Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Гінекологи Львова - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 90 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Гінекологи Львова Оцінка: ***** 4 Голосів

Користувач поза мережею   marichka_d 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 листопад 2008 - 13:14

Мені потрібний хороший гінеколог!
після пологів почалися різні болячки!
Порадьте кращого лікаря!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 листопад 2008 - 13:59

Перегляд повідомленняmarichka_d (6.11.2008, 14:14) писав:

Мені потрібний хороший гінеколог!
після пологів почалися різні болячки!
Порадьте кращого лікаря!

можу порадити Думінець Ірина Омелянівна- на сьогоднішній день працює у прив. клініці "Олена і Галина " на Личаківській біля к-ру Миколайчука. Можете передзвонити і записатися на прийом. Це лікар з більш як 40 річним досвідом,особисто я її знаю 9 років.За цей час допомогла не лише мені, а й моїм знайомим.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 листопад 2008 - 14:33

marichka_d, в Ітнерсоно є гінеколог Медведева.Моїй коліжанці ставили страшні діагнози,а вона їй помогла
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 17:20

можу порадити Думінець Ірина Омелянівна- на сьогоднішній день працює у прив. клініці "Олена і Галина " на Личаківській біля к-ру Миколайчука. Можете передзвонити і записатися на прийом. Це лікар з більш як 40 річним досвідом,особисто я її знаю 9 років.За цей час допомогла не лише мені, а й моїм знайомим.

а можна телефон?
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 17:22

Я лікувалась у приват клініці "Два-К", але постійні однакові результати аналізів, і вичерпної відповіді не надають!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 03 грудень 2008 - 19:57

Недавно з подругами обговорювали своїх гінекологів. Прийшли до того, що кожен з нас не зовсім задоволений своїм. Так от, хотілося б почути, до кого з гінекологів ходите ви (з прізвищами, де працюють, скільки їм платите). Може порадите когось хорошого, і навпаки застережете від некваліфікованих лікарів
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 18:18

у мене постійно якісь різні гінекологи, скачу по різним і неможу підходячого купити. Там,де стояла на обліку не дуже сподобалось,і ті умови і крісло допотопне,а результатів аналізів 2 тижні чекати(принаймі тоді так було). От біля мене є приватний кабінет,затримка другий тиждень,біль внизу живота, щось мене занепокоїло і вирішила піти перевіритись. Записалась спочатку на УЗІ. Подивились мене, матка маленька,яйники в нормі, але знайшла в матці трохи поліпів. І каже,що якщо 3-4,то це норм. і з місячними вони вийдуть, а от в мене десь 7.Незнає що порадити,і сказала йти до гнеколога.
пішла я в сусідній кабінет-на консультацію до гінеколога. Бо на прийом і аналізи записана на завтра.Показала їй той висновок,а вона каже-то норм. А у ви після аборту? невдала вагітність? я кажу-вдала,вже півтора року як вдала. Розказала,що ще кормлю-а вона-закінчуйте,бо на фоні цього результат узі розмитий.
Завтра я до неї вже не піду і взагалі не піду. Не сподобалась мені наша зустріч.Зараз пошукаю щось про ті поліпи в неті,бо лікарі турки, може хтось щось знає про поліпи,буду рада любій інфо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Odliyama 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 19:56

Маsik, я ходжу в платну клініку Астар, не всі лікарі мені там сподобались навіть не зважаючи що усе платно - зупинилась на одній Сороківська Світлана Анатоліївна - - такса - як в платній клініці але її ставлення мені подобаеться, до того ж вона не "щойно з навчального закладу", в клініці деякі аналізи можна робити одразу - ціни з весни піднялись в два рази (огляд 50 грн, мазки -40 грн, деякі анализи крові від 50 до 70 грн, узі було 40 тепер 80 грн ) Сама лікар - нормальний підхід мае до лікування конкретний діагноз лікування - препарати не найновітніші з реклам, а звичні і відомі навіть нашим мамам - результат майже одразу але це мій випадок -все залежить від складності діагнозу напевне (хоча в нескладному діагнозі можна блукати - як сліпе кошеня - я в звичайній консультаціі кілька місяців бігала по різним лабораторіям виписували якісь ліки (від 100 грн )без конкретинх результатів аналізів - тобто діагноз встановити точно не можна було)
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 20:47

Мені найбільше сподобалася лікар в приват какб. в полікалініці дит №5. Дубей Наталя. У неї на місці і узд є. Вона мені ерозію супер вилікувала. Давно була, але памятаю, що недешево в неї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 22:15

В мене непоганий гінеколог в ЖК, але для власного переконання перед вагітністю звернулась на Русових в лікарню, до зав. 2-го відділення МАРТИНА Тараса Юліановича, до нього черги величезні, дуже розумний лікар, не одній жінці допоміг народити здорову дитину коли всі казали що надії немає...Звичайно до нього черги величезні і консультації платні, але такси як такої немає, це вже на свій розсуд... :good:
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руденька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 22:23

Мартин Тарас Юліанович!!!! - в мене найкращі відгуки - єдине, що потрапити до нього доволі складно. Але як лікар і як людина - просто супер. До речі в них вся родина лікарі, (ще 2 брата- один уролог, другий здається патологоанатом). А якщо не попадаю до нього то їду в медінститут на КАФЕДРУ акушества та гінекології до Меленчук Лідії, теж як на мене хороша і чуйнв лікарка.
My Signature
Зображення
Щоб освітлювати світлом інших, треба носити сонце в собі:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nadin 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 22:49

Перегляд повідомленняРуденька (15.12.2008, 23:23) писав:

Мартин Тарас Юліанович!!!! - в мене найкращі відгуки - єдине, що потрапити до нього доволі складно. Але як лікар і як людина - просто супер. До речі в них вся родина лікарі, (ще 2 брата- один уролог, другий здається патологоанатом). А якщо не попадаю до нього то їду в медінститут на КАФЕДРУ акушества та гінекології до Меленчук Лідії, теж як на мене хороша і чуйнв лікарка.

Так-так троє братів лікарі, але батьки звичайні робочі, все життя на якихось заводах працювали.Вони всього добилися самі і в своїх професіях світила, доречі молодший працює на першому поверсі на Русових і помагає чоловікам з безплідністю, тому в кого сімейні проблеми на цьому тлі, то може сміло до них звертатись...
My Signature
Зображення

Наша сила в нашій слабкості!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 23:29

Додам трохи і від себе. Довший час теж не могла оприділитися з гінекологом. Перед одруженням ходила в ЖК на Сихові до Самчук Надії Василівної. Лікувала мені ерозію. Залікувала добре. Після одруження через деякий час почала підозрювати, що мені буде не легко завагітніти. Звернулася на Батальну до акушера-гінеколога Лілії Миколаївної (на жаль, прізвища не памятаю). Справді хороший лікар, але ну дуже вона не спішила назначати лікування. Крім того, мінус гінекологів в роддомі - вони часто заняті (роди і т.д.). Мені надоїло чекати. І знову пішла до Самчук. 2 міс. лікування - нічого. Пролікувавшись третій раз, але не дочекавшись результату, пішла в "Інтерсоно" до Кайстрюкової. Апаратура і обслуговування там дійсно на вищому рівні. Ціни теж. Назначила купу аналізів (кожен від 50 грн). Сама лікар розпитувала про всі "жіночі" нюанси так, як ще ні один лікар не питав. І все записувала. Єдине, що вона не дуже привітна (це багато кого відлякує). За такі гроші хочеться не тільки хорошого лікування, а й відповідного ставлення. Але здавати аналізи, назначені в "Інтерсоно", мені не прийшлося. Я завагітніла. Під час вагітності на обліку стояла в Самчук. Та й зараз до неї ходжу.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2008 - 23:39

А я на обстеження завжди ходжу до одного і того ж лікаря- вже 10 років поспіль, Огородника Юрія Юрійовича, це син завідуючого на Топольній ( не плутати з його батьком-він точна протилежність).Цілковито ним задоволена, він вже знає всі мої болячки, всі лікування в нього проходила.Приємний чолов"яга, хороший фахівець, спокійний і врівноважений.Завжди після огляду мені на листочку малює як там все виглядає і в чому проблема і як ми її будемо лікувати- вчуся :good: Довіряю йому своє здоров"я. Як завагітніла - то дуже переживала, бо незнаючи що вагітна, поперлася в сауну з чоловіком- він оглянув, заспокоїв.........
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 10:22

А в мене це проблема, по сьогоднішній день неможу знайти нормального гінеколога.Я не є вибаглива, але колись ходила до Світлани (нажаль фамілії не пам"ятаю) на Русових, тож як людина вона спортилась через гроші, поки не дала нічого вона толком неговорила. А коли вже засунула грошенята їй в кишенню то щебетала як канарейка.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 10:37

Julian, от і в мене така проблема. Підеш в приватну-а в неї на лобі пише-аборт? я коли взнала,що вагітна, пішла в клініку Венера.загалом жіночка симпатична і привітлива. Але питалась мене чи мені треба так рано родити? мені тоді було 21! ну прям дитяко! а потім промовилась,що сама родила в 18! і де логіка? хоч умови в приватних більше подобаються, бо державні-черга, всеодно треба заплатити, і ше ті допотопні крісла. Хоч пам'ятаю в вищезгаданій Венері, чи то медсестра чи санітарка, в якої я записувалась на аналізи ну і взнавала розцінки, сказала мені таку фразу- треба здати вам аналіз крові,бо якщо виявиться гепатит,то треба робити аборт. Я 5 хв. назад на моніторі бачу свою дитинку, а в коридорі та дура мені таке каже! мені в той момент земля посунулась з-під ніг. Позвонила до мами,а та розсміялась і заспокоїла мене.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 11:10

А я років 7 ходжу до Грицик Лілії Володимирівни, в жін. конс. на Сихові. Непоганий лікар. Чуйна і обережна. Вона ще працює в приватній клініці (здається "Астор"). До речі варто було б навідатись про всяк випадок. А Ви як часто перевіряєтесь в гінеколога?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 11:30

Я от з понеділка теж збираюся йти. Останній раз ще була 2 міс. після родів, тобто 9 міс. тому.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка2008 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 11:36

Я теж була, ще як після пологів. Певно, давно пора...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Julian 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 11:36

Ірина Ігнатова в мене таке враження що на сьогоднішній день нас жінок-вагітних ніхто абсолютно нерозуміє (тільки ті жінки які самі через це проходили). А від тих лікарів взагалі ніякої мінімальної підтримки і підбадьоруваності (якісь безсердечники). Вони зразу бачуть все найгірше.Вони напевно нерозуміють того що своїм кинутим словом на вітер можуть зашкодити.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 90 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему