Спостереження в жіночій консультації Ваші враження
Відправлено 04 вересень 2007 - 13:31

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 04 вересень 2007 - 17:59
Відправлено 04 вересень 2007 - 19:50
тож мені у жіночій консультації ніяк...

Бобро перемагає козло!
Відправлено 05 вересень 2007 - 06:50
тож мені у жіночій консультації ніяк...
а у нас у консультації є спеціально час для вагітних на 8.30 коли черга спиняеться і приймають тільки вагітних. я першого разу соромилась, прийшла з усіма заняла чергу, а мені в кабінеті так і сказали, що нам не потрібно щоб ви перед кабінетом народили, тому не соромтесь і приходьте у свій час без черги. і вони праві. Ти маєш такеж саме право на без черги як і дідусі з бабусями.
Відправлено 08 жовтень 2007 - 15:42
А чергова лікарка у мене ніби нормальна. І вислухає і порадить. Тільки іноді сміється з мене, коли починаю їй розповідати про те, що в мені відбувається з найкової(медичної) точки зору. "Ото вже начиталася!" - каже вона.
Відправлено 15 жовтень 2007 - 13:35
Відправлено 15 жовтень 2007 - 18:22
Відправлено 16 жовтень 2007 - 10:42
Аналізи здають в жіночій консультації, тому черга лише з вагітних і то лише на один аналіз в окремі дні.
Але народжувати буду в іншому пологовому будинку, бо вже домовились з лікарем.
Відправлено 22 жовтень 2007 - 12:09
Капітошка (4.9.2007, 14:31) писав:
Наша жіноча консультація мені не сподобалась. Тому я пішла до лікаря, якого мені порекомендували. Дуже задоволена. Що треба - пояснить. Хоч і не люблю ходити по поліклініках, та до нього приходжу із задоволенням.
УЗД мені робили в 7-му пологовому будинку, я повністю задоволена. Мені все показали, розказали. Запитали, чи хочу роздрукувати зображення для себе.
І якщо ми відносимося до своєї вагітності з трепетністю, то в більшості консультацій для лікарів це просто зайва можливість набратися досвіду і поекспериментувати. В них всі вагітні, і вони буденно, а найчастіше просто грубо ставляться до нас, нічого не пояснюють, або наговорять всіляких дурниць.
Дівчата, якщо лікар не подобається, то можна стати на облік і в іншому місці, вибрати лікаря, якому можна довіряти і не терпіти зверхності. Важливо знати, що якщо щось занепокоїть, то можна вільно зателефонувати лікарю, отримати вичерпну консультацію, і саме головне - людяне ставлення.
Відправлено 22 жовтень 2007 - 12:11
Оля-ля (15.10.2007, 14:35) писав:
Людяні в нас лікарі, нічого й сказати.
Бажаю здоров"я тобі і синочку.
Відправлено 22 жовтень 2007 - 12:17
Antic (8.10.2007, 16:42) писав:
А чергова лікарка у мене ніби нормальна. І вислухає і порадить. Тільки іноді сміється з мене, коли починаю їй розповідати про те, що в мені відбувається з найкової(медичної) точки зору. "Ото вже начиталася!" - каже вона.
Це варто знати. Варто читати, якщо тільки потім не думати, що може статися щось неприємне саме в твоєму випадку.
Якщо не секрет, в якій ти консультації?
Відправлено 22 жовтень 2007 - 12:42
Antic (22.10.2007, 13:27) писав:
У звичайній районній поліклініці...
Я знаю, що ти у Львові :)
Я дуже добре знаю Львів. Впринципі, у вас мають бути дуже непогані лікарі.
Я обожнюю ваші кав"ярні, гарячий шоколад... при нагоді стараюсь зганяти туду, та то не дуже виходить зараз, сама розумієш великі відстані. Я була на Львівському аналогічному форумі, десь півроку тому і шкодувала, що в Києві такого нема, а от тепер рада, що натрапила.
Відправлено 29 жовтень 2007 - 00:32

Допомога