Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Змішане годування - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Змішане годування для матусь, котрі хочуть зберегти грудне годування Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 серпень 2008 - 22:53

Годую груддю,але були періоди коли молочка було мало і я пробувала давати суміш щоб маля не було голодне. Пробувала різні та ніодну вона не їла. Додам ще що до сьогоднішнього дня не вміємо (або просто не хочемо) cмоктати ні пустушку, ні бутилочку. Водичку п"є з ложечки. Чаю не даю ніякого,стараюсь правильно харчуватись,щоб не болів животик.
Так от що хотіла сказати: коли не було молока я переживала що дитя голодне,і не ість суміш. То мені порадили заставляти їсти і заливати в рот шприцом без голки. Коли я це зробила моя дитина рвала фонтаном. До чого вся балачка-дитині на ГВ ніяка суміш не смакує,ну принаймі в моєму випадку так. Молюсь щоб було молоко,бо інакше не знаю що буду робити. Сумішей вже боюся.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lylu 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 серпень 2008 - 08:15

Світланочка,
Ваша дитина правильно зробила,що відмовилась від суміші,довше будете кормити грудним молоком. Мій також лінувався смоктати,я не витримала,і дала суміш.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 серпень 2008 - 10:30

Перегляд повідомленняСвітланочка (19.8.2008, 23:53) писав:

Годую груддю,але були періоди коли молочка було мало і я пробувала давати суміш щоб маля не було голодне. Пробувала різні та ніодну вона не їла. Додам ще що до сьогоднішнього дня не вміємо (або просто не хочемо) cмоктати ні пустушку, ні бутилочку. Водичку п"є з ложечки. Чаю не даю ніякого,стараюсь правильно харчуватись,щоб не болів животик.
Так от що хотіла сказати: коли не було молока я переживала що дитя голодне,і не ість суміш. То мені порадили заставляти їсти і заливати в рот шприцом без голки. Коли я це зробила моя дитина рвала фонтаном. До чого вся балачка-дитині на ГВ ніяка суміш не смакує,ну принаймі в моєму випадку так. Молюсь щоб було молоко,бо інакше не знаю що буду робити. Сумішей вже боюся.

Моя дитинка в перші місяці категорично відмовлялася їсти суміш ( а мені теж періодами здавалось , що молока нема),а я й не силувала.Зате коли підріс ,а молока дійсно стало не вистачати і вже прийшлось догодовувати - смоктав залюбки НАН.Тоді , хоч таким чином, ми вже харчувалися змішано і ГМ і сумішшю . Але то вже був старший малюк.

Перегляд повідомленняLylu (20.8.2008, 9:15) писав:

Світланочка,
Ваша дитина правильно зробила,що відмовилась від суміші,довше будете кормити грудним молоком. Мій також лінувався смоктати,я не витримала,і дала суміш.

Мій синок теж лінувався смоктати (консультант по ГВ так теж казала "лінивий сосун") через це у мене почалися жахливі проблеми з грудьми,але я знайшла вихід- я зціджувала грудне молоко і так годувала.Це звичайно,потребує неабиякої витримки та часу, особливо , коли маєш бажання якомога довше годувати дитинку грудним молоком.Але "из двух зол -вибирають менше".Краще мамі не лінуватися,не боятися втратити красу грудей,все перетерпіти, але давати дитинці своє молочко , а не суміші.Наш педіатр тоді мені розповіла про те , що її сестра таким чином годувала свого малюка до 2 років,бо малий категорично не сприймав суміші, а сам груди не смоктав з народження.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 серпень 2008 - 22:41

olki, поки ви не відмовитесь від пляшечки молоко прибувати не буде, все що ви описали не показник відсутності молока, воно у вас є, а прибувати буде лише від дитини, ніякі цідіння не допоможуть, вони лише відвернуть бажання годувати взагалі, відсутність молока при натискуанні пальцями, це зовсім ні про що не говорить, жінка не корова, у неї молоко в голові, це складний гормональний процес, який запусається мозком, а не пальцями на грудях. Годуйте не через 3 годити, а через 30-40 хвилин, носіть частіше на руках, спіть разом, забудьте про зціджування і все у вас налагодиться.
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olki 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 серпень 2008 - 22:57

Viktoriya. Я не зціджую руками, а мордую дитину, а руками лише розминаю груди, щоб йому у бузю щось капнуло.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 серпень 2008 - 23:21

Перегляд повідомленняolki (20.8.2008, 22:57) писав:

Viktoriya. Я не зціджую руками, а мордую дитину, а руками лише розминаю груди, щоб йому у бузю щось капнуло.

Ви все ще вважаєте себе коровою? Навіщо розминати? Перелічіть, якщо є бажання, що ВСЕ ви робили для збільшення лактації. Якщо вам справді це потрібно.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 серпень 2008 - 11:53

olki, я полностью поддерживаю Викторию, вообще не пойму зачем вы каждые 3 часа выдавливаете эти капли из себя? По-моему сейчас столько литературы на тему правильного, длительного ГВ, что уже можно уяснить, что это не помогает. Прикладывайте как можно чаще и днем и ночью, пробуйте все средства повышения лактации, спите вместе и не нервничайте! И пока за уберете бутылочку нормально результата не ждите.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2008 - 11:04

Перегляд повідомленняСеструлька (21.8.2008, 11:53) писав:

olki, я полностью поддерживаю Викторию, вообще не пойму зачем вы каждые 3 часа выдавливаете эти капли из себя? По-моему сейчас столько литературы на тему правильного, длительного ГВ, что уже можно уяснить, что это не помогает. Прикладывайте как можно чаще и днем и ночью, пробуйте все средства повышения лактации, спите вместе и не нервничайте! И пока за уберете бутылочку нормально результата не ждите.

Та, тут і так все ясно, людина вже все вирішила, у неї "досвідчені" лікарі та напевне, ще армія бабусь, які тільки й мріють, щоб дитятко їм, як забавку віддали, навіщо ж його "мордувати" ціцьою, ми йому яблучка натремо, кашки манної зваримо... мдя і нічого, що дитинці, тільки три місяці.

Перегляд повідомленняolki (20.8.2008, 22:32) писав:

У моїй ситуації, я думаю, це було єдиним виходом. До пологів 4 дні я практично нічого не їла. Пологи були дуже важкі і у підсумку - КР. Дитина народилась з парезом ручок і ніжок, дуже низьким рівнем цукру та гемоглобіном, після народження дитина різко втрачала вагу, а молоко в мене не прибувало, лише на 3 день трохи молозива, 4-5 потроху з"являлось молоко, і у виписці з ПБ основним приписом для дільничого лікаря був "контроль маси тіла". Тож "присадили" ми дитину з потреби. ...

Ну, поясніть, що це за "потреба"?
Все, що ви описали, норма, нормально, що жінка перед пологами нічого їсти не хоче, норма зниження ваги у дитини і поява молока на 3 добу, а складні пологи, КР і низький гемоглобін - це лише показання до ГВ. І всім приписують "контроль маси", нічого в чьому немає страшного.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 00:01

Привіт. Ви думаєте що коровка образилась і Вам не пише. Ні, просто не було часу. Ваші повідомлення читала, а ось відписати не мала змоги. Якщо Ви хочете дізнатись про моїх батьків, то бачимось ми з ними у неділю пару годин, я давно з ними не живу, до одруження жила з бабусею її вже немає, місяць не дочекала до правнука.
А чоловікових батьків немає, мама померла коли я була на 7 місяці. Тому "армії", нажаль, в мене не має. Тож і порадитись немає з ким. А педіатр у нас справді чудова, і мамусі з будинку пронеї хорошої думки, своїх правил не нав"язує, були в неї в середу (плановий в 3 місяці), я запитала про прививки, відповідь мене дещо здивувала. Вона не наполягала, і якщо ми відмовимось лише просила письмово, а якщо зважимось робити до року, тоді радила нам зачекати чоли не буде такої спеки, а ще не робити їхньою вакциною, а краще купити собі Інфанрікс.

Все, що ви описали, норма, нормально, що жінка перед пологами нічого їсти не хоче, норма зниження ваги у дитини і поява молока на 3 добу, а складні пологи, КР і низький гемоглобін - це лише показання до ГВ. І всім приписують "контроль маси", нічого в чьому немає страшного.
[/quote]

Те що Ви вважаєте нормою не зовсім так. Дитинка народжується з високим рівнем гемоглобіну (складова червоних кров"яних тілець), і нормою вважається 10,55—12,41 ммоль/л (17—20 г %) простіше 220-240, і з другого дня життя він поступово знижується і до місяця стає "дорослим" приблизно 120.
Низький рівень цукру може спричинити гіпоглікемію (інсуліновий шок або інсулінова реакція) однією з основних причин може бути несвоєчасний прийом їжі.
Фізіологічна втрата ваги 300-400 гр., має нормалізуватися на 2-3 день, а потім дитина повинна набирати вагу.

У моєї мацьопи була внутріутробна гіпоксія. Тому екстненний КР. Після народження проводились "деякі" засоби щодо оживлення. Рівень гемоглобіну був на 80 одиниць нижчим, від норми.
Рівень цукру 2,3 при нормі від 4,4.
Втрата маси 680 гр. (народився 3900) в 1 місяць важив 4100.
Тож чекання 3 дня могло спричинити небажані наслідки.

За Вашою порадою годую мацьопу грудьми частіше, але що 30-40 хв. не завжди виходить, і що він там їсть я не знаю, але щось смокче. Звичайно і суміш даю, за ці три дні він став дуже вередливим і роздратованим, майже весь час на руках.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 08:37

olki, рада вас знову читати :)
Хоча від вас ніхто не вимагав автобіографії ;)
Все, що ви написали, не значить, що дитина повинна бути на штучному вигодовуванні, в більшості випадків кесарят догодовують, поки мама не буде в змозі сама годувати, але це не означає, що потрібно і надалі годувати дитину з пляшечки.
Всі написані вами цифри - це про таку собі середньостатистичну дитинку, але ваш малюк, не середньостатистичний і головне він нічого не повинен :)
В 3 місяці (+ -) відбувається голодний криз, коли дитина підросла і їй потрібно більше молока, кількість молока збільшиться, тільки якщо годувати частіше і відмовитись від догодовування.
От ви пишете, що даєте, груди, але не знаєте, що він там смокче :)
А щоб ви хотіли знати? Багато матусь би спокійніше спали, якби на грудях вискакувала кількість висмоктаних мілілітрів :)
Доречі, за добу, яка кількість суміші у вас виходить? І взагалі чи є у вас бажання відмовитись від суміші, якщо ні, то не бачу сенсу в подальшій розмові.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 14:09

Перегляд повідомленняViktoriya (23.8.2008, 12:04) писав:

Та, тут і так все ясно, людина вже все вирішила, у неї "досвідчені" лікарі та напевне, ще армія бабусь, які тільки й мріють, щоб дитятко їм, як забавку віддали, навіщо ж його "мордувати" ціцьою, ми йому яблучка натремо, кашки манної зваримо... мдя і нічого, що дитинці, тільки три місяці.

'Viktoriya - читаючи ваш діалог з olki, відчуваю потребу стати на її захист. Навіщо порівняння з коровою, теорії про армію бабусь - ви не знаєте цієї людини, її життя, її переживань, то ж навіщо ці повідомлення в яких звучить роздратування. Всі ми з тих чи інших причин робимо помилки - а цей форум для того і існує щоб лагідно їх виправляти, особливо колийдеться про годуючу мамочку. Будьте ніжнішою.
А вам olki бажаю щоб ви перемогли в боротьбі за молочко, дійте як підказує вам материнське серце і не забувайте радитися з нами :-))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 14:20

olki, Вы молодец, что даете грудь чаще, но если вы не откажетесь от смеси врядли добьетесь полного перехода на ГВ. Я бы посоветовала на любой писк давать ребенку грудь и не особо думать над тем есть в ней что, или нет: во-первых ребенку виднее сосать, или бросить, а во-вторых такое частое сосание будет вызывать у вас приливы молока, которые в конце концов станут достаточными для ребенка. Расскажите как у вас с ночным сном и ночными кормлениями.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 16:12

Емма, по-перше, нікого коровою тут не називали, коли людина переконана, що кількість сціженого є показником кількості молока і розминає груди перед годуванням, то як ще сказати, що не треба цього робити, як не нагадати, що жінка - НЕ корова.
Тут мяко і ніжно не виходить, людина впевненна, що все вірно робить і всіх в тому переконує. Саме незрозуміле, як раз те, що мама якій не має кому допомогти сама шукає проблеми на свою голову і категорично не бажає відмовлятися від пляшечки, хоча всім відомо, що виростити маля на штучному вигодовуванні набагато складніше ніж на ГВ. Та тут мова навіть не про штучне вигодовування, а про манну кашу та яблучне пюре в трьохмісячному віці і все це за порадою "дуже гарного" педіатра.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lylu 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 20:20

olki,
Ви молодець,що боретесь за своє молочко. Годуйте,у вас все вийде, терпіння вам і здоров'ячка. Я знаю,що зараз дуже тяжкий період, хочеться щоб дитятко було не голодне,і молока здається не вистачає, тому ми догодовуємо. Але як сказано вище в форумі, поки ви не відмовитесь від суміші, молока більше не буде,і якщо догодовуєте, то виключно з ложечки! Прикладуйте більше до грудей,і побачите,результат того вартий.
Успіху вам,тримайтеся.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 21:33

Viktoriya, я не думаю що olki,раптом здалося що вона корова і та побігла одразу ж зціджуватися, а ваша місія ій нагадати що вона - жінка, але менше з тим.....
Нічого злочинного в тому щоб масажувати та розминати груди перед годуванням не бачу... Щоб подолати лактаційний криз як уже було тисячу раз сказано треба якомога більше прикладати дитя а якщо є змога то й лежати з цицею в ротику, аж поки все не відновиться, жінка повинна відчувати прилив молока - так це було в мене, але коли попри всі змоги груди пусті та дитина голодна тут не до жартів ... не можна бути категоричним
А щодо сочків, манки та "хороших педіатрів" - це все сумно але поправимо, lara дала корисне посилання і я думаю що молода матуся зробить правильні висновки.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 22:09

olki
я вже вище писала,що у мене бувають періоди,коли молока мало. Такі періоди можуть тривати від 3 днів до тиждня,в цей час груди майже порожні. Але моє дитя категорично відмовляеться їсти будь-яку суміш,тож боротьба за молоко в мене є життєвою необхідністю. Я не буду вас навчати що і як треба робити,а просто напишу що я роблю щоб прибувало більше молочка,а ви вже самі вирішите що взяти собі "на заметку"
-П"ю багато рідини,не менше 2л в день. Ще чоловік купив мені чай Хумана для підвищення лактації,дуже хороший і смачний. Я додаю в нього ще трохи молока десь 1:3.
-Їм грецький горіх і курагу. Халву не їм,хоч радили їсти.
-Стараюсь їсти їжу,багату на білок:м"ясо різне нежирне(варене),сир,риба.
-Теплий душ на ділянку грудей.
-Не перевтомлюю себе фізично,більше відпочиваю,сплю вдень разом з малятком.І взагалі максимум часу проводжу з дитиною.
-Часте-часте прикладання до грудей.
-Ну і звичайно ніяких нервів.
А те що ваша дитина капризує,то у мене так само. Коли такі кризові дні,то буває що ми і гуляти не ходимо,а весь день мале сидить біля циці. Навіть коли спить,то з цицею в роті. Та завдяки всім цим старанням,молочко починає прибувати,і малеча знову щаслива.
Бажаю вам успіху і терпіння. :bye:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 серпень 2008 - 22:12

Емма,які змоги? Масажує груди? Годуючи через 3 години і догодовуючи з пляшечки - це називається боремось за молочко? :bye:
Теж сподіваюсь на правильні висновки :) І всім малюкам бажаю солодкого молочка :gv:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2008 - 08:30

Привіт. Дякую усім за підтримку. На жаль за цей тиждень у мене практично ніяких проривів, хоч і дотримуюсь Ваших порад. Молока у день практично немає, груди майже порожні, вчора у вечері зовсім небуло (але у мене вчора почались ці дні, може це і є причиною?).

Відповім на деякі Ваші запитання, хоч може і не усі.

Viktoriya. Я написала що не знаю, що він там смокче, тому що вночі він ссе груди і виразно чути, що дитина ковтає молоко, а у день ковтне раз чи два, дуже рідко що більше і просто лежить собі під цицею і цямкає як пістушку.
Щодо кількості суміші за добу, то це приблизно 400 -450мл. за 5 годувань. Терте яблучко і банан, даю дитині далі, а от щодо манної каші то я її категоричний противник, не люблю її сама, та й дітям великої користі крім ваги, вважаю, вона не приносить.
А розминаю груди тому, що молоко в мене десь аж під пахвами, груди великі, і доки добре не розмасую мацьопі їсти нема чого.

Сеструлька Ви запитували як у нас з нічним сном і годуванням. Так от, хоч і мацьопа спить у ліжечку (це не колиска, а ліжечко для дитини до 8 років) і я з ним сплю практично в ньому, ми зняли з однієї сторони поручні і поставили впритул до свого, воно однієї висоти з нашим ліжком, тож я сплю, як говорить мій чоловік - "тільки ноги на ліжку". А нічне годування у нас без змін практично з перших днів, він починає активно засинати після купання о 21,00 тоді й годую даю груди, але якщо після півгодинної а інколи і годинної процедури він плаче і хоче їсти даю суміш (він міже з"істи ще 50-60 мл, а іноді і більше), до 24 він практично завжди міцно спить, тоді починає вовтузитись, я у цей момент на караулі, як найшвидше даю груди, він починає смоктати, але щоб він активно їв я не можу сказати, ковтне разок чи два і випихає сосок язичком. Тоді біля 1- 1,30 знов вовтузиться знову даю цицю інколи трохи посмокче, а іноді вовтузиться і плаче, тоді знову засинає, а от о 3,00 можна звіряти годинник, смокче спочатку одну хвилин 10-15, потім такий же час іншу. Засинає до 6,30 інколи 7 години, тоді знову даю двоє грудей, але інколи дуже часто після 5-10 хвилинної перерви він знову хоче їсти.

Світланочка. Дякую за поради, більшість з них я виконую, п"ю досить багато, за 15 хв. до годування шось тепленьке, і відразу після навіть вночі, Хумани не пила, просто про неї не знала, але випила 1 банку Нутріції (чай для годуючих матерів, він на основі каркаде), і декілька банок Хіпівського (він з анісу, фенхелю,кмину і ще деяких трав), подруга радила чай з шипшини і м"яти їй допомагам, його також часто заварюю. Сухофрукти, горіхи, халву просто обожнюю. Теплий душ гля грудей трохи допомагає, а ще я прочитала у книжці і пробувала тримати ноги у гарячій воді під час годування. А от спати в день я не можу, ніколи не спала навіть у дитинстві ,хоч як мене не присипали, моя малеча мабуть також вдалась у мене, бо в день спить у сумі десь до півтори години.

Усім дуже дякую :36_1_11: :36_1_55: :good:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 серпень 2008 - 09:24

olki, думаю, что эти дни пришли у Вас так быстро именно из-за не налаженного ГВ, но обычно дети на них не реагируют, кушают как и прежде.
Понимаю, что Вам очень трудно отказаться от смеси из-за того, что Вы так привыкли и из-за того, что ребенок будет плакать от голода, но в очередной раз повторюсь: пока Вы не откажетесь от бутылки молока достаточно не будет. У Вас нормальное ночное кормление, дети часто ночью не сосут активно, а немного почмокают и спать снова. Вы хорошо сосете в 3 часа и это огромный плюс - в это время вырабатывается пролактин, который должен обеспечивать приливы молока на целый день вперед. Пусть сосет когда хочет, пусть даже вам кажется, что там уже и нет ничего,этим ребенок насасывает положенный объем молока.
Попробуйте таблетки апилак, многим помогает для лактации. Многим помогает тертую морковь залить молоком и пить, многим пакетик тмина на литр кипятка+0,5 лимона выдавить туда и пить в течении дня. Кушайте обязательно гречку.
My Signature
мои тортики
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 вересень 2008 - 16:29

Привіт. У мене третю ніч вже нова програма. Засипаємо о 24,30 і спимо до 6,00 пробую будити і давати груди - випльовує нервується і спить далі. Зате між 3-4 дня від грудей не відірвати, смокче з таким азартом, що аж смішно, коли в одній молока вже немає, трохи ще її подьоргає, покусає, свариться з нею, а потім шукає іншу.
У нас напевно лізуть зубки, бо він дуже кусає груди, аж сльози на очі находять, дуже плаксивий у день іноді аж заходиться і дуже гризе кулачки.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »