Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Україна туристична - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Україна туристична які враження іноземців про нашу державу? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 листопад 2008 - 11:36

В Україні безліч архітектурних пам*яток, визначних місць і просто прекрасних краєвидів. Є що показати. Але поміж тим, є чого соромитися. Якою бачать Україну іноземці? Ось кілька живих прикладів.

Зображення
Зображення

решта
Текст, що розкривається
Businesswoman
Зображення

The Second Renaissance. EpisodeII
Зображення

Train Composition 1
Зображення

backstreet in Lwow
Зображення

politics
Зображення

Trams of Lviv
Зображення

Мені соромно перед іноземцями за львівські страшні дорогиз вибоїнами, за бомжів, які шукають щось на смітниках, за бездомних брудних волоцюг-собак, за торгівлю молоком, сметаною на землі... та ще багато за що...
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 19 листопад 2008 - 12:27

мені якось нічого не соромно.Туристів це не зупиняє,всі люблять екзотику. А соромно повинно бути нашим політикам і керівником міста,які маючи кошти,навіть на ремонт тих самих доріг,не вміють ними раціонально скористатись,бо все гребуть під себе. А на рах. бомжів,то вони є усюди,просто в цивілізованих країнах є притулки для них,де можна піїсти,помитись і переночувати. Це здебільшого державні заклади.І це знову питання до чиновників. А от що люди можуть зробити самі,не докладавщи багато зусиль,то це не смітити! я терпіти неможу,як смітять будь-де. Їде машина,відкривається віконечко,а звідтам летить папірець з шоколадки,або бичок.Ну хіба неможна це в машинний смітничок викинути? Тому,якщо кожен почне з себе,то вулиці міста стануть набагато чистішими.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 листопад 2008 - 12:39

Перегляд повідомленняІрина Ігнатова (19.11.2008, 12:27) писав:

Їде машина,відкривається віконечко,а звідтам летить папірець з шоколадки,або бичок.Ну хіба неможна це в машинний смітничок викинути? Тому,якщо кожен почне з себе,то вулиці міста стануть набагато чистішими.

І поряд великий гарний напис "Дякуємо за чисте узбіччя!"
А ще в містах мало урн для сміття. Іноді йдеш навіть по Києві з фантиком від цукерки, а викинути ніде. Так і несу аж додому.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 12:48

мамаПашіЖені, в нас у Львові смітники тільки в цент.частині.А десь бічна вуличка-то шукай-ненайдеш. Але скласти сміття в пакети-це зовсім неважко.Просто люди некультурні є,і щонайгірше приклад дітям поганий показують
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Украля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 13:37

В місті ще хоч двірники працюють, в нас на Сихові біля будинків відносно чисто, всюди нові баки (великі) для сміття, стоять в кожному дворі, а то й частіше. Але от в лісі.....ЖАХ!!!!! З першим теплом --перші бляшанки і кульки, пластиковий посуд. Прибирають на Пасху, перед 24 серпня і так підзбирують деколи згрубша. Я вірю, що всі класно гуляють, але що немає в п"яній компанії хоч когось тверезішого???? Щей підгузники використані валяються.....
До нас півтора роки тому приїзджали родичі з-за кордону, то чоловік все дивувався як в ТАКИХ будинках-халабудах можуть так дорого коштувати квартири???
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 19 листопад 2008 - 13:43

Украля, та, в нас все так - ціни европейські , а якість життя - африканська :)
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 13:49

довелося не один раз приймати делегації іноземців в нашому місті.Завжди в першу чергу говорять про мальовничість краю,про найкращих українських дівчат :prapor: ,про те,що наші люди дуже люблять гарно вдягатися- що не завжди доречно:) приміром вечірнє плаття на базар :shok: і закінчують переважно - про хамсво нашого українського мешканця.Як не дивно, але ця риса досить часто асоціюється саме з нашою країною.Невихованість,грубість,брак культури спілкування(продавщиці в магазинах, які гавкають покупцям лише тому, що сьогодні не виспались :unknown:,офіціанти, які на прохання поміняти попільничку спепеляють тебе поглядом за таке "зухвале" прохання і т.д)Сервіс наш сильно кульгає.....Як не сумно визнавати,проте з більшістю почутого доводиться погоджуватися....
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 14:12

а ще є ті злодії,які вистежують групки туристів,або когось поодинці.Цих іноземців легко замітити. Як жила біля автовокзалу на Стрийській,то постійно бачила тих ворюжок і карманніків. Так бридко дивитись,як вони вислідковують приїжджих.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 18:51

Перегляд повідомленняРижуля (19.11.2008, 5:49) писав:

довелося не один раз приймати делегації іноземців в нашому місті.Завжди в першу чергу говорять про мальовничість краю,про найкращих українських дівчат :cool: ,про те,що наші люди дуже люблять гарно вдягатися- що не завжди доречно:) приміром вечірнє плаття на базар :cool: і закінчують переважно - про хамсво нашого українського мешканця.Як не дивно, але ця риса досить часто асоціюється саме з нашою країною.Невихованість,грубість,брак культури спілкування(продавщиці в магазинах, які гавкають покупцям лише тому, що сьогодні не виспались :cool:,офіціанти, які на прохання поміняти попільничку спепеляють тебе поглядом за таке "зухвале" прохання і т.д)Сервіс наш сильно кульгає.....Як не сумно визнавати,проте з більшістю почутого доводиться погоджуватися....

ППКС
Від себе додам, що теж приймав не одну делегацію у Львові. Враження складалися різні. Мій начальник ( 60 років) ні як не міг зрозуміти, як можна натягнути на себе жіноч штани в обтяжку. Він думає, що їх ніхто напевно ввечері не скидає з себе :) А ще вбиває обслуга в дорогих готелях. Ціни - вищі американьских, а сервіс - рядянський.
Ось два приклади: Готель ВІДЕНЬ - на прохання розбудити вранці по телефону дівчинка подивилася на мене косо а потім сказала, що я можу використати будильник в мобільному (акого в мене з собою не було)
Готель Жорж: на сніданок пішли в їхню їдальню ( так собі зал в кращих рядянських традиціях з виробами мистецтва, але прохолодним відчуттям). Ми мали талончик на сніданок і попросили додатково кави, так офіціант сказала: « А додатково кава в ціну не входить - за неї потрібно платити!!!!» По-перше такого нема ніде в світі щоб за додаткову каву треба платити, а по- друге - клієнт завжди правий і якщо він замовляє щось в ресторані - то в нього мають бути гроші.

Ну і по більше б людей, які розмовляли іноземними мовами, а то не всі мають перекладача.

Шануймося, бо ми того варта :hi:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2008 - 20:07

Пам'ятаю, колись мені один поляк сказав таке: "У вас такі красиві дівчата, але чому вони одягаються як к......ви?" Ну і ще підсміюються, що в Україні страшенно люблять все лакове і все, що блищить. Дійсно, у Західній Європі в таких коротких спідницях і всьому лаковому і крикливому ходять тільки повії. А ще їх дивує, особливо жінок, як можна ходити на таких високих шпильках по таких вибитих і розшарпаних вулицях, особливо зимою, коли надворі ожеледиця. Це їм ніяк не збагнути.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталюсик 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2009 - 21:41

Перегляд повідомленняКотяра (19.11.2008, 19:07) писав:

Пам'ятаю, колись мені один поляк сказав таке: "У вас такі красиві дівчата, але чому вони одягаються як к......ви?" Ну і ще підсміюються, що в Україні страшенно люблять все лакове і все, що блищить. Дійсно, у Західній Європі в таких коротких спідницях і всьому лаковому і крикливому ходять тільки повії. А ще їх дивує, особливо жінок, як можна ходити на таких високих шпильках по таких вибитих і розшарпаних вулицях, особливо зимою, коли надворі ожеледиця. Це їм ніяк не збагнути.

Ну польки теж вміють вдягнутись.... м"яте, широке і без форми. а з іншої сторони у нас в місті повно дівчат на шпильках - польок, в більшості правда, студентки. Але своїх ляль у них теж вистачає. Мій чоловік каже, що дівчата з України мають ліпший смак - ніхто з наших знайомих з України на шпильках, правда, не ходить і блискучого ніхто не носить, але підкреслити плюси фігури вміють. Тому тут все залежить хто в якій сфері мабуть крутиться.
У Львові ми з групами завжди (вже років 5-6) в готелі Дністер **** проживаємо (підвищенний стандарт), співвідношенням ціна-сервіс задоволені (правда на 4 зірочки вони тягнуть лише хіба сіпер-люксами) а про додаткову каву завжди наперед домовляємось, щоб була гратіс (правда ми групами приїздимо, тому можливо їм оплачується одну-дві кави додати дармо). А Жорж - згідна - повний отстой.

Фото зісмітниками і бомжами і я Вам звідси і з Канади можу показати - вони є всюди, але власне церква і держава організовує для них пункти, де можуть помитись, переспатись і почати нове життя (що зрештою,не завжди, на жаль, працює).
А в Украхні дійсно дороги обслуглвування (починаючи від прикордонників, хоча польські теж не ліпші). А ще всім кидається в очі контраст Києва, Львова і інших міст, де поруч можна побачити бідненьку бабцю і беху якусь, - це до речі більшості здається плюсом, бо кажуть нема гетоїзації і замикання бідних у районах бідності, їм же не поясниш, що це просто бардак в державі так діє а не демократичність суспільства.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 січень 2009 - 22:10

Ой, для мене це теж чутливе питання. Часто працювала з іноземцями, а також приймала у себе друзів іноземців. Щодо хорошого, то перш за все згадують про гарних дівчат (хоча, як на мене, то зі смаком таки у наших красунь не дуже). У плані роботи (виробництво) часто говорять про винахідливість та спритність наших "кулібіних". Наприклад, німець запросив би купу часу, креслення, інструменти, додаткову оплату і т.д. щоб виконати то завдання, яке наш Вася запросто із підручних засобів змайструє за півгодини :wacko:
На жаль, багато за що буває соромно -бруд, хамство і жлобство :wacko: Іноді як повертаюсь із-за кордону, то спочатку здається, що тут мене усі ненавидять - від митника до продавця у кіоску. Ще буває соромно за непослідовність та невихованість деяких наших "бізнесменів", часто нечистоплотність у справах.
Хочется вірити, що підростаюче покоління українців зробить більше, щоб змінити цю країну на краще. :child_ 06:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 травень 2009 - 13:06

Перегляд повідомленняКотяра (19.11.2008, 21:07) писав:

Ми із подругою колись прогулювались в центрі. А до нас привязався старший іноземець. Ми вияснили, що він із Швеції. Потім він так вцепився у мою подругу, що ледве відчепилась. Трохи не обмацав її всю, Запрошував її до себе в гості (в готель). Зараз коли читаю твої дописи, то розумію, що розмальована вона була дуже, і той виріз на грудях і спідниця коротка. Я до її одягу звикла, от і не звернула увагу, а зараз зрозуміла чому він привязався. Можливо і вона зрозуміла, оскільки зараз вона так не одягається і не фарбується.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Орислава 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2009 - 12:35

Мені соромно за все вище вами перелічене і ще за веееличезну кількість магазинів секенд хенду, не хочу щоб про нас думали ніби ми одягаємся тільки в їх недоноски, я б так і думала опинившись в місті де кожні 50м секонд хенд.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2009 - 12:45

А собі можу тільки уявити жах туристів як заходять туалети хоча і платні !!!!! як була за кордоном ми зупинялись на трассі -туалет -все чистенько , мило ,паперові рушнички -,у зоопарку спеціально для діток пелинальний столик,для більшенької дитинуи горшочок !А у нас платиш гроші -жах навіть сумку не має де повісти ! до Європи нам ще далеко !!!Купа сміття і жахливі дороги !
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Орислава 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2009 - 12:56

Мммм да....((((sun1978 це дійсно встид і позор. Якщо до доріг, бомжів, ефектно вдягнених дівчат ми привикли то з туалетами... вони і нас лякають.

Повідомлення відредаговано Орислава: 11 грудень 2009 - 12:58

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MILENA 2009 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 25 квітень 2010 - 10:42

Дівчата, вже 5 років як живу закордоном, до неньки України навідуюся частенько.Декілька разів брали з собою друїзів,бо вони мали бажання побачити Україну.Перше запитання було- "Чому так брудно?А що у вас з дорогами?А де туалети?....."ну і так далі.Після тижневої відпустки висновки були,що ми відстаємо від цивілізації років на 30!!!!!!Про культуру я взагалі мовчу.Одне - :blush: дівчата у нас справді КРАСУНІ і ТРУДІВНИЦІ!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ангел мрій 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 квітень 2010 - 11:34

Соромно, але що зробити якщо така влада то такі і люди. Раз була присутня на вернісажі підходить дівчина і питалась скільки коштує намисто їй сказали 40 гр. Ну а всі ми такі якщо одна щось взяла хочеться і комусь подивитись спитатись, підходить за нею туристка і питає скільки та сама продавщиця не мигнувши оком каже 40, вона дістає 40 гр, дає, а продавщиця ні то 40 доларів. Вот так обманюють туристів. А ще хамство якє можна почути у магазинах, коли вони не дочувають що хоче покупець. А про туалети взагалі мовчу як зайдеш то після того "парфюм" ще десь півгодини стоїть на речах. Смітників буває метрів з 300 по дорозі ні одного не побачити, але то все не від нас залежить а від фінансування держави, а ще і від мешканців. В нас все що погано стоїть лежить - пропадає і то вже певно нікому не зміни.
А щодо інших країн там теж свого хватає. А якщо ж тут так погано то чого ж туристів все більше і більше? У кожній країні є свої плюси і мінуси і того виправити певно не всилі ні одна держава.
My Signature
Зображення
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти...
Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн