Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Який колір Вам пасує? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Який колір Вам пасує? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:06

ЗображенняКращий спосіб визначити, які кольори вам йдуть, - досліджувати колір своєї шкіри, волосся і ока або звернутися до професійного імідж-консультанту, який проведе колірний аналіз вашої зовнішності за допомогою спеціальних тестових хусток і видасть вам колірну палітру з саме вашими кращими квітами.

Самостійно ж спробувати визначити свою колірну гамму в одязі і макіяжі можна так: встаньте перед дзеркалом в кімнаті з хорошим денним освітленням і подивіться на тон своєї шкіри, колір очей і волосся. Слід враховувати, що при зміні кольору волосся, може дещо змінитися і тон шкіри. Отже, уважно подивіться на своє віддзеркалення в дзеркалі: у вашій шкірі переважають жовтуваті або рожеві тони? Ви виглядаєте утомленими і виснаженими? Ваші очі задумливі або тріпочуть від хвилювання?

Кольори, які носить стильна жінка, повинні чудово підходити до кольору обличчя, коли вона без макіяжу і аксесуарів. Правильно вибраний колір повинен підкреслювати достоїнства, так що з’ясуйте, які кольори йдуть вам більше всього, і купуйте одяг цих тонів. Помірно яскраві, чисті кольори, загалом, додають свіжості кольору обличчя і очам. Дизайнери зазвичай виконують сезонні колекції в широкій колірній гаммі, так що завжди є, з чого вибирати. Більшість людей можуть носити одяг всіх барв веселки, має значення тільки відтінок.

Як правило, ваш гардероб повинен на 60% складатися з кольорових речей і на 40% з одягу основних або базових кольорів (чорний, білий, темно-синій, коричневий, сірий). Якщо ваш гардероб складається з суміші світлих, темних, яскравих і блідих тонів, то мало що поєднуватиметься. Щоб ваш одяг міг поєднуватися за кольором, ви повинні використовувати відтінки одних і тих же кольорів. Вам також доведеться купувати речі, які підходитимуть, принаймні, до двох або трьох нарядів з того, що у вас вже є.

Якщо у вас світло-русяве, світло-каштанове або біляве волосся; блакитні, сірі, ясно-зелені або світло-карі очі; чиста шкіра кольору слонячої кістки, вам слід носити м’які легкі тони. Краще всього вам підійдуть срібні, злегка позолочені прикраси, як і чорні, коричневі або темно-сині аксесуари.

Якщо ж у вас темне або не сильно чорне волосся; сірі, зелені або карі очі; блідо-рожева або смуглява від природи шкіра, вам слід носити свіжі і живі тони. Краще всього підійдуть срібні і золоті прикраси.

Якщо у вас руде, каштанове, червонувато-коричневе або синяво-чорне волосся; яскраво-блакитні, зелені або карі очі; натуральний золотисто-смуглявий тон шкіри, веснянки, оливкова або смуглява шкіра, тоді глибокі, насичені тони, так само, як і землисті кольори, підійдуть вам більше всього. Але щоб виглядати шикарно, носіть золоті прикраси і бежеві, коричневі, темно-сині або чорні аксесуари.

Особисто мені пасує бірюзовий, кораловий і білий. А Вам?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:30

Тут важко виділити, які пасують, бо я можу так вважати, а інші - ні. Тому просто напишу свої улюблені кольори в одязі. Люблю чорний та білий (класика), блакитний та бордовий. Влітку надаю перевагу яскравим кольорам, але якогось одного не притримуюсь.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 листопад 2008 - 21:45

Мені голубий, чорний та бірюзовий, сірий... Не пасує фіолетовий, сливовий.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 листопад 2008 - 22:19

Надаю перевагу чорному та всім темним кольорам (можливо трішки стрункішою здаюся собі) та всі кажуть, що личить, в мене біла шкіра в світлих кольорах зливаюся.
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 22:22

А я зауважила, що мені почали пасувати кольори, які раніше взагалі не пасували. Завжди мені підходив блакитний, світло-зелений, кавовий, сірий, жовтий, і ніколи червоний. Тепер мені почав пасувати ще й цей колір і всі його відтінки.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilysik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 грудень 2008 - 11:10

Коли була блондинкою, пасував чорний, білий, голубий, рожевий, а улюблений червоний - не дуже. А тепер коли перефарбувала волосся на чорний колір, червоний пасує найбільше.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lacky_ 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:21

Мені пасують:бірюзовий, блакитний, темно-рожевий, але частіше ходжу в чорному :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Феєрія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 16:32

Я рудоволоса,тому пасує мені найбільше оливковий колір,а ще блакитно-сірий.Найбільше ж люблю всі відтінки оранжевого.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 18:09

Я брюнетка, пасує колір в одязі блакитний, білий, рожевий... Чорний полюбляю... але всі говорять, що ну ніяк цей колір зі мною не пожиттю... :smile:
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 січень 2009 - 19:15

Я про такий поділ не раз читала, є типи зовнішності, їх прирівнюють до пір року: зима, весна, осінь, літо (це не по днях народження). Мої улюблені кольори - червоний, зелений. Не люблю блідих і пастельних відтінків. Головне підбирати гардероб зі смаком, тобто не обвішуватися, як різнокольорова ялиночка, а одягати не більше 2 різних кольорів. І звичайно не перестаратися з аксесуарами, а то буде схоже на стиль металістів.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NATYSIA 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 травень 2009 - 17:06

Я блондинка, пасує блакитний, бірюзовий, рожевий, чорний. Останнім часом полюбляю зелений. Не люблю червоний, маю кофточку такого кольору, якось не комфортно себе відчуваю.
My Signature
Зображення
ЛЮБИТЕ И ЦЕНИТЕ СЧАСТЬЕ! ОНО РОЖДАЕТСЯ В СЕМЬЕ, ЧТО МОЖЕТ БЫТЬ ЕГО ДОРОЖЕ НА ЭТОЙ СКАЗОЧНОЙ ЗЕМЛЕ!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bogun 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 17:26

Я завжди асоціюю себе з червоним кольором - жагучим, палким, пристрасним, але от одягати його побоююсь, бо щось він занадто вже крикливий! Чи ні?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kvitysia 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 травень 2009 - 18:18

Перегляд повідомленняbogun (15.5.2009, 18:26) писав:

Я завжди асоціюю себе з червоним кольором - жагучим, палким, пристрасним, але от одягати його побоююсь, бо щось він занадто вже крикливий! Чи ні?

Скажу чесно, коли мені було 20 років "боялася" червоного кольору, а зараз один із самих улюблених кольорів, :15_2_129: ношу речі в цьому кольорі із задоволенням. :child_ 09: Люблю всі кольори, крім чорного та сірого... :db: :db: :db:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Алішка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 травень 2009 - 21:27

чорний і білий напевно йдуть усім- бо це класика. особисто мені пасує чевоний,голубий,білий. не люблю фіолетовий.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наcтюша собачка крапка ком 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2009 - 21:59

Я полюбляю чорний колір(він переважає в моєму гардеробі).Пасують мені:голубий,фіолетовий,зелений і малиновий!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sjana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2009 - 22:26

В мене найулюбленіший - зелений. а ще люблю блакитний, а останнім часом маю симпатію до червоного, який раніше ніколи не любила.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рената 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2009 - 21:55

Колір дуже важливий в нашому житті, він виражає наші відчуття і впливає на наш психологічний стан. Одяг якогось кольору може виручити нас в одній ситуації і поставити в ніякове положення в іншій.
Текст, що розкривається
У чорному не всі відчувають себе затишно. Цей колір не підходить тим, у кого легкий характер, хто любить веселість і розваги. Одяг чорного кольору, зазвичай, вибирає той, хто хоче підкреслити свою непересічність, глибину внутрішнього світу. Цей колір подобається людям, які люблять самоту. Людина, одягнена в чорне, не змішується з натовпом, тримається осібно.
У психологічним плані чорний колір служить захистом від зовнішнього світу, і, одягнувшись в чорне, ми стаємо невразливі для зовнішніх дій. Якщо ти не налаштована на спілкування і хочеш побути одна серед натовпу, вибери одяг чорного кольору. Цей колір допомагає справлятися з труднощами. Ти перестанеш жаліти себе і, зосередившись на проблемі, швидко її вирішиш. Але якщо тебе давно долає поганий настрій,
забудь про чорний. Він може підсилити меланхолійні відчуття.
Якщо треба підняти настрій, знайди яку-небудь жовту або оранжеву дрібничку. Ці радісні кольори допоможуть тобі оптимістично дивитися на світ, скрасять найсіріший буденний день. Надягаючи речі цих квітів восени, можна в думках продовжити літо. Жовтий і оранжевий відмінно підходять для заміських прогулянок в компанії: ти неодмінно опинишся в центрі уваги. Твій веселий оранжевий шарфик або жовта шапочка залишать в тіні навіть наймодніших твоїх подруг.
Оранжевий і жовтий – активні, але неагресивні кольори. Вони підштовхують до руху, але не дають сваритися і сперечатися. Вони допоможуть стати душею компанії, зробитися популярною особою в колі друзів, адже ці кольори викликають прихильність до себе, настроюють на позитив. До речі, замкнуті люди не носять ці кольори. Якщо ти вважаєш соромливість своїм недоліком, то жовті і оранжеві речі допоможуть тобі стати більш комунікабельною.
Рожевий – самий плотський колір. Це колір людського тіла, ніжності і любові. Відмічено, що дівчат, одягнених в рожеве, частіше запрошують танцювати, з ними частіше знайомляться, фліртують, заграють. Отже, якщо ти йдеш на вечірку з надією на романтичне знайомство, пригадай про рожеве плаття, спідницю, кофтину. Але не варто надягати рожеві речі на співбесіду, прийом у начальника або іспит. Працедавець може завагатися в твоїх ділових якостях, у начальника прокинеться грайливий настрій, а екзаменатор чомусь вирішить, що ти нічого не знаєш, і тобі буде важко довести, що це не так. У одязі рожевого кольору ти здаєшся безтурботною і непрактичною, та і сама можеш несподівано виявити, що раптом розгубила свої ділові якості і здоровий кар'єризм.
Рожевий не варто носити наодинці. Цей колір підсилює жадання любові, тугу по другій половинці. І якщо тобі належить провести ніч в шикарному, але самотньому ліжку, краще надінь нічну сорочку або піжаму блакитного, а не рожевого кольору.
Блакитний – колір мрійливої, витонченої натури. Він викликає платонічні, а не еротичні відчуття. Дівчиною в блакитному чоловік милуватиметься здалека, його не потягне на «рішучі дії».
Одягнувшись в блакитне, не дивуйся, що не запалюєш у прихильників вогню пристрасті. Насолоджуйся романтикою, дай своєму кавалерові привід пригадати про високі відчуття. У блакитному добре коротати час наодинці з собою, відпочивати від суєти. Цей колір підходить і для ділового спілкування, особливо з людьми старшого віку. Ти здаватимешся жіночною і привабливою, але не даси приводу для флірту.
Зелений – колір природи, життя. Його люблять творча натура, поети, художники, режисери. Він ідеально підходить для відпочинку і заняття творчістю. Якщо відчуваєш, що катастрофічно втомилася від роботи, надінь що-небудь зелене – відразу відмітиш, як додасться сил.
Речі зеленого кольору будуть до речі, якщо збираєшся на виставку, в музей, театр. Зелений настроює на філософський лад і розсудливість. Саме у зеленому ти станеш кращою порадницею засмученій подрузі, даси мудру раду і переконаєш її, а заразом і себе, що все буде добре.
Червоний колір додасть рішучості, набудує на перемогу. Не всі його люблять: цей колір негативно впливає на нервову систему чутливих, вразливих людей. Червоний – колір боротьби, і, одягнувшись в червоне, ти сигналізуєш цим, що готова «до військових дій». Відправившись на романтичне побачення, ти можеш несподівано для себе самій затіяти сварку. На діловій нараді від людини, одягненої в червоне, чекають гострого виступу. Якщо надінеш модну червону дрібничку на роботу, ти опинишся в центрі уваги, гострих питань, проблем. І всі чекатимуть, що саме ти знайдеш рішення: запропонуєш оригінальну ідею, підеш на прорив, врятуєш безнадійний проект. Якщо ти не проти такого розвитку подій, сміливо надягай червоне. Якщо боїшся і не готова до лідерства, краще не ризикуй.
Малиновий колір дає відчуття задоволеності життям. Людина в одязі малинового кольору немов би говорить таким, що оточує, що у нього все добре: і гроші є, і будинок повна чаша, і положення на роботі його влаштовує. Цей колір люблять начальники і бізнесмени. А також ті, хто полягають у вдалому шлюбі, задоволені особистим життям і не хочуть нічого міняти. Цей колір часто приносить гроші. Якщо підеш на співбесіду в чомусь малиновому, тобі можуть запропонувати вищий оклад.
Загалом, якщо твоє життя неспокійне, і ти мрієш про стабільність, спробуй різноманітити свій гардероб речами малинового кольору.
Стабільності додасть і коричневий колір. Але він дає не тільки стійкість, але і будить консерватизм, його люблять люди, що наполегливо чинять опір змінам. Коли йдеш влаштовуватися на роботу, не варто надягати одяг коричневого кольору. Начальник може
вирішити, що ти не зможеш швидко освоїти нове.
Але якщо працюєш вже давно і твій начальник немолодий і сам не хоче нічого міняти, то коричневий одяг буде до речі. Своїм зовнішнім виглядом ти покажеш шефові, що поважаєш традиції і задоволена своїм місцем на службі.
Синій – колір упевненості і усвідомлення власних можливостей. Він примушує не милуватися собою, а рухатися вперед, ставити перед собою цілі і досягати їх. Цей колір люблять люди, які усвідомлено йдуть по життю. Синій – ідеальний колір для походу на іспит, на співбесіду, для участі в нарадах і переговорах.
Одягнувшись в синіше, ти заявиш про себе як про професіонала, якому можна довіряти. Роби кар'єру в синьому! Цей колір допоможе тренувати волю. Якщо дисциплінованість не найсильніша твоя сторона, поноси синій одяг і скоро відмітиш, як перестанеш спізнюватися. Синій – хороший колір для роботи, спілкування з начальством, але не для відпочинку і розваг. Прийшовши на вечірку в синьому, ти ризикуєш
залишитися непоміченою. Зустрічаючись з друзями, прикрась синій піджак яскравим аксесуаром.
Сірий – ідеальний колір для інтелектуальної роботи, навчання. У сірому піджаці або светрі добре ходити в бібліотеку, ніщо не стане тебе відволікати. Але цей колір не дуже підходить для підготовки до іспитів. В умовах дефіциту часу, щоб зосередитися, краще використовувати енергійніші і живіші кольори, наприклад, червоний або зелений.
Одяг сірого кольору добре носити на роботу. Але щоб не перетворитися в очах тих, що оточують в «сіру мишку», час від часу різноманіть гардероб або прикрась сірий костюм яскравими блузами або аксесуарами.
Білий колір асоціюється з хмарами, снігом і символізує вічність і чистоту. І якщо ви хочете постати в образі особливої безневинної особи, котра дотримується винятково принципів моралі, то цей колір для вас.

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MoonRise 

• Найактивніша форумчанка
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2009 - 22:26

Пасує голубий, білий, рожевий.... :kiss3:
а я все причепилася до чорного, коричневого, одним словом темних відтінків... стан душі напевно більше домінує такий... хоча я біла і пухнаста, інколи... якщо "проти шерсті гладять"... то й на кольорі відображається :blush:
My Signature
Зображення
Зображення
Убогість думки породжує легіони однодумців
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рената 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 травень 2009 - 22:45

Зараз найчастіше одягаю одяг жовтих, зелених, білих кольорів, так би мовити весняно-літніх відтінків... Помітила, що в моєму гардеробі нема синіх, рожевих чи червоних речей - не подобаються і не личать мені.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   yanka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 липень 2010 - 21:16

подобається поєднання сірого з розовим....
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів