Зелена красуня А яка у вас. Жива чи штучна?
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:19
Мої деякі знайомі ялинку вже ставлять перед святом СВ. Миколая.
Ми, як правило, аж під Новий рік. В дитинстві була традиція одягати ялинку 31 грудня. Вже кілька років підряд ставимо штучну ялинку ,а цього року думаємо натуральну купити, хоча минулого року їх було зовсім мало у продажу.
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:24
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:28
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:30
хто знає,які кольора цього року модні на ялинці?
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:32
Відправлено 15 грудень 2008 - 19:39
Один рік я невелику ялинку штучну одягнула тільки в білі іграшки, білі коралі, білі лампочки. Яка це була краса! Штучна ялинка густа і темна, а ялинкові іграшки білі. Вона виглядала, як наречена
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:11
Сын вел себя с ней прилично, не дергал,только завороженно смотрел. Потом стал нижние игрушки стягивать,но я там вешала не бьющиеся игрушки. Я тоже была не готова в плане игрушек поэтому пришлось и подкупить срочно не бьющиеся и поехать к родителям и достать любимый из детства ящик всякой всячины.
И еще я люблю не модные елки, а чтоб игрушки были всякие и старые и новые и разных цветов. В этом году обязательно купим настоящую.
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:21
Сеструлька (15.12.2008, 20:11) писав:
+1
Взагалі перший раз чую про модні кольори, і як це - щоб всі іграшки одного кольору були? Треба ж кольорову ялиночку!
А ще я маю мрію - щоб на ялинку всі-всі іграшки були своїми руками зроблені. Навіть якщо кожна іграшка окремо далеко не є витвором мистецтва, все разом воно виглядає надзвичайно, так по-домашньому затишно
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:25
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:30
Тетянка, мне тоже жаль,но их потом на этих елочных базарах столько остается не у дел,что покупая мы ее ка4к бы пристраиваем км себе,ам не оставляем валяться 31 декабря на улице :)
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:30
Іннуся (15.12.2008, 19:30) писав:
Я такий собі ходячий Green Peace, я проти вирубування ялинок. Їм треба в лісі рости, а не на смітнику валятися після Нового Року.А ще сумно дивитися,на ті ялинки, які не продалися, і були покинуті на узбіччі дороги своїми продавцями.
Тому вже багато років ставимо штучну красуню, а до живої в лісок повезу, там серпантину накидаємо вокруг ялинки, хороводи поводимо, та й до дому рушимо. Ну це вже, коли трохи підросте.
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:42
І Тетянки ялинка тому взірець!!!
Але так прикрашати краще штучну, вона тоді виглядає, як декоративна прикраса і ще підбирають кольори під колір та стиль приміщення і нічого особливого в тому немає. Навпаки, ялинку одягнути зі смаком ще треба вміти!
До когось приходиш і бачиш ялинку, що аж дух захоплює, а в когось попростіше. Це що кому подобається і як кому вдається.
ЯК одяг чи інтерєр може бути різного стилю, так і ялинка.
Натуральна буде виглядати бідно в один колір.
А от цього року ми нарешті купимо натуральну і не дочекаюся, щоб одягали разом з дітками і різного кольору, і різного виду і побільше! Хай би було так по-дитячому, але щоб самі тішилися!
А ще у нас в сімї тато в дитинстві одягав ялинку і чіплялися туди обовязково яблука, горішки, цукерки.
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:52
я індиферентно ставлюся до ялиночки на зимові свята. хача мрію про те, щоб нарядити лісову красуню у неї вдома :) тобто в лісі, або на подвір"ї. дуже б хотіла...
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:52
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:54
Ялинка Тетянки мені дуже сподобалась, але я декоровані таким чином ялинки сприймаю трохи по іншому - вона виглядає дуже гарно наприклад в офісі, чи в магазині якомусь. Або якщо вдома - може бути гірлянда з ялинкових гілочок, прикрашених кульками одного кольору. Щось таке. Тобто дуже гарно як декорація, але не як "лісова красуня", головний персонаж в святкуванні Нового року. Така собі ялинка, але не Ялиночка=) (от накрутила з поясненнями))))
Повторююсь, ІМХО. Просто я так з дитинства звикла.
Відправлено 15 грудень 2008 - 20:58
Сеструлька, більше свято відчувається.ми вдома теж 31,завжди під вечір наряжали!
jane, я зрозуміла!
Відправлено 15 грудень 2008 - 21:51
Відправлено 15 грудень 2008 - 22:14
Відправлено 15 грудень 2008 - 23:22

Допомога

-