Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Відпочинок без дітей! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Відпочинок без дітей! як,де,коли? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 листопад 2008 - 10:46

Не знайшла подібної темки,тому хочу поділитися своїми запитаннями.
Маю проблему з часом "для себе".Думаю тут всі такі :D ,тому і хотілося б запитати як часто вам видається "вирватися" з дому?куди?З ким залишаєте дитину?
В мене такі нагоди рідкість. Батьки мої працюють, тому зловживати їхньою любов"ю до єдиного внука було б не гарно.Тому два або три рази на місяць (у вихідні) можу залишити малого в мами, аби з чоловіком піти кудись провітритися.Проте,зазвичай, ці "провтрювання" тривають не довше 3-4х годин :cray:
поділіться досвідом,як не зійти з розуму в чотирьох стінах? :wacko3: яким чином ви викроюєте час для себе-коханої і втікаєте з дому,подалі від турбот???Як часто чоловіки погоджуються посидіти з малечею,поки ви відпочиваєте з подругами?
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 24 листопад 2008 - 10:52

На жаль, мої батьки живуть в іншому місті, а свекруха ще далі. Тому про відпочинок без дітей залишається тільки мріяти. Мої малявки, особливо Женя наче прив"язані до мене.
А щоб не втратити розум в чотирьох стінах, залишається лише урізноманітнити своє життя самим, придумувати нові ігри і розваги, ще я почала в"язати (до того не в"язала років з п"ять - не було натхнення), зв"язала Жені кофту з капюшоном, собі шапку (але, на жаль, треба трішки перев"язати), зара Паші в"яже жилет в школу.
А ще мені допомагає форум, бо на сілкування з подругами часу не дуже вистачає.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 10:57

мамаПашіЖені, на жаль на спілкування з подругами часу не вистачає в подруг.......Не хочеться ображатися,проте ніяк не виходить цього НЕ робити..
Адже пам"ятаю, коли була вільна від турбот,клопотів по господарсвту,про малечу-хата була завжди повна гостей..Зараз це така рідкість.Залишилися лише най-най ближчі.Усвідомлювати,що ти для когось була лише веселим проведенням часу-так неприємно,особливо колив важала людей близькими друзями...
А тепер вони весело проводять час в іншій не такій "заклопотаній" компанії..Сумно....
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 11:26

Перегляд повідомленняРижуля (24.11.2008, 10:57) писав:

Усвідомлювати,що ти для когось була лише веселим проведенням часу-так неприємно,особливо колив важала людей близькими друзями...
А тепер вони весело проводять час в іншій не такій "заклопотаній" компанії..Сумно....

Ніколи не шкодуй за такими людьми. У мене справжніх подруг (мабуть, як і у всіх) мало. Але це перевірені люди.
А щодо таких собі "веселих" люде,й то я їх сама не люблю. і за друзів ніколи не вважала.
Є в мене такий рецептик. Ввечері береш книжку, чи журнал, можна плеєр чи магнітофон, ідеш у ванну - і на годину тебе немає. Насипаєш у ванну морську сіль, чи наливаєш пінку, лежиш, потім намащуєшся різними масками, скрабами, кремами - і як нова копійка, готова знову в бій. Я особисто дуже добре відпочиваю так, коли вже зовсім немає як вибратися відпочити на люди.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 12:07

я цілими днями сижу з доньою,тому на вихідних я роблю собі відпочинок.Стараюсь,десь зустрітись з подругами,піти в кафе чи сауну.А як не виходить з ними,то їдем з чоловіком кудись в гості. В цю суботу в мене була зустріч з однокласниками,я так класно відпочила і сил на ввесь тиждень набралась.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 12:22

Ірина Ігнатова, татусь без проблем залишається з малятком, чи ви з батьками живете?(щось не пам"ятаю :wacko3: )
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 12:30

Я рідко відпочиваю, але бувае коли чоловік в дома я можу піти з подругами до кафе, чи ось ціеї субботи ходила на презентацію продажу шерстяних виробів з однокласницею.
А так мені і вистачае щоб півгодинки мене не турбували і можна далі працювати. Хоча якщо була б змога я невідмовилась від романтичного вечора з чоловіком у нічному клубі
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 12:31

Рижуля, татусь лишається,якщо не на роботі,а деколи свою маму прошу
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 листопад 2008 - 15:14

а я не уявляю, як можна відпочивати без дитини. для мене такий відпочинок перетворився б на муку. я більше думаю як організувати відпочинок, щоб було добре всім разом, а не про те як "сплавити" дитину.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 15:41

гра з вогнем, слово" сплавити" вважаю не дуже вдалим для цієї ситуації.Думаю немає нічого поганого в тому, що жінка хоче відчути себе саме жінкою, а не домогосподарккою( адже мамою вона зилишається завжди!)
Напевне ваша дитина ще не ходить,адже реально ВІДПОЧИТИ в такому випадку практично неможливо( маю на увазі дітей віком від року до двох).Це якраз саме час, коли цікавить абсолютно все і треба пильно слідкувати,щоб дитина була в безпеці.Нікуди не залізла, нічого не кинула,з підлоги до писка нічого не потягнула і т.д.Навідь за столом посидти з компанією довше 5-ти хв просто неможливо.Поза межами квартири практично така ж ситуація,крім того слідкувати за дитиною потрібно ще пильніше,адже на вулиці небезпек набагато більше.Це дуже виснажує.
А власний хороший настрій після хорошого відпочинку-це запорука позитиву всієї смі"ї ( хорошого самопочуття дитинки і настрою також) адже втомлена,знервована мама-не найкращий приклад для наслідування.
My Signature
  • 1
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 16:04

Рижуля, кожному своє. мій не ходить, малий ще. але тим не менше. дитина не заважає мені почуватися жінкою :)
і слово сплавити - дуже вдало відповідає вашому опису.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 16:19

гра з вогнем, для мене почуватися жінкою не означає усвідомлювати свою статеву фізіологію:)
Це-бути красивою(макіяж,зачіска,одяг), в красивому закладі(ресторан,свічки) з коханим красивим мужчиною( в костюмі,краватці, а не в сімейках перед телевізором),особлива красива обстановка,певна таємничість,музика,повільний танець,смачна їжа,яку готувала НЕ Я!тиха розмова,рука в руці,компліменти на вушко!
от так мені багато треба для щастя:)
Підросте ваше маля-тоді повернемся до цієї розмови:)
п.с. а "сплавити " можна щось непотрібне, тому для коханої і найдорожчої дитини таке слово зовсім не підходить.Скоріше зробити радість бабусі і дідусеві-залишити внучка їм на потіху на деякий час,поки мама почувається ЖІНКОЮ:):):)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 16:35

Я два раза в неделю хожу на шейпинг в аквапарк. В это время малыш если не в садике, то дома с бабушкой или с папой. Для меня спорт - заряд энергии и активный отдых. Да и фигура приходит в порядок.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 16:40

та я теж не мала на увазі лиш біологічну стать. мені дитина не заважає почувати себе красивою і бажаною. лан, ситий голодного не зрозуміє :)
(так само як і в не ходінні справа, а в бажанні відпочивати разом з дитиною. для когось в місяць ще не можна а в рік вже не можна. от і вигадують)

думаю сусідки-вчительки (та не тільки вчительки) з радістю побавлять вашу дитину. так само можна попросити знайомих, пошукати серед студентів. ще одна копійчина зайвою не буде.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ирис 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 22:47

Рижуля і гра з вогнем кожна з вас права в своему висловлюванні .

З Рижуляю погоджуюсь що мама теж людина яка потребуе відпочинку ,і як вона буде відпочивати, з дитиною чи без неї це вирішуе звісно матуся.
Я люблю відпочивати з дітками особливо на природі але це перетворюеться на загальний відпочинок а не відпочинок матусі ні звісно ти відпочиваеш, дихаеш свіжим повітрям, граеш з дітками.
Та крім цього така як я(всюди бачить небезпеку) я відчути повну насолоду відпочинку не можу, бо старший хоче палити костри, середня хоче на гойдалку, а найменьша хоче на конику покататися от і відпочивай! Ти за ними і наглядаеш весь відпочинок.
А бувае дійсно трапляеться що так хочеться побути самою, а залишити нема на кого, знаю е такі що і шукають кому можна, з чужих людей довірити свою дитину(оце мабуть і е сплавити). В мене е така знайома що вона дійсно сплавляе, тому що вона хоче сама відпочивати а з дітьми вона не піде і це систематично (хоча дітей своїх любить, але і любить сама відпочивать) тут я погоджуюсь з гра з вогнем
Та і тема форуму" відпочинок без дітей" бо дійсно яка не буде любляча матуся, а на свій відпочинок вона мабудь заслуговуе, це вже вирішуе кожен для себе
Вибачте що я вставила свої 5 копійок!!!!!!!!!! :unknown:
My Signature
Зображення
Зображення
Будь смиренним, бо зроблено тебе з праху. Будь великодушним, бо зроблено тебе із зірок
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 23:01

У нас ще з одруження так заведено, що вихідні- це сімейні дні. Коли нарешті всі з тих робіт, садочків, а тепер і шкіл всі додому повертаються і час проводимо сімєю.

Зараз мала зовсім маленька, то було це 2 рази, а раніше частіше любила з коліжанками на каву піти, насміємося, наговоримося. А взагалі я любитель "плясок у костра".Діток з бабусями залишали і з чоловіком в нічний клб, болінг, більярд...

Видно, старша стаю, бо щось останнім часом не хочеться нікуди.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 листопад 2008 - 09:52

ирис, та до чого ж тут 5 копійок! :)ви висловлюєте свою думку по темі( як я і гра з вогнем, )Просто в нас з нею чомусь думки рідко співпадають:)Дійсно, комусь- одне, комусь інше.Цікаво послухати всі думки з цього приводу.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 листопад 2008 - 11:31

Рижуля, в цій суперечці я повністю вас підтримую.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sju 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 листопад 2008 - 13:16

Мне еще сюда рано :D :D
Для меня целым событием является поход в магазин за продуктами аж на 15 минут :) А вообще конечно хочется и с подругами на чай хоть на чуть-чуть сходить....Ну ничего, пусть еще подрастет. Хорошо,что муж с удовольствием с ним время проводит :) А вот на бабушек я бы надолго не оставила - не знаю почему....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 листопад 2008 - 13:28

Я теж вважаю, що відпочинок жінці від домашніх проблем і обов*язків конче необхідний! Недавно мені вдалося вирватися з дому на 4 год, які я провела надворі, змерзла як цуцик, зголодніла, але при тому почувалася щасливою, що не бачу тих чотирьох стін!
Мрію про такі кілька годин хоча б раз на тиждень, а вдається втекти з дому тільки раз на 2 міс.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему