Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дільничі педіатри - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 18 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дільничі педіатри Чи часто Ви звертаєтеся до дільничого лікаря? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 листопад 2008 - 21:53

Мене вже в спокої ніяк не може залишити дільнича медсестра. І приходить додому і дзвонить, щоб у поліклініку приходили. Ми були в 1 міс, обійшли всіх лікарів. Потім як не подзвоню, ні лікаря, ні медсестри немає. ( якась анархія, ніхто не зна де лікар, чому його немає на прийомі).
Приходили важитися, то самі ключ від кабінту шукали, якась інша медсестра дані в карточку записувала.. :unknown: Тепер вона до мене понадилася в гості ходити, а ще й дзвонить, коли ви прийдете питає для чого? А вона ну так треба в поліклініку прийти. Це у всіх такі дільничі медсестри і чи мають вони бути такі настирливі. Я від неї не знаю куди дітися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:01

Коліжанка, по менше потрібно в поліклініку ходити-там зарази купа. Ми стояли в трьох поліклініках на обліку і з трьох втекли.Ніде нам не підійшло.В мене тьотя педіатр,як треба,то подивиться
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:11

Перегляд повідомленняКоліжанка (20.11.2008, 21:53) писав:

Мене вже в спокої ніяк не може залишити дільнича медсестра. І приходить додому і дзвонить, щоб у поліклініку приходили. Ми були в 1 міс, обійшли всіх лікарів. Потім як Це у всіх такі дільничі медсестри і чи мають вони бути такі настирливі. Я від неї не знаю куди дітися.

Не знаю, скільки вашій малечі, але до якогось віку дільничні медсестри зобов"язані ледь не кожного дня ходити додому - на патронаж. Ми від цього відмовились - так і писали, відмовляємось від обов"язкового патронажу й відвідувань поліклініки здається=)
Але якщо відмовлятись, то там якийсь делікатний момент - ми відмовляємось, але якщо у нас виникне бажання/потреба звернутись до когось із спеціалістів чи дільничного педіатра, матимемо на то повне право.
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:14

Коліжанка в нас все з точністю до навпаки-дільнича була 1 раз після виписки з пологового і 1 раз медсестра, бо в них там якісь семінари і вони немають часу їздити.Але загалом вони й не потрібні нам, маємо свою лікарку (по виклику за гроші що називається) толкова кобіта.Як на мене ..........і слава Богу що не приходять.Тепер у поліклініках інфекційні і распіраторні хвороби "лазяють"- значить немає чого ходити :bye:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:34

До нас теж спочатку ходила медсестра кожного тижня, попім трохи рідше. Пам"ятаю спимо ми ще, десь 9 година ранку і тут дзвінок :bye: , часто медсестра нас будила --зовсім мені це не подобалось. Але сама по собі жіночка непогана, в неї є свої обов"язки і вона їх виконує. зараз вже зовсім не дзвонять навіть, лише я сьогодні викликала сама додому лікарку ( Юля захворіла).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:37

З усіма згідна!!! Дякую, а то у мене вж якійсь сумніви закрадаються, може я чогось не розумію.
Jane, дитині 3,5 міс. То вже час патронажу пройшов вроді. Хороша ідея про відмову, дякую.
Мірка, так от саме головне, що так і в мене було. Коли з роддому прийшла, то лікарка і медсестра по разу були.
Ірина Ігнатова, точно, що зарази купа.

Та вона тепер і додому приходить, ще якось і з подружкою ( такою ж медсестрою) і валять ( бо інших слів не маю) просто взуті в спальню.
І там давай зі мною про щось говорити. :bye: Потім знову через деякий час приходить, знову так просто. А я весь час двері відкриваю, бо думаю, що щось важливе. І ніяк з кв не вийде, триндить про якійсь дурниці, до дитини сюсяє, Дитина плаче, а вона не вступиться з хати!
Я вже така зла, що слів немає.
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:41

Коліжанка, а ви їй гроші платите? може того й ходить? я наприклад терпіти неможу,коли дільничий лікар не визувається. Я мию по 100 раз в день,бо дитина повзає і лижить на підлозі,а тут тьотка з своїм болотом.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:47

Украля, теж згідна, що може у неї такі обовязки. може вона людина непогана.
Але от прийшла одного разу і каже: Чи я даю дитині воду? ( я колись давала, та взагалі багато помилок наробила і дуже ціную, то своє ГВ).
А вона: та ті новомодні мамочки тепер всіх лікарів вчать, дітям пити не дають. А ми були на семінарі у професора, і питали про воду. То він нам сказав, що те, що води не давати дитині - це неправильний переклад.. І голос так підвищує, вже би зараз мене втопила в тій воді. і бачу, що нема користі, якщо сажу, що навряд чи на всю Україну був один єдиний переклад, а всі такі "дурачки" повіри ли в помилки перекладача. Ну можна таке сказати??? А то ще взагалі з кв не вийде.

Точно відмову напишу, якщо так далі буде. Головне стриматися і ненагрубити все ж таки старша жінка.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:48

В нас ідентична ситуація. Чергова лікарка 1-й день після пологового і дільнична медсестра на 3 день. І на цьому все закінчилося. Не приходть, не дзвонять,.... в поліклініці були 1 раз в 2,5 місяці, більше не ходимо. А зате записи в медичній книжці.... ОХО-ХО!!! :bye: ... і до нас ходять, і ми ходимо, і бесіди роз"яснювані проводять.... :bye:

P.S. В нас на дільниці виявляється вже більше 2 років взагалі лікаря не має. :bye:
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:50

Ірина Ігнатова, Коли була маленька дитина і вона прийшла перший раз то дала коробку цукерок, а потім ще раз дала 20 гр. Коли сама викликала, а лікаря не було, а вона прийшла, я тоді подумала, от яка медсестра свідома, лікаря немає, а вона сама переживає. А це, виявляється, у неї хоббі таке...
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:52

Коліжанка, я щоб з лікарями не спорити,завжди говорю,те,що вони хочуть чути.в 7 місяців питає-м'ясо даєте? я кажу-даю,даю.а сама тільки тепер почала давати. Бо як скажеш шось нете,то почнуть вже так повчати...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 22:52

Перегляд повідомленняМасянічка (20.11.2008, 22:48) писав:

P.S. В нас на дільниці виявляється вже більше 2 років взагалі лікаря не має. :bye:

НІчого собі! А як, наприклад, дитина хвора, то кого викликати?

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Ірина Ігнатова, Я теж не сперечаюся, кажу, так-так. Слухайте, але ж це якийсь "брєд" получається.
Ми приховуємо щось від лікаря дільничого, замість того, щоб це був перший порадник для нас і дитини.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МІРКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:12

Це дійсно бред...........нашу лікарку я викликала тоді коли малий захворів і треба було мені лікарняний або малому справку в школу і ті "записки сумашедшего" рецепт тобто відразу після її відходу летів у смітник.Вона завжди виписувала антибіотики+всілякої фігні.........виходило 8-10 препаратів. Якби я лікувала малого тими її методами то вже давно б ми отримали виразку шлунку :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:18

Перегляд повідомленняКоліжанка (20.11.2008, 22:52) писав:

НІчого собі! А як, наприклад, дитина хвора, то кого викликати?

На виклик приходить просто черговий лікар. Причому кожен раз інший.
Останній візит в поліклініку мене взагалі ошарашив. Ото на днях ходили повернути карточку (брали для прививки в Чорнобильську л-ню), медсестра приймає до 14.00 год, на годиннику 13.25 год, а вона: "Ой,я так спішу, в мене так не має часу!" . Нормально!? Ні зважити ні поміряти, та що там навіть не запитала нічого, "хоча ради пристойності". :bye: Зла не стає! :bye: Коли я запитала за вітамінамін Д, вона мені каже: "Ну то треба щоб педіатр подивився на тімячко". Тут я не витримала..... :bye: "Ну добре зараз постараюся щось зробити" - сказала наша медсестра, нехотя відриваючи попу від крісла. :nea:

Здається виговорилася (хоча б віртуально), аж легше стало. :bye:
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:41

Я свою дільничну в прямому розумінні слова вигнала після першого патронажу. Дуже з нею посварилася,а почалося все з того,що вона не хотіла зняти взуття з кілограмом болота,бо надворі був дощ.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:45

Масянічка, це ви в якому районі живете??? в якій п-ці такий бардак?

Користувач подумав і додав через 6 хв.:
Але ж лікарі ніколи не роззуваються (еклюзивні хіба випадки)-- раніше часто мамі швидку викликала, приходили до мене дільничі, коли хворіла. Я зовсім на таке не реагую. От знаєте як в Правилах Дорожнього Руху --спецавтомобілі (швидка, пожежна, міліція) --їм надається перевага :bye: . Так і тут. Вони ж відповідають за життя і реально думати про капці їм ніколи.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady_D 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 00:00

Украля, що сталося з Юлечкою? Сподіваюся нічого серьйозного?
До нас медсестра прийшла на 3 день після того, як ми повернулися з пологового. І теж взута поперла до доці. В мене тоді чоловік підлогу мив, тому що в мене шов болів, так я її попросила, щоб розулася, а вона мені: "ми ніколи не розуваємося". То я їй сказала, що це дуже погано, тому що вони нібито медпрацівники і повинні розуміти, що немовлятам лишні мікроби просто непотрібні. Їй це звичайно не сподобалось, тому доця у меня дуже довго була "дуже жовта", потім її треба було "покласти в лікарню, тому що дууууууже жовта", потім треба було догодовувати обов"язково сумішшю, бо в мене молока не було. Спочатку медсестра ходила десь раз на два тижні, а потім перестала зовсім, тільки прибігла прошлою зимою, коли в нас декілька випадків менінгіту було і треба було підписатися, що з нами провели роз"яснювальну роботу. Мені більше всього бісить, що коли задаєш їм конкретне питання, чіткої відповіді не дочекаєшся. А коли все в порядку, триндять не зупиниш :bye:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 00:37

Lady_D надіюсь скоро викарабкаємся. Тут трохи писала:

Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 01:00

Украля, я розумію, якщо б йшла мова про рятування, але тут вона реально бачила що у мене білі килими, що в неї повно болота і могла б чисто по людськи роззутися, я їй нові тапки приготувала,попросила культурно,щоб зняла взуття,а вона... ну тут я і розійшлася.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 листопад 2008 - 03:00

в Україні я лиш раз була у нашого дільничого педіатра (якийсь талончика мала взяти для ЖК). це суцільний жах! перед мною у черзі було лиш 2 людей - мама з двома дітками і мама з "одним дітком" :) не знаю, що їм дохторка робила, але я чекала своєї черги більше години. в кінці коридору малявкам робили щеплення - крик стояв на весь поверх (це мабуть і мене б чекало?). позбивали мам з груднічками в кучку і чогось мурижили. я навіть не уявляю як то ходити по лікарям, я б точно не витерпіла :(

а омериці - ми ходимо до нашого педіатра "раз в пятілєтку" (за 7 місяців були 3 рази). останнього разу відвідували педіатра у жовтні, наступний візит у січні. без зайвої потреби по лікарях не ганяють, ведуть якусь таку прікольну карточку, малюють графік фізичного розвитку.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 18 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів