Вальдорфський садок, Садок монтессорі Альтернативні дитсадки
Відправлено 12 вересень 2007 - 07:51
Відправлено 12 вересень 2007 - 10:31
maryjin (12.9.2007, 8:51) писав:
Ви б зазначили в якому місті і районі шукаєте садочок, то буде легше відповісти.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 12 вересень 2007 - 15:11
Район Голосеевский:
телефон: 536-02-68, 536-02-69
www.araks.com.ua
Для малышей от 1.5 до 3 лет. 8 уроков - 880 грн./мес. по абонементу. 3 раза в неделю по 2 часа - 150 грн. занятие.
Есть много схожих центров подешевле, например, "Эрудит" - 260 грн./мес. по абонементу, "Мандаринка" - 360 грн./мес.
Конкретизируйте, где вы ищете и какие именно занятия Вас интересуют - постараюсь помочь.
Очень хочу определить свою дочу в такого рода заведение, но, к превеликому сожалению, в нашей области, тем более, городишке, такового нет. :(
Відправлено 23 вересень 2007 - 09:07
МИ ЖИВЕМО В кИЄВІ- В дНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ,біля Дитячого світу
У відношенні методик розвитку Поки тільки книжечки дома читаємо(коли є настрій), а взагалі у кого які методики домашнього розвитку -хто які ігри придумує, чи в основному виховуєте власним прикладом;),?
МИрослава
Відправлено 24 вересень 2007 - 10:42
maryjin (23.9.2007, 10:07) писав:
МИ ЖИВЕМО В кИЄВІ- В дНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ,біля Дитячого світу
У відношенні методик розвитку Поки тільки книжечки дома читаємо(коли є настрій), а взагалі у кого які методики домашнього розвитку -хто які ігри придумує, чи в основному виховуєте власним прикладом;),?
МИрослава
В Дніпровському районі є Ігровий клуб для батьків з дітьми "Еніки Беніки" (клуб "Березіль")
Київ, Дніпровский р-н, Серафимовича вул., 7
тел.: (044) 240-53-43, 550-02-28
e-mail: belyaevy@yahoo.com
www.enikibeniki.com
Ігрова для дітей від 1 до 2 років: самостійне навчання, малювання пальчиковими фарбами, розвиток уваги. Розвиваючі заняття для дітей від 2 до 6 років: логіка, ейдетика, англійська мова, музика, малювання, хореографія, математика, читання. Дитячі дні народження для дітей від 2 років. Тренінги для батьків, семінари з раннього розвитку.
Ще є Школа раннього розвитку "Мандаринка" Київ, Дніпровський р-н, Ентузіастів вул., 35/2 (д/с №404) тел.: (044) 451-51-90 e-mail: info@mandarinka.com.ua www.mandarinka.com.ua Прийом дітей з 3 до 8 років на заняття: англійська, німецька і французька мови, естетичний і фізичний розвиток, логіка.
А з дитячих садочків є Школа - дитячий садок «Монтессорі» Київ, Дніпровський р-н, Ентузіастів вул., 1/5 тіл.: (044) 555-18-29, факс: (044) 553-98-35 Працює по методиці Монтессорі. Предмети: англійська, італійська мови, хореографія, театральні ігри, комп'ютерні ігри, музика, прикладне мистецтво, фізкультура. Приймає дітей з 2 років. 4 початкових класи школи. Сад працює з 7:00 до 19:00.
Але кажуть, що завідуюча у садочку погана.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 21 жовтень 2007 - 00:10
Принимают в этот садик не детей, а всю семью, т.е. родители должны будут заниматься ребенком в домажних условиях. Специально для этого там будут провадиться родительские семинары. Правда отбор семьи идет не по «кашильку», однако….
В вопросе про оплату заведуюдщая рассказала вскольз, но сказала что, «за ремонт не надо будет платить, а вот за материал для учеби и учебу воспитателей надо. В этом заинтересованы родители.» Незнаю как для меня, то в учебе воспетеателей должны быть заиннтересованы сами воспететели и заведующая садик, а не родители. Нам (родителям) лиш должны предоставить результат. Если не предприятии отправляют учить сотрудника, то там не просят других сотрудников оплатить его обучение. Учебный материал покупаеться за границей, который делаеться на спеуциальном заводе, к примеру пирамидка стоит 70 евро. Скадите, а сколько таких пирамидок прийдеться покупать в месяц…. :angry2:
По поводу «Але кажуть, що завідуюча у садочку погана.» Я думаю она не плохая просто, ее можно назвать «железной леди» в мире мужчин надо выживать, а она заместитель Ассоциации. Харрактер у нее есть, это было заметно, когда люди задавали по нескольку раз один и тот же вопрос ее это выводила из себя, но она старалась держаться…
Відправлено 05 грудень 2007 - 07:36
Відправлено 05 грудень 2007 - 12:19
maryjin (12.9.2007, 7:51) писав:
А чому саме альтернативного? Чим вам "звичайні" неподобаються?
Zorger (5.12.2007, 7:36) писав:
Ой, це тільки на перший погляд так здається :)
Забийте в пошуку "секта вальдорфська педагогіка", багато цікавого дізнаєтесь про їх філософію та засновника їхнього Штайнера
ИМХО будь-яка методика в чистому вигляді будь то Монтесорі, Вальфдорська, Зайцева чи Домана, кульгає на обидві ноги, якщо застосовувати її в чистому вигляді. Краще шукати садочок з власною методикою, де використовують елементи відомих.
Відправлено 08 лютий 2008 - 12:06
Відправлено 27 вересень 2008 - 09:37
есть огромное количество бесплатных хороших кружков.
например в киевском бывшем дворце пионеров сейчас это дом творчества.
я сама лично своему ребенку искала дорогой садик с ранним развитием и с новыми методиками...
пока Бог носом не тыкнулв этот дворец пионеров....меня пригласили на работу туда)))))))))))))
огромное количество кружков...бесплатных на любой вкус.....начиная от танцев заканчивая биологией , компьютерами и языками...
там и корабли и самолеты мастерят......и в походы ходят......
я лично в цирковой студии припадаю....так что добро пожаловать если вы в Киеве живете
хотя например я знаю что в Харькове есть такой де дворец....у меня там мама припадает)))))))))
думаю что в каждом городе есть такие. государство выделяет большое ко-во денег на эти проэкты.
Відправлено 27 вересень 2008 - 12:32
irma-arina (27.9.2008, 9:37) писав:
а можно глупый вопрос к чему вы припадаете в этих "дворцах" вместе с мамой?
мне кажется, что если преподаватель "припадает" что-нибудь это уже хороший повод задуматься о уровне преподавания ну или припадания как кому ближе...

Бобро перемагає козло!
Відправлено 27 вересень 2008 - 12:50
А про будинки творчості підтримаю, не обовязково в центральний і по районах.
Згодна з irma-arina, що зараз багато матусь женуться за красивими вивісками, навіть не розібравшись в суті самих методик.
Відправлено 16 серпень 2009 - 16:52

Допомога