Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Допомога в оформленні документів на програму Dv Lottery - 2010 - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито

Допомога в оформленні документів на програму Dv Lottery - 2010 зелена карта Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Parybok 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 листопад 2008 - 17:53

Для всіх зацікавлених про державну програму США «DV Lottery - 2010»

Якщо комусь цікаво, то я можу надати свої консультаційні послуги щодо правильного оформлення і подання документів на цю програму. Це та сама програма, про яку в народі кажуть - «зелана картка», яка надає право стати постійним резидентом США.

Увага! Мої послуги надаються безкоштовно, бо в нас на батьківщині на цьому багато хто заробляють конкретні гороші, і я вже не говорю про лохотрон (даруйте за мову).

Шануймося, бо ми того варті :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rimas 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 18:41

Перегляд повідомленняParybok (13.11.2008, 16:53) писав:

Увага! Мої послуги надаються безкоштовно, бо в нас на батьківщині на цьому багато хто заробляють конкретні гороші, і я вже не говорю про лохотрон (даруйте за мову).

100% лохотрони.. Спочатку ненав'язливо беруть з тебе згоду (і особисті дані), а коли раптом "пощастить" виграти - 7 шкур здирають. Так що, хлопці й дівчата, не ведіться дуже, якщо якісь добродій пропонує вам АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО зфоткатись і негайно виграти грін карту :)

Ще фішка полягає в тому, що якщо хтось раптом дав свої дані, то вони будуть ту анкету щороку мусолити (дані можуть з часом змінитись і бути неактуальними - тоді дискваліфікація у разі виграшу.. тобто ніхто нікуди вже не їде). А якщо ви самі захочете прийняти участь (начитавшись відповідних інструкцій в неті. Навіть українською є), то це вже буде подвійне внесення даних і система негайно 2 анкети дискваліфікує (тобто вашу, і ту що фірма слала)
Такевота...

з.і. Гм.. перечитав і мабуть додам: пеший абзац НЕ Парубка стосується.. А різних контор підозрілих. Парубок діло говорить - тре помагати добрим людям.. до того ж як то нич тобі не вартує (не рахуючи дорогоцінного часу, котрий на вагу золота =)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 18:54

Rimas Я з тобою тут згідний, саме тому і пропоную свої послуги чисто безкорисливо.. Біда в тому, що наш народ дуже довірчивий і саме головне, що завджи очікує чуда, що хтось, щось йому зробить, дасть, подасть і вже зараз в цю хвилину.... саме тому й трапляються такі випадки.

Для тих, хто ще не зрозумів у чому суть, то скажу відразу, що я за Вас Вашу роботу робити не буду! - лише пораджу і підкажу щиро як це потрібно зробити. Якщо Ви читаєте цей форум, то я не сумніваюся, що заповнити анкету Ви можете самі... Все у Ваших руках - Головне знати, де це робити, не попасти в пастку і не йти через посередника, які потім будуть з Вас «цідити» Ваші грошенятка.

Дял бажаючих - У вас ще є час до 1 грудня 2008 року.

Шануймося... :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   бузок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 19:45

Перегляд повідомленняParybok (13.11.2008, 18:53) писав:

Для всіх зацікавлених про державну програму США «DV Lottery - 2010»

Якщо комусь цікаво, то я можу надати свої консультаційні послуги щодо правильного оформлення і подання документів на цю програму. Це та сама програма, про яку в народі кажуть - «зелана картка», яка надає право стати постійним резидентом США.

Шануймося, бо ми того варті :hi:

Привіт Parybok мене цікавить ця програма,власне поки чоловіка більше,але я вирішила підтримати ідею. Поспіхом фотографуємось і все решту... Не знаю навіть що конкретне запитати, бо ,насправді, дуже багато незрозумілого. Підскажи на якому сайті краще заповнити документи.Ти сам за такою програмою поїхав? Багато разів пробував? в неті інфи купа, а як воно насправді відбувається цікаво. Скільки коштують всі послуги включаючи візу, дорогу... на одну особу? А взагалі напиши,будь-ласка, все що вважаєш корисним, якщо зможеш. Буду дуже-дуже вдячна
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 19:54

Ми 2 роки тому пробували з кумами грати; самотужки заповнювали анкету (треба було навіть 3 місячну дитину на біломо фоні фотографувати) - проки що безрезультатно. Може ще раз спробувати по приколу ото вже + до всієї нашої рідні ще двох знайомих у Шитатах маємо(буде кому зустріти) :hi:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 20:28

бузок привіт!

Спочатку дуже коротко опишу про саму програму DV Lottery і моє відоншення дп цього. Це є так звана лотерея зелена картка, як дає Вам ПРАВО на постійне резиденство в США. Після 11 років досвіду з іміграційною системою, я можу сказати, що це є самий легший і самий дешевший спосіб отримати легальний статус в США. Це програма є абсолютно безкоштовна - якщо вам хтось каже що треба платити - то це ЛОХОТРОН. і це від Вас залежить чому і кому вірити.
Я сам поїхав по інший програмі (набагато складнішій і дорощій). В цю лотерею грав років 9, але жодного року не мав успіху. Проте я сам особисто заповняв такі документи на багатьох людей (і робив це я абсолптно безкоштвно і безкорисливо) і один з них виграв. Зараз вже успішно приїхав з сім'єю. Це було десь років з 6-7 тому. Особисто я маю багато знайох і друзів, які грали і вигравали з першого-другого разів. так що це як чиє щастя і чия доля. Але це все правдиві історії з життя.

детальніша інформація про це все тут..., щоб не муляло очі тим кому це не цікаво.
Текст, що розкривається

Про самі «кошти»... як я вже писав - вся прогрма є безкоштовна. Якщо Вам кажуть, що треба платити -то це обман. Всі документи подються ЛИШЕ НА ОДНОМУ сайті... я його напишу нижче. Всі інші сайти (рекламиї форми і так далі) - це ОБМАН. з вас просто візьмуть дані і заповнять їх для себе а потім з Вас будуть тягнути грошенятка якщо Ви вирішите скористатися їхніми послугами. Єдині витрати, які повязані з програмую, це оплата ІМІГРАЦІЙНОЇ ВІЗИ, але це витрати суто по іміграції, а не по лотереї (програмі). Якщо Вам пощастить виграти, то у Вам пришлють офіційно з США документиз вказівками що робити (для цього потрібно мати гарантовану поштову адресу в україні чи на навіть за кордом - це немає значення), бо я знаю про випадки, коли наші поштарі вимагали немалі гроші за цей лист (бо вони вже знають як він воглядає_... ось чому мене дивує наш укр. народ - сам в свого краде і вимагає.. але то вже інша тема...
Витрати з оформленням візи будуть такі (але це лише у випадку, якщо Вам пощастить виграти... якщо ні - то це НІЧОГО НЕ КОШТУЄ):
поїздка до варшави (а може вже і до Києва) для оформлення іміграційної візи. тут вже від вас залежить як Ви бдеуте доборатися
плата за заяву на візу (здається 100 доалрів, але це не суттєво) плюс плата за саму візу (ціни міняються, то я не скажу може 200 доларів, але це все є в касу в посольстві США
збір медичних документів і прививок (В Києві наші лікарі (гади) мають оремі тарифи на це... десь в райні 300-500 доларів (хоча я цін теперішніх не знаю.)
також вам треба буде мати документ про роботодаця в США (тут наші браття і сестри в Чікагої Нью Йорку мапть свої такси на це) або показати , що у вас є достатньо готівки на рахуінку в банку.( ніби що в райні 20 тис). Такі витрати я ввжажаю не важливими, бо завжди можна з люджми домовитися... і про це наперд нема що думати... головне, щоб виграти спочатку.
Ціни на дорогу, то Ви мене трошки розсмішили..... бо... ціни різні... Хтось летить першим класом а хтось економ.... Зайдіть в авіалінію ЛОТ, АЕРОСВІТ і розпитайте..... ціна залежить від міста куди летите плсю пора року... травень-вересень - найдороще. Лютий - найдешевше. Ціни коливаються кожну хвилину!!! я літав і за 700 доларів в обидва боки (8-10 років тому) і за 1580 минулого року.
тепер про сайт і умови... вся інформація є на сайті (державному сайті США з закінченням .GOV) Там
також є інструкція на УКР. МОВІ. або візьміть її тут...

http://www.travel.st...f/DV_10_ukr.pdf

переклад зроблено Урядом США.

Фотографуватися можна самому вдома на світлому фоні... не обовязково платити спеціальну плату за таке фото. розміри і правила фото - також описані.

Сам сайт є тут: http://www.dvlottery.state.gov/

повторюся - це є єдине місце де можна подати на картку без посередників і обману.

Якщо ще є питання, то звертайтеся...

Шануймося, бо ми варті кращого! :hi:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tequila Rose 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 20:39

Parybok, а чому ви для себе вибрали складніший і дорожчий варіант, він більш реальніший, чи як?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 20:52

Parybok, дуже дякую за рекомендації. Направду, може деякі мої питаня смішні, але я в тому не компетентна, тому вибач :hi: ще раз дякую!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 20:54

Nadina
Цікаве запитання.... я й сам не знаю чому...проте спробую відповісти...
Лотерею - це і є лотерея... ніколи не знати що з того вийде.
А вибрав я свій шлях може і сам не усвідомлюючи того що з того получиться... Але коротко це було так. З'явилася нагода поїхати на навчання в університет. Ось я ї поїхав.. по студентській візі. Потім після закінчення знайшов роботу і працював на студ . візі ще один рік.. Потім пощасливилося знайти роботу, яка б зробила мені робочу візу. Потім продовжив її ще на пару років. Потім знайшов фірму, яка захотіла зробити мені постійні документи на роботу (тобто те саме, що і зелена картка) - скажу, що не всім це вдається і це зовсім не так легко, як здається.... тим більше тепер, коли ці робочі візи на розхват і їх ніколи немає в наявності. А це ще й треба знайти фірму, яка б захотіла бавитися з Вашими паперами... це все коштує великих нервових переживань і не меньших грошових витрат на юристів. Протягом всього того часу я кожен рік грав в лотерею, але так і нічого не виграв.... так що таке було моє щастя (вірніше, мій шлях). За цей час я вивчив усю систему дуже добре... і саме тому я кажу, що Лотерея - це найлегший і найдешевший шлях, але...це все таки лотерея і не кожному пощастить...

Шануймося, бо.... :hi:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tequila Rose 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 22:13

Parybok, прочитала вашу інформацію щодо всіх процедур, велике дякую. Інформація дуже корисна. Читаючи про наших поштарів, я чомусь зовсім не здивувалась. А от ваш порив допомогти людям, які планують виїхати, ще й зовсім безкоштовно, мене приємно здивував. От до чого докотилися. Я вже неодноразово чула, що людині, яка виїжджає за цією лотерею за допомогою посередників все це обходилося біля 8-10 тис. у.е. (це принаймні у Львові і околицях). І знаєте, якби ми вже конкретно наважилися з чоловіком (бо в нас так - то він не хоче, а я хочу, то навпаки), то ми би віддали навіть такі кошти, але якщо були б хоч якісь гарантії, а тут, як ви кажете, це все-таки лотерея, і навіть, якщо здавалось би в нас є всі шанси, то все-одно можемо пролетіти. Тому спробуємо діяти щодо ваших рекомендацій, в разі потреби.

Питання до всіх українців, що живуть в Штатах: як вам там живеться? Не жалкуєте, що залишили Україну? В мене багато знайомих виїхало, але, як то кажуть, скільки голів - стільки думок. Одні повертаються, кажуть, що не можуть там жити і все тут, головна причина - не той менталітет, а інші, вже некомфортно почувають себе в Україні і приїздять все рідше і рідше.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 листопад 2008 - 22:31

Перегляд повідомленняNadina (13.11.2008, 14:13) писав:

...все-таки лотерея, і навіть, якщо здавалось би в нас є всі шанси, то все-одно можемо пролетіти.

оскільки це є дійсно лотерея, то тут вже або пан, або пропав. а от щодо слова пролетіти, то я з вами не погоджуюся. Пролетіти, це коли вас підтавили, Ви заплатитли гроші (чи ще щось) і ви «пролетіли».
В даному випадку Вам нічого не коштує заповнити лотерею (треба мати лише інтернет і цифрову камеру). Це вже при виграші треба добре дивитися, щоб не пролетіти (а для цього треба не розказувати багатьом людям, що Ви - Виграли, бо охочих нажитися на Вас буде більш, ніж достатньо).

Щодо життя за кордом, то воно таке саме як і всюди: зі своїми плюсами і мінусами теж. Головне визначити для себе що Ви хочете досягнути в цьому житті. В мене були знайомі, які виграли картку і повернулися назад на Україну, бо... тут треба тяжко працювати, щоб щось мати, а в нас вдома якось легше (там можна щось прокрутити, «вкрасти», посачкувати і так далі). Це звичайно не всіх стосується. Інші сидять тут на державні кошти по безробітності і малозабезпеченості і «плачуть» що їм важко. А ще інші - досить успішні і щасливі. Тут є можливості, і хто хоче, той їх знаодить і ними користається, а хто ні - той шукає причину....

Шануймося, бо ми того варті :smile:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 00:01

Parybok, в мене виникло запитання щодо фоток.Ми вже підігнали фотки під всі параметри, але на офіційному сайті
Прихований текст

ще є вимоги, скільки пікселів має бути відстань,наприклад,від підборіддя до плечей і т.п. Як це зробити і чи це необхідно? Навіть не знаю, чи чітко сформулювала питання, але якщо ви зрозуміли, то чекаю на відповідь. Дякую за вашу безкорисну допомогу!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Rimas 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 листопад 2008 - 11:38

На скільки я розумію, йдеться про вимоги до композиції кадру.. Нормальними словами (і менш precisely) можна було б сказати що необхідно щоб овал обличча займав, напр., 1/3 висоти фотки.. або щось в тому дусі. Якщо ви вже зробили фотку і хочете перевірити чи вона відповідає тим вимогам -- відкриваємо її в графічному редакторі і коли по фотографії соваємо мишом, внизу (як правило), в одному з кутків відображаються координати вказівника миші в пікселях. Отам от і можна вирахувати всі вимагані відстані (дивитесь одне значення, пересуваєте мишь в іншу точку, дивитесь друге, віднімаєте і т.д)

Якщо не вклалися у вимоги -- перррробити =)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каміла 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 лютий 2009 - 14:17

Я теж боюся участвувати.Хоча зі знайомих багато хто виїхав.

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2009 - 20:28

бузок
Я здається не побачив вашого питання за 14 листопада - якщо воно все ще актуальне, то я постараюся дати грунтовнішу відповідь. Оскільки термін подачі заяв вже закінчився на цей рік, то я зараз розписуватися не буду, бо на наступний рік можуть правила (умови, деталі) поміняти. Але хочу сказати, що це лише приблизні умови і там також можуть бути відхилення/відмінності. В мене кожна заява (фотка) відрізнялася, але проходила по загальним параметрам.

Каміла
Приймати участь не повинно бути страшно! Ви ще не виграли лотереї! Ось як випаде вам щасливий квиток, то тоді і будете думати, а зараз ще рано боятися...

Шануймося!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natusya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 березень 2009 - 11:19

Parybok, підкажіть, будь ласка, а якщо дитині :sorry: на момент заповнення анкети декілька місяців, чи потрібно додавати її фотографію до анкети?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   teodor 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 14:58

Parybok,
Напишіть будь-ласка, коли цього року будуть перші результати грін карти, я чув що змінилася форма і що можна в он-лайн режимі по номеру побачити переможців. Скиньте будь-ласка зсилку, де на офіційному сайті є он-лайн режим переможців. Дякую parubchak@ukr.net Teodor
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вероніка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 травень 2009 - 17:47

А коли можна буде заповнювати анкети на наступний період?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мілена 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2009 - 20:00

Перегляд повідомленняВероніка (16.5.2009, 18:47) писав:

А коли можна буде заповнювати анкети на наступний період?

Parybok, дуже приємно,що ви хочете і можете помагати людям!Розкажу яка в мене ситуація і можливо ви мені щось підкажете. . .
Моя мама в Америці вжу 6 років(виїхала по Зеленій карті),має вже громадянство Америки.Як тільки вона туди приїхала одразу подала на "воззєднання сімї",щоб забрати мене.І тільки цього року каже її адвокат що підходить моя черга,щоб виїхати,але не все так просто,я одружена(не розписані, лише шлюб в церкві брали) і чекаю дитинку.
Питання 1.Чи зможу я виїхати з маленькою дитинкою?
Питання 2.Як зробити,щоб чоловік поїхав зі мною?
Питання 3.Також цікавить той сайт,де є прізвища(або фото) людей,які виграли Зелену карту цього року(можливо мій чоловік виграв,бо мама подавала в Америці на нього дані).
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Соня 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 листопад 2009 - 12:23

Підкажіть будь ласка, як проводиться оформлення документів, якщо ми з чоловіком не розписані, але маємо спільну дитину. Чи обов'язкова державна реєстрація шлюбу?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Тему закрито