Рижуля і
гра з вогнем кожна з вас права в своему висловлюванні .
З
Рижуляю погоджуюсь що мама теж людина яка потребуе відпочинку ,і як вона буде відпочивати, з дитиною чи без неї це вирішуе звісно матуся.
Я люблю відпочивати з дітками особливо на природі але це перетворюеться на загальний відпочинок а не відпочинок матусі ні звісно ти відпочиваеш, дихаеш свіжим повітрям, граеш з дітками.
Та крім цього така як я(всюди бачить небезпеку) я відчути повну насолоду відпочинку не можу, бо старший хоче палити костри, середня хоче на гойдалку, а найменьша хоче на конику покататися от і відпочивай! Ти за ними і наглядаеш весь відпочинок.
А бувае дійсно трапляеться що так хочеться побути самою, а залишити нема на кого, знаю е такі що і шукають кому можна, з чужих людей довірити свою дитину(оце мабуть і е сплавити). В мене е така знайома що вона дійсно сплавляе, тому що вона хоче сама відпочивати а з дітьми вона не піде і це систематично (хоча дітей своїх любить, але і любить сама відпочивать) тут я погоджуюсь з
гра з вогнем
Та і тема форуму" відпочинок без дітей" бо дійсно яка не буде любляча матуся, а на свій відпочинок вона мабудь заслуговуе, це вже вирішуе кожен для себе
Вибачте що я вставила свої 5 копійок!!!!!!!!!!