Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: анонімні запитання - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

анонімні запитання чи можливо таке на форумі Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 листопад 2008 - 15:19

от маю таку пропозицію-чи можливо було б створити одну тему,де можна дописувати анонімно.скажімо є якась тема,де жінка(чи чоловік:)) хоче висловити свою думку, чи запитати поради,проте їй не зручно робити це від власного імені,можливо з тієї причини,щозапитання надто особисте, або просто не хоче бути впізнаною форумчанами.Буду рада відповідям і коментарям з цього приводу.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 листопад 2008 - 16:07

проти. у такому випадку треба форум анонімним робити.
я не уявляю собі подібного в дії. це наприклад я хочу запитатися яка заробітня плата в форумчан. для цього маю вилогінитися, створити відповідну тему, і там питатися? який сенс відповідати аноніму? який сенс робити розділ, який не буде відсортований за темами? як шукати інформацію у такому розділі.
нік - це теж до певної міри анонімність.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонях 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 листопад 2008 - 16:15

мені здається форум і так досить анонімний, то вже від власного бажання залежить вказувати свої дані чи ні, розміщувати фото і т.д. в тому і весь прикол інету, що тут можна бути ким завгодно
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 16:55

гра з вогнем, Сонях, думаю ви не достатньо зрозуміли,що я мала на увазі.От наприклад, я читала,що деякі форумчани соромляться дописувати в темах інтимного характеру,чи надто особистого,адже тут розміщені їхні фото,є багато земляків і,як я читала один допис, не надто б хотілося щоб зустрівши знайомого на вулиці почула-о.....то ти любиш ЦЕ робити ТАК???:)Фото ж виставляють багато форумчанок.То що-видаляти їх аби тебе ніхто не впізнав,кожного разу,як хочеш запитати щось цікаве для себе,проте соромишся ,адже...."що про мене подумають?"
Зробити це можна досить просто-створити розділ-анонімні запитання і там вже створювати теми.А шукати інформацію за назвами тем(як і у всіх інших розділах,бо по пошуку інформація не завжди повна ІМХО)Бачила таку практику в інших форумах-досить багато дописів.Самі ж форумчанки там пишуть:"...мене тут багато знають,тому б не хотіла аби проводили якісь паралелі,просто прошу поради в тому і тому...."
Хоча....як то сі каже-мое дело предложить...:)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 17:13

Я - За. Бо бачила, як таке практикується на іншому форумі. Дійсно, є такі питання, які не хочеться обговорювати зі свого ніка. Це не означає, що будуть створюватись банальні теми типу "Як назвати дитину" чи щось такого. Тим більше не думаю, що форумчани будуть зловживати цим розділом, адже ці дописи ніяк не будуть враховуватись до їх рейтингу основного ніку ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 18:26

Я теж ЗА! Це може бути окремий розділ на форумі і всі, хто хоче, зможуть там дописувати. Або давати конкретні поради. Якщо поради (дописи) будуть такі, які не відповідають правилами, то моредатор зможе їх викинути і написати конкретну причину чому таке повідомлення було забране...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 19:37

Якщо таке можливо зробити, то чому ж ні. Можливо, і я б задала анонімно якесь щзапитання. Я теж розмістила фотки і іноді не пишу в теми, тому що "мене тут всі знають".
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 19:40

Перегляд повідомленняParybok (17.11.2008, 18:26) писав:

Якщо поради (дописи) будуть такі, які не відповідають правилами, то моредатор зможе їх викинути і написати конкретну причину чому таке повідомлення було забране...

З цим, мабуть, буде важко.. адже якщо вже забирати повідомлення, то без будь-яких впізнавальних знаків буде не ясно, яке повідомлення було забрано і чому=)
О, придумала! Можна в тому розділі теж присвоювати нікі типу "анонім-1"
Але в цілому я теж ЗА
П.С.: а адміністрація буде знати, хто яке анонімне повідомлення написав?
П.С.С.: ми тут зараз напридумуєм, а адміністраторам потім морочитись - це все втілювати в життя :blush:
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:06

jane, адміністрація може знати. при бажанні, звісно.
я все таки проти. не розумію для чого обговорювати якісь теми, про які боїшся "сказати в голос" навіть прикриваючись форумним ніком.
якщо я не готова про щось говорити - я не говорю, готова - говорю.
ми ж жінки, 100% десь обмовимося. потім підколемо одна одну і підуть образи.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:21

гра з вогнем, та чого ж "боїшся"?просто інколи трапляється,що ти не хочеш відкриватися і все!як на сповіді-священник не завжди бачить,кому відпускає грухи:),проте це не заважає йому виконувати своє покликання....
Не вірю,що в людей ніколи не виникає бажання анонімності в певних питаннях.
Ще раз повторю-часто буває,що дуже хочеться про щось поговорити,проте не хочеться бути впізнаною,аби тебе не ототжнювали з твоїм запитанням.Можливо не надто зрозуміло викладаю,просто не знаю як ще аргументувати після стільки вже написаного:)
а хто вирішує питання доцільності чи недоцільності пропозицій?
Це якось спільно обговорюється між керівництвом, чи якщо форумчани будуть-ЗА(більшість активних дописувачів)-то пропозиція буде підтримана?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:29

Рижуля, можливо то у мене такий склад. не розумію і все
якщо мене б"є чоловік - треба звертатися на гарячу лінію (де розкажуть як діяти), а не на форум.
якщо проблеми сексуального характеру - до сексолога чи сексопатолога, а не на форум
якщо пов"язані з якимсь складним захворюванням - теж до лікаря
тоді хоч знаєте, що фахівець дотримується професійної етики і ваш запит таки залишеться анонімним.
лан, то може я така. але вважаю, що питання анонімності залежить від користувача. якщо хоче залишатися анонімним - зробить все для цього. якщо хоче, щоб думали, що запитання задано анонімно - напише у такий розді, як ви говорите. але це буде самообман.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:41

гра з вогнем, чому самообман? Айпі ж не відображається у дописах...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:54

гра з вогнем я надам приклад питання, яке б я хотів запитати (питання придумане): наприклад в мене є геморой чи сифіліс чи ще якась зараза, але я не хочу це рекламувати. До лікарів вже звертатвся і нічого не допомагає. Не вже таке питання не можна задати анонімно і може хтось зможе щось порадити.
Ще одне питання: Я хочу пораду на дії свекрухи, яка можливо читає цей форум і знає мій нік. і таких випадків може бути багато. Питання можуть бути різного характеру і типу: здоровя, псилохолгічний стан, і так далі.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:55

гра з вогнем, не завжди в людини є можливість звернутися за консультацією до спеціаліста( в даному випадку-психолога чи психотерпевта).Інколи дружня доброзичлива порада-може творити чудеса.Досвід також чималий порадник,чи не так?
адже питання з ГВ чи інші коснультації щодо того ж здоров"я ми можемо тут обговорювати без спеціалістів?;)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:08

Настюша, у дописах відображається особистість, через стиль написання, особливості проставлення розділових знаків, вживання букв та слів. мені, наприклад, цього достатньо. думаю, не мені одній. до того ж навіть бажаючи залишатися анонімною часто обмовляються (я вже про це писала вище). жінки - створіння емоційні - підколять. наслідком будуть образи. це якщо не враховувати того, що я взагалі не розумію призначення анонімних дописів :)
Parybok,геморой чи сифіліс на форумі не вилікують. я до того й вела. якщо є серйозні запитання - варто звертатися до серйозних фахівців. ну скажуть проколоти від сифілісу якийсь преперарат, дадуть його назву. не думаю, що людина зі здоровим глуздом вдасться до такої рекомендації та й адміністрації форуму зайві проблеми не потрібні.
зрештою, геморой та психологічні стани тут обговорюють відкрито. що природньо, то не безобразно (рос.)
Рижуля, повторююся у таких випадках варто звертатися на гарячі лінії. де люди вміють давати консультації та пов"язані професійною етикою.
ви правильно сказали. ми ж чудово все обговорюємо без анонімного розідлу - для чого пригод на попу?
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:22

гра з вогнем
Вашу думку стосовно цього питання ми всі зрозуміли. Якщо Ви проти, це добре - я не заперечую, але не потрібно шукати тисячі оправдань (причин) чому Ви проти. Давайте послухаємо думку інших форумчан і адміністрації і на цьому тему закриємо (позитивно чи негативно). Я вважаю що доводити один одному свою правоту (думку) - це не прикрашає форум.
Скільки людей - стільки думок!

Шануймося...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:34

Раніше таке на форумі було.
В гарячій темі можно було писати як гість, без реєстрації. Але, після того як пан Маестро був забанений і продовжував писати тільки в гарячій темі усілякі неприємні речі. Цей розділ став закритий для гостей.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:38

Капітошка, то можливості відновити таку практику вже не буде?від чого це залежатиме?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:45

Рижуля, я думаю, що треба зробити опитування, якщо результати будуть в бік відкриття розділу, то доведеться відкрити.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:55

Parybok, де ж ви виправдання побачали?. я пояснюю, чому вважаю таку ідею не доцільною. якщо ми перестанемо відстоювати свою думку, то форум перетвориться на блог. мені наприклад цікаво прочитати докази інших користувачів стосовно альтернативних ідей. саме так і народжується істина.
от почитала і подумала, що ідея виправдана для консультативних тем. було б непогано.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн