сказала може за півроку буде видно, і злиняла у відпустку. я з переляку зробила бучу, мене направили до іншого лікаря, вилікували за 3 дні.
другий раз я ходила до неї з роботи (проф огляди раз на рік), нараз стала поважною пані, все закінчилося шарканням ножками перед мною і запевненнями, що "добре-добре, принесете довідку від іншого лікаря" (ясне діло, що я не дозволила їй себе оглядати).
мене дуже здивувала така зміна ставлення в залежності від статусу. таким спеціалістам я не довіряю.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2009 - 18:38

Гра з вогнем, дуже дякую. Тепер точно не піду. До останнього часу лікарями не перебирала, йшла до того хто на дільниці. Але коли все закрутилося з дитячими хворобами, то вже ладна дути й на холодну воду.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 січень 2009 - 19:04

Naya, дуже шкода, що все так сталося.....ніякими словами тут не розрадиш...Тримайтеся і головне вірте,що все врешті буде добре.

Наведу один приклад-моя знайома(невістка близької подруги) перед тим, як народила свого синочка мала 4!!!викидні.Після того ще 2!,проте зараз має двох чудових діток.Не впадайте у відчай.тому що Бог добрий, він вам допоможе.
А на рахунок гінекологів, то здається тут не в них справа. Іноді попадаєш до жахливого спеціаліста, проте народжуєш в нього просто чудово і навпаки.Я вже писала вам про Коваленко (на іншому форумі).Після цього читала вже тут досить хороші про неї відгуки. На жаль,більше немаю кого порадити.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lipun 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 січень 2009 - 15:53

Naya, дуже хороша людина і лікар Гнатюк Ліля Богданівна. Я теж недавно пережила те й що і ти, зверталася до різних лікарів але вона найкраща! Дуже класно вміє підтримати і розрадити, приймає на Бамі в жіночій консультації.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 січень 2009 - 18:03

А як на рахунок Швець О.П.? З першого погляду ніби нічого, але дуже цікавить як професіонал.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2009 - 19:22

Перегляд повідомленняКотя (12.1.2009, 18:03) писав:

А як на рахунок Швець О.П.? З першого погляду ніби нічого, але дуже цікавить як професіонал.

Дівчатка, невже ніхто нічого про неї не знає? :yahoo:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2009 - 21:08

а я тут теж хочу запитати про деяких лікарів.
мені кількох лікарів порекомендували, щоб подумати, до кого з них звернутися, єслі шо. в т.ч. говорили про Рибалко Валентину Григорівну, але по відгуках, що написані вище, маю для себе висновок.
а ще мене цікавлять ось хто:
Опришко Ірина Георгіївна (Центр)
і
Луцко Тамара Андріївна (БАМ).
хтось щось знає про них?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 73 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3