В мене особисто свекор - золота людина в прямому розумінні цього вислову : і розумний, і талановитий, і уважний, добрий, порядний, тактовний,щирий, відвертий і т.д. Це людина яка вміє все, те чого незнає зразу візьме книжку прочитає та проконсультує на любу тему. Ніколи і в чому не відмовив, а називаю я його папуленька причому йде все від душі і так я його назвала через півроку знайомства. Дітлахів він обожнює, їх у нього два внуки та внуця, незважаючи на вік йому зараз під 70 він з ними і бігає і на пляж ходить та іншими культурним міроприємствам.Можна багато чого сказати про нашого любого дідуся
Любий свекор (тесть) відношення до чоловічої статті вашої половинки
Відправлено 15 листопад 2008 - 14:26
В мене особисто свекор - золота людина в прямому розумінні цього вислову : і розумний, і талановитий, і уважний, добрий, порядний, тактовний,щирий, відвертий і т.д. Це людина яка вміє все, те чого незнає зразу візьме книжку прочитає та проконсультує на любу тему. Ніколи і в чому не відмовив, а називаю я його папуленька причому йде все від душі і так я його назвала через півроку знайомства. Дітлахів він обожнює, їх у нього два внуки та внуця, незважаючи на вік йому зараз під 70 він з ними і бігає і на пляж ходить та іншими культурним міроприємствам.Можна багато чого сказати про нашого любого дідуся
Відправлено 15 листопад 2008 - 16:01
Добре, що у когось є хороші свекри, і яколись мріяла, що у мене такий буде, але досить того, що із чоловіком та свекрухою пощастило, не все ж одразу... :D

Відправлено 15 листопад 2008 - 17:03
Відправлено 15 листопад 2008 - 18:02

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 13 грудень 2008 - 09:20
Відправлено 13 грудень 2008 - 11:06
Відправлено 16 грудень 2008 - 18:02
Відправлено 16 грудень 2008 - 19:01
Відправлено 17 грудень 2008 - 12:27
Відправлено 17 грудень 2008 - 12:32

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 04 лютий 2009 - 09:54
Відправлено 04 лютий 2009 - 10:02
Відправлено 04 лютий 2009 - 10:13
Відправлено 26 лютий 2009 - 14:50
Скажіть і що мені робити? Я не хочу сваритись з батьками чоловіка, я їх поважаю(з свекрухою ми добре ладнаємо, вона ніколи не лізе в наші справи, вона взагалі дуже хороша людина і зразу до мене як до рідної ставилась, завжди звонить питаєця як моє самопочуття, чи не треба мені чимось помогти і тд. А от свекор від самого початку так ставиця до мене, постійно каже що я нічо не розумію, нічо незнаю, що я ще молода-зелена) Я в розпачі, просто незнаю що робити. Мовчати більше неможу. Я нехочу що б мій чоловік розривався між двох вогнів. Порадьте що мені робити?

Відправлено 26 лютий 2009 - 15:24
Відправлено 26 лютий 2009 - 15:53
В мене подібна ситуація була, свекор теж мені "просто тихо сказав", так , що в мене істерика хв. 15 не проходила і я вперше за всю вагітність випила валеріанку. Але на свекра не ображаюсь, бо в нього свої "таракани" - кілька років тому попав в аварію, до так і до кінця не відновився. Правда чоловік йому потім, все ж пояснив, щоб він полегше зі мною, бо я вагітна і вся на емоціях. Та я й сама пізніше, охоловши, дійшла висновку, що причин для істерики не було. Тому ви теж заспокойтесь, на всяк випадок або самі поговоріть зі свектром або попросіть чоловіка хай батьку пояснить, що ви зараз надто чутлива. Але не сваріться, бережіть гармонію в сім'ї
Відправлено 26 лютий 2009 - 16:30
Для нього в цьому житті не існує крім нього та телевізора більш нікого!!!!!!Він нічим ніколи нікому (має двох синів!) не допомагав, тай не зберається цього робити!Важає що він дав їм життя і тепер сини йому "винні".
Ми з чоловіком живеио у його батьків і ось нещодавній випадок: прийшов свекор з роботи, і почав лайку практично ні з чого...по ходу сварки заборонив нам вмикати його ДВА телевізори, пральну машину....бо того його!!!!!
Я була в шоці, як рідний батько може таке казати сину!Для себе зробила відповідні висновки, шукаємо квартиру щоб десь зїхати!!!Бо ворогами скоро постаємо))))
Відправлено 13 березень 2009 - 15:50
постійно сидить у своїй кімнаті, в хаті його нічого не цікавить, до мене ставиться добре, і всі вважають його доброю людиною, а він просто ні риба ні м ясо. навіть незнаю у кого мій чоловік вдався, і не у маму і не у тата...

я вірю в дива
Відправлено 19 березень 2009 - 09:20

Допомога