Вчора ходила з малечею на Мадагаскар 2. Море позитивних вражень. Навіть Женя дивився (хоча мало що зрозумів).
А ваші враження?
Чи комусь не сподобалося? І чому?
Вчора ходила з малечею на Мадагаскар 2. Море позитивних вражень. Навіть Женя дивився (хоча мало що зрозумів).
А ваші враження?
Чи комусь не сподобалося? І чому?
А як довго йде мультик ы якою мовою, скажыть, будь лака-)
Мені мультфільм сподобався, не поступається першій частині :D , але як на мене, то він входить в розряд не зовсім дитячих мультфільмів, приколів там багато, але розуміємо їх тільки ми, от взяти до уваги, супер-пупер модного бегемота)) посміялася від душі))) але ж діткам цей сарказм з їх боку зовсім не зрозумілий
Я дуже насміялась з чоловіком, але дитині цього мультика показувати не буду. На мій погляд він зовсім не дитячий. Але в кіно було трохи батьків з діточками. Незнаю чи то я занадто строга, чи то просто батьки не сподівались, що мультфільм може бути занадто дорослим.
ну в принципі дивитися можна, але деякі моменти вразили свєю грубістю - наприклад я не хочу щоб мої діти дивилися сцену мордобоя між "супербабцьою" і Алексом в цілому перший значно кращий. А щодо недитячості мультика, так зараз майже всі такі - шреки нууу дууууже дитячі, втеча з курятника, одним словом всі не буду перелічувати, але їх дійсно в повній мірі можуть оцінити лише дорослі і не дай бог щоб інколи "затонкий" гумор почали розуміти наші діти. мені дали фільм подивитися про шкоду сучасних мультів для дитячої свідомості, але я все не виберу час його переглянути.....