Відправлено 25 листопад 2008 - 12:08
Ми почали відтягувати крайню плоть, коли маленькому було два тижні. Нас налякала дільнича медсестра, що якщо не будемо цього робити, то в місяць хірург відкриє насильно. Сказала робити це щодня після купання. До того у нас з пісюном все було нормально, не розпухав, не червонів. Після того десь в місяць пісюн почав розпухати. Я з переляку за два дні відкрила голівку повністю. Пішли тріщинки. Чоловік сварився зі мною, що він мені казав, щоб взагалі туди не лізла. Ні йому ні брату такого не робили і все нормально. Поїхали до уролога у Львові в ахмадед. Він сказав, що не треба було відкривати взагалі, що головка зараз і не має виводитись, щоб не підпухав прописав мазь "Левосин". Мастили ще два тижні, результату не було, підпухав і далі, але тріщинки зажили нормально. Поїхали до знайомого хірурга. Він подивився і вирішив подивитись як відкривається. Виявилось, що трохи шкірка приросша. Відкрив, сказав робити ванночки з ромашки, очищувати голівки, змащувати "Левосином" і тоді закривати. Пісюн сплас, але перед пісянням підпухає всеодно. Перестали відкривати, бо подумали, що можливо це через те, що травмуємо плоть. Були у педіатра на огляді, направила на аналіз січі, виявили скупчення бактерій. Призначила два рази на день засовувати пісюн в баночку з розчином фурациліну, робити примочки з фурациліном, робити антибактеріаль ванни з травою та показатись хірургу. За два тижні аналізи були хороші. На цей раз пішли до дільничого хірурга. Він, оглянувши, пояснив, що у малечі завужена крайня плоть, через це сеча спочатку збирається під шкіркою і виходить лише після того як створиться достатьній тиск. Звідси і підпухання і бактерії. І тепер я думаю, а чи треба було слухати медсестру, якщо спочатку у нас все було добре. А тепер мусимо відтягувати, щоб збільшити прохід. Хоча як я вже сказала спочатку таких проблем не було.