чи зросте плата за дитячий садок з січня?
Відправлено 18 грудень 2008 - 14:36
Відправлено 18 грудень 2008 - 15:21
Користувач подумав і додав через 14 хв.:
От щойно розмовляла по талефону з коліжанкою, і вона, ніби в точку, каже, що їм підняли оплату за садочок, з січня будуть платити по 12,50 грн./день. Тож роблю висновок, що і в інших садочках буде те саме.
Відправлено 18 грудень 2008 - 15:57

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 18 грудень 2008 - 16:35
А моя мама працює в стоматологічній поліклініці. Їм головний лікар заборонила користуватичь кондиціонерами і опалення прикрутили, а світло сказала вимикати, коли немає пацієнтів. Цікаво, а як у таких умовах стерилізувати інструменти?..
Має бути в поліклініці перевірка ГУ охорони здоров"я та мед. забезпечення (Кільчицька та компанія), зробила головна лікар збори та й каже: "Ви не соромтесь, як вас спитають, кажіть, що на ремонти кабінетів вам кошти виділяє бюджет!". Всі шоковані, бо лікарі за свій рахунок всі ремонти роблять... Краще б наше доблестне керівництво менше бюджетних коштів у кармани клали, то не треба було б по-дурному економити.
Відправлено 19 грудень 2008 - 11:52
за що такі гроші платити?
у нашому садіку так голодно,то палять,то не палять!діти від холоду хворіють!
мали б совість!
Відправлено 19 грудень 2008 - 12:16

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 19 грудень 2008 - 12:33
Відправлено 18 січень 2009 - 16:52
ми гшотові і 15 грн платити тільки щоб нормальне було харчування а куди ви звертаетеся зі скаргами...
Відправлено 18 січень 2009 - 18:53
Відправлено 19 січень 2009 - 21:25
Моя знайома за січень повинна оплатити за садочок по 17.50 грн./день ну і звичайно плюс ще гроші, які збирають окремо "на групу" і плюс на "фонд садочка"
мене цікавить куди діваються ці додаткові кошти, які щомісяно збирають з батьків?????
Відправлено 19 січень 2009 - 21:33

Відправлено 19 січень 2009 - 21:35
Відправлено 22 січень 2009 - 17:52
Ті ціни що тут називаються якісь надто завищені. В нашому місті в приватному садочку вартість дня 40гр, але туди входить 100% плата за харчування, а ще всі інші палтежі (зарплата, комунальні, тощо). В державних садочках батьки оплачують лише частину плати за харчування.
Відправлено 23 січень 2009 - 09:51
Ті ціни що тут називаються якісь надто завищені. В нашому місті в приватному садочку вартість дня 40гр, але туди входить 100% плата за харчування, а ще всі інші палтежі (зарплата, комунальні, тощо). В державних садочках батьки оплачують лише частину плати за харчування.
суть в тому що держава хоче зняти дотацію на садочки і щоб батьки оплачували 100% за харчування.... але ж більшість дітей у державних садочках зі звичайних не дуже заможних сімей...
Відправлено 23 січень 2009 - 10:05
Відправлено 23 січень 2009 - 10:33
Golka (19.1.2009, 21:25) писав:
Моя знайома за січень повинна оплатити за садочок по 17.50 грн./день ну і звичайно плюс ще гроші, які збирають окремо "на групу" і плюс на "фонд садочка"
мене цікавить куди діваються ці додаткові кошти, які щомісяно збирають з батьків?????
І ось тут виникає питання(як чорт з коробочки) А навіщо ви даєте??? Маєте повне право послать всі ці платежі туди то й туди..... Це непросто, я також соромилась начебто бути білою вороною, але нічого пережила цю незручність і тепер з дурницями не пристають. Хоча я здаю гроші коли треба: на новий рік, приношу іграшки, непроти принести засоби гігієни. А ОТ ГОШІ ЗАСЬЙ я й так їх тяжко заробляю, щоб віддавать наліво-направо. А от шо годують дітей паршиво то факт. У нас це головна причина, через яку син не хоче ходити в садок. Я б і платила більше, от тільки думаю, що якість харчування від збільшення плати не покращиться-( якесь коло, нажаль-(

Допомога