Продукція Amway чи користуєтеся? які відгуки?
Відправлено 11 грудень 2008 - 10:51
Трохи прочитала в і-неті про це--відгуки суперечливі. Напишіть, що думаєте з цього приводу.
Відправлено 11 грудень 2008 - 11:26
Відправлено 11 грудень 2008 - 11:46
-порошок для прання та "Лок"- прала від народження дитячі речі, випирали дитячі плямки, гіпоалергенні.
- плини для миття посуду та чищення кухні "Зумм"-хороші, але , як на мене, по співвідношенні 2ціна-якість"- дорогуваті, скажімо мене не менш влаштовували традиційні "Фері" та "Ціліти"
- креми та маски для обличчя- хороші, гіпоалергенні, але знову таки ціна-завищена Нічим не поступаються їм по якості традиційні "Чита лінія2, "чорний жемчуг"....
- палітра помад в економ. упаковці- суперські, але не так вже й економиш, скоріше це самообман
-бальзам після гоління- хороший, заживляє дрібні ранки ( навіть я інколи "викрадала2 трішки у чоловіка- личко стає оксамитовим)
- паста зубна Глістер- при малій кількості дає велику піну,зуби вичищає не гірше і не краще традиційних,але дещо економічніша
- шампунь та поліроль для автомобіля-хороші,економічні,після комплексної обробки ними автомобіля бруд до машини менше чіпається
Така моя суб єктивна думка. Продукція Емвей хороша-тут не посперечаєшся, але у співвідношенні ціна-якість-ціни явно завищені, оскільки по їхній дистртб юторській мережі треба "дати заробити ще десяткам осіб", поки продукт дійде до твоїх рук
А от що мене цікавить з їхної продукції, але не можу знайти відгуків-Це широко рекламовані ними вітаміни ,які позиціонуються як натуральні, а не синтетичні.Чи хтось пробував їх?

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 11 грудень 2008 - 12:39
А є речі, перед якими я просто "знімаю капелюшка" ... паста зубна - супер! ... рік нею користуюсь , ні тобі кровоточивості ясен, ні неприємного запаху в кінці дня, навіть зранку просипаєшся і можна спокійно мужа зацьомкати ... паста просто супер ! рекомендую всім... тільки один мінус, чи то в мене бзік якийсь.. хтось бачив сам каталог з цінами амвеївськими , щось мені здається, що там писало , що більша паста має 200 мл?? .. а на пакувальному матеріалі пише 150 мл ...
ну і , звісно, порошок для малечі . відпирає все.. справді, відпирає.. була ситуація, коли на світлий ліноліум пролилась "зеленка" , хто мав таке, той мене зрозуміє .. так от, насипала трішки порошку, протерла і все.. все чисто))) пробувала в машинці використовувати - той самий ефект ...
Ну і про вітаміни .. мій свекор їх п"є.. гіперактивний став... але мені більше здається, що це самообман ... він впевненний, що п"є вітаміни і тому повинен бути активним, і активнічає))))
сама спробувати вітаміни ще не можу, бо знахожусь на лактації ))) кажуть , що є якийсь там один вид вітамінів, що дозволяє, але дитина то святе, і експериментів на ній ставити не збираюсь ....
Відправлено 11 грудень 2008 - 12:47
Відправлено 11 грудень 2008 - 13:34
Чому продукції Amway ну купиш в магазині так само як і косметичної продукції Merry Kay? Дивно чому? Думаю причина проста, вони просто не мають відповідної ліцензії, щоб продукт продавати в магазинах. От і роблять таємничий шум навколо товару, типу непросто дістати, бо такий класний, ну і відповідно ціну гатять таку, що зашкалює.
Особисто я не люблю купувати товарів у дистрибюторів і у всяких дистрибюторських мережах.
Якщо щось не те купиш, то навіть нема кому поскаржитися, щоб віддати товар назад і забрати гроші.

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
Відправлено 11 грудень 2008 - 13:41
Відправлено 11 грудень 2008 - 13:42
Детский стиральный порошок больше всего нравится отсутствием резкого запаха, отстирывает не плохо,хотя и не скажу,что всё.
Универсальное средство ЛОК помогает с многими проблемами: и матрац после детей ним застирываю и коляску ним стираю и пятна на одежде вывожу, бывает и пол мою и подоконники и прочее.
Средство для мытья посуды мне не нравится вообще, с жиром практически не справляется. Единственное,что ним хорошо мыть стекло,хрусталь - блестит потом хорошо.
Зубная паста нашей семье не понравилась совершенно, как и всем знакомым, кроме конечно самого распространителя Емвей.
Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Котяра, Эмвей - простая пирамида и редко когда такая продукция попадает в магазины.На счет лицензий если кому интересно,то на сайте их поищите.
Відправлено 11 грудень 2008 - 13:51
Відправлено 11 грудень 2008 - 14:02
Відправлено 11 грудень 2008 - 14:05
olyalya83 (11.12.2008, 12:51) писав:
повністю підтримую.
Дівчата продукція інших знаних фірм відпирає і відчищає не гірше. Я купую звичайні знані засоби чищення і цілком задоволена. Відпирає все, той же Ваніш чи Аріель чи Візір. Візір взагалі класний для білого. Правдя я живу в Польщі, а тут вони якісніші ніж в Україні.
Але от якщо в Amway з ліцензією все ок, то чому ж продукція не продається в магазинах? Та й крім того в інеті можна багато чого повісити і розповісти для масового задурювання і переконання.
А от скажіть мені, якщо ви не задоволені продукцією і хочете повернути собі гроші, як ви це зробите? При купівлі товару вам що вибивають товарний чек?
А тільки при наявності товарного чеку можна звертатися в спілку захисту справ споживача (це у випадку, якщо коліжанка, яка продала не погодиться віддати гроші і забрати товар? до речі саме так і сталося з моєю сестрою).

Відправлено 11 грудень 2008 - 14:12
ще я маю засіб для миття духовок. Він дозволяє легко видалити застарілий і засохший жир. Правда я не можу сказати, що він дійсно той жир так легко видаляє..... Він мені не дуже..... При попаданні на руки дуже-дуже пече і палить шкіру - тож який він може бути екологічно чистий?
Відправлено 11 грудень 2008 - 14:35
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:23
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:31
Зубна паста так собі, Лакалут не гірший. Порошок теж так собі, я не можу зрозуміти подобається він мені чі ні, Тайд не гірший, але запах в нього більш різкий.
Рідина для миття посуду не дуже подобається, Фейрі, на мій погляд, краще відмиває жир.
Подобається засіб для миття духовок з щіточкою, але там використовується сильно діюча кислота, використовую тільки в резинових рукавичках.
Подобаються вологі серветки Лок, гарно відтирають плями на одежі, колясці.
Є вдома засоби від плям на одязі - спрей і замочувач. Користувалась тільки замочувачем, сподобався.
все це ми можемо придбати в МАГАЗИНІ на кільцевій в Києві, але треба бути підписаним.
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:42
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:48
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:48
Маруся (11.12.2008, 14:31) писав:
Зубна паста так собі, Лакалут не гірший. Порошок теж так собі, я не можу зрозуміти подобається він мені чі ні, Тайд не гірший, але запах в нього більш різкий.
Рідина для миття посуду не дуже подобається, Фейрі, на мій погляд, краще відмиває жир.
Подобається засіб для миття духовок з щіточкою, але там використовується сильно діюча кислота, використовую тільки в резинових рукавичках.
Подобаються вологі серветки Лок, гарно відтирають плями на одежі, колясці.
Є вдома засоби від плям на одязі - спрей і замочувач. Користувалась тільки замочувачем, сподобався.
все це ми можемо придбати в МАГАЗИНІ на кільцевій в Києві, але треба бути підписаним.
Чому треба бути підписаним? І чи при купівлі товару вибивають товарний чек? Ця система реалізації товару мені незрозуміла. Чи є назва виробника і т.д.? А магазин можна зробити і з приватної квартири або з будь-якого іншого приміщення і разом з своїм товаром продавати ще й Амвей.
До чого я веду, що де не жила (у різних країнах) ну ніде не бачила продукції амвею на полицях великих супермаркетів. І спеціалізованих амвеєвських магазинів теж не бачила.
Цей товар завозять? чи роблять десь в Україні? Чому така ціна?
Користуватися товаром незрозумілого походження не ризикнула б, хоч би мені не знати що казати і переконувати про супер якість і т.д.

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:49
Відправлено 11 грудень 2008 - 15:59
Ірина Ігнатова (11.12.2008, 14:49) писав:
Додано:
Котяра, продукцію вами перелічених засобів продаються методом прямих продаж,це їхня ст=истема маркетингу. Емвей у Львові можна купити в їхньому спеціалізованому магазині. Тому думаю,ліцензія в них є. І ще одне. Всі продукти амвей можна повернути прадавцю,якщо вони вам не підійшли.В інших магазинах вам повертають куплене?
Дякувати Богу в мене проблем з поверненням товару нема. В Польщі на підставі чеку можна повернути майже все, звичайно крім ліків. І ще й гарантію на товар дають. Якщо товар неякісний його або ремонтують або віддають гроші або пропонують вибрати щось інше на ту саму ціну. Просто Україна, як не прикро це признавати, ще дика в цьому плані.
Все рівно воно мені все здається таким трохи " з під стола" тобто напівофіційним, якась махінація тут є. Просто ніхто до кінця не знає де саме ця махінація починається.

Допомога

-