Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Романтики сюди! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Романтики сюди! ділимось ідеями.. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   PodSolnuwka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 листопад 2008 - 09:56

Форумчани малечі! :sorry: Поділіться, будь-ласка, досвідом ваших стосунків стосовно цього питання
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 10:37

Абсолютно не романтик. :cray:
Хоча іноді може зробити щось романтичне, принести квіти просто так, чи повести гуляти десь містом (там, де гарні місця), :cray: чи подарувати мені те, чого я давно хотіла. Але зробити з коханого романтика мені так і не вдалося, тому люблю такого який він є. :sorry:
Насправді, романтичними поряд з коханою людиною стають абсолютно прості речі. Наприклад, ми влітку в селі пекли картоплю за будинком на кострі, і жарили сало, і пили вино. Сиділи до півночі, слухали музику з мого телефону :cray: , і було так романтично!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 10:53

:cray: Спробую висловитись ясніше. Суть проблеми у тому, що я-романтик :cray: у повному сенсі цього слова (як і більшість жінок, виправте, якщо помиляюсь), тобто люблю коли дарують квіти та інші дрібнички :sorry: , влаштовують сюрпризи, інші приємні несподіванки, дивитись романтичні фільми чи просто посидіти, пригорнувшись до коханого, а мій коханий -ніякого потягу до того всього не відчуває і не робить мені таких речей....
Так, він дарує мені квіти, але то на свята або коли відчуває, що провинився
подарунки -до якоїсь події .. а так хочеться чогось такого просто-без особливого приводу, не кажу, кожного дня.. часом
Було б несправедливо нарікати аби сама не робила ніяких кроків у цьому напрямку. Так,
на День народження організувала політ на повітряній кулі...піднесене відчуття польоту ні з чим не зрівняти! проте, реакція -дякую!", а ще рано вранці виклала свічками в різнокольорових підсвічниках "КОХАЮ", мій коханий глянув на те з балкончика, сказав яка я чудова і все потому... Ну що робити, не така я людина, щоб спінінг на ДР дарувати?!
Періодично роблю сюрпризи - можу снікерс чи щось солоденьке підкласти (працюємо разом).
Реакція і справді неочікувано скромна, проте я не шкодую, мені справді хотілось те все робити...
Тому не можу вирішити, що робити : концентруватись на інших позитивних якостях коханого і змиритись або намагатись щось змінити? А Ви як думаєте?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 12:07

Не треба нікого змінювати. Головне кохати його яким він є і прийняти такого яким є. Він просто інший, має іншу натуру. Але я впевнена що він вас кохає і цінує. ,

Користувач подумав і додав через 11 хв.:
Мій чоловік каже мені, що я зовсім не романтична. Одна моя знайома колись мене допитувалася чи дарує мені чоловік квіти. Я кажу "Дарує, на день народження". Вона питає "І все?" Я кажу ""І все, а що таке?". А вона "Та як?!". А я "Та так, мене це влаштовує".
Справа в тому, що не дарування квітів і не влаштовування з боку чоловіка різних романтичних сюрпризів - це ще не привід для розлучення.
Принаймні для мене це другорядні речі. Подарунки я теж люблю практичні і завжди кажу, що я хочу. Сам мене питає. В нас це питання так поставлене.
Обох така ситуація влаштовує.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 листопад 2008 - 12:17

Что мужчины считают романтичным

Некоторые женщины думают, что мужчины и романтика - две вещи несовместимые. Однако это не совсем верно. Дело в том, что романтика для мужчин имеет совсем другое значение, чем для женщин.
Текст, що розкривається
Так что же мужчины считают романтичным? Как женщинам необходимо действовать, чтобы мужчина испытал романтические ощущения?

Правило 1. Не ожидайте и не требуйте ничего взамен
Например, вы приготовили вкусный ужин для любимого мужчины, красиво сервировали стол, создали соответствующее романтическое освещение, надели соблазнительное платье.

Вот пришел ваш избранник, принес шоколад и букет цветов. Вы сели ужинать, наслаждаетесь едой, дарите друг другу поцелуи, обнимаетесь. Все хорошо, вечер проходит как нельзя более романтично, но вдруг женщина подходит и ласково так говорит: «Дорогой, помоги мне помыть посуду». Все, на этом романтика для мужчины закончилась.

Если вы действительно хотите подарить своему любимому романтический вечер, избавьте его от этих банальных повседневных вещей.

Правило 2. Возьмите на себя организацию какого-либо мероприятия
Организацией поездок, пикников и путешествий обычно занимаются мужчины. Если вы вдруг возьмете на себя все организаторские обязанности и сделаете своему любимому сюрприз вроде вечеринки по случаю дня рождения, поездки покататься на лыжах и т.п., это будет очень романтично.

Вы позаботились о нем, взяли все сложности на себя, и он может разделить с вами радость от данного события. Вот это настоящая романтика

Правило 3. Добавьте юмора
Мужчины не приходят в восторг от сентиментальных проявлений любви, но если вы добавите к ним немного юмора, будет уже совсем другое дело.

Способ может быть любой - от конфет со смешными записочками до подарков, которые где-то спрятаны, и прежде чем их взять, нужно решить головоломку.

Правило 4. Секс и романтика всегда рядом
Такова уж мужская натура, что секс и романтика в их голове тесно связаны. Таким образом, любая ваша инициатива в постели автоматически становится романтической. Не просто развлечением, а романтическим приключением. В результате вы становитесь ближе друг другу.

Если вы не знаете, что в данном направление предпринять, то самое простое, что можно сделать – это надеть эротическое белье. Можете считать, что первый шаг уже сделан.

Правило 5. Найдите его хобби
Это значит, найдите то, что ему нравится, чем он увлекается, и дайте ему это.

Мужчины все разные: одному нравиться футбол, другой терпеть его не может и предпочитает почитать хорошую книгу, третьему нравятся экстремальные увлечение, как-то горные лыжи, прыжки с парашюта.

Итак, как сделать мужчину романтиком? Просто покажите, что понимаете его и цените, и тогда он будет у Ваших ног!

:sorry:

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 14:36

Дякую Котяра, розумію що чоловіки по іншому роблять і думають,тому не схильні до такого,розумію,що дуже кохаю цю людинку і це не є приводом для розтавання.. розумію Вашу позицію і взагалі не перималась би цим аби також неромантична була.
Знаю подружя, яке відсвяткували весілля скромно і не поїхали у весільну подорож , щоб пошвидше придбати авто. Щоправда,вони обоє суперпрактичні, я б так однозначно не змогла.
Практичним бути дуже добре, дарувати потрібні подарунки,але я ціную дещо інше,все що мені потрібно можу купити сама. Може, якась нетака,але для мене цінність подарунка вимірюється часом, який близькі люди витрачають на нього.І не треба щось дорогого
... що вдієш коли душа прагне польоту :crazy:

Matysya, спасибі за статтю,чоловіки дійсно все по іншому сприймають...
проте хотілось би знати ВАшої поради, як саме підштовхнути коханого до романтики?
Останнім часом просто кажу напряму, що хочу чогось такого...поки що нічого :wub: :shout:

Користувач подумав і додав через 17 хв.:
мамаПашіЖені[u] повністю з вами погоджуюсь, що разом із коханою людинкою все навколо може бути романтичне. :crazy: Мабуть, не в усіх людей таке сприйняття, що дозволяє звичайні речі зробити романтичними.
І хоч ,як Ви писали, Ваш чоловік неромантик, він все-рівно часом робить щось романтичне... :crazy:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 28 листопад 2008 - 14:59

Мій чоловік трохи романтик,може з роботи прийти з квітами. готує весь час романтичні сюрпризи на д.нар. і Валентина, любить їздити зі мною в різні романтичні ікрасиві місця... Але зараз трохи облінився, гуляти йти не хоче, а мені так хочеться пройтись з ним по вуличкам Львова або на Високий замок... :crazy:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 15:25

Як я Вас розумію, mania4ka ... То як будемо налаштовувати чоловічу стать на потрібний лад :crazy: ?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 15:35

А в мене чоловік абсолютно не романтичний :crazy: Я звичайно за 11 років вже пристосувалася, змирилася з думкою що романтики небуде...............але іноді так хочеться щоб приніс квіточку, просто так,або якусь дрібничку............а на свята (ДН,Миколая,св.Валентина) він просто банально каже- там є гроші в гаманці- краще купи собі щось сама............мені іноді так образливо :crazy: а на моє:"....як тобі нова блузочка????? зачіска, або ін.він завжди відповідає:"...може бути...." але що зробити, отакий він в мене є ПРАГМАТИК.На роботі інколи якщо хтось з чоловіків казав мені комплімент, або пригощали шоколадкою............в мене ноги підкошувались, все ж таки це приємно для жінки.Заздрю по-доброму в кого чоловік-романтик.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 15:41

Перегляд повідомленняPodSolnuwka (28.11.2008, 15:25) писав:

Як я Вас розумію, mania4ka ... То як будемо налаштовувати чоловічу стать на потрібний лад :crazy: ?

Перевірено- висловлювати претензії абсолютно неефективно. Мій одразу починає дико возмущатись :"Ти що, хочеш щоб я робив романтичні вчинки по нагадуванню, може в мене натхнення нема, от коли буде, тоді!..." Я його звичайно, як теж романтична особа, розумію, але що, коли натхнення треба чекати по півроку? :crazy:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 15:44

а мені деколи і більше... хоча я часом просто підштовхую чоловіка до того результату, якого хочу побачити... тобто він сам цього не розуміючи робить так як це мені подобається. Мені здається, що головне це гармонія ну і звичайно маленькі жіночі хитрощі, адже як відомо : Жінка це шия !!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 15:56

Matysya , Розкажіть-розкажыть як Вам це вдається? :crazy: :crazy:
На мого ,наприклад, прийоми "Так хочеться квіточку, цукерочу... " і "Давно щось вже ти не дарував/не робив ..." не діють.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Луська 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:01

Мій чоловік теж не дуже романтичний. От на день народження він дарує мені квіти ще до сходу сонця. Де їх бере не знаю. А от щодо буднів, то хоч проси, хоч не проси - однаково... Дівчатка, як же ж я вам співчуваю!.. Було б не так образливо, якби я такою ж була, а то... :crazy:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:06

Знаєте,PodSolnuwka, вода камінь точить - якщо постійно про що-небудь говорити, то він зрозуміє наскільки це вам важливо, і тоді його вже спрямовувати в тому напрямі, як вам потрібно. І ще чоловіки незважаючи на їх стриманість і мужність, дуже люблять лестощі і похвалу.
І робіть так, щоб ваші ідеї він сприймав за свої! Це ще більше підніме його самооцінку, а як іще добре похвалити, то він розтопиться як морозиво на сонці!

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Ще можна переконати його, що ваші бажання в першу чергу важливі і для нього самого. Тобто знайти компроміс, вигоду для обох сторін!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:11

Скажіть, хто як думає як можна повпливати на ситуацію?
Може, я наївна, бо вірю що можна змінити на краще? :crazy:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:16

PodSolnuwka, а я свому кажу-коли ти мені шось гарне подаруєш,а він на другий день приносьть подарунок, а так сам по собі,щоб здогадатись-то ні,хіба на день народження чи 8 березня. Але мене це абсолютно влаштовує. я ще коли ми зустрічались,то влаштовувала йому сюрпризи і романтичні зустрічі,а зараз якось про це забуваю. Бо наше будденне життя,то постійні сюрпризи,як і хороші так недуже. я напевно сама не романтична людина.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   галогенка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:21

Я не вірю, що люди змінюються. Але вони можуть не здогадуватись про свою романтичність. Пропоную робити своїй половинці романтичні сюрпризи і розвивати хороші сторони один в одному.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:23

галогенка, підтримую!! хоча люди змінюються, "перепрошиваються" один під одного за купу прожитих разом років!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   галогенка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:24

Напевно немає нічого поганого в тому, щоб підштовхнути кохану людину до якихось відповідних дій, чи натякнути який подарунок був би приємним для тебе.
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2008 - 16:27

Всіх заїдає буденність, а ще розслабляє те, що приймаєш свою кохану людинку і все хороше що вона для тебе робить, як належне...
Але мої батьки після 25 років шлюбу зуміли зберігти романтику: часом серед робочого тижня гайнуть в ліс по гриби, в кіно ходять на фільми типу "Адмірал", а ще у батько придбав собі таку звичку купувати різні дрібнички для дому. Ось так буває!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів