Романтики сюди! ділимось ідеями..
Відправлено 28 листопад 2008 - 09:56
Відправлено 28 листопад 2008 - 10:37
Хоча іноді може зробити щось романтичне, принести квіти просто так, чи повести гуляти десь містом (там, де гарні місця),
Насправді, романтичними поряд з коханою людиною стають абсолютно прості речі. Наприклад, ми влітку в селі пекли картоплю за будинком на кострі, і жарили сало, і пили вино. Сиділи до півночі, слухали музику з мого телефону
Відправлено 28 листопад 2008 - 10:53
Так, він дарує мені квіти, але то на свята або коли відчуває, що провинився
подарунки -до якоїсь події .. а так хочеться чогось такого просто-без особливого приводу, не кажу, кожного дня.. часом
Було б несправедливо нарікати аби сама не робила ніяких кроків у цьому напрямку. Так,
на День народження організувала політ на повітряній кулі...піднесене відчуття польоту ні з чим не зрівняти! проте, реакція -дякую!", а ще рано вранці виклала свічками в різнокольорових підсвічниках "КОХАЮ", мій коханий глянув на те з балкончика, сказав яка я чудова і все потому... Ну що робити, не така я людина, щоб спінінг на ДР дарувати?!
Періодично роблю сюрпризи - можу снікерс чи щось солоденьке підкласти (працюємо разом).
Реакція і справді неочікувано скромна, проте я не шкодую, мені справді хотілось те все робити...
Тому не можу вирішити, що робити : концентруватись на інших позитивних якостях коханого і змиритись або намагатись щось змінити? А Ви як думаєте?
Відправлено 28 листопад 2008 - 12:07
Користувач подумав і додав через 11 хв.:
Мій чоловік каже мені, що я зовсім не романтична. Одна моя знайома колись мене допитувалася чи дарує мені чоловік квіти. Я кажу "Дарує, на день народження". Вона питає "І все?" Я кажу ""І все, а що таке?". А вона "Та як?!". А я "Та так, мене це влаштовує".
Справа в тому, що не дарування квітів і не влаштовування з боку чоловіка різних романтичних сюрпризів - це ще не привід для розлучення.
Принаймні для мене це другорядні речі. Подарунки я теж люблю практичні і завжди кажу, що я хочу. Сам мене питає. В нас це питання так поставлене.
Обох така ситуація влаштовує.

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
Відправлено 28 листопад 2008 - 12:17
Некоторые женщины думают, что мужчины и романтика - две вещи несовместимые. Однако это не совсем верно. Дело в том, что романтика для мужчин имеет совсем другое значение, чем для женщин.
Правило 1. Не ожидайте и не требуйте ничего взамен
Например, вы приготовили вкусный ужин для любимого мужчины, красиво сервировали стол, создали соответствующее романтическое освещение, надели соблазнительное платье.
Вот пришел ваш избранник, принес шоколад и букет цветов. Вы сели ужинать, наслаждаетесь едой, дарите друг другу поцелуи, обнимаетесь. Все хорошо, вечер проходит как нельзя более романтично, но вдруг женщина подходит и ласково так говорит: «Дорогой, помоги мне помыть посуду». Все, на этом романтика для мужчины закончилась.
Если вы действительно хотите подарить своему любимому романтический вечер, избавьте его от этих банальных повседневных вещей.
Правило 2. Возьмите на себя организацию какого-либо мероприятия
Организацией поездок, пикников и путешествий обычно занимаются мужчины. Если вы вдруг возьмете на себя все организаторские обязанности и сделаете своему любимому сюрприз вроде вечеринки по случаю дня рождения, поездки покататься на лыжах и т.п., это будет очень романтично.
Вы позаботились о нем, взяли все сложности на себя, и он может разделить с вами радость от данного события. Вот это настоящая романтика
Правило 3. Добавьте юмора
Мужчины не приходят в восторг от сентиментальных проявлений любви, но если вы добавите к ним немного юмора, будет уже совсем другое дело.
Способ может быть любой - от конфет со смешными записочками до подарков, которые где-то спрятаны, и прежде чем их взять, нужно решить головоломку.
Правило 4. Секс и романтика всегда рядом
Такова уж мужская натура, что секс и романтика в их голове тесно связаны. Таким образом, любая ваша инициатива в постели автоматически становится романтической. Не просто развлечением, а романтическим приключением. В результате вы становитесь ближе друг другу.
Если вы не знаете, что в данном направление предпринять, то самое простое, что можно сделать – это надеть эротическое белье. Можете считать, что первый шаг уже сделан.
Правило 5. Найдите его хобби
Это значит, найдите то, что ему нравится, чем он увлекается, и дайте ему это.
Мужчины все разные: одному нравиться футбол, другой терпеть его не может и предпочитает почитать хорошую книгу, третьему нравятся экстремальные увлечение, как-то горные лыжи, прыжки с парашюта.
Итак, как сделать мужчину романтиком? Просто покажите, что понимаете его и цените, и тогда он будет у Ваших ног!
Відправлено 28 листопад 2008 - 14:36
Знаю подружя, яке відсвяткували весілля скромно і не поїхали у весільну подорож , щоб пошвидше придбати авто. Щоправда,вони обоє суперпрактичні, я б так однозначно не змогла.
Практичним бути дуже добре, дарувати потрібні подарунки,але я ціную дещо інше,все що мені потрібно можу купити сама. Може, якась нетака,але для мене цінність подарунка вимірюється часом, який близькі люди витрачають на нього.І не треба щось дорогого
... що вдієш коли душа прагне польоту
Matysya, спасибі за статтю,чоловіки дійсно все по іншому сприймають...
проте хотілось би знати ВАшої поради, як саме підштовхнути коханого до романтики?
Останнім часом просто кажу напряму, що хочу чогось такого...поки що нічого
Користувач подумав і додав через 17 хв.:
мамаПашіЖені[u] повністю з вами погоджуюсь, що разом із коханою людинкою все навколо може бути романтичне.
І хоч ,як Ви писали, Ваш чоловік неромантик, він все-рівно часом робить щось романтичне...
Відправлено 28 листопад 2008 - 14:59
Відправлено 28 листопад 2008 - 15:25
Відправлено 28 листопад 2008 - 15:35
Відправлено 28 листопад 2008 - 15:41
PodSolnuwka (28.11.2008, 15:25) писав:
Перевірено- висловлювати претензії абсолютно неефективно. Мій одразу починає дико возмущатись :"Ти що, хочеш щоб я робив романтичні вчинки по нагадуванню, може в мене натхнення нема, от коли буде, тоді!..." Я його звичайно, як теж романтична особа, розумію, але що, коли натхнення треба чекати по півроку?
Відправлено 28 листопад 2008 - 15:44
Відправлено 28 листопад 2008 - 15:56
На мого ,наприклад, прийоми "Так хочеться квіточку, цукерочу... " і "Давно щось вже ти не дарував/не робив ..." не діють.
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:01
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:06
І робіть так, щоб ваші ідеї він сприймав за свої! Це ще більше підніме його самооцінку, а як іще добре похвалити, то він розтопиться як морозиво на сонці!
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Ще можна переконати його, що ваші бажання в першу чергу важливі і для нього самого. Тобто знайти компроміс, вигоду для обох сторін!
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:11
Може, я наївна, бо вірю що можна змінити на краще?
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:16
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:21
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:23
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:24
Відправлено 28 листопад 2008 - 16:27
Але мої батьки після 25 років шлюбу зуміли зберігти романтику: часом серед робочого тижня гайнуть в ліс по гриби, в кіно ходять на фільми типу "Адмірал", а ще у батько придбав собі таку звичку купувати різні дрібнички для дому. Ось так буває!

Допомога