Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Форум книговидавців у Львові - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 10 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Форум книговидавців у Львові Хто був, що цікавого бачив? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 вересень 2007 - 09:04

Поділіться інформацією...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 16:07

Сьогодні відкрився черговий форум, має бути дуже багато цікавинок, особливо для нашої малечі.
Хтось може порадити якусь цікавинку?
Наприклад, я багато чула позитивних відгуків про книжку АБАБАГАЛАМАГА "Улюблені вірші" - трохи не нова, але доволі популярна - як на мене, трохи дивакуваті ілюстрації, давно приглядаюся, та не можу наважитися придбати для малого - думаю, не сподобається. Ще чула про казки Андруховича (здається правильно вказала прізвище), але теж маю сумніви, хоча чула самий позитив...
Тай взагалі, напишіть про свої враження!
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mamusjaIrynka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 вересень 2008 - 16:20

Ми ще минулого року купили донечці "Вовченятко, яке запливло далеко в море" та "Мед для матусі" в АБАБАГАЛАМАГИ, їй тоді, правда, було 5 місяців, то це була дика насолода для батьків, але ось уже 2 місяці дуже активно переглядаємо "Вовченятко", особливо, на горщику користується популярністю, коли немає настрою просто так сидіти.
А ось сьогодні наш татко вже був на Форумі і купив їхню Абетку. Супер, дуже гарна і віршики такі гарні. А ще гарненькі книжечки видавництва "Розумна дитина", такі маленькі, що розкладаються з малюнками звірів.
Шукали теж книжечки з тканини, в нас є така "На добраніч", але нічого не знайшли. Завтра мама піде в пошуки.
Пишіть, буде дуже цікаво дізнатися про якісь новинки.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 11 вересень 2008 - 16:22

Перегляд повідомленняСвітла (11.9.2008, 17:07) писав:

Сьогодні відкрився черговий форум, має бути дуже багато цікавинок, особливо для нашої малечі.
Наприклад, я багато чула позитивних відгуків про книжку АБАБАГАЛАМАГА "Улюблені вірші" - трохи не нова, але доволі популярна - як на мене, трохи дивакуваті ілюстрації, давно приглядаюся, та не можу наважитися придбати для малого - думаю, не сподобається. Ще чула про казки Андруховича (здається правильно вказала прізвище), але теж маю сумніви, хоча чула самий позитив...
Тай взагалі, напишіть про свої враження!

Улюблені вірші - в нас є :) Супер книжечка, купуйте не пожалкуєте. І гарне видання, і малюнки супер, і вірші класні. Мій малий дуже любить ;)
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 11 вересень 2008 - 16:58

У нас від Абабагаламага багато книжок. Є й картонні, є й для більш старшого віку. Я їх обожнюю. Купляйте, не пошкодуєте. А віршики я вже всі сама вивчила. А от малий, поки лише розглядає ілюстрації.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 17:57

Від "Улюблених віршів " - мала просто в захваті , зараз поки що від малюнків, бо моє декламування ще не цікаве їй але згодом.... Абетка теж читається на УРА. Ще Вовк та семеро козенят - з задоволенням розглядає усі деталі. Ще у нас є майже усі книжечки від видавництва "Талант" - серія Пластилінова книжечка. А до якого числа триватиме форум?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютина мама 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 18:16

Ми теж збираємось на форум, сьогодні не вийшло дошик перешкодив, але завтра обов*язково піду. доречі підскажіть орієнтовні ціни на гарні книжечки, щоб орієнтуватись скільки грошей з собою брати?

Перегляд повідомленняЕмма (11.9.2008, 18:57) писав:

А до якого числа триватиме форум?

форум триватиме до 15 вересня.

Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 вересень 2008 - 22:13

Нам теж Улюблені вірші дуже сподобалися. А ще дуже хороша книжка "Жирафчик і пандочка", але то трошки для старших. А для дівчаток - "Снігова королева". Текст геніальний, а малюнки можна дивитися годинами.

Заздрю трішки львів"янам. Мене б на той форум. Все б на світі скупила.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2008 - 08:31

мамаПашіЖені, треба було би багато грошей.
Анютина мама, хороші - від 20 грн. і далі.
Є ж іще суто дитячий форум (в цьому році, навесні, був вперше). Я була, скупилася :) А завтра вже як дорвуся туди - аби лишень вистачило сил та грошей - напланувала подивитися дуже багато всього.
Зі свого боку можу порадити дуже хороші дитячі енциклопедії від Махаону. Вони всі мальовані, тексти українською мовою, ілюстрації дуже приємні. Ми маємо про транспорт та про тварин - малий обожнює, все мені розповіє що й до чого. А від транспорту в захваті - вже більше місяця мало не щодня по кілька разів переглядає
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 вересень 2008 - 10:33

Перегляд повідомленняСвітла (11.9.2008, 17:07) писав:

Наприклад, я багато чула позитивних відгуків про книжку АБАБАГАЛАМАГА "Улюблені вірші" - трохи не нова, але доволі популярна - як на мене, трохи дивакуваті ілюстрації, давно приглядаюся, та не можу наважитися придбати для малого - думаю, не сподобається.

Дарма вагаєтеся,а ви в магазині малому покажіть, може сподобається.... ми малій в 11 місяців купили, то ще року нема як "читаєм"...вся переклеєна скотчем, майже вдвіччі від того грубша стала, але мала засинає під вірші з книжки, корткі напам’ять знає, довщі цитує, а останнє досягнення - вірш про Робіна-бобіна ненажеру, сама повністю розповідає, правда як є настрій...нам дуже подобається....плануєм абабигаламаги абетку купити....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2008 - 16:15

Була в суботу на форумі, люду було дуже багато, тож зробила висновок, що наступного року треба намагатися йти у четвер-п"ятницю . Купила "Улюблені вірші" та Абетку від АБАБАГАЛАМАГА - читаємо :morning1: . Малому сподобалося, та й мені теж. Я раніше була не додивилася, що там практично всі вірші ще з нашого дитинства. Наш татко навіть згадував, коли я читала малому "У лісі темному...", як він колись в садочку розказував цього віршика та плакав :blink:
Ще купила книжку-шнурівку від "Торнадо" "Математика для найменших" - вчимося.
Взагалі було дуже багато довідкової літератури, особливо економічно-технічно-юридичної, ну й дитячої. Прикро лише, що не всі видавництва продають на форумі дійсно за "ціною видавництва". Наприклад, "Історія козацтва" (купувала похреснику) у видавництва "торсинг плюс" коштувала 45 грн., а на вулиці у торговців - 37 грн.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   inchik 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 вересень 2008 - 16:47

Перегляд повідомленняСвітла (17.9.2008, 17:15) писав:

Прикро лише, що не всі видавництва продають на форумі дійсно за "ціною видавництва". Наприклад, "Історія козацтва" (купувала похреснику) у видавництва "торсинг плюс" коштувала 45 грн., а на вулиці у торговців - 37 грн.

є таке...впринци мі теж затоварилися :) кольоровим і цікавим. не встигали за Настею і її викликами: "то Насті купити, і медика (то ведмедик), і даконцика (дракончика) і соника (слоника)", якби могла, то все взяла. а що забути ніяк не можу, так це алфавіт у вигляді карток картонних запакованих в картонну коробочку, дуже сподобалося, але ціна....я таки в прямому смислі того слова зажала гроші....от тепер думаю чи можливо варто було 60 грн віддати за 33 картонки.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 листопад 2008 - 13:57

На форум їду кожного року. Була уже 3-чі. Класно. Особливо велика к-ть інформ. по професії. Ну і для душі звичайно. Форум завжди влітає в копієчку. :rofl:
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 травень 2009 - 16:17

Перегляд повідомленняinchik (17.9.2008, 17:47) писав:

. а що забути ніяк не можу, так це алфавіт у вигляді карток картонних запакованих в картонну коробочку, дуже сподобалося, але ціна....я таки в прямому смислі того слова зажала гроші....от тепер думаю чи можливо варто було 60 грн віддати за 33 картонки.

мабуть вам тре було його взяти тоді, бо сьогодні на дитячому форумі він вже коштує 95 грн (укр) та 80 грн. (англ) - інфляція ;)
читайте мій звіт про сьогоднішні відвідини ярмарку тут http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...ic=71&st=60
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 10:18

Шукала схожу тему, та незнайшла. Та й незнаю чи вона буде актуальна. :D
От 1 вересня і скоро книжковий форум, завжди він починається з числа 14-15, а цього разу з 10 по 13 вересня у Львові знову форум видавців. Я частенько на нього потрапляла, принаймі останні 3 роки, дуже багато всього і багато вражень. Але цього року непотраплю напевно, а дуже жаль.
Хотіла б придбати пару книжок : 1 - це про ділову українську мову, 2 - якись класний аталас, моя мрія (в душі я географ :D ), 3 - ну і щось для малечі, може і ще б придабала якісь книжки. Та незнаю яких видавництв.
Чи відвідуєте ви такі форуми і як до них ставитесь? Доречі кому цікаво:

Прихований текст

My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 01 вересень 2009 - 10:44

Я була в 2007 на форумі у Львові, мрію ще раз потрапити, багато інформації, дуже цікаво, рівень трохи вищий за подібні київські форуми, ну й звичано, львівська атмосфера - її ні з чим не переплутаєш. Дівчата, хто львів"янки, обов"язково сходіть туди в цьому році - не пожалкуєте, там представлено багато дитячих видавництв, книжки їхні супер, от тільки не знаю як зараз, а два роки назад ціни були завищені, у книгарнях видавництв ті самі книги можа було купити вполовину дешевше.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дiна 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 01 вересень 2009 - 11:21

Ми також дуже хочемо потрапити цього року на форум :mocking: , вже попередили маму щоб 12 вересня посиділа нам з малим. Хочу купити якісь дитячі книжки і щось по економіці, а чоловік "тащиться" за фантастикою. Шкода що прийдеться швиденько обходити і бігти додому, бо мама з малим то лишиться, але от я свою цицю залишити вдома не зможу :mocking: , а він у мене їсть частенько.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Marie Рaradise 

• Шеф-кухар Малечі
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 11:46

і ми підемо. майже щороку відвідуємо форум. в останній день завжди дешевші ціни на книжки. головне, щоб погода сприяла, і гаманець

Повідомлення відредаговано mariamm: 01 вересень 2009 - 11:56

My Signature
Зображення

Кнопка с крестиком в правом верхнем углу экрана - шлюз в реальный мир...
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Смугастий Равлик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 01 вересень 2009 - 11:59

Перегляд повідомленняmariamm (1.9.2009, 12:46) писав:

і ми підемо. майже щороку відвідуємо форум. в останній день завжди дешевші ціни на книжки. головне, щоб погода сприяла, і гаманець

а ми були в перший день... то зрозуміло, чого вони були такі дорогі. Передавайте форуму привіт, заздрю всім, хто там буде, білою заздрістю...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива зірочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 вересень 2009 - 17:50

і ми обов"язково підемо, хочу для донечки купити цікаві книжечки. а на форумах була кожного року, і завжди додому верталась з купою книжок, надіюсь що так буде і цього року :wacko:
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 10 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів