Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: народити і залишити - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

народити і залишити Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 листопад 2008 - 20:05

Дивила шойно в ТСН показали дівчину,яка минулої ночі народила сама дитину на стриху,залишила її там і пішла в лікарню. В інтерв'ю розказує,що до остатнього незнала, що вагітна :unknown: . Як можні самій народити дитину десь в посторонньому місці і втекти? Ну не ДУРА? я в шоці!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 листопад 2008 - 20:11

Ірина Ігнатова,, я також е бачила. Так це жахливо. Зате тепер б"ється в груди, що жити не може без свого синочка.
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 20:13

Масянічка, ну може був ефект шока,але як всю вагітність незнати? бреше! а схватки? та між ними можна було до любої лікарні добігти.Якщо на дитину пофіг,то хоч би за себе побоялась! так можна від крововиливу і померти
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marjanochka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 20:36

бува ще таке, як стрімкі пологи. та й не всі породіллі адекватно поводяться - післяпологова депресія називається! я сама після пологів не дуже адекватно поводилась: то додому хотіла йти, то на роботу, то вирішила що в мене дитинка померла. :unknown: можливо це побічна дія наркозу: мене кесарили, але підозрюю, що гормони вагітності теж дали своє.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 21:23

Я новин не бачила. Але якраз співпало, що схожу історію знайома розповіла. Вона лікар, до неї на прийом прийшла мама з дочкою дорослою, щоб обстежити шлунок. А та дівчина стоїть і каже: оЙ, я попісялася. Лікар у шоці, діваха вагітна, мама з нею в одній кв жила і не помітила. Це у неї води відійшли, лікарка швидку викликала. Далі продовження не знаю.
Якщо б десь прочитала, не повірила...
Лікарка теж у шоці, каже, що нормальні люди, не алкоголіки на вид.

А що дитину залишила, думаю, це точно післяродова депресія. Шкода, що нікого розумного поруч не було.
Не знати, як вона з цим жити буде.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 21:30

Дитина хоч жива?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 21:55

жива,зі здоров"ям ніби все добре, добре,шо швидко знайшли і дитина не замерзла
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Масянічка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:05

А в мене таке враження, що ніяка це не післяпологова депресія... :bye: , сі хто був вагітний самі розуміють, що не помітити, цього "інтересного стану" взагалі, неможливо. Ну добре 3,4, ну 5 місяців, але щоб так кардинально почала нроджувати і не розуміла що це і звідки це??? :bye: Дивно :bye:
My Signature
Зображення
Ідеальна краса, найчарівніша зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:38

Я теж бачила новини, та тій кобіті 18 років. Це в мою лікарню дитину оформили,там де я працювала. Завтра подзвоню до дівчат, розпитаю. А на рахунок того, що не знала про вагітність, то всяке може бути. Розкажу коротку історію. Чоловік і жінка довго не могли мати дітей,десь років15-18,точно не пам"ятаю. Вони змирились,штучне не робили,бо тоді було дорого. Так от одного дня садять картоплю,і в жінки починає дуже "боліти живіт", почали відходити води, чоловік перелякався що вона помирає, про вагітність навіть не думають. Везуть в хірургію,і аж на приймальному покої їм кажуть що то почалася родова діяльність і жінка от-от народить. Всі в шоці, особливо жінка. Вона була трохи повненька,тож прибавку в вазі оцінила як лишні кг,а не як дитину. Питаємо чи не чула рухів? Не знає,може і чула,та не могла навіть подумати що то вона вагітна. І їй було не 18, як цій шмаркачці,то мала б ліпше в тому розбиратись. Історія не видумана,чиста правда,розказував мій вчитель,який був свідком.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zolotko 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 листопад 2008 - 23:46

Дитини шкода, бо втратила любов в утробі матері. Я особисто не вірю, що вона не знала про вагітність...то безглуздо... :bye:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lady_D 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 01:07

Я один раз теж чула історію від лікарки, яка робила мені УЗД. Один раз до неї на УЗД прийшла дівчина на 40 тижні вагітності, яка думала, що в неї щось із травленням не в порядку. Вона була щиро здивована новиною, що вона має от-от народити. Не знаю, як таке може статися, невже вона нічого не відчувала, чи може так прикидалася дурепою?.. Не знаю. Лікарка, здається, їй теж не повірила.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 01:19

Страшно аж, але виховання буває різним --- дехто може не знати, що від ЦЬОГО може збільшуватись животик, а потім народжуватись дитятко.

Треба своїх діточок відповідно віку вчити сексуаьній культурі!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 листопад 2008 - 08:31

І я неодноразово чула про такі випадки. Звичайно, дивно!!! А ніхто з цих жінок не замислювався, де поділися їхні місячні??? Смішно, а болі в шлунку вони помітили ! :)
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 08:35

Повністю підтримую Антік, . Якщо живіт у них виріс, бо вони повнуваті, то дитина ж рухається, копається, перевертається, а на останніх тижднях це вже явно на болі в шлунку не скажеш. Цікаво на що вони їх списували???
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чайка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 11:09

Вчора після почутого виникло одне бажання або втопити заразу, або спалити заживо. Ну що не було схваток то можу повірити, у мене також не було. Були вже ті пару хвилин коли дитинка вже народжуватися. Але, щоб не було рухів, відсутність місячних. Ми ж не в кам*яному віці живемо. І ще одне. Чому нашій молоді вистарчає мозгів т******, а от діточок бавити вони ще "маленькі". Чомусь ще не розумію як сказано в рекламі: "Діставай презики чувак". А чого тут соромитися? Якщо дівчина лягає під хлопця (на це сорому нема), а от сказати про презерватив соромно. Я в шоці. А ту к**** що родила дитинку випустити голу на мороз і ще камінням побити. Щоб був наглядний приклад для інших. Ну нащо родити. Залетіла-віддай дитинку в притулок, ну вже на крайній випадок зроби аборт. А взагалі то не треба т***** зі всіма підряд.
І ще одне дівчата про яку депресію ви говорите. Так після родів психічний стан важкий, можлива депресія, але ж ніхто не залишив дитинку на морозі вмирати?
П.С. Цікаво а хто перерізав пуповину чивона у таких с** сама відпадає?
Вибачайте за нецензурність просто кращих слів підібрати не можу

Суворе попередження від модератора Настюша
Попередження! Будь ласка, вживайте більш нормативну лексику у своїх дописах!!! Дякую за увагу.

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mum of 4 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 11:34

Перегляд повідомленняЧайка (21.11.2008, 11:09) писав:

.... Якщо дівчина лягає під хлопця (на це сорому нема), а от сказати про презерватив соромно. ....

А з Вас ніхто не задумувався чи ця дівчна добровіьно "лягала" і чи знала, що з нею роблять, і про можливі наслідки. Невже ніхто не знає про 1000 жахливих випадків, коли з маленького татусі, відчими і добрі родичі насилують дітей РЕГУЛЯРНО, кажучи, що це норма, так як поісти, чи поспати! Чи Ви думаєте такі діти знають, що від цього бувають діти і як протікає вагітність, чи родова діяльність. Можливість завагітніти починається з дозрівання яйцеклітини --- отже, можна завагітніти немавши місячних ніколи --- перша зріла яйцеклітина запліднюється --- і місячних не має!
Оправдувати жінок, які народжують і залишають діточок вмирати не можна і я не стараюсь цього зробити. Бо у них є вибір --- народити в роддомі і відмовитись від дитинки, залишивши її в теплі і в безпеці. А ті що "по-котячому" родять по горищах і смітниках є психічно хворими і адекватно не в змозі контролювати свої дії. Моя думка --- їх треба стерилізувати.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mailan 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 08:44

сльози навертаються інакше нескажу .не розумію шо іх побуджує на таку жорстокість залишити дитинку свою рідну кровиночку як якийсь мусор,але на величезни жаль так мабуть буде завжди поки наша украіна буде бідна
My Signature
Зображення
Хорошо быть важным,но важнее быть хорошим.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olyalya83 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 09:12

мені здається, все залежить від виховання і від сексуальної освіченості... сама знаю дівчину, яка ходила вагітна і ніхто про це знав... це було в селі у моїх батьків, до їх сусідів приїзжала внучка, ходила в 11 клас... дівчина такого "крупного телосложения" ... так от їй бабуся каже: щось ти дитинко так поправилась.. ти хоч не вагітна?... а вона: не питайте нічого, бо з дому зійду... отак усі і мовчали, поки у неї схватки не розпочались... коли вона народила, усі були в шоці! я цього ще й досі не можу зрозуміти... але ж таке, бачите, трапляється... вона дитинку залишила... а нещодавно одружилась, кажуть, не на батькові дитини.. хоча, вона, мабуть, і не знає, хто батько...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 09:33

Перегляд повідомленняKokhanovska (21.11.2008, 11:34) писав:

А з Вас ніхто не задумувався чи ця дівчна добровіьно "лягала" і чи знала, що з нею роблять, і про можливі наслідки.

Ну не 12 ж їй років. Треба й розум мати.

А не помітити вагітність можна. У моєї мами є знайома, їй уже було років за 40, діти великі, ще про дітей і не думали. Відсутність місячних списували на клімакс. Пішла вона на узі, бо живіт росте. Думала, що міома. А їй і кажуть, що ця міома через пару місяців має народитися. :smile: Так і стала вона мамою в пізньому віці, неждано-негадано.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lel 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 грудень 2008 - 09:48

Кожна з нас може розповісти про такий якийсь випадок. В селі, де я колись народилась і закінчила школу також були випадки, які взагалі не можна зрозуміти. На рік старша за мене дівчина, тільки школу закінчила. В школі відбувалося святкування Нового року, в селі до школи багато молоді сходиться на те святкування, була і вона. Якби сама не бачила, не повірила. В такій коротенькій спідниці, живота взагалі не було, а на Різдво вона народила дівчинку. Правда в пологовому будинку, коли принесли кормити задушила власною груддю. Шок!!! Скажете післяродова депресія чи вона не розуміла що робила?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему