Приходили важитися, то самі ключ від кабінту шукали, якась інша медсестра дані в карточку записувала..
Дільничі педіатри Чи часто Ви звертаєтеся до дільничого лікаря?
Відправлено 20 листопад 2008 - 21:53
Приходили важитися, то самі ключ від кабінту шукали, якась інша медсестра дані в карточку записувала..
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:01
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:11
Коліжанка (20.11.2008, 21:53) писав:
Не знаю, скільки вашій малечі, але до якогось віку дільничні медсестри зобов"язані ледь не кожного дня ходити додому - на патронаж. Ми від цього відмовились - так і писали, відмовляємось від обов"язкового патронажу й відвідувань поліклініки здається=)
Але якщо відмовлятись, то там якийсь делікатний момент - ми відмовляємось, але якщо у нас виникне бажання/потреба звернутись до когось із спеціалістів чи дільничного педіатра, матимемо на то повне право.
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:14
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:34
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:37
Jane, дитині 3,5 міс. То вже час патронажу пройшов вроді. Хороша ідея про відмову, дякую.
Мірка, так от саме головне, що так і в мене було. Коли з роддому прийшла, то лікарка і медсестра по разу були.
Ірина Ігнатова, точно, що зарази купа.
Та вона тепер і додому приходить, ще якось і з подружкою ( такою ж медсестрою) і валять ( бо інших слів не маю) просто взуті в спальню.
І там давай зі мною про щось говорити.
Я вже така зла, що слів немає.
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:41
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:47
Але от прийшла одного разу і каже: Чи я даю дитині воду? ( я колись давала, та взагалі багато помилок наробила і дуже ціную, то своє ГВ).
А вона: та ті новомодні мамочки тепер всіх лікарів вчать, дітям пити не дають. А ми були на семінарі у професора, і питали про воду. То він нам сказав, що те, що води не давати дитині - це неправильний переклад.. І голос так підвищує, вже би зараз мене втопила в тій воді. і бачу, що нема користі, якщо сажу, що навряд чи на всю Україну був один єдиний переклад, а всі такі "дурачки" повіри ли в помилки перекладача. Ну можна таке сказати??? А то ще взагалі з кв не вийде.
Точно відмову напишу, якщо так далі буде. Головне стриматися і ненагрубити все ж таки старша жінка.
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:48
P.S. В нас на дільниці виявляється вже більше 2 років взагалі лікаря не має.
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:50
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:52
Відправлено 20 листопад 2008 - 22:52
Масянічка (20.11.2008, 22:48) писав:
P.S. В нас на дільниці виявляється вже більше 2 років взагалі лікаря не має.
НІчого собі! А як, наприклад, дитина хвора, то кого викликати?
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Ірина Ігнатова, Я теж не сперечаюся, кажу, так-так. Слухайте, але ж це якийсь "брєд" получається.
Ми приховуємо щось від лікаря дільничого, замість того, щоб це був перший порадник для нас і дитини.
Відправлено 20 листопад 2008 - 23:12
Відправлено 20 листопад 2008 - 23:18
Коліжанка (20.11.2008, 22:52) писав:
На виклик приходить просто черговий лікар. Причому кожен раз інший.
Останній візит в поліклініку мене взагалі ошарашив. Ото на днях ходили повернути карточку (брали для прививки в Чорнобильську л-ню), медсестра приймає до 14.00 год, на годиннику 13.25 год, а вона: "Ой,я так спішу, в мене так не має часу!" . Нормально!? Ні зважити ні поміряти, та що там навіть не запитала нічого, "хоча ради пристойності".
Здається виговорилася (хоча б віртуально), аж легше стало.
Відправлено 20 листопад 2008 - 23:41
Відправлено 20 листопад 2008 - 23:45
Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Але ж лікарі ніколи не роззуваються (еклюзивні хіба випадки)-- раніше часто мамі швидку викликала, приходили до мене дільничі, коли хворіла. Я зовсім на таке не реагую. От знаєте як в Правилах Дорожнього Руху --спецавтомобілі (швидка, пожежна, міліція) --їм надається перевага
Відправлено 21 листопад 2008 - 00:00
До нас медсестра прийшла на 3 день після того, як ми повернулися з пологового. І теж взута поперла до доці. В мене тоді чоловік підлогу мив, тому що в мене шов болів, так я її попросила, щоб розулася, а вона мені: "ми ніколи не розуваємося". То я їй сказала, що це дуже погано, тому що вони нібито медпрацівники і повинні розуміти, що немовлятам лишні мікроби просто непотрібні. Їй це звичайно не сподобалось, тому доця у меня дуже довго була "дуже жовта", потім її треба було "покласти в лікарню, тому що дууууууже жовта", потім треба було догодовувати обов"язково сумішшю, бо в мене молока не було. Спочатку медсестра ходила десь раз на два тижні, а потім перестала зовсім, тільки прибігла прошлою зимою, коли в нас декілька випадків менінгіту було і треба було підписатися, що з нами провели роз"яснювальну роботу. Мені більше всього бісить, що коли задаєш їм конкретне питання, чіткої відповіді не дочекаєшся. А коли все в порядку, триндять не зупиниш
Відправлено 21 листопад 2008 - 00:37
Відправлено 21 листопад 2008 - 01:00
Відправлено 21 листопад 2008 - 03:00
а омериці - ми ходимо до нашого педіатра "раз в пятілєтку" (за 7 місяців були 3 рази). останнього разу відвідували педіатра у жовтні, наступний візит у січні. без зайвої потреби по лікарях не ганяють, ведуть якусь таку прікольну карточку, малюють графік фізичного розвитку.

Допомога