Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Старші жінки і молодші чоловіки - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Старші жінки і молодші чоловіки Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 листопад 2008 - 16:10

От почув, що Пугачова і Галкін, чи то збираються одружитися чи, то одружилися! Ну з ними все зрозуміло, але є багато простих жінок, які йдуть за молодих чоловіком, причому різниця віку становить 15-20 років. Що, насправді, штовхає таких жінок мати молодих чоловків, коханців?
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:43

Що штовхає таких жіночок, то відповіді у мене нема.
Є у мене гарний колєґа. Як йому було майже 30, то зустріла його одна давня знайома (віку майже 48-50) і так би мовити спокусила хлопця. Звичайно не для кохання, а просто для сексу, коли їй це хотілося. І він і вона знали, що це лише секс і дуже тимчасовий. А ось про самі мотиви такого явища - то тяжко щось сказати.
Одним з мотивів я б сказав самотність душі і тіла, а також можливо і материнський інстинкт щодо свого обранця (тимчасового).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:47

у мене також нама питань на рах. того чому жінки хочуть молодих-хочуть нової свіжої крові! а молоді деколи хочуть в старших жінок набратись досвіду,а ще їм цікаві нові відчуття
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:47

ну розумієте, часто жінки за 40 відчувають потребу в "молодій крові", щоб собі довести, що вони ще привабливі, подобаються молодшим чоловікам. Тут секс в основі стосунків, не інакше. Хоча часто буває, що такі люди й одружуються...
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 листопад 2008 - 20:51

кожен з нас має свої мотиви, проблеми, комплекси, вподобання. тому однозначної відповіді бути не може.
з точки зору природи - це нонсенс і ненормально
з точки зору людських стосунків - а чого нас має чіпати, коли двом людям добре разом? незалежно від їх цілей та мотивів (чи то багатство, чи задоволення бажань, чи взаєморозуміння і злагода).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 листопад 2008 - 00:11

Жінки, які заводять стосунки із молоденькими мужчинами, як правило, дуже темпераментні, і темперамент той проявляється не тільки у ліжку.То й потрібен такий партнер, щоб з ним можна було підкоряти "вершини", а не дивитися серіали.

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленнягра з вогнем (21.11.2008, 20:51) писав:

з точки зору природи - це нонсенс і ненормально

А сексопатологи так не вважають:
Текст, що розкривається
Преимущества отношений « пожилая женщина— молодой мужчина»
Общество стало бы более терпимым, просвещенным и свободным, если было бы менее суровым к отношениям « пожилая женщина — молодой мужчина» . Общество осуждает их безжалостно. Пожилых женщин обвиняют во всем — от глупости до нимфомании, тем не менее, можно многое сказать в пользу таких отношений для обеих сторон. Как мы уже отметили в главе о контроле эякуляции, пожилая женщина способна на большее сочувствие и понимание сексуальных затруднений молодого человека, чем партнерша его лет. И если юноша застенчив или нерешителен, то именно поведение женщины может оказаться решающим для его сексуального благополучия. Кроме того, у пожилой женщины, особенно если у нее были дети, менее тесный вход в « драгоценную пещеру» , что особенно хорошо для молодого человека, не овладевшего контролем эякуляции. Менее тесная « чудесная пещера» не так подходит пожилому мужчине, обучившемуся Дао Любви, так как недостаточно его стимулирует. У молодых людей при возбуждении почти сразу возникает эрекция. Это может очень возбуждать некоторых опытных пожилых женщин, точно так же, как молодая женщина способна стимулировать пожилого мужчину. Сильное возбуждение опытной женщины, наблюдающей и ласкающей достигший полной эрекции, плотный и увеличившийся « нефритовый жезл» молодого человека, вызовет у нее обильную влагу на весь период занятий любовью. Пожилой мужчина может не возбудить ее за тот же промежуток времени. Причины, по которым молодые люди предпочитают пожилых женщин, те же, по каким молодые девушки предпочитают пожилых мужчин: осторожность и опыт. Многие мужчины наслаждаются материнским вниманием пожилой женщины и находят такую комбинацию половой и материнской любви неотразимой. Поэтому трагично, что такие отношения должны поддерживаться тайно или украдкой. Если бы мы были немного более понимающими, то увидели бы, что их надо принимать, а не осуждать. И у скольких одиноких пожилых женщин и стеснительных молодых людей решились бы проблемы. Заключение Одним из последствий сексуальной революции должно быть постоянное увеличение числа пар « май — сентябрь» и одобрение таких отношений со стороны общества. Люди часто полагают, что пожилому человеку повезло, если он « подцепил» молодую любовницу, но это хорошо для обоих. Молодой и неопытный партнер, будь он мужчина или женщина, может много узнать и много больше наслаждаться, если учится у пожилого любовника. Фактически многие молодые женщины или молодые люди действительно начинают получать экстатическое удовольствие только после такого опыта. Двое девственных любовников являются классическим примером сексуального бедствия. Если у нас и есть какие- то оговорки по поводу отношений « май — сентябрь» , то только следующие: общаться с очень сексуальной молодой женщиной опасно для пожилого мужчины, не знающего Дао Любви; ее привлекательность и сексуальные потребности могут оказаться неотразимыми, и он перерасходует свою половую энергию. Решение, конечно, в изучении Дао Любви. Оно почти идеально подходит для людей, оказавшихся в такой ситуации, и позволит им получать наибольшую пользу от гармонии инь и янь при сохранении энергии.

