Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Стоматологи - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Стоматологи Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 грудень 2008 - 18:48

у мене постійні проблеми з зубами.Псуватись почали під час вагітності, і лікуй-нелікуй,пломби вилітають. І лікарів міняю,і вітаміни вживаю. Піду в дорогу клініку,заплачу купу грошей,а результат пів року вилетіла пломба. Звернулась у дешеву поліклініку-те саме. Стоматологи кажуть,що це вимивання кальцію після вагітності і через лактацію. от тепер знову зуб заболів.Незнаю до кого звернутись.А як ви вибираєте стоматологів?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 грудень 2008 - 19:27

Ірина Ігнатова а нікого в вас нема знайомих які лікують постійно в одного стоматолога. Бо ходити по різних лікарях теж не вихід. Розпитати хто як робить, де якісніше ? Я так робила коли шукала для чоловіка.
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2008 - 19:28

Від стоматологів натерпілась від молочних зубів. При слові "стоматолог" кидало в піт. Дякувати Богу, чотири роки тому знайшла чудового стоматолога- Любов Романівну Чеберяк. Потрапила я до неї в жахливому стані- через 3 роки після того, як мені "світило" приватної стоматології запломбувало канал, над ним виросла кіста, яку треба було видаляти хірургічно. Операцію можна робити тільки як пройде загострення,вийде гній. А як йому вийти? Оте прийняло "професійне" рішення зробити мені анастезію і зробити надріз(як потім виявилося, при такому нагноєнні анастезія не бере, але я того не знала, була готова на все, тільки би полегшити біль).Отже воно обкололо мені пів лиця, сказало "зара тобі буде легше" і запхало скальпель під губою під сам ніс(а там одне з найбільших нервових скупчень!)Отямилась я від того, що блідий як смерть стоматолог пхав під ніс нашатир і питав "киця, ти мене чуєш?" :crazy:
На другий день я потрапила до Любов Романівни, вона просто відкрила мені той канал, а там все ЧОРНЕ! Пломба розклалась!Я в шоці, вона взагалі в ауті, каже, то ж сепсис і смерть, ще би трохи...Коротше, кісту вона мені вилікувала без хірургічного втручання.
Вибачте, що стільки написала, просто наболіло і я хочу закликати дуже ретельно вибирати стоматолога, дорога клініка не показник якості, а є стоматологи, до яких сім"ями роками ходять і всім знайомим радять, ось такі варті уваги, попитайтесь в друзів...
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2008 - 19:32

mania4ka, а де вона приймає?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 грудень 2008 - 20:27

mania4ka, які жахи розповідаєш....
Я з дитинства ходжу тільки до одного стоматолога. І вся моя сімейка ходить тільки до неї. Пломби стоять роками, мені не має на що скаржитись. Дуже хороший спеціаліст, незважаючи на те, що працює в державній стоматологічній поліклініці.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Даша_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2008 - 21:05

Та же проблема была. Всегда ходила к разным стоматологам и результат не очень. Но последнее время ходим к одному врачу и очень довольны, и моя семья и все знакомые к ней ходят. Вот и сейчас надо собраться с силами и идти исправлять ошибки одного из предыдущих "специалистов". Ничего страшнее стоматолога для меня нету. :blush:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   angelina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 грудень 2008 - 23:07

В мене один стоматолог з дитинства. Наша сім"я ним задоволена. Під час вагітності небуло проблем ніяких, а от тепер почали боліти відразу кілька зубів, зі мною ше такого не було, я завжди вигледіла, що зуб починає псуватися і бігла на прийом, а тут якось пропустила. :blush:
Один недолік мого стоматолога, як приймає в себе вдома, то можу просидіти там набагато довше ніж триває саме лікування, вона любить побалакати. :shok:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 грудень 2008 - 00:25

Я теж раніше страшенно боялась стоматологів, аж поки роки 2 назад не попала до одного лікаря, куди тепер і ходить уся наша сім'я. Я задоволена, тільки от черга до нього завжди велика. Треба записуватись від 2-ох до 4-ох тижнів наперед.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 грудень 2008 - 01:01

А я їду до стоматолога за 600 км. Теж знайшла його після довгих пошуків і прийшла з багатьма проблемами. Але вже 7 років дуже ним задоволена -і я, і вся моя сім"я. Хоча працює в державній поліклініці. Але лікар від Бога! Так уважно і акуратно все робить. Хоча вже четвертий рік я живу в іншому місті, але його ні на кого не проміняю і раз на рік, коли буваю в батьків, обов"язково йду до нього на прийом. Правда, у нього теж записуватись наперед, за 2-3 тижні треба.
Найдивніше для мене те, що мої зуби під час вагітності і після пологів не почали більше псуватись, і це при тому, що раніше у мене були дуже проблемні зуби.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2009 - 16:58

Я теж завжди мала проблеми із зубами. Одного дня заболів зуб. Мама повела мене до "хорошого" доктора. Вона мені полікувала його і ще окрім того 6 штук запломбувала. Пройшов час і почалось. В 12 років я вставила перший зуб. Під час другої вагітності я наважилась полікувати усі зуби, бо знову почались проблеми, а з появою дитини, навряд чи вистачить часу. Маю досить хорошого стоматолога Ішмуратов Рафаїл Бакейович. У нього лікували зуби мій чоловік, мама і моя сестричка і усі задоволені.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   pazunika 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 11:31

То правда. Потрібно мати свого сімейного стоматолога, але скільки перепробуєш і намучишся поки такого знайдеш. Впринципі у нас в Україні з усіма лікарями таке (свій лікар у роддомі, свій дит.педіатр, свій стоматолог) - медицина ДАВНО вже стала платною і сімейною :unknw:
My Signature
Зображення

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 11:50

В мене проблем із зубами в принципі нема ТТТ. Але раз в пів року ходжу на огляд в приватну клініку. Потрапила туди майже випадково, але всім задоволена, і лікарем, і відношенням, і обладнанням, та і не дорого там.
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ulik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 11:56

Чесно кажучи зуби не дуже, але після того як запломбувала 11, то до стоматолога біжу тільки десь-щось і вже на прийомі. Сімейного стоматолога в нас немає, бо те що підходить іншим не підходить мені. Ходила по порадам рідних та друзів і виходила з кабінету з єдиним бажанням запамятати лікаря, щоб ніколи в житті до нього не потрапляти.Ходила до любого, а вибрала єдиного випадково в державній лікарні, лікує зуби безкоштовно, але поскільки я в неї буваю два рази на рік то обовязково несу презент. А перед нОВИМ РОКОМ ЗАБОЛІВ ЗУБ- ПІШЛА В ПРИВАТНУ викинула купу грошей, а результат страшений. Пломба вже вилетіла, зуб і досі болить. Ніяк не вирішу що робити йти до них добиватися за свої гроші, хай тепер лікують безкоштовно, чи все ж таки вірним та надійним методом - в ДЕРЖАВНУ.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 12:05

Кожному своє. Я ще на першому курсі пішла в державну поліклініку. Подивилась мене стоматолог, треба один зуб запломбувати і запломбувала ... здоровий зуб. Зробила дирку, розковиряла і запломбувала ... З того часу я кажу НІ державним стоматологам!!! Просто треба знайти хорошого спеціаліста, що я і зробила.
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 12:33

Погоджуюсь на 100% з твердженням, що потрібно мати одного стоматолога, так само як гінеколога, перукаря. Свого часу ходила до досить непоганого лікаря в держ поліклініці, була задоволена, були хороші відгуки від знайомих. Одного разу не вдалось до неї попасти (лікар, здається, була у відпустці), пішла до приватного . Після першого візиту думала, що повернусь до своєї, склалось враження, начебто ціну собі набивав, бо тільки і повторював: "хтось вам так пломбував, ну так вже спішився". І коли він мені дав дзеркальце то я "прозріла" - під пломбою (яка в мене не викликала запокоєння, бо недавно лікувала, візуально зуб виглядав здоровим і не болів) було все чорне, тобто почався процес гниття. Благо, що вчасно вдалось відреагувати. Відтоді почала ходити до нього. Але зараз трохи сумніваюсь - не в його компетентності, а через те, що він "підпільник", працює без ліцензії, на дому, вхід ледь не по паролю (там все обладнано згідно останніх техн. новинок, не подумайте), просто вагітність вимагає більшої обережності. Так що зараз на роздоріжжі. Львів'яни, відгукніться, цікавлять конкретні імена і контакти, можна кидати в приват :unknw:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2009 - 12:40

zOzyLKa можеш спробувати сходити до моєї. Я теж вагітною до неї ходила. Прудиус Орислава Ігорівна. Кабінет знаходиться на Личаківській, 98, тел: 225-57-32.
My Signature
Зображення

Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Бубо4ка 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 квітень 2009 - 11:34

а в мене зараз під час вагітності ростуть молочні зуби :ireful:
щей вроді не так, як треба, трохи боюся, бо як знизу росли молочні, то врізалися в десну і її прийшлося підрізати :diablo:

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
добре, хоч знайшли нормального стоматолога, до якого з чоловіком вже рік ходимо і не прийдеться бігати шукати
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ЮляЛя 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 вересень 2009 - 13:25

Я теж довгій час не могла знайти хорошого стоматолога-тинялась від одного до іншого.. Але випадково попала на дуже хорошу лікарку - яка врятувала мені зуб, якій хотіли вже виривати-тепер лікуємось в неї всією сім"єю і друзів до неї відправляю
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kukla 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2009 - 13:35

Дійсно, як показує практика, і ось навіть на досвіді попередніх дописів видно, що краще знайти одного лікаря...
Особисто в мене є тільки одна пломба..але стоїть вже тьфу-тьфу-тьфу ще зі школи... Робила в приватного стоматолога в ТзОВ "Протезсит"...колись там брекети ставила...
My Signature
Мир без границ...
Земля крутится и без любви...но любовь придает этому смысл!
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2009 - 13:48

вечная проблема...поиск добросовестного стоматолога, ходила в обычную нашу поликлинику (еще по малолетству) поставили пломбу через неделю она у меня выпала, пошла к ней еще раз она удалила нервы и опять поставила...через неделю опять выпала...9причем все это платно), поехала в другую больницу (в стоматологию) сделали снимок говорят как вам удаляли нервы они на месте :unknw: сделалии мне зуб все нормально, но через пару лет она опять выпадаети болит зуб вообщем история таже, поехала в частную мед.центр поставила световую пломбу (или как она называется - не помню) вообщем она отошла у меня от самого зуба и теперь зуб ноет когда заходит вода, а стоит она не мало....и где найти специалиста :unknw:
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 8 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »