Знайомство з родичами і батьками вашої половинки
Відправлено 13 грудень 2008 - 22:57
Відправлено 13 грудень 2008 - 23:53
Відправлено 14 грудень 2008 - 00:30

Відправлено 14 грудень 2008 - 00:42
P.S. Після знайомства із чоловіково мамою, страшенно боялася, що зустріну її на вулиці і не спізнаю, ну відповідно й не привітаюся.
Відправлено 14 грудень 2008 - 00:50
Короче, я почувалася так, ніби я прийшла його руки просити. Блін.
Я йому ту бульбочку досі згадую.
Відправлено 14 грудень 2008 - 01:03
Відправлено 14 грудень 2008 - 01:03
Відправлено 14 грудень 2008 - 10:34
))).
А я зі своїми майбутніми свекрами бачилася всього кілька разів до
весілля. Першу зустріч навіть не пригадую, якщо пригадаю - то напишу.
Відправлено 14 грудень 2008 - 12:24
Відправлено 14 грудень 2008 - 12:49
Фестиваль триває майже до ранку, тому нам би приходилось ночувати в батьків вдома. Для мене це було просто неприпустимо - така я консерваторка. Поки ми їхали туди маршруткою, чоловік розказував яка його мама строга, совєтскої закалки і т.д.
Відправлено 14 грудень 2008 - 13:02
весілля.
[/quote]
Roksolana, то, мабуть, самий правильний варіант. Я просто дивлюсь на другу невістку, дружину молодшого брата. У свекруні немає претензій до неї, ні з чого їм взятися))). До весілля вона бачилась зі свекрами та й з нами всіма 3 рази: 2 рази у нас в гостях і 1 раз на сватанні! Вона для мене, як "темная лошадка". Коли на весіллі мене питали інші родичі хто вона, що вона, то я не мала що розказувати: знала тільки ім"я і вік! На даний момент, вона бачилась зі свекрами 4 рази (рахуєм з тими зустрічами разом)))) ). І на всі намагання свекруні випитати щось, відповідала милою посмішкою і лаконічним "так" чи "ні". І, ви знаєте, відношення свекруні зовсім інше: її не хвилює питання, що невістка ніде не працює і знаходиться на забезпеченні свого чоловіка, а мене, в свій час, з"їдала за це! В так багато в чому. Висновок, чим далі тим ближче, чим ти холодніше, то до тебе тепліше. Може, це не у всіх так....
Відправлено 14 грудень 2008 - 13:27
Відправлено 14 грудень 2008 - 17:12
Відправлено 15 грудень 2008 - 09:58
Відправлено 15 грудень 2008 - 10:13
Відправлено 15 грудень 2008 - 10:19
Відправлено 15 грудень 2008 - 10:32
А з майбутнім свекром я познайомилась трохи пізніше на храмовий празник в їхньому селі. Ото вже були оглядини по повній програмі! Правда не з його сторони, а зі сторони "дорогої родини"... Почувала я себе жахливо, не звикла до такої уваги, тільки свекор мене виручав, казав "Перестаньте на неї витріщатись і розпитувати, дайте дитині спокійно поїсти!" :D
Відправлено 23 грудень 2008 - 11:38
Той новий рік ми святкували з друзями у мене і 31 грудня поїхали щось там докупити. Черги, людей купа, настрій святковий-нарешті купили. І вже біля дому я стала хвалитись, що нічого не боюсь і всякими несподіванками мене не візьмеш. ТОж він до мене: "Як така смілива, то погоджуйся.... на що- скажу потім", а я гордо : "Так!". Тоді коханий дістає телефон і дзвонить, розмовляють кілька хвилин, а його все розпитують із ким Новий рік зустрічає, чому додому не їде..(він в мене конспірпатор ще той -нічого не можливо вивідати), а він і каже батькам: "Як хочете побачити з ким пропадаю, так завтра побачите"
.... просто шокована!!!!!такого я не чекала аж ніяк!!! нервовий сміх і паніка наступну годину. Вообщем переживала.
Вирішила бути собою 01 січня швиденько зібралась-джинси, білий светрик,фарбувала тільки вії, зачіски не робила..Їдемо..перепитала ім"я по-батькові батькавів...ніби заспокоїлась.
Піднімаємось, заходимо у квартиру- всі погляди на мене... І тут я відчуваю себе... громилою. Неприємно, маючи 176см і 70кг. :в них у сім"ї всі маленікі: батьки, брат, братова дружина -кіллограм 60 і зростом не більше 165, радує, що хоч коханий моєї комлекції... Далі було представлення. За столом мене не резпитували і взагалі до мене не звертались-Мабуть, ніяково було, та й говорили про своє( спільні справи, дім, знайомих)...За кілька годин чемно попрощались..А в мене купа запитань і одні здогадки чи сподобалась?
Відправлено 15 січень 2009 - 19:17
PodSolnuwka (23.12.2008, 11:38) писав:
Фраза, як де-жавю..
Працювали ми разомна одній фірмі, спершу він всю осінь возив мене з роботи і на роботу (живемо поруч, 20хв пішки він на шуварі, я на Іскрі), потім почали зустрічатися в грудні, з кінця січня по півтижня він ночував у мене, решту- вдома.... Такий собі "мамин синочок", до 29 років дома не ночував разів зо 3-4, а тут - на тобі... Як я потім взнала - "я на ДН, маю нічний заробіток, друг в біді " і т.п. відмазки... Уявіть мій стан, коли свекруха потім мені це все зі сміом розказувала... Прийшлось відмазувати...Але чи ефектно-не знаю і досі...
В кінці лютого по дорозі на роботу заїхав за мною і каже: "сестра просила підвезти її в академію". Просила то просила... Я в шубі по вуха на передньому сидінні, такий самий "медведик" сідає на заднє "Марта-Христина, Христина - Марта" і все, мовчок: "привіт-папа"
Десь на поч червня ідем повз Шувар, лунає фраза "зайдемо до мами" (вона там працювала-це я взнала раніше).. Ну, думаю, нарешті... Приходимо:" Мамо привіт, познайомся де я ночами пропадаю..." і в сторону. .. Добре що якраз підійшла якась її знайома і "Аню, а ти...". Так я взнала її імя... Що робити? Простягаю рук - "Я Марта, приємно познайомитися."-"Мені теж" і не представляється... потім вже взнала, що їй заімпонувала моя "наглість" (знаючи свого сина-конспіратора і мовчуна, вона зраділа, що я така "бойова").. Правда зараз каже, що я "вредіна, нікого не слухаєш і все робиш по своєму "... і ми подружилися...Ромка аж був ревнував нас одна до одної спочатку...
Після цього він вирішив "вбити двох зайців" і потягнув мене додому, до тата:"Це-найкращий спеціаліст з компютерів на нашій фірмі, тату"... Тато привітався і втік з кімнати на кухню... за пару хв був готовий чай, печенько, пару фраз (ніби нічого аж таакого екстраординарного не сталося - а я була ПЕРШОЮ знайомою Роми, яку тато взагалі коли небудь бачив-і з школи теж!!) і пішов до себе кімнату...
За пару тижнів ми вирішили подати на одруження і Ромка сказав мені що вже "обрадував" маму... Я була в тому районі і вирішила зайти до неї- якось незручно бути за 5 кроків від неї і не підійти, та і поговорити треба, в гості запросити...Стою на світлофорі, чую "Марта? привіт"- якась кобіта, десь їїбачила, але де? "Привіт"-"Ти що тут робиш?"-"Та от мій коханий зробив пропозицію, іду до майбутньої свекрухи поспілкуватися"-"та? ну добре, папа"..і розійшлися...зайшла по своїх справах і до свекрухи...Підходжу а та кобіта там.. "О всі в зборі (свекруха каже)". Виявилося що це та сама Ромкова сестра...Правда вона не зрозуміла, що я її не впізнала... А Ромка так мамі ще нічого був і не сказав... От і вийшло, що я його "женила з мамою"....
Отак я і знайомилася з його батьками...
А Ромка з моїми... 25\12 почали зустрічатися. а НР святкували у мене з моїм татом... Роман дотепер згадує мою фразу в третій ночі:"Миронович, ми втомилися і йдемо спати"...(тато в мене ще в мої 21 сказав"ти вже доросла і роби що хочеш, я до тебе не лізу", от я і так з ним і поводжуся) Тато потім сміявся-"Ти його на скільки приголомшила? довго відходив?"
Оттак то ми і починали....

Допомога