My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 00:52

Любви все возрасты покорны!!!

Бувають такі жінки, що в зрілому віці краще виглядають ніж молоденькі, та й розумніші напевне.
Якось дивилася "Званий ужин" там якась російська письменниця була, дуже зріла жінка, так вона розказувала, що у неї коханці завжди молодші, ніби останній навіть на 30 років молодший, а вона така вульгарна, така хамка, та й така страшна, та й на що ті хлопчаки клюють???
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 01:12

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (20.11.2008, 15:10) писав:

От почув, що Пугачова і Галкін, чи то збираються одружитися чи, то одружилися! Ну з ними все зрозуміло, але є багато простих жінок, які йдуть за молодих чоловіком, причому різниця віку становить 15-20 років. Що, насправді, штовхає таких жінок мати молодих чоловків, коханців?

Відповім: Те саме, що й старших чоловіків мати молодих жінок/дівчат. Але чомусь це ніхто не вважає дивним. Навпаки, це круто, особливо перед іншими похизуватися, посамостверджуватися. А от коли навпаки - то вже вихід поза рамки.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 01:22

Сонячна, ну я теж вважаю, щоб чим би дитя не тішилося :) ми дорослі - ще ті діти! ;)
але з точки зору природи (еволюційної теорії) пари створюються для відтворення. у парі старша жінка/молодший чоловік дуже низька ймовірність народження діточок - тому це не є нормальним. і саме в цьому лежать коренні неприйняття таких пар суспільством.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 листопад 2008 - 01:35

гра з вогнем, якщо йдеться про жінок 60-ти річного віку і старших, то безумовно, еволюцію їм не підтримати. А якщо жінці 40, а мужчині 20 - чому б не народити пару-трійку діточок? Але і їх суспільство не зрозуміє.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 01:42

стереотип складений і автоматично переноситься. саме тому, до пар, де чоловік старший ставляться толерантніше.
суспільство взагалі вредне :( воно багато чого не розуміє...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rimas 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 12:12

а ще при таких розкладах набагато більша ймовірність прожити щасливе життя, дожити до старості і потім померти в один день :pardon:
А не так як у нас заведено -- жінки після смерти чоловіків потім самі лямку тягнуть по 25-30 років. От в мене є обидві баби, а дід один помер 20 років тому, другий 15
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Roksolana 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 листопад 2008 - 12:40

Чесно кажучи, я не завжди розумію такі пари. Наприклад, якщо жінка багата чи якась світська леді у роках, то молодий хлопець коло неї може бути не за просто так, а за подарунки, гроші, багатство...А от якщо жінка не є багатою, то навіть не знаю... Чесно кажучи, у кохання таких пар мені не дуже віриться ...
Якраз читала в Експресі про бабку років десь під 70 і чоловіка 38 років, які одружилися і живуть разом у якомусь селі. А цей чоловік десь залишив дружину з дитиною (чи двома) і пішов до цієї баби. Каже, що кохає її... Дивно, мені це... Ніяк не можу зрозуміти...
My Signature
Зображення

Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2008 - 12:32

Я розумію,що це дивно. Але, так сталося, що саме така ситуація торкнулася моєї сім'ї. Моя мама вже рік зустрічається з молодшим на 15 років її чоловіком. Я її цілком підтримую. Раніше я також думала, що це на місяць, чи на два. А зараз, я розумію, що це кохання. Вони дуже лагідні і уважні друг до друга.
Моя мама не сама заможня жінка, хоча вона займає високу посаду.
В нього є дорога іномарка. Влітку вони їздили до моря, ось недавно в Карпатах були. А на Новий рік збираються в теплі краї.
В нього є колишня дружина і донечка.
Судити не вам і не мені їх. Але, це кохрання :blink:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 листопад 2008 - 16:15

А ще я думаю, є такі жінки, до яких тягне, в яких є якась родзинка. Це ж нікуди з віком не щезає! Такі жінки веселі співрозмовниці, не грузять чоловіка своїми проблеми і клопотами, їхня душа - життєрадісна і молода!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 09:29

Перегляд повідомленняАнтік (23.11.2008, 16:15) писав:

А ще я думаю, є такі жінки, до яких тягне, в яких є якась родзинка. Це ж нікуди з віком не щезає! Такі жінки веселі співрозмовниці, не грузять чоловіка своїми проблеми і клопотами, їхня душа - життєрадісна і молода!

А ви таки праві! Я б навіть сказав, що ці жінки трохи авантюрні, і можуть в певних ситупціях поводитися, як 18-річні дівчатка. Але ці стосунки мабуть найбільш ідеальні, бо всі себе почувають дуже комфортно: чоловік отримує, дуже сексуально обізнану жінку, що жінкам його віку ще ого-го скільки треба, також розуміючу жінку, яка вислухає, зрозуміє, підкаже і допоможе. Тоді у цього чоловіка на роботі все ок і він швидко рухається карєрною драбиною. А для жінки - це божевільні вчинки його молодого партнера, не тільки сексуальні, на що старші партнери уже не спроможні. які змушіють жінку по-новому відчувати хвихі адреналіну в крові. А якщо ще враховувати, що пік жіночою сексавльності припадає на вік 37-45 років, тоді все стає на свої місця. Щоправда, в за таких обставин обом партнерам, здебільшого відомо, що ці стосунки короткотермінові. А тому вони від життя намагаються взяти все і то нині, а не завтра, післязавтра, через тиждень...
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 13 жовтень 2009 - 10:25

Я думаю вік не грає ролі,головне щоб було кохання.В нас декілька друзів мають старших жінок і щасливо живуть.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   murzik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 червень 2010 - 14:10

В мого брата така ситуація - він живе у громадянському шлюбі з дівчиною на 12 років старшою за нього...Йому завжди подобалися старші жінки,і перш за все за розум,освідченість,тому що сам він набагато "доросліший" за своїх однолітків у погляді на життя,у прийнятті рішень ...А вона в свої 36 виглядає пречудово,займається плаванням,кожний ранок-гімнастика,тренажери,легка на підйом,залюбки подорожує разом з чоловіком(моїм братом) по країні і за кордоном..Працюють вони разом,дуже мені подобаються як пара,вже 4 роки разом,і надіюсь ще будуть не один десяток :rofl: Я за них ДУЖЕ РАДА!!! :36_3_27:
My Signature
ЗображенняЗображення
Гординя - неналежне почуття власної вищості, кращості; невідповідна самооцінка, пиха, бундючність. Один з смертних гріхів у християнстві.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 червень 2010 - 14:24

Жінка у будь-якому віці хоче виглядати гарно в напевно на фоні молодшого чоловіка вона себе почувае молодшою ! Чому чоловік може бути стариший на 15 років від жінки в жінка ні ! якщо жінка гарно виглядае то запросто ,головне кохання і повага ! В історіх відомо багато фактів коли жінка була старша від чоловіка і завдяки цьому він досягав певних успіх у житті ! Факт з історії у короля Франції Генриха II коханка була старша на 15 років і він іх кохав і навіть на молоду дружину не дивився і таке бувае ! Моя коліжанка старша від хлопця на 7 років і уних прекрасні стосунки !

Повідомлення відредаговано sun1978: 25 червень 2010 - 14:25

My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 червень 2010 - 20:47

а мені здається. що дуже важливим є вік.
бо в 20 років зустрічаються з 35 літньою швидше для самоствердження і один і другий. а якщо обом вже за 30...

як би там не було, я можливо не завжди розумію такі пари, але приймаю. головне, щоб їм було комфотно, а вже які у них мотиви діло десяте.
тільки щоб потім боляче не було.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн