Нововведення на порталі в цій темі будуть описані всі зміни порталу
Відправлено 17 вересень 2007 - 08:21

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 25 вересень 2007 - 08:30

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 15 січень 2008 - 18:58

Відправлено 15 січень 2008 - 22:58
:(
З.І. Хостинг у даного хостера куплений поки що на місяць для оцінки якості. Хостинг в UA-IX. Зауваження щодо якості хостингу прохання залишати тут

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 23 січень 2008 - 15:57

Відправлено 23 січень 2008 - 17:25
Ви молодці створили сайт який не має аналогів
Відправлено 23 січень 2008 - 18:04
Сонце (23.1.2008, 17:25) писав:
Ви молодці створили сайт який не має аналогів
Cпасибі!!!

Відправлено 23 січень 2008 - 20:55
Я приєднуюсь! Ви дійсно проробили дуже велику роботу. Я після пологів не мала змоги щодня заходити. Якось зайшла, щоб розрадитись, а тут видало що сайт не працює, я чуть не плакала. Я хоч і не довго з ВАМИ, але на "Малечі" дуже затишно і легко.
Дякую!
Відправлено 24 січень 2008 - 00:38
Natik (23.1.2008, 20:55) писав:
Я приєднуюсь! Ви дійсно проробили дуже велику роботу. Я після пологів не мала змоги щодня заходити. Якось зайшла, щоб розрадитись, а тут видало що сайт не працює, я чуть не плакала. Я хоч і не довго з ВАМИ, але на "Малечі" дуже затишно і легко.
Дякую!
Дякуємо!!!

Відправлено 24 січень 2008 - 00:50
Про те як завантажувати фото в альбом можна почитати в цій темі. http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...iew=getlastpost
Власне, якщо будуть інші пропозиції, щодо створення альбомів, то пишить в данній темі. Будемо розглядати ваші прохання.

Відправлено 24 січень 2008 - 01:11
Капітошка (24.1.2008, 1:50) писав:
Відправлено 14 травень 2008 - 16:14
Відправлено 18 травень 2008 - 15:18
Відправлено 24 листопад 2009 - 00:38
Поки що сервер працює в тестовому режимі. Якщо помітите, якісь помилки, "глюки" чи "гальма" прохання відписуватись тут

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 04 листопад 2010 - 09:37
Мій кліп, а в ньому - мій сенс життя
Мої спроби в кінематографі
Мій фотоальбом
у нову тему:
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?...f=76&t=6318
Відправлено 04 листопад 2010 - 09:47
Дякую всім,всім,всім.
Відправлено 26 листопад 2010 - 01:41
Думаю, всі помітили, що останнім часом ресурс відверто гальмував... :(
Щойно було здійснено переїзд на новий сервер, оскільки "Малеча" черговий раз виросла з своїх штанців(що не може не радувати :) ). Сподіваюсь, в новому, більшому "домі" Вам буде не менш затишно ніж у старому.
Оскільки переїзд було здійснено на сервер з новішим програмним забезпеченням, одну з функцій(НАГОРОДИ), несумісну з даним ПЗ довелось вимкнути. :( Сподіваюсь, з часом ми зможемо її відновити... Також, наразі, не працює частина лінійок. Якщо Ви помітите ще якісь помилки - прошу повідомляти.
Бажаю Вам щоб "Малеча" завжди дарувала лише позитивні емоції, корисну інформацію та приємне спілкування!
Дякую, що залишаєтесь з нами!
Щиро Ваш,
Тато Карло

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 27 листопад 2010 - 00:01

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая