Чому навчають в школі
Відправлено 15 грудень 2008 - 14:47
Відправлено 15 грудень 2008 - 15:17
Відправлено 15 грудень 2008 - 15:27
Відправлено 15 грудень 2008 - 15:48
Відправлено 15 грудень 2008 - 15:55
Відправлено 15 грудень 2008 - 16:00
Відправлено 15 грудень 2008 - 16:07
Відправлено 15 грудень 2008 - 16:19

Відправлено 15 грудень 2008 - 16:25
Відправлено 15 грудень 2008 - 16:35
Відправлено 15 грудень 2008 - 16:48

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 15 грудень 2008 - 17:22
Відправлено 15 грудень 2008 - 17:51
Натусiк (15.12.2008, 16:48) писав:
Думаю, це все залежить від виховання дитини в сім"ї. Бо якщо дитина не почує щось в школі, їй про це розкажуть інші діти на вулиці. І то вже залежить від дитини - вживати ці слова чи ні. Моєму молодшому брату 9 років, і на щастя, він не перехоплює ані слів, ані манери спілкування від своїх однолітків, і вважаю, що тут велика заслуга батьків - бо якщо мати з народження при дитині дозволяє собі матюкатися, мовляв "воно ще мале - не розуміє", то потім і від дитини іншого годі чекати.. Бачила я, як ті третьокласники спілкуються - а що вже про восьмий казати? Так що надії мало, що з цієї казочки дитина дізнається щось нове..
Інша річ, що наше міністерство освіти таке офіційно рекомендує - за таке стріляти треба.
Розумію ще, коли в одинадцятому класі, або в інституті вже, в програму включають Жадана чи Винничука - там теж є деякі спірні моменти, але ж все одно там Література, не те що ТУТ..
Відправлено 16 грудень 2008 - 12:16
Програма дуже нудна і важка.
Тому можете не сумніватись, дітям це сподобається.
Вони повивчають куски з цієї "казочки" і будуть всім розповідати.
Відправлено 22 січень 2009 - 12:16
Оленка2008 (16.12.2008, 12:16) писав:
Так и получается. Дети сначала в шоке
Відправлено 22 січень 2009 - 12:47
Оленка2008 (16.12.2008, 14:16) писав:
Не можна бути таким категоричним, не все так трагічно як ви говорите! Є вчителі хороші, розумні і не заслуговують на такі слова. Правда звичайно є і їм протилежність, як без них.
Програма може і важка, але тут знову ж таки, все залежить від вчителя.Якщо вчитель зуміє подати добре матеріал, вміє заохотити дітей, то і цей предмет не буде їм важко даватись. Звичайнго в програмі є казуси, але над вдосконаленням варто працювати. А от цікаво чи хтось з батьків тих дітей які вивчали ту казку звернувся до дирекції чи вчителів школи? Чи хтось запротестував? Думаю, що мало хто! Всі побачили, повозмущались і на тому і залишилось. Правда може я і помиляюсь?!
А батьки в свою чергу повинні приділяти навчанню і виховання також багато часу. Бо часами можна спостерігати, коли батьки віддавши дітей до школи повністю спихають на вчителів питання виховання і навчання. А це як на мене помилкове!Батьки для дітей в першу чергу вчителі і повинні вміти наставити своє чадо на правильну дорогу.
Відправлено 22 січень 2009 - 18:19
chemna (22.1.2009, 12:47) писав:
Програма може і важка, але тут знову ж таки, все залежить від вчителя.Якщо вчитель зуміє подати добре матеріал, вміє заохотити дітей, то і цей предмет не буде їм важко даватись. Звичайнго в програмі є казуси, але над вдосконаленням варто працювати. А от цікаво чи хтось з батьків тих дітей які вивчали ту казку звернувся до дирекції чи вчителів школи? Чи хтось запротестував? Думаю, що мало хто! Всі побачили, повозмущались і на тому і залишилось. Правда може я і помиляюсь?!
А батьки в свою чергу повинні приділяти навчанню і виховання також багато часу. Бо часами можна спостерігати, коли батьки віддавши дітей до школи повністю спихають на вчителів питання виховання і навчання. А це як на мене помилкове!Батьки для дітей в першу чергу вчителі і повинні вміти наставити своє чадо на правильну дорогу.
багато в чому не можна з вами погодитися...що батьки мають пиділяти увагу виховнню і навчанню своїх чудо-чад, то це добре! А от вчительці, що по такому підручнику дітей навчає, то точно по голові не мож нагладити. Вона що не бачить, що то??? В першу чергу, думаю, що відповідальність на вчительці. Складається враження, що вчителька навіть і не бачить і не знає матеріалу, що викладає. По-друге, якщо батьки повинні аж так вникати в "програму", щоб перечитувати підручники і робити скандали щодо "поганих" підручників, то нащота школа здалася, тоді такі батьки самі можуть і без школи навчати своїх чад.
:). На мою думку категоричність в такому якраз і не завадить.
Відправлено 22 січень 2009 - 18:31
Натусiк (15.12.2008, 17:48) писав:
Зараз діти ще й не такі жаргони вживають!!! Як на мене - краще вже такі, а не матюки триповерхові, що аж вуха в трубочку скручуються!!! А це зумовлено теперішнім часом. Зараз все зовсім не так, як було колись, як це не прикро. І молодь не та, і цінності не ті ... Тому й не дивно, що таке пишуть.
Відправлено 22 січень 2009 - 18:34
inchik (22.1.2009, 20:19) писав:
:). На мою думку категоричність в такому якраз і не завадить.
Мої дописи в основному стосувались і акцептувати я хотіла на трохи іншому, а саме фрази ''Вчать наших дітей як попало і що в голову не прийде angry.gif
Програма дуже нудна і важка.'' Як на мене йе голосно сказано і не завжди є правдою!
А щодо тої казки, то звичайно, що того дитину вчити неможна.І якщо вчитель є хоч трохи толковий то йому вистачить розуму неподавати її на розгляд а замінити. Звичайно, це не усунить проблему, але тим неменше.
Якщо того не зроблено, то я вважаю, що батьки мають в це втрутитись!
''По-друге, якщо батьки повинні аж так вникати в "програму", щоб перечитувати підручники і робити скандали щодо "поганих" підручників, то нащота школа здалася, тоді такі батьки самі можуть і без школи навчати своїх чад.''
Вся програма не є такою поганою і перечитувати все нема сенсу....але якщо дитина стикнулась вдома з чимось таким, а до того часу нічого подібного не читала, то я думаю вона напене поділиться тим з батьками!
А на сьогоднішній день вже практикується домашня самоосвіта.
Відправлено 22 січень 2009 - 19:25

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках