Відправлено 07 липень 2009 - 10:45
Ми все-таки захворіли.... Сьогодні перший день як доня заснула, а посипало пять днів тому. Було все і плач, і температура до 39, і швидка, і моя відмова лягати в інфекційну лікарню ... Але, сподіваюсь, вже все добре. Напишу, що дійсно допомогло полегшити стан дитинки. Бо наші лікарі виписують лише "зеленку" парацетамол та терпіння, але де взяти те терпіння дитинці й чотири роки.
1. замінила традиційну зеленку фукорцином, рожева рідина продається в аптеках, він без спирту і тому не сушить шкіру - менша сверблячка;
2. парацетамол давали при температурі коли доня казала що болить голова (для нас це 37.5);
3. терпіння в аптеці не знайшли :) тому давали "Зодак" в сиропі (ще є краплі) протиалергійчний засіб що знімає сверблячку;
4. в інтимних місцях, в попі та біля очей мазала мазью "Герпевір". Як зясувалося (у лікаря в інфекціонці) вітрянка то різновид герпесу. Можу сказати, що ті водянки які намазали "герпевіром" за дві доби зникли (мазала 3-4 рази на добу), рекомендували ще "Герпевір" у таблетках пропити, але ми обійшлись без них;
5. інтимні місця після туалету промивали міцним відваром ромашки. Його давала полоскати ротик після їжі, і ним же промивала оченята. Лікарі для полоскання ротика прописують фурацилін, але він на смак дуже солоний, а в ротику ранки - ефект крику ще той..;
6. їжу всю мьяла до стану пюре, давала потроху але часто. На ура йшли молочні каші, супи пюре і омлет.
7. замість чаю давала настій ромашка+мята+корневища валеріанки (і доні і собі)
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"