Про самі «кошти»... як я вже писав - вся прогрма є безкоштовна. Якщо Вам кажуть, що треба платити -то це обман. Всі документи подються ЛИШЕ НА ОДНОМУ сайті... я його напишу нижче. Всі інші сайти (рекламиї форми і так далі) - це ОБМАН. з вас просто візьмуть дані і заповнять їх для себе а потім з Вас будуть тягнути грошенятка якщо Ви вирішите скористатися їхніми послугами. Єдині витрати, які повязані з програмую, це оплата ІМІГРАЦІЙНОЇ ВІЗИ, але це витрати суто по іміграції, а не по лотереї (програмі). Якщо Вам пощастить виграти, то у Вам пришлють офіційно з США документиз вказівками що робити (для цього потрібно мати гарантовану поштову адресу в україні чи на навіть за кордом - це немає значення), бо я знаю про випадки, коли наші поштарі вимагали немалі гроші за цей лист (бо вони вже знають як він воглядає_... ось чому мене дивує наш укр. народ - сам в свого краде і вимагає.. але то вже інша тема...
Витрати з оформленням візи будуть такі (але це лише у випадку, якщо Вам пощастить виграти... якщо ні - то це НІЧОГО НЕ КОШТУЄ):
поїздка до варшави (а може вже і до Києва) для оформлення іміграційної візи. тут вже від вас залежить як Ви бдеуте доборатися
плата за заяву на візу (здається 100 доалрів, але це не суттєво) плюс плата за саму візу (ціни міняються, то я не скажу може 200 доларів, але це все є в касу в посольстві США
збір медичних документів і прививок (В Києві наші лікарі (гади) мають оремі тарифи на це... десь в райні 300-500 доларів (хоча я цін теперішніх не знаю.)
також вам треба буде мати документ про роботодаця в США (тут наші браття і сестри в Чікагої Нью Йорку мапть свої такси на це) або показати , що у вас є достатньо готівки на рахуінку в банку.( ніби що в райні 20 тис). Такі витрати я ввжажаю не важливими, бо завжди можна з люджми домовитися... і про це наперд нема що думати... головне, щоб виграти спочатку.
Ціни на дорогу, то Ви мене трошки розсмішили..... бо... ціни різні... Хтось летить першим класом а хтось економ.... Зайдіть в авіалінію ЛОТ, АЕРОСВІТ і розпитайте..... ціна залежить від міста куди летите плсю пора року... травень-вересень - найдороще. Лютий - найдешевше. Ціни коливаються кожну хвилину!!! я літав і за 700 доларів в обидва боки (8-10 років тому) і за 1580 минулого року.
тепер про сайт і умови... вся інформація є на сайті (державному сайті США з закінченням .GOV) Там
також є інструкція на УКР. МОВІ. або візьміть її тут...
http://www.travel.st...f/DV_10_ukr.pdf
переклад зроблено Урядом США.
Фотографуватися можна самому вдома на світлому фоні... не обовязково платити спеціальну плату за таке фото. розміри і правила фото - також описані.
Сам сайт є тут:
http://www.dvlottery.state.gov/
повторюся - це є єдине місце де можна подати на картку без посередників і обману.
Якщо ще є питання, то звертайтеся...