Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Продукція Amway - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 34 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Продукція Amway чи користуєтеся? які відгуки? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Levandovskij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 11 грудень 2008 - 10:51

Шановні форумчани, мені цікаво, чи користувався хто-небудь з вас засобами чищення для дому (порошками, рідиною для посуду і т.п.) цієї фірми. Всі засоби гіпоалергенні, ніби ефективні, але ціна!!!!!
Трохи прочитала в і-неті про це--відгуки суперечливі. Напишіть, що думаєте з цього приводу.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 грудень 2008 - 11:26

порошком я майже рік користувалась,прала тільки дитячі речі.миючі засоби непогані,розводяться з водою і потім нетреба довго зпосуду змивати
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 11:46

Пишу з власного досвіду:
-порошок для прання та "Лок"- прала від народження дитячі речі, випирали дитячі плямки, гіпоалергенні.
- плини для миття посуду та чищення кухні "Зумм"-хороші, але , як на мене, по співвідношенні 2ціна-якість"- дорогуваті, скажімо мене не менш влаштовували традиційні "Фері" та "Ціліти"
- креми та маски для обличчя- хороші, гіпоалергенні, але знову таки ціна-завищена Нічим не поступаються їм по якості традиційні "Чита лінія2, "чорний жемчуг"....
- палітра помад в економ. упаковці- суперські, але не так вже й економиш, скоріше це самообман
-бальзам після гоління- хороший, заживляє дрібні ранки ( навіть я інколи "викрадала2 трішки у чоловіка- личко стає оксамитовим)
- паста зубна Глістер- при малій кількості дає велику піну,зуби вичищає не гірше і не краще традиційних,але дещо економічніша
- шампунь та поліроль для автомобіля-хороші,економічні,після комплексної обробки ними автомобіля бруд до машини менше чіпається
Така моя суб єктивна думка. Продукція Емвей хороша-тут не посперечаєшся, але у співвідношенні ціна-якість-ціни явно завищені, оскільки по їхній дистртб юторській мережі треба "дати заробити ще десяткам осіб", поки продукт дійде до твоїх рук
А от що мене цікавить з їхної продукції, але не можу знайти відгуків-Це широко рекламовані ними вітаміни ,які позиціонуються як натуральні, а не синтетичні.Чи хтось пробував їх?
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамусяка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 грудень 2008 - 12:39

як на мене , то там різна продукція є.... і навіть не в ціні річ... Плин - зовсім не економічний у використанні .. навіть більше того, його йде в два рази більше ... те саме і про шампунь "додатковий блиск для фарбованного волося" - я ним просто не можу мити голову і все ! .. це жах якись ... використовую його тільки тоді, коли змиваю фарбу з волосся, він ніби забирає зайвий "колір" ... спрацьовує .. і все... жахливе волосся ... раз мене це довело, прийшлось просити чоловіка, щоб пішов купив в магазин будь-який інший шампунь ... банальний "хед енд шолдерс" виявився раєм і спасінням після амвеївського ... чи то партія така, чи то в мене волося не таке - не підходить мені взагалі ! ...

А є речі, перед якими я просто "знімаю капелюшка" ... паста зубна - супер! ... рік нею користуюсь , ні тобі кровоточивості ясен, ні неприємного запаху в кінці дня, навіть зранку просипаєшся і можна спокійно мужа зацьомкати ... паста просто супер ! рекомендую всім... тільки один мінус, чи то в мене бзік якийсь.. хтось бачив сам каталог з цінами амвеївськими , щось мені здається, що там писало , що більша паста має 200 мл?? .. а на пакувальному матеріалі пише 150 мл ...

ну і , звісно, порошок для малечі . відпирає все.. справді, відпирає.. була ситуація, коли на світлий ліноліум пролилась "зеленка" , хто мав таке, той мене зрозуміє .. так от, насипала трішки порошку, протерла і все.. все чисто))) пробувала в машинці використовувати - той самий ефект ...

Ну і про вітаміни .. мій свекор їх п"є.. гіперактивний став... але мені більше здається, що це самообман ... він впевненний, що п"є вітаміни і тому повинен бути активним, і активнічає))))

сама спробувати вітаміни ще не можу, бо знахожусь на лактації ))) кажуть , що є якийсь там один вид вітамінів, що дозволяє, але дитина то святе, і експериментів на ній ставити не збираюсь ....
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 12:47

Ми теж уже 2 роки користуємось дитячим порошком дуже задоволені відпирає старі плями і кілограмової пачки порошку вистачає на півроку майже щоденного прання
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 13:34

Як на мене це дуріловка.
Чому продукції Amway ну купиш в магазині так само як і косметичної продукції Merry Kay? Дивно чому? Думаю причина проста, вони просто не мають відповідної ліцензії, щоб продукт продавати в магазинах. От і роблять таємничий шум навколо товару, типу непросто дістати, бо такий класний, ну і відповідно ціну гатять таку, що зашкалює.
Особисто я не люблю купувати товарів у дистрибюторів і у всяких дистрибюторських мережах.
Якщо щось не те купиш, то навіть нема кому поскаржитися, щоб віддати товар назад і забрати гроші.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 13:41

Котяра - дуриловка чи ні але порошок Sa8 пере не просто добре а чудово, особливо замурзані дитячі речі... Ще пробувала зубну пасту - також ефект чистоти довготривалий.... :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 13:42

Отвечу о том,чем пользовалась сама:
Детский стиральный порошок больше всего нравится отсутствием резкого запаха, отстирывает не плохо,хотя и не скажу,что всё.
Универсальное средство ЛОК помогает с многими проблемами: и матрац после детей ним застирываю и коляску ним стираю и пятна на одежде вывожу, бывает и пол мою и подоконники и прочее.
Средство для мытья посуды мне не нравится вообще, с жиром практически не справляется. Единственное,что ним хорошо мыть стекло,хрусталь - блестит потом хорошо.
Зубная паста нашей семье не понравилась совершенно, как и всем знакомым, кроме конечно самого распространителя Емвей.

Користувач подумав і додав через 7 хв.:
Котяра, Эмвей - простая пирамида и редко когда такая продукция попадает в магазины.На счет лицензий если кому интересно,то на сайте их поищите.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 13:51

ніколи не користувалась продукцією цієї фірми, але чула, що багато хто намагається її "впарити" (вибачте за слово, але підходить як найкраще)))))))))) прочитавши відгуки, виникло питання: якщо ті ж миючі засоби і пральні порошки такі чудодійні, що все виводять, то скільки ж там має бути всякої хімії??? :good: чомусь не віриться, що натуральний продукт на таке здатний... це лише моя думка.. я можу помилятися :smile:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 14:02

olyalya83, я тоже не верю,хоть и рассказывают,что натуральное. Когда порошком для стирки застирываешь вручную, то он в руах становится горячим! Как я понимаю если идет экзотермическая реакция и выделяется тепло, то в реакции участвуют хим. препараты всякие.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 14:05

Перегляд повідомленняolyalya83 (11.12.2008, 12:51) писав:

ніколи не користувалась продукцією цієї фірми, але чула, що багато хто намагається її "впарити" (вибачте за слово, але підходить як найкраще)))))))))) прочитавши відгуки, виникло питання: якщо ті ж миючі засоби і пральні порошки такі чудодійні, що все виводять, то скільки ж там має бути всякої хімії??? :good: чомусь не віриться, що натуральний продукт на таке здатний... це лише моя думка.. я можу помилятися :smile:

повністю підтримую.
Дівчата продукція інших знаних фірм відпирає і відчищає не гірше. Я купую звичайні знані засоби чищення і цілком задоволена. Відпирає все, той же Ваніш чи Аріель чи Візір. Візір взагалі класний для білого. Правдя я живу в Польщі, а тут вони якісніші ніж в Україні.

Але от якщо в Amway з ліцензією все ок, то чому ж продукція не продається в магазинах? Та й крім того в інеті можна багато чого повісити і розповісти для масового задурювання і переконання.
А от скажіть мені, якщо ви не задоволені продукцією і хочете повернути собі гроші, як ви це зробите? При купівлі товару вам що вибивають товарний чек?
А тільки при наявності товарного чеку можна звертатися в спілку захисту справ споживача (це у випадку, якщо коліжанка, яка продала не погодиться віддати гроші і забрати товар? до речі саме так і сталося з моєю сестрою).
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 14:12

Я користувалася лише зубною пастою. І всій сімї вона сподобалася, після чистки зубів приємне і тривале відчуття свіжості і чистоти.
ще я маю засіб для миття духовок. Він дозволяє легко видалити застарілий і засохший жир. Правда я не можу сказати, що він дійсно той жир так легко видаляє..... Він мені не дуже..... При попаданні на руки дуже-дуже пече і палить шкіру - тож який він може бути екологічно чистий?
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 14:35

на рахунок токсичності: Я після пологів стала алергетиком, то коли звичайний порошок попадає на шкіру то сильно пече а порошком від амвею можу прати навіть руками. І до тогож після звичайного порошку я 6 раз полоскаю одяг і ще чути порошком а піся амвею 3 рази і нічого нечути
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lemchyk 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:23

Прала речі дитячим порошком - дуже задоволена!!! Навіть швидше не перу поки (мацьопі лише 5 місяців), а просто замочую на якийсь час, потім полощу в машинці - речі чисті супер!!! Щодо Лока - в нас він плями не відпирав чомусь :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:31

Можу сказати, що користуємося багатьма засобами. В мене є косметика Артістрі, пінка для умивання дуже подобається. Ще подобається засіб для знаття макіяжу з вік та губ, дуже класно витирає очі.
Зубна паста так собі, Лакалут не гірший. Порошок теж так собі, я не можу зрозуміти подобається він мені чі ні, Тайд не гірший, але запах в нього більш різкий.
Рідина для миття посуду не дуже подобається, Фейрі, на мій погляд, краще відмиває жир.
Подобається засіб для миття духовок з щіточкою, але там використовується сильно діюча кислота, використовую тільки в резинових рукавичках.
Подобаються вологі серветки Лок, гарно відтирають плями на одежі, колясці.
Є вдома засоби від плям на одязі - спрей і замочувач. Користувалась тільки замочувачем, сподобався.
все це ми можемо придбати в МАГАЗИНІ на кільцевій в Києві, але треба бути підписаним.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:42

Користувалась пастою,милом,порошком-ні чим не гірше,але й не краще,ніж інші миючі засоби...Сподобався засіб для відмивання кухонних газових плит,хімія страшнюща,але відмиває просто суперово :unknown:,плитка всередині стала як новенька.
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чайка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:48

Сама я цією продукцією не користувалася. Для мене надто дорога. Але стосовно вітамінів маю думку: моя подруга пічкала тими вітамінами дитину. Малий випив курс на 300 грн. і закінчивши його пити на другий день захворів на ОРЗ. А коли вона купувала ті вітаміни то її запевнили, що імунітет дитинки зросте до небес. А взагалі я вважаю, що з рук можна купити порошок, засіб для посуди, килимок, баняк ну ще в окремих випадках косметику, але вітаміни категорично НІ. Лікарські засоби слід купувати лише в АПТЕЦІ.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:48

Перегляд повідомленняМаруся (11.12.2008, 14:31) писав:

Можу сказати, що користуємося багатьма засобами. В мене є косметика Артістрі, пінка для умивання дуже подобається. Ще подобається засіб для знаття макіяжу з вік та губ, дуже класно витирає очі.
Зубна паста так собі, Лакалут не гірший. Порошок теж так собі, я не можу зрозуміти подобається він мені чі ні, Тайд не гірший, але запах в нього більш різкий.
Рідина для миття посуду не дуже подобається, Фейрі, на мій погляд, краще відмиває жир.
Подобається засіб для миття духовок з щіточкою, але там використовується сильно діюча кислота, використовую тільки в резинових рукавичках.
Подобаються вологі серветки Лок, гарно відтирають плями на одежі, колясці.
Є вдома засоби від плям на одязі - спрей і замочувач. Користувалась тільки замочувачем, сподобався.
все це ми можемо придбати в МАГАЗИНІ на кільцевій в Києві, але треба бути підписаним.

Чому треба бути підписаним? І чи при купівлі товару вибивають товарний чек? Ця система реалізації товару мені незрозуміла. Чи є назва виробника і т.д.? А магазин можна зробити і з приватної квартири або з будь-якого іншого приміщення і разом з своїм товаром продавати ще й Амвей.
До чого я веду, що де не жила (у різних країнах) ну ніде не бачила продукції амвею на полицях великих супермаркетів. І спеціалізованих амвеєвських магазинів теж не бачила.
Цей товар завозять? чи роблять десь в Україні? Чому така ціна?
Користуватися товаром незрозумілого походження не ризикнула б, хоч би мені не знати що казати і переконувати про супер якість і т.д.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:49

Котяра, продукцію вами перелічених засобів продаються методом прямих продаж,це їхня ст=истема маркетингу. Емвей у Львові можна купити в їхньому спеціалізованому магазині. Тому думаю,ліцензія в них є. І ще одне. Всі продукти амвей можна повернути прадавцю,якщо вони вам не підійшли.В інших магазинах вам повертають куплене?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2008 - 15:59

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (11.12.2008, 14:49) писав:

Котяра, продукцію вами перелічених засобів продаються методом прямих продаж,це їхня ст=истема маркетингу. Емвей у Львові можна купити в їхньому спеціалізованому магазині. Тому думаю,ліцензія в них є. І ще одне. Всі продукти амвей можна повернути прадавцю,якщо вони вам не підійшли.В інших магазинах вам повертають куплене?

Додано:

Дякувати Богу в мене проблем з поверненням товару нема. В Польщі на підставі чеку можна повернути майже все, звичайно крім ліків. І ще й гарантію на товар дають. Якщо товар неякісний його або ремонтують або віддають гроші або пропонують вибрати щось інше на ту саму ціну. Просто Україна, як не прикро це признавати, ще дика в цьому плані.
Все рівно воно мені все здається таким трохи " з під стола" тобто напівофіційним, якась махінація тут є. Просто ніхто до кінця не знає де саме ця махінація починається.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 34 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3