Добрий день, після регістрації постійно видає якісь помилки. Я сайт знаю вже давно и на мою стару почту завжди приходять різні ваші повідомлення, але зайти зі свойого старого ника уже не можу. Я переєструвалась, але нічого не можу писати. Одні повідомлення є, а інших не має.
добрий вечір,у мене та ж проблема(((( видається повідомлення про помилку : у мене недостатньо прав для відповіді чи створення теми.і вже маю тих 5 повідомлень.Що робити?
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Вам заборонено використовувати Приватну скриньку форуму
Tiara, чи отримали ви лист на поштову скриньку, вказану при реєстрації? Цей лист містить посилання, пройшовши за яким ви підтверджуєте авторизицію. Якщо цього не зробити можуть виникнути проблеми, схожі на ті, що ви описуєте.
Tiara, тому що Ви ще досі не активували свій аккаунт. Ви неактивовані...Можу Вас сама активувати.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Не у всіх темах рахуються повідомлення. Вам трібно написати корисні повідомлення. У Вас є лічильник повідомлень, по ньому Ви можете орієнтуватися що до чого...
Добрий день. Я зареєструвалася на вашому форумі але не можу писати повідомлення. Пише: У Вас немає прав створення тем в цьому форумі.
Перш ніж створювати теми вам потрібно написати 5 повідомлень у різних темах.у
Не у всіх темах рахуються повідомлення. Вам трібно написати корисні повідомлення.