Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Що Ви знаєте про аналіз на СУМІСНІСТЬ - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Що Ви знаєте про аналіз на СУМІСНІСТЬ Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Roma 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 грудень 2008 - 16:30

Вже минуло півтора року як ми з чоловіком чекаємо на ДИВО- ДИТЯТКО. Ми вирішили ще раз пройти обстеження. І ось, наш лікар порадив нам розпочати з аналізу на сумісність, від того і відштовхуватись. Просто попередні адалізи всі добрі - і перешкод для запліднення він не бачить.
22 грудня буде результат аналізу.

Невже, якщо ми несумісні - то спільного дитятка в нас не буде? Я налякана, і не знаю що думати.

Можливо хтось про це щось знає?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 грудень 2008 - 16:39

Roma, у моей подруги с мужем была такая беда. Пыталь они забеременеть года 4 наверно и никак. Решились на искусственное и за неделю до назначенной даты узнали,что у них будет ребенок. Доченьку уже год и 3 и все отлично.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lavina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 грудень 2008 - 16:50

Навіть якщо ви не завагітнієте самі, то не обов"язково зразу штучне запліднення робити. В такому випадку спочатку роблять інсемінацію, тобто в чоловіка беруть сперматозоїди і вводять їх жінці через піхву в матку за кілька днів або в день овуляції. запліднення тоді проходить самостійно. В цьому випадку сперматозоїди оминають на своєму шляху шийку матки, вірніше слиз який є причиною несумісності
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 січень 2009 - 16:53

Після Різдва ми забрали наш аналіз. Побачивши очі лікаря :sneeze: я й не знала що думати. Відповідь: - "Ви просто ідентичні, однакові!" і все?????.... :wacko: Дійсно, таке враження, що аналіз проводився з однієї пробірки.
Тепер ми маємо проїти ще один аналіз.... Але, про це пізніше.

Можливо хтось знає про такий випадок???? :smile:
Що це означає????? Ми сумісні чи ні???

А то в цих лікарів неможливо нічого конкретного дізнатися. Приїдбте ще раз....зробіть ще один аналіз... і т.д..... :smile: :sneeze:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 26 січень 2009 - 17:01

Roma, як це, вам нічго не пояснили??? Що значить аналіз ще і ще?
Подібно на викачування грошей......
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осіння симфонія 

• Дуже вредний модер
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 26 січень 2009 - 17:11

або і справді зробили щось не так в аналізі, або лікар викачує гроші...
у мене робили цей аналіз пару знайомих... так от є кілька варіантів, з них є один "повна сумісність"-тобто генетично у вас немає ніяких співпадіннь, які би свідчили про "родство" або вас (брат, сестра) або якихось з ваших генів (призводить до генетичних хворіб у малечі іт.п.)...і другий-"несумісність" -тобто є якісь протипоказання у "звязку" між вашими генами або просто неможливість взагалі мати спільних дітей (взагаліто це також можна віднести до генетичних "здвигів")... плюс кілька побічних...

але все таки краще уточнити у лікаря що він мав на увазі під ідентичністю... просто навіть однояйцеві близнюки мають незначні вдхилення у генах. тощо вже говорити про чужих генетично людей. не існує 2 АБСОЛЮТНО ідентичних в генному питанні людей!!!!!
My Signature
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 січень 2009 - 15:44

Важный момент, необходимый для правильной оценки взаимодействия сперматозоидов и цервикальной слизи, - выбор дня цикла для проведения теста. Это связано с изменениями цервикальной слизи и необходимостью проведения теста именно в периовуляторный период, когда наблюдаются наиболее благоприятные условия для сперматозоидов. У некоторых женщин тест становится положительным только в течение 1-2 дней периовуляторного периода.

Читати більше
Текст, що розкривається
Одним из наиболее важных показателей, влияющих на способность сперматозоидов к проникновению через шеечную слизь, является консистенция цервикальной слизи. Наименьшая резистентность к проникновению сперматозоидов наблюдается в середине цикла, когда вязкость слизи минимальна, а повышенная вязкость в лютеиновую фазу создает труднопреодолимый барьер для сперматозоидов. Отмершие клетки и лейкоциты создают дополнительное препятствие для миграции сперматозоидов. Так, выраженный эндоцервицит часто сопровождается снижением фертильности.

