анонімні запитання чи можливо таке на форумі
Відправлено 17 листопад 2008 - 15:19

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 17 листопад 2008 - 16:07
я не уявляю собі подібного в дії. це наприклад я хочу запитатися яка заробітня плата в форумчан. для цього маю вилогінитися, створити відповідну тему, і там питатися? який сенс відповідати аноніму? який сенс робити розділ, який не буде відсортований за темами? як шукати інформацію у такому розділі.
нік - це теж до певної міри анонімність.
Відправлено 17 листопад 2008 - 16:15
Відправлено 17 листопад 2008 - 16:55
Зробити це можна досить просто-створити розділ-анонімні запитання і там вже створювати теми.А шукати інформацію за назвами тем(як і у всіх інших розділах,бо по пошуку інформація не завжди повна ІМХО)Бачила таку практику в інших форумах-досить багато дописів.Самі ж форумчанки там пишуть:"...мене тут багато знають,тому б не хотіла аби проводили якісь паралелі,просто прошу поради в тому і тому...."
Хоча....як то сі каже-мое дело предложить...:)

Відправлено 17 листопад 2008 - 17:13
Відправлено 17 листопад 2008 - 18:26
Відправлено 17 листопад 2008 - 19:37
Відправлено 17 листопад 2008 - 19:40
Parybok (17.11.2008, 18:26) писав:
З цим, мабуть, буде важко.. адже якщо вже забирати повідомлення, то без будь-яких впізнавальних знаків буде не ясно, яке повідомлення було забрано і чому=)
О, придумала! Можна в тому розділі теж присвоювати нікі типу "анонім-1"
Але в цілому я теж ЗА
П.С.: а адміністрація буде знати, хто яке анонімне повідомлення написав?
П.С.С.: ми тут зараз напридумуєм, а адміністраторам потім морочитись - це все втілювати в життя
Відправлено 17 листопад 2008 - 20:06
я все таки проти. не розумію для чого обговорювати якісь теми, про які боїшся "сказати в голос" навіть прикриваючись форумним ніком.
якщо я не готова про щось говорити - я не говорю, готова - говорю.
ми ж жінки, 100% десь обмовимося. потім підколемо одна одну і підуть образи.
Відправлено 17 листопад 2008 - 20:21
Не вірю,що в людей ніколи не виникає бажання анонімності в певних питаннях.
Ще раз повторю-часто буває,що дуже хочеться про щось поговорити,проте не хочеться бути впізнаною,аби тебе не ототжнювали з твоїм запитанням.Можливо не надто зрозуміло викладаю,просто не знаю як ще аргументувати після стільки вже написаного:)
а хто вирішує питання доцільності чи недоцільності пропозицій?
Це якось спільно обговорюється між керівництвом, чи якщо форумчани будуть-ЗА(більшість активних дописувачів)-то пропозиція буде підтримана?

Відправлено 17 листопад 2008 - 20:29
якщо мене б"є чоловік - треба звертатися на гарячу лінію (де розкажуть як діяти), а не на форум.
якщо проблеми сексуального характеру - до сексолога чи сексопатолога, а не на форум
якщо пов"язані з якимсь складним захворюванням - теж до лікаря
тоді хоч знаєте, що фахівець дотримується професійної етики і ваш запит таки залишеться анонімним.
лан, то може я така. але вважаю, що питання анонімності залежить від користувача. якщо хоче залишатися анонімним - зробить все для цього. якщо хоче, щоб думали, що запитання задано анонімно - напише у такий розді, як ви говорите. але це буде самообман.
Відправлено 17 листопад 2008 - 20:41
Відправлено 17 листопад 2008 - 20:54
Ще одне питання: Я хочу пораду на дії свекрухи, яка можливо читає цей форум і знає мій нік. і таких випадків може бути багато. Питання можуть бути різного характеру і типу: здоровя, псилохолгічний стан, і так далі.
Відправлено 17 листопад 2008 - 20:55
адже питання з ГВ чи інші коснультації щодо того ж здоров"я ми можемо тут обговорювати без спеціалістів?;)

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:08
Parybok,геморой чи сифіліс на форумі не вилікують. я до того й вела. якщо є серйозні запитання - варто звертатися до серйозних фахівців. ну скажуть проколоти від сифілісу якийсь преперарат, дадуть його назву. не думаю, що людина зі здоровим глуздом вдасться до такої рекомендації та й адміністрації форуму зайві проблеми не потрібні.
зрештою, геморой та психологічні стани тут обговорюють відкрито. що природньо, то не безобразно (рос.)
Рижуля, повторююся у таких випадках варто звертатися на гарячі лінії. де люди вміють давати консультації та пов"язані професійною етикою.
ви правильно сказали. ми ж чудово все обговорюємо без анонімного розідлу - для чого пригод на попу?
Відправлено 17 листопад 2008 - 21:22
Вашу думку стосовно цього питання ми всі зрозуміли. Якщо Ви проти, це добре - я не заперечую, але не потрібно шукати тисячі оправдань (причин) чому Ви проти. Давайте послухаємо думку інших форумчан і адміністрації і на цьому тему закриємо (позитивно чи негативно). Я вважаю що доводити один одному свою правоту (думку) - це не прикрашає форум.
Скільки людей - стільки думок!
Шануймося...
Відправлено 17 листопад 2008 - 21:34
В гарячій темі можно було писати як гість, без реєстрації. Але, після того як пан Маестро був забанений і продовжував писати тільки в гарячій темі усілякі неприємні речі. Цей розділ став закритий для гостей.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 17 листопад 2008 - 21:38

Відправлено 17 листопад 2008 - 21:45

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 17 листопад 2008 - 21:55
от почитала і подумала, що ідея виправдана для консультативних тем. було б непогано.

Допомога