Нововведення на форумі Тут ми будемо описувати зміни і нові можливості форуму.
Відправлено 07 вересень 2007 - 22:53
Крім того було видалено AOL (aim), оскільки він на наших теренах практично не використовується.
2. До розділу "Статистика форуму" додано блок "Список користувачів, які відвідали форум сьогодні".

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 27 вересень 2007 - 21:23
Тепер емоції висловити стало ще легше.
Погода у нас сьогодні була така,
а свята ще попереду

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 28 вересень 2007 - 11:11
Цитата
Якщо є така можливість, дуже хотілося б щоб користувачі вказували стать і вік своєї дитини \бажано й ім"я\. Бо форум росте, кількість користувачів збільшується і інколи важко втримати всіх в пам"яті і не помилитись. А новенькі взагалі не можуть орієнтуватись....
Може в профілі додати пункти. Чи зробити лінієчку в підписі... Чи...
На прохання lynx, в профілі користувача додано пункти про Ім'я та дату народження наших діточок. Чотири пункти - для чотирьох дітей. Якщо буде потреба у п'ятому і далі пунктах - додам ще.
Якщо Ви хочете заповнити цей пункт (пункти), то Вам треба зайти у свій профіль (Мій профіль), натиснути на пункт "Редагувати Інформацію у Профілі", заповнити відповідні пункти і натиснути "Зберегти зміни". Готово! Тепер користувачі будуть бачити цю інформацію. Якщо Ви не хочете заповнювати, чи ще не маєте діточок, то не заповнюйте.

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 01 жовтень 2007 - 10:26
Але чому інформація не відображається? Чи то тільки в мене?
Відправлено 12 жовтень 2007 - 16:23
Відправлено 12 жовтень 2007 - 16:25
Antic (12.10.2007, 17:23) писав:
В цій темі описано як поставити лінієчку в підпис.
http://www.malecha.o...hp?showtopic=13

Відправлено 29 жовтень 2007 - 14:30
1. При кліку на аватар.
2. При кліку на

(раніше відкривалась коротка інформація)

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 12 листопад 2007 - 13:30
Вітаю всіх форумчан з початком зими за вікном та на нашому ресурсі!

Відправлено 12 листопад 2007 - 14:37
Капітошка (12.11.2007, 15:30) писав:
Вітаю всіх форумчан з початком зими за вікном та на нашому ресурсі!...
Спасибі за чудовий форум! Нововведення - супер :D :D :D
Вас теж з початком зими!!! ;)

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 12 листопад 2007 - 15:36
Капітошка (12.11.2007, 13:30) писав:
Вітаю всіх форумчан з початком зими за вікном та на нашому ресурсі!

Дуже гарний дизайн, я ось тільки зайшла - і приємно здивувалась... все це наводить на думки про новорічні свята, настрій поліпшується
Відправлено 13 листопад 2007 - 09:18
Відправлено 14 листопад 2007 - 16:19
І ще, якщо можливо, зробіть, щоб можна було завантажувати аватарки власного виробництва, тобто з свого комп'ютера.

Відправлено 15 листопад 2007 - 01:17
Viktoriya (14.11.2007, 16:19) писав:
І ще, якщо можливо, зробіть, щоб можна було завантажувати аватарки власного виробництва, тобто з свого комп'ютера.
Для того, щоб відкривалося з непрочитаного потрібно натискати на

ліворуч від назви теми(відразу перед назвою). Цей квадратик є лише біля непрочитаних тем.
Доречі, Ваш пост надихнув мене реліазувати дану функцію в "останніх повідомленнях форуму" на порталі.
Щодо, аватарів, то на жаль, зараз це проблематично. Користуйтесь, будь-ласка, сервісами типу radikal.ru для їх викладання, а в профайлі вказуйте лінк.

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
Тарас Шевченко
Відправлено 15 листопад 2007 - 10:48
Тато Карло (15.11.2007, 3:17) писав:

ліворуч від назви теми(відразу перед назвою). Цей квадратик є лише біля непрочитаних тем.
Доречі, Ваш пост надихнув мене реліазувати дану функцію в "останніх повідомленнях форуму" на порталі.
Щодо, аватарів, то на жаль, зараз це проблематично. Користуйтесь, будь-ласка, сервісами типу radikal.ru для їх викладання, а в профайлі вказуйте лінк.
Спасибі, Тато Карло :) А про радікал я знаю, просто це не дуже зручно.
Спасибі за вашу роботу, форум - чудовий

Відправлено 15 листопад 2007 - 17:06
Тато Карло (7.9.2007, 22:53) писав:
Крім того було видалено AOL (aim), оскільки він на наших теренах практично не використовується.
2. До розділу "Статистика форуму" додано блок "Список користувачів, які відвідали форум сьогодні".
Надхнений щирими подяками я також пропоную розглянути можливість додати текстовий рядок
Content-type: text/plain; charset="windows-1251"
до заголовку всих вихідних листів що надсилаються роботами форума. В такий спосіб не треба буде
переключати менюшками щоб побачити кирилицю тим у кого не windows 1251. У мене часто буває
що приходять листи і там море знаків питань з якими треба боротися додатковими маніпуляціями.
Будьмо!
Відправлено 16 листопад 2007 - 14:53
і ще деякі смайли натискаєш, а в тексті інший, схожий, але не той, що натискав

Відправлено 16 листопад 2007 - 16:45
Вибачте, що так кострубато висловилась
Відправлено 04 грудень 2007 - 11:10
Юлія, через те що кількість дописів за день збільшилась - лишили тільки час останнього допису.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках