Ваше ставлення до роботи в мережі інтернет види робіт, роботодавці тощо
Відправлено 21 листопад 2008 - 14:32
Відправлено 22 листопад 2008 - 22:17
tusij (21.11.2008, 14:42) писав:
Tusij, без коментарів, молодець!!!
Відправлено 26 листопад 2008 - 16:55
Ваня UA (26.11.2008, 16:40) писав:
перш ніж щось пропонувати можна було:
по-перше вивчити декілька термінів, і не робити в них помилки.
по-друге - надавати правдиву іфнормацію
Все що тут написано суперечить закону "Про захист прав споживачів" та "Про рекламу"
Якщо на сайті більшість дівчат, то це не означає що ми геть забите і незасфальтоване село і НІЧОГІСЕНЬКІ не розуміємося в інтернет-технологіях
А нас якраз досить часу, щоб з усим ознайомитися :)

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 26 листопад 2008 - 17:13
Ktara (26.11.2008, 16:55) писав:
по-перше вивчити декілька термінів, і не робити в них помилки.
по-друге - надавати правдиву іфнормацію
Все що тут написано суперечить закону "Про захист прав споживачів" та "Про рекламу"
Якщо на сайті більшість дівчат, то це не означає що ми геть забите і незасфальтоване село і НІЧОГІСЕНЬКІ не розуміємося в інтернет-технологіях
А нас якраз досить часу, щоб з усим ознайомитися :)
ну я вже писав модератору форуму що бачив схожi оголошення i сам написав. Ясненько, я не говорю що ви нiчого не розумiэте.

Ваня UA
Відправлено 26 листопад 2008 - 17:30
tusij (21.11.2008, 14:42) писав:
Извини но здесь и кроме мамочек народа хватает.Никого я обдырать нихачу реклама дело тонкое в котором последнее слово за потребителем той или иной рекламы.Кстати о зарплате сумы у миня такие маленькие потому что я пишу сколько я заработал,а о тех сумах которие написаны в даных о работе я совсем нехочу вам говорить бо скажете што приувеличиваю.В миня они такие потому что в миня пока мало сутрудников,а если я начал зарабатывать то и они необижены:)

Ваня UA
Відправлено 26 листопад 2008 - 17:35
ну попросили ж вас не турбувати заклопотаних мамусь такими пропозиціями, а ви діла за своє!

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 26 листопад 2008 - 17:44
Настюша (22.11.2008, 23:59) писав:
Настюш це добре що хоть тобi смiшно:D ,бо другi рахують мене як ворога народу який у мамочок грошi забираэ :D .А понакручував тому що в той час коли писав(через телефон а саме Оперу Мiнi) був на зупинцi i холодно був вiдписував швидко тому i понаробляв помилок :[

Ваня UA
Відправлено 26 листопад 2008 - 18:23
Хоча, чесно кажучи, не розумію, чому аж стільки емоцій з боку матусь? Краще б просто модераторам видалити тему і забути про то.. Атже лохотрони існували, існують і існуватимуть надалі, і це діло кожного, вестися на них чи ні. А якщо хто надто довірливий щоб в подібну авантюру встряти - то краще мабуть один раз встряти, щоб в майбутньому ще раз думати перед тим як робити. Бо тут на форумі людиту відмовиш, а до неї завтра на вулиці пристануть з чимось аналогічним....
І особисто в мене лохотронщики визивають хіба що зневагу - кожен намагається заробляти як вміє, хтось нечесними шляхами і я цього не приймаю. Але "хочешь жить - умей вертеться"... Від цього бізнесу принаймні ми звичайні люди не страждаємо, якщо не ведемось, як страждаємо від ненажерливих політиків і хабарників
І особисто до Вані ЮА - ні в якому разі не хочу вступати з вами в дискусію (я краще цей час дитині приділю), тож якщо раптом написане мною зачепить вашу гордість і вам буде важко втриматись від діалогу, давайте краще вважатимемо, що я писала взагалі, не прив"язуючись до конкретних імен і подій.
Відправлено 27 листопад 2008 - 02:44
давайте все таки поговоримо про види робіт на відстані і як не потрапити у капкани лохотронщиків. оскільки scam, пропонований на форумі все таки викликав зацікавлення.
Відправлено 27 листопад 2008 - 08:27

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 27 листопад 2008 - 08:59
Відправлено 27 листопад 2008 - 09:11
Rimas (27.11.2008, 8:59) писав:
А про це я вам розкажу трохи пізніше, бо ж тільки пачав стагувати на роботу купу всякого колекційного барахла. Тож тільки буду фоткати і виставляти. Але ж продають люди! А у мене такий товар, що я, думаю, також знайде свого покупця! :D

Відправлено 27 листопад 2008 - 09:49
mania4ka (27.11.2008, 9:32) писав:
То ми тебе вітаємо! Бажаю нестандартного мислення в журналістиці! А успіх сам прийде!
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
І скільо ти береш за 1000 знаків? Може і я куплю

Відправлено 27 листопад 2008 - 12:15
Рижуля (26.11.2008, 17:35) писав:
ну попросили ж вас не турбувати заклопотаних мамусь такими пропозиціями, а ви діла за своє!
Гг спасибi що звернули увагу на мою расэйську :D Вибачте я пiзнiше вiд Вас навчався вчитись i поки перейшов у старшi класи росiйську мову зовсiм перестали викладати.I тому нi в школi нi коледжi ii недовелось вчитись,вичавчав потрiшки з iнтернету ,а взагалi то вона менi непотрiбна,а добре що це знаю ,а кому пишу на нiй кому потрiбно той зрозумiэ...

Ваня UA
Відправлено 27 листопад 2008 - 12:28
mania4ka (27.11.2008, 11:53) писав:
У професійних журналістів відсутнє почуття сорому, їм більше притаманна наглість, яку ми називаємо наполегливість!
А все ж таки, може поділитеся хоч темою, про що писали?

Відправлено 27 листопад 2008 - 12:54
Відправлено 27 листопад 2008 - 12:55
Щасливий татусь (27.11.2008, 12:28) писав:
А все ж таки, може поділитеся хоч темою, про що писали?
Писала про активний відпочинок, цілу серію статей(рафтинг,геокешинг, ковзани,зелений туризм), правда дві мені троха забракували, написало, що можливі копії, хоча які копії, коли я сама писала...А продалась стаття Всі на каток! Ще є стаття про інтимні запахи,фаст-фуд і одна на англійській мові.
Ми ніби були на ти...

Допомога