Старші жінки і молодші чоловіки
Відправлено 20 листопад 2008 - 16:10

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 21 листопад 2008 - 20:43
Є у мене гарний колєґа. Як йому було майже 30, то зустріла його одна давня знайома (віку майже 48-50) і так би мовити спокусила хлопця. Звичайно не для кохання, а просто для сексу, коли їй це хотілося. І він і вона знали, що це лише секс і дуже тимчасовий. А ось про самі мотиви такого явища - то тяжко щось сказати.
Одним з мотивів я б сказав самотність душі і тіла, а також можливо і материнський інстинкт щодо свого обранця (тимчасового).
Відправлено 21 листопад 2008 - 20:47
Відправлено 21 листопад 2008 - 20:47
Відправлено 21 листопад 2008 - 20:51
з точки зору природи - це нонсенс і ненормально
з точки зору людських стосунків - а чого нас має чіпати, коли двом людям добре разом? незалежно від їх цілей та мотивів (чи то багатство, чи задоволення бажань, чи взаєморозуміння і злагода).
Відправлено 22 листопад 2008 - 00:11
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
гра з вогнем (21.11.2008, 20:51) писав:
А сексопатологи так не вважають:
Общество стало бы более терпимым, просвещенным и свободным, если было бы менее суровым к отношениям « пожилая женщина — молодой мужчина» . Общество осуждает их безжалостно. Пожилых женщин обвиняют во всем — от глупости до нимфомании, тем не менее, можно многое сказать в пользу таких отношений для обеих сторон. Как мы уже отметили в главе о контроле эякуляции, пожилая женщина способна на большее сочувствие и понимание сексуальных затруднений молодого человека, чем партнерша его лет. И если юноша застенчив или нерешителен, то именно поведение женщины может оказаться решающим для его сексуального благополучия. Кроме того, у пожилой женщины, особенно если у нее были дети, менее тесный вход в « драгоценную пещеру» , что особенно хорошо для молодого человека, не овладевшего контролем эякуляции. Менее тесная « чудесная пещера» не так подходит пожилому мужчине, обучившемуся Дао Любви, так как недостаточно его стимулирует. У молодых людей при возбуждении почти сразу возникает эрекция. Это может очень возбуждать некоторых опытных пожилых женщин, точно так же, как молодая женщина способна стимулировать пожилого мужчину. Сильное возбуждение опытной женщины, наблюдающей и ласкающей достигший полной эрекции, плотный и увеличившийся « нефритовый жезл» молодого человека, вызовет у нее обильную влагу на весь период занятий любовью. Пожилой мужчина может не возбудить ее за тот же промежуток времени. Причины, по которым молодые люди предпочитают пожилых женщин, те же, по каким молодые девушки предпочитают пожилых мужчин: осторожность и опыт. Многие мужчины наслаждаются материнским вниманием пожилой женщины и находят такую комбинацию половой и материнской любви неотразимой. Поэтому трагично, что такие отношения должны поддерживаться тайно или украдкой. Если бы мы были немного более понимающими, то увидели бы, что их надо принимать, а не осуждать. И у скольких одиноких пожилых женщин и стеснительных молодых людей решились бы проблемы. Заключение Одним из последствий сексуальной революции должно быть постоянное увеличение числа пар « май — сентябрь» и одобрение таких отношений со стороны общества. Люди часто полагают, что пожилому человеку повезло, если он « подцепил» молодую любовницу, но это хорошо для обоих. Молодой и неопытный партнер, будь он мужчина или женщина, может много узнать и много больше наслаждаться, если учится у пожилого любовника. Фактически многие молодые женщины или молодые люди действительно начинают получать экстатическое удовольствие только после такого опыта. Двое девственных любовников являются классическим примером сексуального бедствия. Если у нас и есть какие- то оговорки по поводу отношений « май — сентябрь» , то только следующие: общаться с очень сексуальной молодой женщиной опасно для пожилого мужчины, не знающего Дао Любви; ее привлекательность и сексуальные потребности могут оказаться неотразимыми, и он перерасходует свою половую энергию. Решение, конечно, в изучении Дао Любви. Оно почти идеально подходит для людей, оказавшихся в такой ситуации, и позволит им получать наибольшую пользу от гармонии инь и янь при сохранении энергии.

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 22 листопад 2008 - 00:52
Бувають такі жінки, що в зрілому віці краще виглядають ніж молоденькі, та й розумніші напевне.
Якось дивилася "Званий ужин" там якась російська письменниця була, дуже зріла жінка, так вона розказувала, що у неї коханці завжди молодші, ніби останній навіть на 30 років молодший, а вона така вульгарна, така хамка, та й така страшна, та й на що ті хлопчаки клюють???
Відправлено 22 листопад 2008 - 01:12
Щасливий татусь (20.11.2008, 15:10) писав:
Відповім: Те саме, що й старших чоловіків мати молодих жінок/дівчат. Але чомусь це ніхто не вважає дивним. Навпаки, це круто, особливо перед іншими похизуватися, посамостверджуватися. А от коли навпаки - то вже вихід поза рамки.

На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
Відправлено 22 листопад 2008 - 01:22
але з точки зору природи (еволюційної теорії) пари створюються для відтворення. у парі старша жінка/молодший чоловік дуже низька ймовірність народження діточок - тому це не є нормальним. і саме в цьому лежать коренні неприйняття таких пар суспільством.
Відправлено 22 листопад 2008 - 01:35

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 22 листопад 2008 - 01:42
суспільство взагалі вредне :( воно багато чого не розуміє...
Відправлено 22 листопад 2008 - 12:12
А не так як у нас заведено -- жінки після смерти чоловіків потім самі лямку тягнуть по 25-30 років. От в мене є обидві баби, а дід один помер 20 років тому, другий 15
Відправлено 22 листопад 2008 - 12:40
Якраз читала в Експресі про бабку років десь під 70 і чоловіка 38 років, які одружилися і живуть разом у якомусь селі. А цей чоловік десь залишив дружину з дитиною (чи двома) і пішов до цієї баби. Каже, що кохає її... Дивно, мені це... Ніяк не можу зрозуміти...
Відправлено 23 листопад 2008 - 12:32
Моя мама не сама заможня жінка, хоча вона займає високу посаду.
В нього є дорога іномарка. Влітку вони їздили до моря, ось недавно в Карпатах були. А на Новий рік збираються в теплі краї.
В нього є колишня дружина і донечка.
Судити не вам і не мені їх. Але, це кохрання
Відправлено 23 листопад 2008 - 16:15
Відправлено 24 листопад 2008 - 09:29
Антік (23.11.2008, 16:15) писав:
А ви таки праві! Я б навіть сказав, що ці жінки трохи авантюрні, і можуть в певних ситупціях поводитися, як 18-річні дівчатка. Але ці стосунки мабуть найбільш ідеальні, бо всі себе почувають дуже комфортно: чоловік отримує, дуже сексуально обізнану жінку, що жінкам його віку ще ого-го скільки треба, також розуміючу жінку, яка вислухає, зрозуміє, підкаже і допоможе. Тоді у цього чоловіка на роботі все ок і він швидко рухається карєрною драбиною. А для жінки - це божевільні вчинки його молодого партнера, не тільки сексуальні, на що старші партнери уже не спроможні. які змушіють жінку по-новому відчувати хвихі адреналіну в крові. А якщо ще враховувати, що пік жіночою сексавльності припадає на вік 37-45 років, тоді все стає на свої місця. Щоправда, в за таких обставин обом партнерам, здебільшого відомо, що ці стосунки короткотермінові. А тому вони від життя намагаються взяти все і то нині, а не завтра, післязавтра, через тиждень...

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 13 жовтень 2009 - 10:25
Відправлено 25 червень 2010 - 14:10
Відправлено 25 червень 2010 - 14:24
Повідомлення відредаговано sun1978: 25 червень 2010 - 14:25

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Відправлено 25 червень 2010 - 20:47
бо в 20 років зустрічаються з 35 літньою швидше для самоствердження і один і другий. а якщо обом вже за 30...
як би там не було, я можливо не завжди розумію такі пари, але приймаю. головне, щоб їм було комфотно, а вже які у них мотиви діло десяте.
тільки щоб потім боляче не було.

Допомога