Ми з Рижулею пропонуємо форумівку в Тернополі. Тернополян багато, давайте знайомитися ближче :)
УУУУУУУУУУУ! я таааакож ххочччууууууууууууууууу!!!!!!але до Львова не вийде-все-таки з дитиною ще не поїдеш в інше місто, а самій також не хочу так на довго кудись їхати від малявки( це тільки 2,5 год. в один бік дороги(((((((((((
Треба запропонувати дійсно в Тернополі, нехай Гра з вогнем пожалкує,що поїхала з рідного міста:))))))))))))
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
форумівка - це гарна ідея, от тільки ми ще майбутні матусі))
Matysya, ну ти вже 18 днів як справжня мама в теперішньому часі! З чим тебе і вітаю щиро! От було б цікаво зустрітись в реальному житті хоча б із кимось. Надіюсь тернополяни підтримають.
ДІВЧАТА!ЩО ЗА НЕОРГАНІЗОВАНІСТЬ?!бігом на форумівку і фотки сюда!жилаб у Тернополі точно що взялаб ініціативу у свої руки
Я так зрозуміла, що львівяни найактивніші у "Малечі". Щойно була на форумівці ЛЬвівській-ви МОЛОДЦІ! Надіюсь і якось доростемо до вашого рівня активності. Може і зустрінемось. А ви ЛЬвівяни- так тримайте!!! :db:
Справді львів"яни рулять.
Тернополяночки ще зовсім новенькі тут ( судячи з кількості дописів).Є винятки, але вони зараз страшенно зайняті своїм поповненням :)
От познайомимся поближче, тоді мона і на форумівку :)З великим задоволенням.Якраз потепліє на дворі ;)
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
martka, не тре так жорстоко.
у нас в Тернополі мало місць, де можуть посидіти молоді матусі. а збиратися за районом проживання- не так багато людей ще на форумі для районних форумівок.
тому доведеться товктися в траспорті, їхати до місця зустрічі. це може бути накладно.
martka, не тре так жорстоко.
у нас в Тернополі мало місць, де можуть посидіти молоді матусі. а збиратися за районом проживання- не так багато людей ще на форумі для районних форумівок.
тому доведеться товктися в траспорті, їхати до місця зустрічі. це може бути накладно.
І то правда, але було б добре щось організувати....