Дополнительно при микроскопии цервикальной слизи оценивается количество клеток (лейкоцитов, погибших клеток эпителия) в 1 мл цервикальной слизи.

pH цервикальной слизи оценивается с помощью специальной тест-полоски сразу после сбора или непосредственно в цервикальном канале. В норме pH составляет 6.4-8.0. На подвижность сперматозоидов изменения pH цервикальной слизи оказывают большое влияние. Кислая среда делает сперматозоиды неподвижными, в то время как щелочная увеличивает их подвижность. Оптимальное pH 7.0-8.0 наблюдается в периовуляторный период менструального цикла. Значительное снижение pH цервикальной слизи зачастую связано с бактериальными инфекциями.

Дополнительно для определения качества цервикальной слизи и периода менструального цикла оценивается симптом "зрачка". Под термином симптом "зрачка" понимают вид цервикальной слизи в наружном зеве канала шейки матки. Симптом оценивается при осмотре врача. В периовуляторный период, когда цервикальной слизи много, и она имеет прозрачный и водянистый характер, симптом "зрачка" оценивается, как положительный.

Таким образом, цервикальная слизь доступна для проникновения сперматозоидов в течение ограниченного периода времени. Длительность этого промежутка времени у каждой женщины индивидуальна, и может отличаться в разных циклах. Поэтому важный момент - правильный выбор времени проведения теста. Классический посткоитальный тест (проба Шуварского) рекомендуется проводить спустя 4-6 часов после полового акта. По рекомендациям ВОЗ для проведения теста рекомендуется промежуток времени от 9 до 24 часов.

Результат посткоитального теста может быть или "отрицательный" или "положительный". Цель посткоитального теста - не только определить число активно-подвижных сперматозоидов, но и оценить выживание сперматозоидов через длительное время после полового акта (роль резервуара).

Отсутствие сперматозоидов во влагалище и цервикальной слизи могут быть связаны с нарушением эякуляции и непопаданием сперматозоидов в половые пути женщины.

Посткоитальный тест является одним из самых "капризных" методов обследования при бесплодии. Очень часто причиной отрицательного ПКТ становится слишком раннее или слишком позднее проведение исследования, местные воспалительные процессы, повышение вязкости цервикальной слизи, связанное с низким уровнем эстрогенов перед овуляцией в цикле исследования. Однократный отрицательный ПКТ не указывает достоверно на наличие шеечного фактора бесплодия, т.к. может быть связан с неправильным проведением. В случае отрицательного результата рекомендуется повторное проведение теста в следующем цикле, а в ряде случаев проведение теста in vitro.

Для исключения иммунных нарушений (наличие антиспермальных антител в сперме или цервикальной слизи), как причины отрицательного ПКТ, проводится дополнительное обследование, включающее MAR-тест, определение уровня АСАТ в крови. При подтверждении бесплодия проводится десенсибилизирующая терапия (прекращение контакта женского организма со спермой на несколько месяцев), что приводит к снижению уровня АСАТ, иммуносупрессивная терапия (глюкокортикоиды). При неэффективности консервативной терапии к методам выбора относятся методы вспомогательных репродуктивных технологий (ЭКО, ИКСИ).

Памятка для пациентов: Время (день цикла) проведения посткоитального теста определяется индивидуально в зависимости от продолжительности цикла, результатов измерения БТ, тестов на овуляцию, изменений цервикальной слизи по данным осмотра. Перед проведением теста в большинстве случаев рекомендуется воздержание от половой жизни в течение 2-3 дней. Хотя, твердого мнения на этот счет не существует. За 2-3 дня до и в день проведения исследования нежелательно использование любрикантов и влагалищных форм лекарств. В день проведения теста после полового акта не рекомендуется принимать ванну, но можно принять душ.
Посткоитальный тест является одним из самых "капризных" методов обследования при бесплодии. Очень часто причиной отрицательного ПКТ становится слишком раннее или слишком позднее проведение исследования, местные воспалительные процессы, повышение вязкости цервикальной слизи, связанное с низким уровнем эстрогенов перед овуляцией в цикле исследования. Однократный отрицательный ПКТ не указывает достоверно на наличие шеечного фактора бесплодия, т.к. может быть связан с неправильным проведением. В случае отрицательного результата рекомендуется повторное проведение теста в следующем цикле, а в ряде случаев проведение теста in vitro.

My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 13:48

Я дууууже всім дякую!
Я багато почерпнула з Ваших відповідей. Та й на душі трішки стало краще.

Завтра їдемо робити посткоитальний тест. Маємо надію, що Бог зглянеться над нами.
Будь-ласка, :smile: потримайте за нас кулачки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 січень 2009 - 16:58

Перегляд повідомленняRoma (29.1.2009, 13:48) писав:

Я дууууже всім дякую!
Я багато почерпнула з Ваших відповідей. Та й на душі трішки стало краще.

Завтра їдемо робити посткоитальний тест. Маємо надію, що Бог зглянеться над нами.
Будь-ласка, :wacko3: потримайте за нас кулачки.

:dance2: Триматиму за вас кулачки! Думайте лише про хороше, позитивні думки притягують позитивні події!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Левеня 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 березень 2009 - 21:07

Нам з чоловіком також робили тест на сумісність. Виявився "негативним", тобто ми не сумісні. В аналізі написано, що є багато лейкоцитів і СП не рухомі. Аналізи на інфекції здавали і їх невиявили. Які ще чинники можуть впливати на результат тесту, окрім того, що їх вбиває шийка? Я в паніці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Улянка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2009 - 13:54

А я вирішила не робити цей тест, бо і так чоловіка не поміняю..до того ж синочок у нас є, тому якщо причиною наших 2 ЗВ є генетика, то ради на то нема і треба лише на Бога надіятися..зараз проходимо підготовчу терапію до приймання РЕАФЕРОНУ..моя лікарка запевняє, що цей препарат нам допоможе, бо вона і надалі впевнена, що причиною нашої проблеми є ЦМВ
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 24 березень 2009 - 14:06

Ми з чоловіком робили такий генетичний аналіз на сумісність після першої вагітності,яка закінчилась завмиранням.Аналіз робили на Лисенка і він не з дешевих.Рік тому ми платили 400грн.Аналіз виявився хорошим,та лікарка говорила якщо навіть аналіз буб би поганим,то це не означає що ми не змогли б мати власних діток.В такому випадку треба прислухатись їхніх порад,можливо в окремих випадках потрібно навіть штучне запліднення.Є такі випадки що в жінок постійно траплялись викидні через те що не можуть виносити плід чоловічої,або навпаки жіночої статі,-так нам пояснювали.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Улянка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 березень 2009 - 14:26

шкода, бо мені також говорили, що, можливо, то дівчаток не можу виносити..але поживемо-побачимо...
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 травень 2009 - 10:20

Доброго дня всім. :bye: Дякую, що були відверті.

:clapping: Я хочу показати результати Молекулярно-генетичного обстеження точкових нуклеоїдних поліморфізмів (SNP)-1082 G-A,-819T-C,-592A-C промоторної частини гена інтерлейкину-10(пИЛ-10) , можливо хтось підкаже щось.
ЖІНКА "GCC/GCC"
ЧОЛОВІК "GCC/GCC"
Зазлючення:
Генотип "GCC/GCC" (SNP)-1082 G-A,-819T-C,-592A-C генотип високої експресії ИЛ-10, у пари є фактором ризику аутоимунних уражень та репродуктивних втрат.
Зараз я закінчую курс лікуваня для пониження АТТГ. І 28.05. ще раз проведем посткоїтальний тест.

P.S.: Хотіла ще запитати, чи впливає півищенний рівень антитіл до тиреоглобуліну (628,3 МЕ/мл (норма до 115)) на запліднення, при тому що всі гормони щитовидної залози в нормі?[u]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jasya 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 травень 2009 - 20:04

Roma, скажіть - молекулярно-генетичне обстеження робиться на основі аналізу крові?
І це наступний крок після посткоїтального тесту?
Просто, наш з чоловіком тест виявися негативним, думаю чи варто нам зробити таке ж обстеження як у вас, чи можливе тільки штучне?
Бачу Ви більше в цьому орінтуєтесь. Порадьте що і за чим.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 08:49

Перегляд повідомленняjasya (13.5.2009, 20:04) писав:

Roma, скажіть - молекулярно-генетичне обстеження робиться на основі аналізу крові?
І це наступний крок після посткоїтального тесту?
Просто, наш з чоловіком тест виявися негативним, думаю чи варто нам зробити таке ж обстеження як у вас, чи можливе тільки штучне?
Бачу Ви більше в цьому орінтуєтесь. Порадьте що і за чим.

Доброго дня! :bye: Так, цей аналіз на сумісність робиться на основі крові. На результат ми чекали аж місяць і коштує він 300 грн. Робили ми його після нашого негативного посткоїтального тесту. Це ще одне підтвердження, що в нас є імунологічне порушення, тобто в мене є антитіла до сперми чоловіка, ось вони і вбивають сперматозоїди. Я ще здвала аналізи на повністю всі гормони щитовидної залози і жіночі гомони.
Зараз лікую щитовитку, каже лікар, що це вона і породжує ці антитіла згідно аналізів. Потім ще раз посткоїтальний тест і якщо негативний то будемо проводити інсемінацію, тобто сперму чоловіка будуть вводити прямо в матку, щоб оминути слизь. А там будемо благати БОГА........
Взагалі цей пост-й тест дуже примхливий і є багато причин які можуть зробити його негативним. Але, якщо є ці антитіла до серми чоловіка то це лікують - імунізують жінку лімфоцитами чоловіка, або інсемінують. І не обовязково зразу штучне запліднення. А спермограма в Вашого чоловіка в нормі? І чи здавали Ви аналіз на ТОЧінфекції?
Рада якщо трішки Вам допомогла розібратися.
Буду тримати за ВАС кул@@@@@@@@@@@@@@чки, :girl_angel: Не здавайтеся будуть у вах і в нас :kiss3: дітки.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мышка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 19:12

Roma, а скажіть будь ласка, яка сама проблема з щитовидною залозою в тебе? Просто в мене на УЗД щитовидной з-зи виявили узли, може через це я теж і не можу завагітнити. Я ось прочитала в інеті що це не страшне і не купляю дорогі ліки яки виписала лікарка, грошей шкода. А може даремно?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jasya 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 травень 2009 - 19:55

Перегляд повідомленняRoma (14.5.2009, 9:49) писав:

Доброго дня! :bye: Так, цей аналіз на сумісність робиться на основі крові. На результат ми чекали аж місяць і коштує він 300 грн. Робили ми його після нашого негативного посткоїтального тесту. Це ще одне підтвердження, що в нас є імунологічне порушення, тобто в мене є антитіла до сперми чоловіка, ось вони і вбивають сперматозоїди. Я ще здвала аналізи на повністю всі гормони щитовидної залози і жіночі гомони.
Зараз лікую щитовитку, каже лікар, що це вона і породжує ці антитіла згідно аналізів. Потім ще раз посткоїтальний тест і якщо негативний то будемо проводити інсемінацію, тобто сперму чоловіка будуть вводити прямо в матку, щоб оминути слизь. А там будемо благати БОГА........
Взагалі цей пост-й тест дуже примхливий і є багато причин які можуть зробити його негативним. Але, якщо є ці антитіла до серми чоловіка то це лікують - імунізують жінку лімфоцитами чоловіка, або інсемінують. І не обовязково зразу штучне запліднення. А спермограма в Вашого чоловіка в нормі? І чи здавали Ви аналіз на ТОЧінфекції?
Рада якщо трішки Вам допомогла розібратися.
Буду тримати за ВАС кул@@@@@@@@@@@@@@чки, :dance2: Не здавайтеся будуть у вах і в нас :kiss3: дітки.

Дякую за роз'яснення! :morning1:
Roma, взагалі то в чоловіка справді виявили паталогію, якої будемо позбуватися в наступному місяці хірургічним шляхом
(саме вона і погіршує раз за разом спермограму чоловіка). :nea:
Знаєш, я чомусь схильна одразу після відновлення чоловіка робити інсемінацію, а не углублятися в імунулогічні особливості організму
(не впевнена, що в нашому місті хтось візьметься їх виправляти).
З іншої сторони, страшно, а якщо не вдасться з першого разу :sneeze: Тфу, тфу, тфу!Це ж якраз і свідчило б про глибші імунулогічні проблеми.
Не буду про погане. Бажаю і Вам поскоріше :15_1_55:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 08:00

Перегляд повідомленняМышка (14.5.2009, 19:12) писав:

Roma, а скажіть будь ласка, яка сама проблема з щитовидною залозою в тебе? Просто в мене на УЗД щитовидной з-зи виявили узли, може через це я теж і не можу завагітнити. Я ось прочитала в інеті що це не страшне і не купляю дорогі ліки яки виписала лікарка, грошей шкода. А може даремно?

Привіт Мишко! :clapping: Згідно з консультацій мого гінеколога і ендокринолога щитовидка це дуууууууже важливо. :clapping: В мене щитовидка майже в нормі, зі всіх аналізів на гормони зашкалювали тільки АТТГ (антитіла до тиреоглобулну), а на ОЗД був підвищенний кровопотік до шитовидної залози. А взагалі то я б порадила тобі проконсультуватися у декількох лікарів.
А як у тебе з гормонами щитовитки і жіночими?

Ось яку інформацію я знайшла, можливо пригодиться.....

"Все хорошо", а беременность не наступает

Вы планируете ребенка уже больше полугода, нет никаких инфекций, гормоны в порядке, овуляция наступает, а результата нет? Здесь Вы найдете 10 советов, которые подскажут Вам дальнейшие шаги на пути планирования:
1. Отправьте Вашего партнера к андрологу. Он должен сдать спермограмму, обсудите результаты анализов с врачом. Наравне с нарушениями подвижности сперматозоидов, плохой морфологией и недостаточным количеством, встречается такое заболевание как полиспермия - слишком большое количество сперматозоидов, что также является патологией.
2. Проверьте функцию щитовидной железы. Для этого Вам нужно сдать анализ крови и сделать УЗИ щитовидки у эндокринолога.
3. Сдайте анализы на свертываемость крови. Повышенная свертываемость крови приводит к образованию тромбозов в районе прикрепления эмбриона к стенке матки, нарушает его питание и приводит к ранним выкидышам (иногда еще до задержки).
4. Сдайте анализ на кариотип, чтобы выявить возможные отклонения на хромосомном уровне. Для расшифровки анализов обратитесь к генетику.
5. Сделайте посткоитальный тест (оценка взаимодействия сперматозоидов со слизью шейки матки). Возможно, что характер цервикальной слизи препятствует попаданию сперматозоидов в матку и маточные трубы.
6. Проведите иммунологическое исследование, чтобы исключить индивидуальную несовместимость. В этом случае у женщины находят антитела к сперме мужа. Лечение: иммунизация женщин лимфоцитами мужа или донора.
7. Спайки в маточных трубах. Постановка диагноза возможна с помощью лапароскопии.
Аномалии строения матки, такие как перегородка или миомы. Вопреки распространенному мнению такие аномалии не всегда видны на УЗИ. В этом случае поможет гистероскопия.
8.Если Вы не уверены в своем враче, обратитесь к другому врачу. "Свежий" взгляд на пациента и Ваш новый настрой творят чудеса.
9. Психологическое бесплодие. К сожалению, встречается чаще, чем можно предположить и в этом случае готовых советов нет. Обратитесь к врачу-психотерапевту.

Помните о том, что медицина стала узконаправленной, не каждый гинеколог специализируется на бесплодии, поэтому ищите именно врачей успешно зарекомендовавших себя в этой области.[/spoiler]

Користувач подумав і додав через 25 хв.:
jasya, думаю, що ти права. Взагалі то мені теж дуже страшно. І бачу, що чоловік теж дуже переживає. Ми готові вже на все.....
Боже, допоможи нам!!!!!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 червень 2009 - 14:02

Привіт Всім хто заходть на цю тему! :)
Хочу поділитися. Ми після дооооооовгих двох місяців лікування щитовидки знову зробили посткоїтальний тест. Він виявився ДУЖЕ ПОЗИТИВНИЙ, і ще ми крім того попали на овуляцію. Зараз я приймаю дексаметазон, бромкрептин та лютеїн. Миз чоловіком затамували подих :pardon: і навіть боїмося щось думати....... БОЖЕ поможи нам, і кріпи нашу клітинку.

А ми вже готувалися до інсемінації. Так що цей посткоїтальний тест краще робити декілька разів.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн