Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Любий свекор (тесть) - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Любий свекор (тесть) відношення до чоловічої статті вашої половинки Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ulik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 листопад 2008 - 14:26

Привіт усім! От все читаю скрізь всі пишуть про любу свекруху та іноді про тещу, а чому ж ніхто не згадає батька коханої людини - адже він теж член родини та й відношення мабуть до кожного особливе :cray:
В мене особисто свекор - золота людина в прямому розумінні цього вислову : і розумний, і талановитий, і уважний, добрий, порядний, тактовний,щирий, відвертий і т.д. Це людина яка вміє все, те чого незнає зразу візьме книжку прочитає та проконсультує на любу тему. Ніколи і в чому не відмовив, а називаю я його папуленька причому йде все від душі і так я його назвала через півроку знайомства. Дітлахів він обожнює, їх у нього два внуки та внуця, незважаючи на вік йому зараз під 70 він з ними і бігає і на пляж ходить та іншими культурним міроприємствам.Можна багато чого сказати про нашого любого дідуся :cray: :36_3_9: Сподіваюсь що ще в когось є чудові батьки коханого чоловіка, адже народна мудрість каже що подивись на тата коханої людини і будеш бачити яки він буде в майбутньому
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 листопад 2008 - 16:01

Я з своїм чоловіком до одруження була знайома 8 років, але весь цей час чомусь думала, що у нього немає батька. Потім виявилось, що він все-таки є, але мій чоловік якось сказав, що не хотів би бути схожим на батька бодай у чомусь. Він вже давно на пенсії, весь час сидить вдома - ну хіба інколи до дочки піде (дуже рідко), або до сватів на день народження. Чоловікова мама тягне все господарство практично сама, всю допомогу від свекра їй доводиться з боєм вибивати. У мене таке враження, що свекра нічого не цікавить, крім того, щоб хильнути 50 грамів і нічого не робити. Як чоловік мій буває в них в гостях, то трохи тата "строїть", але то мало що дає.
Добре, що у когось є хороші свекри, і яколись мріяла, що у мене такий буде, але досить того, що із чоловіком та свекрухою пощастило, не все ж одразу... :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 17:03

У мене свекор - золота людина. За 16 років нашого з чоловіком подружнього життя я від нього жодного "кривого слова" не чула. Зате допомогти ніколи не відмовляється чим тільки може.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 15 листопад 2008 - 18:02

І в мене свекор-золотко!обожнює внуків,ВСЕ вміє зробити(до нас часто приходить подивитися,що треба підремонтувати,бо в чоловіка трохи руці-круці:)),тихий,спокійний.Короче з свекурхою повна протилежність:)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 грудень 2008 - 23:44

У мене свекор теж хороший, але ну ужасно впертий...
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilysik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 грудень 2008 - 09:20

І в мене свекор супер, все вміє, в усьому допомагає нам. До того всього він ідеальний чоловік та батько. Впевнена, що дідусем теж буде хорошим. :dance2:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 грудень 2008 - 11:06

а мій свекор помер рік назад,залишивши двох маленьких літей 8 і 1.5. Це для нас була страшна трагедія. Попав в лікарню з болями в серці і там помер. Вчасно нам не повідомили,ми б його перевели в кардіологічний центр чи в медінститут, а то лежав на Топольній. Мій чоловік з ним навіть не попрощався,зразу про смерть дізнався. Я після того випадку стала по інакшому дивитись на речі. Зрозуміла,що близька людина може зникнути раз і назавжди. Депресняк і сум надовго поселились в нашому домі. Мій чоловік викарапкався тільки через доню,вона його тішила і так піднімала настрій. А взагалі,як приїжджаю до свекра жінки,а там маленькі дітки, і як вона сама їх на ноги поставить?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   V_L_A_S_T_A 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 18:02

В мене свекор ніякий. Я дуже рада, що чоловік вдався в свекруху. Вона все життя тягне чоловіка за собою або штовхає його в спину, тому що сам він не може нічого (і як вони до одруження встигли зробити дитинку???). Я звикла, що чоловік в домі господар, як мій тато, за ним як за стіною. Він стукне по столу і так буде(до речі, завжди вірно), а це ні риба,ні м'ясо
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Луська 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2008 - 19:01

У мене свекор теж золото, але дуже часто хворіє. Завжди цікавиться новинами, здоров"ям, багато цікавого розповідає. Допомагає чим може. Повезло мені з батьками чоловіка. :wub: :wub: :dance2:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маріша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2008 - 12:27

Так склалось що я виросла без батька, а свекор перша людина у моєму житті кого я назвала татом, і це справді так, він завжди допоможе і підтримає на нього можна покластись на всі 100%. А коли він дізнався що буде дідусем та щей гарненької онучки, то був на сьомому небі від щасття (в нього два сина і один онук)!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2008 - 12:32

І в мене тесть мирова людина, з ним можна і поговорити і роботу робити і навіть трошки випити. От би він ще вмів і хотів рибу ловити - ціни б йому не було. Хоча рибу любить!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бузок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 09:54

в мене свекор чудова людина. завжди всім поможе, ніколи не відмовить.Розважливий, мудрий. Внука обожнює.До мене не інакше як дочечка, хоча має і рідну. Крім того художник і письменник.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марго 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 10:02

мій свекор теж з розряду хороших, наша донечка його дуже любить, а бабу (свекруху) ні.... хоча свекруха не є прикра просто така собі млямля (тепле масло), бачу що трошки гнівається на малу за те що діда більше любить :36_1_74:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Inverno 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2009 - 10:13

Наш дід-свекор теж хороший. Смішнючий, дотепний і дуже класний!!! І саме основне - не лізе із своїми порадами, як свекруха!!! Тому й такий хороший ... :36_1_74:
My Signature
Зображення

Зображення

Найкращі речі на світі невидимі.Тому ми закриваємо очі коли плачемо,цілуємось і мрієм...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 14:50

Дівчатка сижу зараз і майже плачу :cray: . В нас дома ремонт, робим косметичний ремонт у вітальні (допомагає робити свекор), сьогодні зранку циклювали, а потім лакували паркет. Я спеціально встала сьогодні пораньше, знала що прийдуть майстри і їх треба буде нагодувати, приготувала обід. Вони поцеклювали я їх нагодувала, поки вони їли позамітала, помила і повитирала пилюку, підготувала все до того щоб свекор почав лакувати паркет. Майстри пішли і свекор почав лакувати. Я знаючи що лак трохи смердить(ми купили такий що не сильно смердить, але ж всерівно запах є) закрила двері в кімнату де лакуєця, закрила двері на кухню, відкрила навстіж форточку і стала мити посуду, щоб не лишати(бо ми пару днів поки буде лакуватись пожевем з чоловіком в моїх батьків). Тут на кухню влітає мій свекор і наказним тоном починає на мене кричати, що мол чого це я ще тут! лак на всю хату смердить! (но в мене на кухні навіть чучуть не було чути того запаху). Ще й почав мене з хати випихати(а я ні зошитів щоб взяти в інститут не взяла ні щоб перевдягнутись в мами якісь речі невзяла). Я йому почала спокійно пояснювати, що в мене тут нічо не смердить, тай що я зараз помию посуду заодно дочекаюсь чоловіка з роботи тай взагалі що я йти поки немаю куди бо мами нема дома, а я ключі свої в неї забула, а він на мене ще більше давай кричати :shok:,ще й каже тоді іди погуляй, тобі мол полєзно!!! . Я щоб не нервуватись, просто вдягнулась і вийшла з хати. Їду на низ в ліфті, а сльози самі з очей течуть :smile: . Вийшла на двір стала біля підїзда і мені аж ноги підкошуюця, сіла я на лавочку біля підїзда і чекаю чоловіка. Тут приходить мій коханий(його тато до нього вже позвонив) і питає в мене що це ми знову з татом не поділили, бо тато йому сказав що Я! на нього накричала коли він мені СПОКІЙНО! сказав щоб я пішла і не нюхала тої хімії, та щей я оказуєця коли виходила грюкнула дверима :shok: :smile: Ви знаєте я від тих слів чуть з лавки не впала, ще більше обідно стало. Я розказала чоловікові що і як було,він звичайно піднявся додому і висказав татові все, а його татусь сказав що то я ним так маніпулюю і сказав що він на мене обідився!
Скажіть і що мені робити? Я не хочу сваритись з батьками чоловіка, я їх поважаю(з свекрухою ми добре ладнаємо, вона ніколи не лізе в наші справи, вона взагалі дуже хороша людина і зразу до мене як до рідної ставилась, завжди звонить питаєця як моє самопочуття, чи не треба мені чимось помогти і тд. А от свекор від самого початку так ставиця до мене, постійно каже що я нічо не розумію, нічо незнаю, що я ще молода-зелена) Я в розпачі, просто незнаю що робити. Мовчати більше неможу. Я нехочу що б мій чоловік розривався між двох вогнів. Порадьте що мені робити?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 15:24

Ти не ображайся, але всі твої емоції мабуть через вагітність. Твій свокор звичайно не правий, що підвищує на тебе голос, але ж молодець, що переживає за тебе і твою майбутню дитинку. Правильно зробив, що випхай з хати, тобі зараз не можна цим дихати, тому що від алергії, яка може зявитися вагіьтній не можна приймати ніяких ліків. А по собі знаю (купили новий диван, він ваняв на цілу хату), горло в мене набрякло і все решта теж, тіло чухлося і боліло. Ти звичайно не зможеш з ним фізично боротися, треба просто ігнорувати - по маленько - взяла речі в інститут, вдягнулася, він кричить, ти собі теж повись голос: "не кричіть на мене!" А чоловікові жалітися не треба, бо він з татом буде потім конфліктувати, ну і все в собі тримати. Вам цього треба? В мене наприклад свекор взагалі не цікавиться моїм здоровям і нашим з чоловіком життям, може позвонити іноді, попросити шоб коханий щось йому допоміг. Але чоловік не дурний, завжи якусь відмазку придумує, щоб не сваритися з ним. А деколи так хочеться, щоб і чоловіка тато був близькою і турботливою людиною, ми його завжди на дні народження, сімейні свята запрошуємо, він не приходить (з мамою не живуть разом). Ми змирилися.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 15:53

'Мамуся0703' '
В мене подібна ситуація була, свекор теж мені "просто тихо сказав", так , що в мене істерика хв. 15 не проходила і я вперше за всю вагітність випила валеріанку. Але на свекра не ображаюсь, бо в нього свої "таракани" - кілька років тому попав в аварію, до так і до кінця не відновився. Правда чоловік йому потім, все ж пояснив, щоб він полегше зі мною, бо я вагітна і вся на емоціях. Та я й сама пізніше, охоловши, дійшла висновку, що причин для істерики не було. Тому ви теж заспокойтесь, на всяк випадок або самі поговоріть зі свектром або попросіть чоловіка хай батьку пояснить, що ви зараз надто чутлива. Але не сваріться, бережіть гармонію в сім'ї
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МаМуська 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 лютий 2009 - 16:30

А в мене свекор перепльовує всіх поганих свекрух разом взятих!!!!!!! :praising:
Для нього в цьому житті не існує крім нього та телевізора більш нікого!!!!!!Він нічим ніколи нікому (має двох синів!) не допомагав, тай не зберається цього робити!Важає що він дав їм життя і тепер сини йому "винні".
Ми з чоловіком живеио у його батьків і ось нещодавній випадок: прийшов свекор з роботи, і почав лайку практично ні з чого...по ходу сварки заборонив нам вмикати його ДВА телевізори, пральну машину....бо того його!!!!!
Я була в шоці, як рідний батько може таке казати сину!Для себе зробила відповідні висновки, шукаємо квартиру щоб десь зїхати!!!Бо ворогами скоро постаємо))))
My Signature
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   vitalinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 березень 2009 - 15:50

в мене свекор-невидимка. незнаю, добре це чи погано?
постійно сидить у своїй кімнаті, в хаті його нічого не цікавить, до мене ставиться добре, і всі вважають його доброю людиною, а він просто ні риба ні м ясо. навіть незнаю у кого мій чоловік вдався, і не у маму і не у тата...
My Signature
я вірю в дива
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2009 - 09:20

А в мене немає свекра, навіть толком не знаю яким він був.Він помер через 4 місяці після весілля. Так що нічого ні поганого, ні хорошого сказати не можу. По розповідях родичів напевно був би суперовим свекром.....
My Signature
Зображення]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему