Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чоловіки поділіться - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чоловіки поділіться Що таке жіноча зрада? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 18 листопад 2008 - 08:48

ЧОЛОВІКИ, розкажіть чому на вашу думку, зраджують жінки?
Як Ви до цього ставитесь?
І чому вона не має права на зраду???

P.S Усіх охочих прошу до дискусії :blush:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 листопад 2008 - 08:55

Судячи, з кількості чоловіків, які присутні на форумі, відповідей буде не багато!
До того ж такі відповіді уже були десь на форумі, де ми обговорювали проблематику зради, як такої!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 08:57

Хочу винести окремою темою саме зраду жіночу, адже це трапляється рідше, бо зазвичай чоловіки вибирають молодших і неодружених - а тут про яку зраду можна говорити, то вже підлість з боку"дівчини"
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 09:23

Перегляд повідомленняТатіка (18.11.2008, 8:57) писав:

Хочу винести окремою темою саме зраду жіночу, адже це трапляється рідше, бо зазвичай чоловіки вибирають молодших і неодружених - а тут про яку зраду можна говорити, то вже підлість з боку"дівчини"

Тетянко, ти помиляєшся, що жінки зраджують рідше! Психологія жінки і чоловіка влаштовані трошки інакшіше, тобто якщо чоловік зрадить, то зазвичай має про це комусь розказати, друзям, колегам. Тай 80 відсотків жінок дізнаються про зраду чоловіків від них самих. Тоді як жінка про такі речі мовчить. Бо для неї зрада, ще не просто фізичний контак, а передусім, увага, тепло, затишок, який вона хоче отримати, якщо не з власним чоловіком, то з коханцем. Якщо чоловіки знають, чого треба жінці, і трошки в цьому напрямі попрацює, то жінка досить швидко може опинитися в його обіймах. Тобто я хочу сказити, що для жінки зрада це щось особливе, інтимне і тільки для неї. Хоча не заперечую, зараз в окремих кругах стало модно зраджувати чоловіків, чи то пак отримувати все що захотіти і ділитися з цим з подругами, або не зовсім подругами, але все одно, нехай заздрять...
My Signature
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 10:00

Тому попередити жіночу зраду значно легше, ніж чоловічу. Чоловік як побачить новий об"єкт залицянь, то слина тече, про все забув (про дружину, дітей, все на світі), поки не доб"ється свого, здатність мислити геть пропала. А жінці треба небагато - трішки уваги, поваги, допомоги, ласки - і все. Тільки чоловіки чомусь про це забувають. Ми ж для них щось на зразок універсальної бізкоштовної домогосподарки.
My Signature
Зображення Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 10:12

мамаПашіЖені, дуже погоджуюся з тим, що жінка зраджує з тої причини,що чоловік не приділяє їй уваги.Адже кожній жінці хочеться почуватися коханою і жаданою.І якщо вона не має цього в сім"ї то доводиться йти на крайні методи і в знаходити ці відчуття де інде.Хоча зазвичай на такий крок зважуються дуже важко......Почуття провини в жінки значно сильніше ніж в чоловіка в цьому плані( не буду всіх міряти однією планкою,проте в більшості випадків так воно і є).Чоловіки ж можуть зраджувати "заради спортивного інтересу".Дуже шкода,що похвалитися перед друзями, чи підтримати свій авторитет їм потрібно саме таким чином((((
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 10:21

Перегляд повідомленняРижуля (18.11.2008, 10:12) писав:

мамаПашіЖені, дуже погоджуюся з тим, що жінка зраджує з тої причини,що чоловік не приділяє їй уваги.Адже кожній жінці хочеться почуватися коханою і жаданою.І якщо вона не має цього в сім"ї то доводиться йти на крайні методи і в знаходити ці відчуття де інде.

Частково погоджуюся, що зрада відбувається через брак уваги. Але ви повинні зрозуміти, що цей брак уваги особливо гостро відчувається, коли ви народжуєте дитину. Ви самі перші менше приділяєте уваги чоловікові і він тоді вас в першу чергу сприймає, не як жінку, а як маму його дитини. Тому всім жінкам у цей період потібно словами, вчинками дати зрозуміти чоловікові, що вона передусім жінка, а вже потім мама. І це дуже важливо. І тоді чоловік буде вам приділяти увагу і ви відчуватиме, що ви КОХАНА ДРУЖИНА І ПРЕКРАСНА МАМА. Знаю, на все часу не вистачає, але треба зрозуміти саму проблематику, а не розчаруватися в чоловікові і через певний час, коли нарешті накипить і піти шукати цієї уваги на стороні. Хіба це вихід, невже це виправдання для вас? Першопричиною вашої зради стала саме ваша поведінка! Може це надто різко сказано, але це правда. Це перше.
Але окрім цього, є ряд інших причин, чому жінка йде на зраду!
My Signature
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 листопад 2008 - 11:26

На мою думку, повинні бути присутніми радикальні фактори, які підштовхнуть жінку до зради. Хоча хочу замітити, що саме жіноча зрада спонукає задуматися невірного чоловіка. Маю одну знайома, яка все життя шукала свого чоловіка по барах, плакала, страдала до пори до часу... Доки сама не почала зраджувати. Жіноча зрада дуже сильно і болісно б"є по чоловічому самолюбству.І її чоловік став шовковим, почав сам шукати жінку по барах. Але нажаль жіноча зрада не просто флірт та секс, вона викликана вибухом емоцій та почуттів, які в більшості випадків переростають у кохання. Чоловіки самі штовхають своїх жінок на зраду. Жінка не піде на зраду просто так раді любопитства.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 11:30

Жінка зраджує, коли відчуває, що втрачає моральну підтримку від чоловіка, коли на всі її висловлювання лише одна відповідь "угу", коли чоловік втрачає повагу до неї, як до жінки і сприймає все, що вона робить для сім ї як "само по себе разумеещееся"..., а її саму - як "домогосподиню у халаті та транжиру його коштів".
АЛЕ:я абсолютно згідна з поперднім постом Щасливого татуся-тому , коли народжується дитинка-всіх бабушок-мамушок "відправляємо в сад"( хай приходять зробити "сюсі-пусі внукам на кілька годин на тиждень, щоб цей час ми змогли приділити лише свому коханому-скажімо, вийти десь лише удвох),а усі повсякденні клопоти, як би важко не було, беремо на себе разом з коханим і активно залучаємо його по мірі можливості по догляду за малям, при цьому повторюючи ,який він чудовий чоловік і тато і що без нього "я нізащо не впоралась би".І навіть, коли чоловік робив щось абсолютно невміло чи навіть щось абсолютно маленьке у допомозі-все одно казала, "що краще за нього ніхто не може цього зробити і що я дуже ціную все, що він для нас робить".пишу теж з власного досвіду, і зараз дуже часто хвалю чоловіка, особливо коли приходять батьки його чи мої чи друзі.Отакий здавалося б примітивний метод, а діє, та й чоловіку "мелоч, а приятно".
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 11:44

Перегляд повідомленняMatysya (18.11.2008, 11:26) писав:

На мою думку, повинні бути присутніми радикальні фактори, які підштовхнуть жінку до зради. Хоча хочу замітити, що саме жіноча зрада спонукає задуматися невірного чоловіка. Маю одну знайома, яка все життя шукала свого чоловіка по барах, плакала, страдала до пори до часу... Доки сама не почала зраджувати. Жіноча зрада дуже сильно і болісно б"є по чоловічому самолюбству.І її чоловік став шовковим, почав сам шукати жінку по барах. Але нажаль жіноча зрада не просто флірт та секс, вона викликана вибухом емоцій та почуттів, які в більшості випадків переростають у кохання. Чоловіки самі штовхають своїх жінок на зраду. Жінка не піде на зраду просто так раді любопитства.

всі наші проблеми від того, що ми не вміємо, не можемо сказити один одному в чому справа, вияснити ситуацію, щоб виправити її. Бо ж бачимо, що щось не так. А якщо й запитуємо то тільки так: "що з тобою?" Відповідь цілком спрогнозована - "нічого". На цьому все й закінчується. А тут потрібен інший підхід! На жаль... пізніше вдаємося до зради і тішимося, що помінялися ролями. Що тепер чоловік шукає жінку по барах. Так це виправдання для неї, виправдання перед своєю совістю! Але чи надалі буде в сімі все гаразд. А як на це діти дивляться і яка у них пізніше буде повідінка? Адже у них є свої уявлення про сімю, секс, складене на прикладі батьків!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:12

Перегляд повідомленняРижуля (18.11.2008, 11:12) писав:

Чоловіки ж можуть зраджувати "заради спортивного інтересу".Дуже шкода,що похвалитися перед друзями, чи підтримати свій авторитет їм потрібно саме таким чином((((

В спорті давно вже встановилась рівність між жінками і чоловіками,тому "спортивний інтерес" немає статі... Проте є фактори,що заважають жінкам повноцінно брати участь у "змаганнях":страх принести в дім "подарочок"(хворобу чи вагітність :acute: ). А ще жінок з гарним "спортивним" потенціалом чоловіки бояться,бо програвати вони не люблять... :crazy:
З.І.можливо,незовсім зрозуміло,але по темі :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:13

Щасливий татусь, я не кажу, що таке рішення вірне. Просто стражданню цієї жінки вже не було меж і для того, щоб відволіктись і зрозуміти для чого ВІН зраджує вона також спробувала. Особисто я негативно ставлюсь до ЗРАДИ і це перший і чи не єдиний фактор як на мене, який руйнує сім"ю і якого я б особисто не змогла пробачити, бо маю приклад близької мені людини.
Що до того, що впершу чергу страждають діти - це факт, бо була такою дитиною. Тепер маю фобію зради. І буду робити все для того, щоб обмежити свою дитину від домашніх скандалів між батьками.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:22

Перегляд повідомленняMatysya (18.11.2008, 14:13) писав:

Особисто я негативно ставлюсь до ЗРАДИ і це перший і чи не єдиний фактор як на мене, який руйнує сім"ю і якого я б особисто не змогла пробачити...

Не кажи "ГОП",поки не перескочиш...
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:24

Тетянка, не буду сперечатися, адже свою відповідь я грунтую на власному досвіді і досвіді мого оточення................Поки "спортивного інтересу" серед знайомих жінок і в себе безпосередньо - не зауважувала))))))))))
My Signature
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:33

Перегляд повідомленняРижуля (18.11.2008, 14:24) писав:

Тетянка, не буду сперечатися, адже свою відповідь я грунтую на власному досвіді і досвіді мого оточення................Поки "спортивного інтересу" серед знайомих жінок і в себе безпосередньо - не зауважувала))))))))))

А то! В мене всі знайомі ходять з табличками"Спортсмен (-ка)" і медалями!!!! :acute: Тому що...чесні :crazy:
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:38

Тетянка, надіюсь не прийдеться нічого перескакувати, бо в нас з чоловіком одинакове ставлення до зради
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:39

Перегляд повідомленняТетянка (18.11.2008, 13:33) писав:

А то! В мене всі знайомі ходять з табличками"Спортсмен (-ка)" і медалями!!!! :acute: Тому що...чесні :crazy:

мої знайомі(жіноча поовина людства)не менш чесні,просто подвигів таких не мають от і нема за що отимувати "нагороди".Хіба що за безмежну,всепоглинаючу,самовіддану любов до чоловіка :crazy: :acute: :crazy: ;)

ой ні-згадала-є одна така кадра-хвора на то саме місце,проте це в неї дійсно хвороба,ще з юності(вона тут чисто фізичне задоволення шукає,бо 3 рази в день з чоловіком-ЗАМАЛО!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))
My Signature
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 13:45

Перегляд повідомленняРижуля (18.11.2008, 14:39) писав:

мої знайомі(жіноча поовина людства)не менш чесні,просто подвигів таких не мають от і нема за що отимувати "нагороди".Хіба що за безмежну,всепоглинаючу,самовіддану любов до чоловіка :crazy: :acute: :crazy: ;)

а Ви їх священник :acute: ? люди собі не у всьому зізнаються...а про любов-то круто,але то для Боллівуду... :crazy:
My Signature
Зображення

Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 14:03

Тетянка, Ваша іронія дивує.Ви не знаєте мого оточення( так само як я Вашого),проте судите виходячи з ВЛАСНОГО досвіду і міряєте всіх по одній планці.Вважаю це є не надто правильним способом виразити своє ставлення до того чи іншого питання.
Ви поділилися своїм досвідом-я своїм, на тому і розійдемся:)
My Signature
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котяра 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 листопад 2008 - 15:15

Не хочу стверджувати, що жінки зраджують рідше. Тому що, щоб виступати на захист цієї тези треба подати конкретну статистику, яка підтверджує її. Але хочу підкреслити, що така думка, а саме, що жінки зраджують рідше, побутує в українському суспільстві. Навіть не так. Побутує у слов'янському суспільстві. Так що є причиною існування такого переконання?
Я вже 8 років живу за межами України. За цих 8 років пожила вже в 3 різних країнах достатній період часу, щоб вивчити їх спосіб життя, відносини батьки-діти, чоловік-дружина, сусіди-сусіди, хлопець-дівчина. начальник - підлеглий і т.д. І побачила, що в інших народів це все зовсім по-іншому ніж в нас!
Так от, до чого я веду. В українському суспільстві жінці відводиться особлива роль. Вона завжди має бути на висоті у всьому: добра господиня, завжди гарно вбрана з хорошими манерами, ретельна в роботі, мудра, розуміюча і так далі. Хіба не так? А згадайте, як вас виховували змалечку, шановні форумчанки! Думаю частенько чули від своїх батьків : "Пиши гарно, ти ж дівчинка!" або "Будь-охайною, ти ж дівчинка!" А що самі кажете своїм донечкам, коли вже самі стали батьками? Тобто відразу на вході, жіночій половині людства України закладається переконання моральної вищості над чоловіками.
Коли хлопчик ще маленький, вважається нормальним, що він неохайний, що відірвані ґудзики, незачесане волосся. Він ж бився, бігав, бо він хлопчик!Але коли такою є дівчинка - то це вже ненормально. Коли хлопчик не дуже старанний у навчанні і приносить часом трійки, а подекуди й двійки, то це частіше викликає лише поблажливу посмішку ніж тягне за собою якісь конкретні дисциплінарні санкції. Коли трійки і двійки приносить дівчинка, то це вже ціла проблема. Так само і в дорослому житті. Чоловіча зрада вважається поширеним явищем. Інакше, жінки би не стверджували, що "Жінки зраджують рідше". Ну зрадив чоловік, так це боляче, ну але всяке буває, втомився може, захотів спробувати чогось нового, та й баба сама на нього вилізла, мало не зґвалтувала, ну але нічого в неї не вийде, бо це просто секс, а кохає він мене і дітей обожнює - так українки в основному переживають зраду чоловіка. Тому прощають і живуть з своїми чоловіками далі. (Є такі, що не прощають, але таких меншість, бо щоб піти від чоловіка, треба бути дуже сміливою і гоноровою, по-перше мати куди піти, а по-друге, мати за що годувати і вчити своїх дітей. Тобто гонор - то коштовна річ, не кожна може собі на нього дозволити).
Зате жіноча зрада - це трагедія, це підлість, моральна ницість, суспільне дно. Як вона посміла, яка вона після того жінка і мама?
Так, що видається мені, що саме це і є причиною того, чому жінки зважуються на зраду (як вони самі кажуть) у крайньому випадку.
My Signature
На світі міста кращого немає –
Мій Львів – моя ти гордість і любов!
Якщо кудись поїду – твердо знаю,
Що неодмінно повернуся знов!
  • 6
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3