Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Прогулянки на свіжому повітрі - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 36 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Прогулянки на свіжому повітрі як часто, як довго, корисність Оцінка: -----

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 05 грудень 2008 - 18:34

хотіла б зауважити щодо прогулянок. це дійсно так. в америці, наприклад, не приділяється така велика увага вигулу немовлят і їх сну на вулиці. тобто фанатизму типу 3-4 години 2 рази на день - не знайдете.
я теж вважаю зайвим :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 05 грудень 2008 - 18:44

гра з вогнем, а ви взагалі кожен день гуляєте?ми ні!можу день максимум негуляти.а вуличні мамочки мене за це так осуджають,що прямо я знущаюся з дитини....
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 грудень 2008 - 20:19

Іннуся, я не бачу потреби у щоденному гулянні. ми гуляємо на вихідних, коли гарна погода, коли нам дома стає сумно, коли зустрічаємо тата з роботи. але аж ніяк не кожен день :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 грудень 2008 - 22:21

Я так звикла, що гуляння - щодня, в любу погоду. Ну правда без фанатизму, один раз в день 2-3 години. А деколи може бути і година, залежить від того як себе доня поводить.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 грудень 2008 - 22:31

гра з вогнем, а ви живете в багатоповерхівці чи приват.будинок?
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 00:02

треба нам створити тему про гуляння :)
ми винаймаємо квартиру в 2-поверховому будинку. мали б приватний (або винаймали) то мабуть трохи довше б проводили часу на вулиці. у нас не найкращі умови для прогулянок з малими дітьми, хоча б відсутність тротуару, а коло веранди стоїть кондиціонер, який гудить краще літаків з аеродрому поблизу.
влітку ми ходили до тата на роботу пішки (десь з годину), у центр міста там же велика зелена зона, але поки дійдемо, вже й гуляти не хочеться. такі у нас справи.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 00:24

гра з вогнем вертайтесь на Україну. :blink: В нас і воздух чистіший і продуктів натуральних більше :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 01:41

Кожного дня, як згадаю ту прогулянку: ніж одягну малу в комбінезон, а вона ще й може поплакати, ніж одянуся сама, ніж з тою коляскою по сходах знесуся, то вірите, просто себе заставляю!!!
А так гуляємо в будь-як погоду, крім сильного снігу, але ще такого не було. По 1- 1,5 ( я мерзну більше гуляти), можу два рази вийти, але зараз холодно, то на такі подвиги мене рідко вистачає.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 08:04

Для нас щоденні прогулянки - просто непорушне правило. Ніколи не лінуюсь, завжди думаю про корисність свіжого повітря для дитини. Гуляю по 2 год на день, колись думала, що і цього замало, а тут, виявляється, що ні...
І з іншого боку, сама не можу цілий день вдома всидіти, хочеться на людей подивитися, себе показати :)
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 09:42

гуляємо кожен день майже з того дня як повернулися з пологового....живемо в приватному будинку,тому гуляємо по своїй території,бо дорога навколо восени і навесну відсутня... :D ,а коли вже дуже холодно,то провітрюємось на балконі,бо ліньки возик тягнути на двір.Але прогулянки для нас мусять бути обов'язково,бо інакше мій синуля погано спить і капризує весь день :36_3_16:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 10:11

ой ми як були в моїх батьків літом-то і їв і спав і т.д. цілий день на подвірї-приват.будинок,Закарпаття,чисте повітря.... мене дуже нервує це тягання в ліфті-двері як гримнуть,малий аж підскакує.... але треба............
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 грудень 2008 - 10:12

я гуляю майже кожен день,хоча буває так,що нехочеться нікуди йти,то не мучу себе і лишаюсь вдома. Для мене гуляннь-це справвжня мука. Я живу на 4му високому поверсі в старому будинку без ліфта. І от літом,ще легше, а зимою,поки знесу коляску в одній руці,дитину в іншій, то така мокра,що ледве дихаю. А от назад,як вертатись,то взагалі проблема.Але незважаючи на це,стараюсь гуляти щодня,бо бачу як дитині це подобається.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 10:14

Перегляд повідомленняКоліжанка (6.12.2008, 1:41) писав:

Кожного дня, як згадаю ту прогулянку: ніж одягну малу в комбінезон, а вона ще й може поплакати, ніж одянуся сама, ніж з тою коляскою по сходах знесуся, то вірите, просто себе заставляю!!!
А так гуляємо в будь-як погоду, крім сильного снігу, але ще такого не було. По 1- 1,5 ( я мерзну більше гуляти), можу два рази вийти, але зараз холодно, то на такі подвиги мене рідко вистачає.

Ага, для мене збори на прогулянку теж щоденний подвиг - налаштовуватись починаю зранку :D У нас четвертий пверх без ліфта, то ж спочатку треба знести коляску, потім дитину... А взагалі не розумію тих мам, що гуляють по 3-4 години двічі на день - бо не уявляю, хто в цей час займається їх господарством. Було тепліше, гуляли в "кенгуру" - години вистачало, щоб дитина провітрилась, а спатки - додому :36_3_16: . Спати дитина повинна вдома, щоб мама мала можливість зайнятися своїми справами і не жалітися весь час ,що нічого не встигається. Тепер гуляємо один раз в день, інколи раз в два дні - разом і в магазин, і на базар часом. Ну а іноді при гарній погоді і справді гарно просто погуляти годинку- півтори в парку ;)

Користувач подумав і додав через 8 хв.:

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (6.12.2008, 10:12) писав:

Я живу на 4му високому поверсі в старому будинку без ліфта. ... А от назад,як вертатись,то взагалі проблема.

Ірина, у нас аналогічна ситуація. Я призвичаїлась гуляти у другій половині дня, і тоді просто лишаю коляску внизу в підїзді, яку за годину чоловік виносить нагору повертаючись з роботи. Поцупити можуть, звісно, але й нести її вгору я просто сил не маю. :acute:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Даша_ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 11:24

Гуляем каждый день с 8 дня (за исключением дождя, сильного ветра и 2 дня после прививок) хорошо что есть лифт и спуск на 1 этаже муж сделал. Летом даже по 3 раза гулять выходила сейчас 1-2 раза очень нам хорошо на улице полезно не только малышке но и мама жирок згоняет. А насчет домашних дел ну не помыла сегодня посуду завтра помою не страшно, кушать не успела сделать муж поможет слава богу все умеет нету настроения готовить всегда есть пельмени или макароны с сосиской. Мы из этого беды не делаем муж сразу сказал есть возможно гуляй и поспи, а с уборкой и готовкой справимся.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 11:42

Ми гуляемо майже щодня крім днів коли погана погода чи хтось хворий. А так на 2години чи може і більше взалежності як манюня себе веде. Тому що діти звикли до прогулянок вони навіть (якщо мамі потрібно до магазину) всі збираються на вулицю, іду з усіма бо якщо когось залишити то совість мучить та і ображаються потім.
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 грудень 2008 - 11:50

Ми теж гуляємо щодня - хіба як погана погода, то гуляємо на балконі. І важко з каляскою,(3 поверх без ліфта), але що поробиш....
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 11:50

Так, гуляння це насправді болюча тема, особливо зараз. В нас не стільки саме гуляння, скільки одягання.!!!! Мала так не любить ті збори, що просто страх, кричить, нервується. А я поки її в таку "нервовому" :D стані одягну сама вже як із сауни повернулася, але голевне доню запихнути коляску і виїхати на коридор, там її істерика зразу припиняється. :36_3_16:
А на вулиці гуляти може хоч весь день з цим проблем немає. Коли нормальна погода гуляємо 2-2,5 год, завжди.
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 11:52

У меня малыш иногда вредничает с едой. Так прогулки очень помагают нагуливать аппетит. Особенно когда зубки, это отвлекает и легче боль переносить. Я не представляю как целый день сидеть дома! Для меня это мука. Когда болеет Даня и сидим вынужденно, то оййййй! А так гуляем сейчас два раза в день по 2 часа в среднем. Если иду в магазин, то он всегда со мной. Ходим пешком уже без коляски. Уже последние полгода ею очень редко пользуемся. Когда был маленький гуляла очень часто. Спал на улице, а я круги наматывала. Мне нравилось и погода была просто чудесной. А дома все-таки не тот воздух, хата есть хата. Там и еда готовится и пыль собирается :D . Как бы фанатически не убирать все равно каждый дом имеет свой запах.
А вот гулять не гулять для меня такой вопрос не стоял. Я понимаю, что бывает маме скучно час копаться в песке. Ну тогда есть вариант взять с собой в магазин на закупы. Особенно сейчас, когда на площадках не погуляешь, грязь. Да и футбол для пацанов еще ни кто не отменял. :D
А те детки, которые не гуляют, мне их жалко, детдомовских напоминают. Там так практикуют. Мое мнение - просто маме лень попу поднять. Кстати в этом плане инет очччень мешает погулять!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 грудень 2008 - 13:55

Привіт!)) Поможіть одягнути малу надвір, ато не знаю як її вдіти щоб не замерзла.... :36_3_16:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2008 - 14:15

Старый способ как не ошибиться и не переодеть ребенка. Ровно на одну одежку больше чем одела бы себе. Ну не буквально, вещи разные, но по теплоте можно подобрать. На улице сейчас тепло, так что не переборщите.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 36 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему