Ulik (27.11.2008, 9:17) писав:
В мене теж чоловік програміст - але в нас таких проблем немає,а спілкуэмось ми звичаною російською мовою. Коли татко пише програми нас немає вдома або ми спимо, а компом я користуюсь цілий день. В нас навіть синочок вже щось пробує робити сам, а не тільки гратись. При мені він спілкується з однодумцями теж звичайною російською, а коли вони сам на сам я не знаю...
Ну звісно ж нормальною людською мовою, я ж не мала на увазі, що вони на чому пишуть на тому й розмовляють :D
Сонячна, ми познайомились в реалі, проте якби я за рік до цього не познайомилась в інтернеті з його однокласником, то і наше знайомство не відбулося б=) Так що, як не крути, а глобалізація свої п"ять копійок вставила, але зараз багато людей знаходять свою половинку в мережі, для цього навіть юзєром не обов"язково бути, можна ламєром
marichka_d, мені чоловік вже не раз пропонував перекваліфікуватися, от тільки я раз відкрила той хтмл - щось мені не сподобалось
А на рахунок того що не докличешся - так це правда, і я на нього ображаюсь, хоча сама така ж сАма..
Наталюсик[b], а на рахунок романтики - то мабуть індивідуально.. Хоча мій чоловік теж до романтики небайдужий. Коли на роботі не задовбується=)
Користувач подумав і додав через [b]18 хв.:
oksanocka (9.12.2008, 23:03) писав:
Ну то що у діток програмерів іграшки віповідні - то ясно. Наш татусь дає малому й по клавіатурі бахкати, добре що їх по хаті п"ять валяється. Вибір широкий. У нас свого часу (коли ще жили з батьками) навіть собака загладав, коли чоловік у ситемнику порпався-"піказував, що робити " :-)
В нас малий по клаві стукає, чоловік йому блокнот відкриває - друкує=) А консоль відкрив - так він ноут з убунтою умудрився хібернейтнути
Ще кнопочки навчився виколупувати