Котяра (19.11.2008, 19:07) писав:
Пам'ятаю, колись мені один поляк сказав таке: "У вас такі красиві дівчата, але чому вони одягаються як к......ви?" Ну і ще підсміюються, що в Україні страшенно люблять все лакове і все, що блищить. Дійсно, у Західній Європі в таких коротких спідницях і всьому лаковому і крикливому ходять тільки повії. А ще їх дивує, особливо жінок, як можна ходити на таких високих шпильках по таких вибитих і розшарпаних вулицях, особливо зимою, коли надворі ожеледиця. Це їм ніяк не збагнути.
Ну польки теж вміють вдягнутись.... м"яте, широке і без форми. а з іншої сторони у нас в місті повно дівчат на шпильках - польок, в більшості правда, студентки. Але своїх ляль у них теж вистачає. Мій чоловік каже, що дівчата з України мають ліпший смак - ніхто з наших знайомих з України на шпильках, правда, не ходить і блискучого ніхто не носить, але підкреслити плюси фігури вміють. Тому тут все залежить хто в якій сфері мабуть крутиться.
У Львові ми з групами завжди (вже років 5-6) в готелі Дністер **** проживаємо (підвищенний стандарт), співвідношенням ціна-сервіс задоволені (правда на 4 зірочки вони тягнуть лише хіба сіпер-люксами) а про додаткову каву завжди наперед домовляємось, щоб була гратіс (правда ми групами приїздимо, тому можливо їм оплачується одну-дві кави додати дармо). А Жорж - згідна - повний отстой.
Фото зісмітниками і бомжами і я Вам звідси і з Канади можу показати - вони є всюди, але власне церква і держава організовує для них пункти, де можуть помитись, переспатись і почати нове життя (що зрештою,не завжди, на жаль, працює).
А в Украхні дійсно дороги обслуглвування (починаючи від прикордонників, хоча польські теж не ліпші). А ще всім кидається в очі контраст Києва, Львова і інших міст, де поруч можна побачити бідненьку бабцю і беху якусь, - це до речі більшості здається плюсом, бо кажуть нема гетоїзації і замикання бідних у районах бідності, їм же не поясниш, що це просто бардак в державі так діє а не демократичність суспільства.